Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Jakie są relacje na linii ŁKS Łódź- GKS Bełchatów oraz Widzew Łódź - Polonia Warszawa?
-
Widzew z Polonia ciezko jednoznacznie okreslic. Kazdy im dobrze zyczy ze wzgledu na Legie.Jakis czas temu Polonia byla na meczu z Lechia Tomaszow i kilka Fc chcialo sprawdzic umiejetnosci bojowe KSP,ale chyba slabym skladem byli.Ogolnie bez cisnien.
-
Relacje Karpaty Krosno/Stal Rzeszów - Glinik Gorlice ?
-
W Nowym Targu jak udało mi się wejść na mecz z Cracovią, wtedy gdy Glinik wspierał Podhale, to z Glinikiem były widoczne obie ekipy - i Stali, i Karpat.qwepoi pisze:Relacje Karpaty Krosno/Stal Rzeszów - Glinik Gorlice ?
-
Karpaty jadą na mecz Glinika z Tarnovią więc to wiele wyjaśnia.. pytanie tylko czy Glinika łączy coś jeszcze z Unią?
-
mnie nurtuje jedno - jaki jest obecnie stosunek Widzewa do Arki? wczesniej prawie zgoda, graffiti itd.
teraz po przybiciu ukladu Widzew - Wisła w Gdyni raczej na RTS nie patrza pozytywnie (co raczej jest chyba oczywiste), a jak wyglada od strony Lodzian? neutral? kosa? bo raczej na pewno sie oziebilo
teraz po przybiciu ukladu Widzew - Wisła w Gdyni raczej na RTS nie patrza pozytywnie (co raczej jest chyba oczywiste), a jak wyglada od strony Lodzian? neutral? kosa? bo raczej na pewno sie oziebilo
-
Mam nietypowe i od razu zaznaczam nie napinkowe pytanie,jak kibice KSC i AJAXU faktycznie interpretują kwestię Żydowską w swoich ekipach? Zawsze sądziłem że Cracovia "robi to" dla beki ale teraz już sam nie wiem. Poznałem dziś fana Ajaxu powiedzia ł mi wprost że oba kluby łączy przyjazn ze względu na fanów wywodzących się wiadomo skąd.Nie wiedziałem czy wyprowadzać go z błędu (?) czy nie więc dałem sobie spokój ale zadziwił mnie
-
To,ze swego czasu kontakty sie ocieplily ze wzgledu na wspolnego wroga i stosunek do niego to nie znaczy,ze bylo blisko zgody.Jak to sobie wyobrazasz?Arka majaca zgode z Lechem,ktory wspiera Łks i z Cracovią,z ktora nigdy nie bylo nam po drodze lub nasza zgoda Ruch,ktory nigdy nie przepadal za Arką.Chociaz nie takie rzeczy u nas w Polsce sie dzieją :). Mamy tylu wrogow po przetasowaniach na scenie,ze mysle nikt nie zawraca sobie glowy relacja z Arką. Okreslilbym to neutralem z opcja pogorszenia sie stosunkow:)nieogar_nieogar pisze:mnie nurtuje jedno - jaki jest obecnie stosunek Widzewa do Arki? wczesniej prawie zgoda, graffiti itd.
-
Nic więcej niż stare prywatne kontakty.pseudofan pisze:pytanie tylko czy Glinika łączy coś jeszcze z Unią?
-
Arka i Widzew miały wspólne grafy?
-
Które to FC chciały się z nami bić, poza Tomaszowem którzy 2 lata temu chcieli ustawiać się na grupe pikników którzy pojawili się na incognito na meczu? Co do samych relacji to w Warszawie na pewno każdy pozywywnie się do Widzewiaków odnosi.RadekRTS pisze:Widzew z Polonia ciezko jednoznacznie okreslic. Kazdy im dobrze zyczy ze wzgledu na Legie.Jakis czas temu Polonia byla na meczu z Lechia Tomaszow i kilka Fc chcialo sprawdzic umiejetnosci bojowe KSP,ale chyba slabym skladem byli.Ogolnie bez cisnien.
