Około 700est.966 pisze:Jaka liczba Stali w Zielonej Górze?
Żużel 2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Żużel 2012

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Ile Apatora w Tarnowie?jakieś foty...
-
Pojawił się GKM w Lublinie? Jak tak to jaka liczba?
-
tak, ok 30 os czesc pod stadionem, nie licze busa jakis piknikow z gdz
-
Nikt nie napisał, więc napisze:
Filmik
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... R_PRd3DndA
Kod: Zaznacz cały
"Kibice walczą o rondo Żołnierzy Wyklętych
(foto. facebook.com/TakDlaRondoZolnierzyWykletychWLesznie)
Ruszyła akcja zbierania podpisów poparcia aby powstające w Lesznie rondo nosiło nazwę „Ronda Żołnierzy Wyklętych”.
Z ustaleń portalu Niezależna.pl wynika, że Stowarzyszenie Sympatyków Klubu Unia Leszno wystosowało do prezydenta miasta list, w którym apelują o nadanie nazwy „Ronda Żołnierzy Wyklętych” budowanemu właśnie obiektowi.
Okazało się, że sam list kibiców do prezydenta Leszna oraz innych podmiotów rządzących w mieście nie wystarczył, więc członkowie Stowarzyszenia Sympatyków Klubu Unia Leszno postanowili rozpocząć akcję zbierania podpisów pod petycją dotyczącą nazwy ronda.
W związku z tym, że podpisy pod petycją mogą składać wyłącznie mieszkańcy Leszna, zbieranie podpisów trwa w dniach 10-19 września. Wszyscy mieszkańcy Leszna powyżej 16 roku życia, którzy popierają pomysł, aby powstające rondo nosiło nazwę: „Rondo Żołnierzy Wyklętych” mogą zgłosić się do osób zbierających podpisy w leszczyńskich szkołach średnich oraz w Byczym Punkcie (ul. Aptekarska, czynne w środę w godz. 14-18 oraz sobotę w godz. 10-14).
Każda osoba chcąca poprzeć inicjatywę może także osobiście zorganizować zbiórkę podpisów na terenie Leszna. Wystarczy pobrać arkusz podpisów i rozprowadzić go wśród rodziny i znajomych. Aby pobrać arkusz KLIKNIJ TUTAJ.
W razie pytań w sprawie dostarczenia podpisanych arkuszy prosimy o kontakt mailowy: [email protected] , istnieje też możliwość pozostawienia ich w Byczym Punkcie.
Więcej informacji o inicjatywie można znaleźć na stronie http://www.1938.pl oraz Facebooku: http://www.facebook.com/TakDlaRondoZolnierzyWykletychWLesznie"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... R_PRd3DndA
-
Po ostatnich wydarzeniach postanowiliśmy, że dość milczenia na temat frajerskich i niehonorowych zachowań „ekipy Stilonu”. Ich zeznania i fotki, które narobiły problemów Lechowi Poznań to tylko namiastka ich hipokryzji i upadku zasad.
Tolerowanie przerzutów i konfidentów dla dobra ekipy to ich wewnętrzna sprawa, ale katowanie pokonanych chłopaków od nas i nagrywanie to zwykłe frajerstwo. Do tego nagminne kradzieże prywatnych rzeczy typu telefon komórkowy czy dokumenty. Standardem stało się niszczenie aut i przebijanie opon w naszych samochodach lub [link] i wyzwiska w stronę naszych kobiet. Jednak przypadki wyciągania sprzętu i wjazdy do mieszkań kibiców Stali to sygnał, że przekroczone zostały wszelkie granice. Naszych dwóch chłopaków odbierając kolegę ze szpitala spotkało się z przywódcami ekipy Stilonu. Stilonowcy będąc w przewadze liczebnej zaatakowali, ale odmówili solówek. I teraz najlepsze. Powiedzieli, że żadnych solówek ani ustawek nie będzie, bo nie są kibicami tylko GANGSTERAMI i że będziemy wywożeni po kolei do lasu i łamani. Po kilku miesiącach starć my zawsze byliśmy honorowi... Co na to kibicowska Polska? My, Stal Gorzów, zawsze mocno wpajaliśmy wartości naszym kibicom i zasady zgodne z honorowym podejściem. Bierność innych ekip do sytuacji w Gorzowie i dalszy rozwój tych wydarzeń może doprowadzić do tragedii. Piszemy to w momencie, gdy już czwarta osoba kibicująca Stali Gorzów została wywieziona do lasu i skatowana.