-
Kiedyś to ŁKS z Polonią to była sztama z żelazaChP pisze:RadekRTS pisze:Co do samych relacji to w Warszawie na pewno każdy pozywywnie się do Widzewiaków odnosi.
-
A teraz jest kosa , i to zapoczatkowana wg mnie przez Polonistów .
Jak byli u nas na starym stadionie po raz ostatni , to nagle z d*** zaczęli j**** po Łksie ( chodziło chyba o wynik ) gdzie z naszej strony do tego momentu była całkowita olewka ich.
był to wyjazd gdzie solidnie się zmobilizowali i przyjechali w parę autokarów.
Kolejne mecze już w niższych ligach to nakrętka jednych i drugich , wspólne bluzgi , rzucanie się racami itp
Jak byli u nas na starym stadionie po raz ostatni , to nagle z d*** zaczęli j**** po Łksie ( chodziło chyba o wynik ) gdzie z naszej strony do tego momentu była całkowita olewka ich.
Kolejne mecze już w niższych ligach to nakrętka jednych i drugich , wspólne bluzgi , rzucanie się racami itp
Pato 1908 Gang
-
Chodzą słuchy że przez bierność topowej ekipy ,ich układowicz przychylnym okiem spogląda na na biało zielone barwy z pomorza
-
Spróbuje odgadność rebus.stary zgred pisze:Chodzą słuchy że przez bierność topowej ekipy ,ich układowicz przychylnym okiem spogląda na na biało zielone barwy z pomorza
Bierną ekipą w twoim poście jest Lech
Układowiczem przychylnie patrzącym na biało zielone barwy z pomorza czyli Lechie jest ŁKS
Łatwy rebus. ŁKS już przed układem z Lechem, chciał czegoś więcej z Lechią.
-
Karpaty odnowiły zgodę z Glinikiem.
Z dniem wczorajszym odnowiona jest zgoda kibiców Karpat Krosno z Glinikiem Gorlice. Relacje fantyków ubu wspomnianych ekip sięgają lat 80, jednak siedem lat temu zostaje podjęta decyzja o zerwaniu zgody łączącej fanów krośnieńskich Karpat z Glinikiem i tarnowską Unią a Triada Południa staje się historią. Dwa lata temu natomiast zostaje zakończona zgoda łącząca Jaskółki z kibicami Glinika.
Od jakiegoś czasu dało się zauważyć odnowienie krośnieńsko-gorlickich kontaktów - fani Glinika wspierają Karpaciarzy podczas wyjazdowego spotkania z tarnowską Unią czy na meczu z Motorem Lublin bądź KSZO Ostrowiec.
Wczoraj natomiast ok. 120 kibiców z Grodu Pawła udaje się do Gorlic na spotkanie Glinika z Tarnovią.
Fanpage Podkarpaccy Kibice:
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKibice
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKibice
-
Czy Unia Tarnów ma jeszcze jakieś układy z Igloopolem ?
Na linii Unia-Karpaty rozumiem że kosa ?
-
tr159op pisze:Czy Unia Tarnów ma jeszcze jakieś układy z Igloopolem ?
Unia jakiś czas temu zerwała z nimi kontakty
-
Nie ma.tr159op pisze:Czy Unia Tarnów ma jeszcze jakieś układy z Igloopolem ?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Zaczęło się od waszego zina w którym już będąc na stadionie wyczytaliśmy że "ta zgoda potrzeba nam jak kurwie dziecko" czy coś w tym stylu...także z tym zapoczątkował to nie do końca tak było. Staliśmy wymieszani z wami i co chwila któryś z ełkaesiaków podchodził i pytał czy jest zgoda czy nie. W pewnym momencie zrobiło się dziwnie i staliśmy już oddzielnie...a koniec końców nastąpił na Legia - Łks gdzie kilka osób przyszło was wspierać a powitał ich Sz. w bluzie Legii i "podziękował" za wsparcie.Gringooo2 pisze:A teraz jest kosa , i to zapoczatkowana wg mnie przez Polonistów .