Tolerowanie przerzutów i konfidentów dla dobra ekipy to ich wewnętrzna sprawa, ale katowanie pokonanych chłopaków od nas i nagrywanie to zwykłe frajerstwo. Do tego nagminne kradzieże prywatnych rzeczy typu telefon komórkowy czy dokumenty. Standardem stało się niszczenie aut i przebijanie opon w naszych samochodach lub [link] i wyzwiska w stronę naszych kobiet. Jednak przypadki wyciągania sprzętu i wjazdy do mieszkań kibiców Stali to sygnał, że przekroczone zostały wszelkie granice. Naszych dwóch chłopaków odbierając kolegę ze szpitala spotkało się z przywódcami ekipy Stilonu. Stilonowcy będąc w przewadze liczebnej zaatakowali, ale odmówili solówek. I teraz najlepsze. Powiedzieli, że żadnych solówek ani ustawek nie będzie, bo nie są kibicami tylko GANGSTERAMI i że będziemy wywożeni po kolei do lasu i łamani. Po kilku miesiącach starć my zawsze byliśmy honorowi... Co na to kibicowska Polska? My, Stal Gorzów, zawsze mocno wpajaliśmy wartości naszym kibicom i zasady zgodne z honorowym podejściem. Bierność innych ekip do sytuacji w Gorzowie i dalszy rozwój tych wydarzeń może doprowadzić do tragedii. Piszemy to w momencie, gdy już czwarta osoba kibicująca Stali Gorzów została wywieziona do lasu i skatowana.
www.stalowcy.pl
-
Już nawet nie chodzi o sytuację w Gorzowie, ale ogólnie o klimaty w niektórych miastach - w którymś TMK był felieton na temat tego, że w pewnym momencie zaszło to zbyt daleko.
Blokersi to podobno ci co pół dnia pod klatką
Serio? idź to powiedz tym dziadkom
Serio? idź to powiedz tym dziadkom
-
Jeśli prawdą jest to, co dzieje się w Gorzowie...
To straciłem szacunek do Stilonu.
I nie sugeruję, że takich sytuacji w Polsce nigdy nie było, ale sądziłem, iż takie incydenty stają się powoli przeszłością... Oczywiście Kraków rządzi się swoimi prawami.
Paranoja... Po prostu paranoja... Gdzie te zasady?
To straciłem szacunek do Stilonu.
I nie sugeruję, że takich sytuacji w Polsce nigdy nie było, ale sądziłem, iż takie incydenty stają się powoli przeszłością... Oczywiście Kraków rządzi się swoimi prawami.
Paranoja... Po prostu paranoja... Gdzie te zasady?
Polonia znaczy Polska
-
Psują tylko renomę swoim 'braciom' z Głogowa. Jestem ciekaw jak ustosunkują się do tego obie ekipy: ChG i S. Póki co obserwuję, ze jest coraz gorzej.
-
Co napisze Stilon ? Pewnie, ze to sciema, albo ze Stal robila to samo. Niestety w Polsce tak sie utarlo, ze kazdy wierzy ekipie wiekszej i lepszej, lecz prawda przewaznie jest po innej stronie. Przykladowo Zawisza nie raz robil podobne akcje lecz i tak kazdy im wierzy i cisnie na Polonie..
-
AVEGKM na c*** mieszasz w to kolejna ekipę? Potrzebne Ci zamieszanie, i robienie przypalu komuś?
-
To co się dzieję w Gorzowie to grube przegięcie ze strony Stilonu. Niedługo naprawdę może dojść do tragedii. Już nie raz było blisko. Najgorsze, że mieszają w to rodziny, niszczenie mieszkań, wypisywanie nazwisk itp.
-
Dzięki chłopaki że w końcu zabraliście głos w tej sprawie...
wypisywanie nazwisk na blokach,klatkach,drzwiach od domu.
rozpierdalanie aut
katowanie w lesie
zabieranie szalików dzieciakom 10-13lat ( na szczęście ich do lasu jeszcze nie wywożą)
...nawet spokojnie z rodziną w niedziele nie możesz przejść przez miasto bo lecą k**** itp.
Pojawiły sie nawet grozby tego typu :
"jak nie przestaniesz chodzić na Stal to wywieziemy do lasu twoja dziewczynę i będziemy ją ruchać"
Gdzie tu Honor POLSKIEJ SCENY KIBICOWSKIEJ ?!
wypisywanie nazwisk na blokach,klatkach,drzwiach od domu.
rozpierdalanie aut
katowanie w lesie
zabieranie szalików dzieciakom 10-13lat ( na szczęście ich do lasu jeszcze nie wywożą)
...nawet spokojnie z rodziną w niedziele nie możesz przejść przez miasto bo lecą k**** itp.
Pojawiły sie nawet grozby tego typu :
"jak nie przestaniesz chodzić na Stal to wywieziemy do lasu twoja dziewczynę i będziemy ją ruchać"
Gdzie tu Honor POLSKIEJ SCENY KIBICOWSKIEJ ?!
-> ...:::SZCZECIN:::... <-
-
Michu_BDG pisze:Ile Apatora w Tarnowie?jakieś foty...
Nas 300 bardzo ładnie jak na taki wyjazd pojechało 5 autokarów reszta fury
foty:[link]
-
-
Kupili 500 biletówUltra-Projects pisze:Około 700est.966 pisze:Jaka liczba Stali w Zielonej Górze?
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
Maj.....k odrazu idż na psy i powiedz że nawet wysrać sie nie możesz bo w toalecie siedzi Stilon z siekierami i chcą cie pacwiartować .Zawarcie1947 pisze:Po ostatnich wydarzeniach postanowiliśmy, że dość milczenia na temat frajerskich i niehonorowych zachowań „ekipy Stilonu”. Ich zeznania i fotki, które narobiły problemów Lechowi Poznań to tylko namiastka ich hipokryzji i upadku zasad.
Tolerowanie przerzutów i konfidentów dla dobra ekipy to ich wewnętrzna sprawa, ale katowanie pokonanych chłopaków od nas i nagrywanie to zwykłe frajerstwo. Do tego nagminne kradzieże prywatnych rzeczy typu telefon komórkowy czy dokumenty. Standardem stało się niszczenie aut i przebijanie opon w naszych samochodach lub groźby gwałtu i wyzwiska w stronę naszych kobiet. Jednak przypadki wyciągania sprzętu i wjazdy do mieszkań kibiców Stali to sygnał, że przekroczone zostały wszelkie granice. Naszych dwóch chłopaków odbierając kolegę ze szpitala spotkało się z przywódcami ekipy Stilonu. Stilonowcy będąc w przewadze liczebnej zaatakowali, ale odmówili solówek. I teraz najlepsze. Powiedzieli, że żadnych solówek ani ustawek nie będzie, bo nie są kibicami tylko GANGSTERAMI i że będziemy wywożeni po kolei do lasu i łamani. Po kilku miesiącach starć my zawsze byliśmy honorowi... Co na to kibicowska Polska? My, Stal Gorzów, zawsze mocno wpajaliśmy wartości naszym kibicom i zasady zgodne z honorowym podejściem. Bierność innych ekip do sytuacji w Gorzowie i dalszy rozwój tych wydarzeń może doprowadzić do tragedii. Piszemy to w momencie, gdy już czwarta osoba kibicująca Stali Gorzów została wywieziona do lasu i skatowana.
Temat z Lechem was k**** nie dotyczy - nikt z ekipy nie zakapowal a że jakieś malolaty których psy o 7 rano wywiozly na komende i przesluchaly w obecnosci starych i coś pokazaly i powiedzialy to już inna sprawa na którą nikt nie mial wplywu, nikt sie tego nie wypiera - to tak samo jakbyśmy pisali o was że Stal to rury bo przecież nie raz sie żóltki rozjebaly ale przeciez to zawsze pikniki( dziwne że na żużel pikniki chodza w ciuchach Bulldoga).
Rozpierdalanie aut - macie slabą pamięć, za przednią szybe i lusterka do Passata dalej nie oddaliście , a ty mi tu p********* że my wam auta niszczymy. Dalej sprzęt? , ja wiem że dzieci internetu takie jak wy zawsze beda pierdolić ze rekawice do MMA to sprzęt ale chyba nie ma ekipy w Polsce która ich nie używa . Co tam jeszcze groźby gwaltu:) chyba znowu byla narada na tej waszej melinie i jakiś nowy pomysl przyszedl do glowy --CO WY TAM ĆPACIE? Wjazdy na chate - chyba zapomnialeś że wy komuś od nas do pracy wpadliście - tylko pytanie po co skoro kopneliście jakiegoś przypadkowedo typa i spierdoliliście..Aha tolerowanie konfidentów -- , NAPISZ O KOGO CI CHODZI? I POKAŻ KWITY JEŚLI MASZ w co wątpie > PRZERZUTY ? Zapytaj KIŚLA MLYNARZA I BOLCA GDZIE ZACZYNALI kibicować i przestańcie wkręcać że Stilon to same przerzuty.
A jeśli chodzi o tych paźi którzy pare lat temu coś do nas pucowali to już dawno temu zostali pogonieni, czego pewnie wy nie powiecie o tej trójce. Co do akcji w szpitalu .. Ja wiem że u was goscie którzy mają po 22 lata to stara gwardia i rządza w ekipie ale u nas jest jeszcze kilka osob starszych i ci którzy tam byli to nie żadni przywódcy , coś p********* o solówkach i ustawkach -- czekamy na telefon .
I jeszcze jedno piszesz że Stilon niehonorowy, może pochwal sie jak Górnik K. wysterowaliście na rocznik w waszej WALCE STULECIA , i nie p****** ze to ściema bo to wiemy od czlonkow waszej elitarnej bojwki .
-
Na wstępie to pomyliło ci się z kim piszesz, a idąc dalej...
Lech Poznań - sami powiedzieli o was 'banda c****'.
Sprzęt - noże, pistolet gazowy
Rozpierdalanie aut - rozjebanie jednego waszego w odpowiedzi na 7 naszych skasowanych aut do tamtego czasu
Konfitury - sypiąc tutaj ksywami sami wystawiacie sobie odpowiednie świadectwo
Przerzuty - Mila, Spartan, Krycha itd. pozdro
Niehonorowe podejście do walki - z Górnikiem było wszystko ok, nie było żadnych zawodników MMA ani innych historii, czerpiąc informacje od was na nasz temat nigdy się niczego dobrego nie usłyszy.To wy dobieraliście do walki ludzi z miasta (np.18x18 z Falubazem) a nas oszukaliście na samej polanie. I to dwukrotnie. Za pierwszym razem umówieni na młode składy wystawiliście główną bandę a za drugim na samej polanie zmniejszyliście liczbę i daliście kilku starszych. Dlatego nie ma z wami gadki o honorowej walce!
To ostatnia nasza odpowiedź w tym temacie.
Lech Poznań - sami powiedzieli o was 'banda c****'.
Sprzęt - noże, pistolet gazowy
Rozpierdalanie aut - rozjebanie jednego waszego w odpowiedzi na 7 naszych skasowanych aut do tamtego czasu
Konfitury - sypiąc tutaj ksywami sami wystawiacie sobie odpowiednie świadectwo
Przerzuty - Mila, Spartan, Krycha itd. pozdro
Niehonorowe podejście do walki - z Górnikiem było wszystko ok, nie było żadnych zawodników MMA ani innych historii, czerpiąc informacje od was na nasz temat nigdy się niczego dobrego nie usłyszy.To wy dobieraliście do walki ludzi z miasta (np.18x18 z Falubazem) a nas oszukaliście na samej polanie. I to dwukrotnie. Za pierwszym razem umówieni na młode składy wystawiliście główną bandę a za drugim na samej polanie zmniejszyliście liczbę i daliście kilku starszych. Dlatego nie ma z wami gadki o honorowej walce!
To ostatnia nasza odpowiedź w tym temacie.
www.stalowcy.pl
-
Macie do siebie telefony to zalatwcie to miedzy soba a nie rozdrapujecie to na forum i sypiecie ksywkami... Zaraz to powstana artykuly ze Pan X i Y to gangster itd ...
-
Nie wiem kto wam wkręcił bajere o tym, że jestem jakimś przerzutem, ale jesteście po prostu śmieszni i żałośni zarazem (właściwie to już sam nie wiem co bardziej). To tylko pokazuje, że wasze pisanie to próba siania fermentu niepoparta żadnymi faktami. No ale jak ktoś wyżej napisał "Co wy ćpacie?". O innych się nie wypowiadam, ale swojej osoby jestem pewien.
Stilon Gorzów
-
Ultra(S)partan pisze:Nie wiem kto wam wkręcił bajere o tym, że jestem jakimś przerzutem, ale jesteście po prostu śmieszni i żałośni zarazem (właściwie to już sam nie wiem co bardziej). To tylko pokazuje, że wasze pisanie to próba siania fermentu niepoparta żadnymi faktami. No ale jak ktoś wyżej napisał "Co wy ćpacie?". O innych się nie wypowiadam, ale swojej osoby jestem pewien.
Zawsze uważałem Cie za bardzo wiarygodne zródło ....i h** wie komu wieżyć w całym temacie.
Oczywiście nie opowidam sie z żadną ze stron.
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
Wystarczy popatrzeć która z ekip z Gorzowa non stop w sieci p**** drze, płacze. Że ten to be ku***, że ten to tamto... Wszyscy widzimy kto się niepotrzebnie napina i kozaczy!! Szkoda tylko, że j**** to w jedną mańkę. Typowi Janusze zawsze będą wierzyć niewinnym owieczkom..., przez takie pierdolenie "net hool`s Stali" chłopaki ze Stilonu będą spostrzegani jako banda łysych z patologicznych rodzin! Typowe pierdolenie "Januszy" na inną ekipę. Ale nie Janusze, są normalni również, kumaci, wykształceni. Niech p******* tyle im pozostało!!
-
-
Że niby my mamy przerzutów ? Moja d*** ma zdjęcie Młynarza sprzed kilku lat jak zapierdalał w czapce Stilonu... ku*** jestem niebieski i nie rozumiem czemu w was tyle nienawiści, Młynarza nie znam osobiście ale z jego bracmi dobrze żyje i jakoś nie spinają mi że mam nie chodzic w barwach po ustroniu czy coś... Niby wszyscy z was tak bardzo nienawidzą się nawzajem a jestem pewny że każdy żółtek ma jakiegoś wporządku ziomka ze Stilonu i na odwrót, sam mam jednego dobrego kumpla który jest żółtasem i jakoś potrafimy się dogadac, on woli żużel, ja wole piłke - beż żadnej napinki sam wybierasz za czym chcesz byc. A jeśli już chcecie wojny to nie wpierdalajcie w to dzieci, ostatnio chłopaka ode mnie z osiedla skroili na Manhattanie ( przy długim chodniku, obok sklepu ' Jedynka ' ) daje wam satysfakcje że skroicie 13latka ? Jeszcze ku*** w 6 do niego podbiliście i to ze sprzętem, nie wiem naprawde jacyś chorzy jesteście -.- Tak samo Majkel i Dejvid z Dolinek - pamiętacie przypał jak zimą skroiliście chłopaka z Kłodawy w autobusie ? Tacy odważni jesteście a obok was siedział typek z czapką Stilonu i nawet nie pisneliście słowa. Zresztą ta walka jest bez sensu, teraz macie więcej kibiców ale jeśli Stilon za kilka lat awansuje do extraklasy i tak i tak będziecie przychodzili na nasze mecze, gdyby j***** prezydent Gorzowa potrafił zarządzac pieniędzmi to nie było by tego napięcia między nami i to ani my Stilonowcy ani Wy nie powinniśmy mięc spiny do siebie tylko tego jebanego frajera dojebac bo wszystko co się dzieje w mieście jest właśnie jego winą ! Nie mam nic do Stali, 2 tygodnie temu w niedziele normalnie śmigałem w koszulce Stilonu, było to po waszym meczu ( byłem po dziewczyne bo ona też jest żółta ) siedzieliśmy sobie spokojnie na łaźni, jeszcze podbijali do mnie ludzie i pytali co tam u nas, jak nam mecz poszedł, gratulowali wygranej i życzyli szczęcia w następnych meczach. Nie wiem jak wy uważacie ale chyba fajnie by było jechac przez miasto bez żadnych nerwów że ktoś się tam szykuje na Ciebie zasadzke, zaraz jakaś grupa wyskoczy na Ciebie z sprzętem albo że ktoś napadnie waszą kobiete.. Kocham Stilon ale gdyby ktoś ruszył dziewczyne żółtych tak samo jak by żółci ruszyli jakaś dziewczyne ze Stilonu to bym go odrazu na cipe walił, mimo, że jesteśmy za jednym klubem, Panowie nie mieszajmy w to kobiet, je naprawde c*** obchodzi to czy my się lubimy czy nie, czy jesteśmy ze Stilonu czy ze Stali, one idą na stadion oglądac mecz a wy chcecie je za to bic, że się jakimś tam sportem interesują ? Nie ważne jaki klub, bez honorowców trzeba tępic. Nie musimy się lubic, ale z samego powodu że jesteśmy zmuszeni życ w jednym mieście, powinniśmy życzyc sobie szczęścia nawzajem, przychodzi sobota, widzisz Stilonowców, nawet jak Cie ten sport nie interesuje podbij, zapytaj się z kim gramy, życz szczęścia i wgl, i na odwrót... A pozatym myśle że gdybyśmy mieli zgode to w Gorzowie by mogła powstac naprawde dobra ekipa o której zapewne Polska by usłyszała. I nie bierzcie tego że ja jestem jakimś przerzutem bo zawsze będe oddany Stilonkowi ale zastanówcie się nad tym, przecież mamy wspólnych wrogów - Falubaz, wspólnie mogli byśmy pokazac kto jest Panem Lubuskiego !
Tylko Stilon ZKS !
-
Ale dlaczego Stilon i Stal od razu muszą mieć do Falubazu spinę? Czyż nie mogą żyć bez niej? Zamieszkują przecież wszyscy jedno województwo. W niedługim czasie mogliby przecież zostać panami całego kraju. Cała Polska by o nich usłyszała, a z pewnością połowa by się ich bała!
jednego fury:)
-
no ja to się wzruszyłem tą opowieścią, powaga
-
Kazijjo,
jedno pytanie; czy mógłbys do tego swojego tekstu dołączyć jakiś link z nastrojową i romantyczną muzyką, powiedzmy jakieś skrzypce, wiolonczela w tle?
jedno pytanie; czy mógłbys do tego swojego tekstu dołączyć jakiś link z nastrojową i romantyczną muzyką, powiedzmy jakieś skrzypce, wiolonczela w tle?
-
Eeee tam, pewnie to oświadczenie wrzucili na stronę bo Stilon sterroryzował ich pistoletami.
Zamknijcie rejestrację !
-
Spokojnie panowie, post Kazjioo zostal prawdopodobnie shakowany :)
-
Cała ta sytuacja związana z oświadczeniem stalowców już trafiła do Gazety Lubuskiej
[link]
Oświadczenie kibiców Stilonu w związku z tą sprawą
[link]
[link]
Oświadczenie kibiców Stilonu w związku z tą sprawą
[link]
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
I po c*** wam to było? Nie dość że się skompromitowaliście przed całą Polską to jeszcze narobiliście syfu w mediach...
-
Ojj Stalowcy, Stalowcy ręce opadają ile narobiliście syfu.
-
No ktoś mi się na konto wpierdolił i ładnych głupoty nawypisywał. Ale co do Młynarza to też mam jego zdjęcia w czapce Stilonu ;) Hahah, pomimo że macie dużą przewage liczebną nie potraficie przejąć władzy nad miastem bo prawda jest taka, że Stilon panuje w Gorzowie. My rozpierdalamy wam samochody i walimy was na cipe ? Faktycznie ! Was jedyne na co stać to krojenie dzieciaków z gimnazjum i pisanie po przystankach ŚDJS. W Gorzowie bez zmiany, Stilon to pany ! ŚŻK !
Ps - Co do niedzielnych derbów, jesteście stalE ZA MALI BY SIĘGNĄĆ KORONY !
Tylko Stilon ZKS !
-
-
Ta,teraz jak ktos nie pomysli zanim cos napisze a pozniej ma z tego tytulu problemy to pisze ze ktos mu sie wjebal na konto,eh...
-
jestes tak tepy czy tylko udajesz? to, ze Twoi koledzy sie lapia na teksty o "wpierdoleniu sie na konto" nie znaczy, ze cale forum sie na nie zlapie, zalosneKazjioo pisze:No ktoś mi się na konto wpierdolił i ładnych głupoty nawypisywał. Ale co do Młynarza to też mam jego zdjęcia w czapce Stilonu ;) Hahah, pomimo że macie dużą przewage liczebną nie potraficie przejąć władzy nad miastem bo prawda jest taka, że Stilon panuje w Gorzowie. My rozpierdalamy wam samochody i walimy was na cipe ? Faktycznie ! Was jedyne na co stać to krojenie dzieciaków z gimnazjum i pisanie po przystankach ŚDJS. W Gorzowie bez zmiany, Stilon to pany ! ŚŻK !
nie jestem po zadnej ze stron

Spierdalaj88 pisze:Ja jak byłem mały, to myślałem, że w kiblu siedzi krokodyl i nie chodziłem tam wieczorami bo myślałem, że mnie wpierdoli...
-
hahha ja nie musze wam się tłumaczyć, ja już wiem kto był na moim koncie i jeśli teraz to czytasz żółta k**** to dobrze Ci radze nie przychodź w poniedziałek do szkoły bo już wszyscy wiedzą co k**** wypisujesz na moich kontach na różnych forach, twój koleżka już wyłapał w pizde za to że Cię krył, teraz twoja kolej. Pamiętaj Bóg wybacza Stilon nigdy !
Tylko Stilon ZKS !
-
O ku*** co ja tu robie.Kazjioo pisze:hahha ja nie musze wam się tłumaczyć, ja już wiem kto był na moim koncie i jeśli teraz to czytasz żółta k**** to dobrze Ci radze nie przychodź w poniedziałek do szkoły bo już wszyscy wiedzą co k**** wypisujesz na moich kontach na różnych forach, twój koleżka już wyłapał w pizde za to że Cię krył, teraz twoja kolej. Pamiętaj Bóg wybacza Stilon nigdy Jednym z większych problemów ostatnich lat jest wzrost usterek spowodowanych przez pamięci EEPROM.Mimo że większość serwisantów jest świadoma tego problemu, zdiagnozowanie usterki jest bardzo trudne. Po objawach uszkodzenia odbiornika jest niezwykle kłopotliwe podjąć decyzję i wskazać, że za ten stan odpowiedzialna jest właśnie pamięć EEPROM. Najczęstszą usterką wskazującą na wadliwą pamięć jest brak obrazu w postaci czarnego lub białego ekranu na całej powierzchni bez treści obrazowej. Jednocześnie w takiej sytuacji odbiornik pozostaje w stanie „stand by”. I tutaj można zapewne z całą odpowiedzialnością rozpocząć prace nad szukaniem usterki w module IP (Integrated Power)". W tej pamięci zapisane są wszelkie nastawy i parametry dotyczące OSD oraz wartości różnych parametrów czasowych. Dodatkowo warto pamiętać o drugiej pamięci EEPROM. Pamięć ta przechowuje dane DDC (Display Data Channel). DDC jest standardem definiującym sposób komunikacji karty graficznej z urządzeniem wyświetlającym, na przykład ekran monitora lub odbiornika LCD. !