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
-
bez pośpiechu pisze:
Flaga zrobiona w 2000r. miała kiedyś u góry napis HOOL'S odpruty później przez właścicieli. Była też druga flaga czy raczej baner. W Myśliborzu nigdy nie powstał FC Stilonu, chociaż kilka razy w tej sprawie Stilon przyjeżdżał do Myśliborza . Pogoń FC Myślibórz można rozumieć różnie. Na wyjazdy jeździło maksymalnie 5 osób ( z wyjątkiem Wronek czy Grodziska ). Natomiast sytuacja w mieście była taka, że na Pogoń Szczecin nie usłyszałeś złego słowa. Nawet jak jakiś żul, który nigdy nie był na Twardowskiego słyszał, że ktoś źle się wyraża o Pogoni to wiedział, że trzeba dać w mordę, a jak wiedział, że nie da rady to zawiadamiał kogo trzeba. Nigdy nie było flagi Stilonu z napisem Myślibórz, nigdy też Myślibórz nie stracił flagi w barwach Pogoni. Pozdrawiam.
-
jak wygląda sytuacja na linii ŁKS-LECH dalej układ ?
i jeszcze mnie ciekawi jak jest na lini ŁKS-ARKA ? (kosa poza meczami Lecha)
-
Cześć.
Dopadłem biografię Jurka Dudka, opisał w niej że za młodzika jeździł na mecze Górnika Zabrze. Chciał nawet jechać na Świętą Wojnę do Krakowa, bo Torcida miała zgodę z Cracovią.
Niech ktoś opisze kiedy ta zgoda zapoczątkowała, w jakich okolicznościach. Domyślam się, że zakończyła się na skutek zgody Cracovii z GKS Tychy, z tego też powodu są teraz kosą. Czy upadek przyjaznych relacji na linii Zabrze-Kraków miał miejsce w roku 1982?
Dopadłem biografię Jurka Dudka, opisał w niej że za młodzika jeździł na mecze Górnika Zabrze. Chciał nawet jechać na Świętą Wojnę do Krakowa, bo Torcida miała zgodę z Cracovią.
Niech ktoś opisze kiedy ta zgoda zapoczątkowała, w jakich okolicznościach. Domyślam się, że zakończyła się na skutek zgody Cracovii z GKS Tychy, z tego też powodu są teraz kosą. Czy upadek przyjaznych relacji na linii Zabrze-Kraków miał miejsce w roku 1982?
-
Dudek nie mógł jechać na Świętą Wojnę z Torcidą.Torcida Górnik Zabrze powstała w roku 1999.Wtedy już dawno było po zgodzie z Cracovią.Zgoda Górnika z Cracovią była w tym samym czasie co zgoda z GKS Tychy.Górnik miał też krótki epizod zgodowy z Wisłą w połowie lat 80'.Po zakończeniu tej zgody podczas naszego najbliższego wyjazdu na Wisłę nasz pociąg został okamieniowany a mecz chyba przerwano ze względu na mgłę.Natomiast zakończenie przyjaznych relacji z Cracovią nastąpiło tak w połowie lat 90''.Nie jak piszesz w 1982.Jeżeli coś popierdoliłem to niech mnie ktoś poprawi.To było już szmat czasu temu.Wymienię Ci jeszcze kolego jakby Cię to interesowało wszystkie byłe zgody Górnika Zabrze o których pamiętam.Bardzo krótkie,epizodyczne Ruch Chorzów,Wisła Kraków.Wieloletnie Zawisza Bydgoszcz,Polonia Bytom,Polonia Warszawa,Górnik Wałbrzych,Zagłębie Lubin,Lech Poznań,Arka Gdynia,Cracovia,Stal Mielec,Korona Kielce,Wisła Płock,ŁKS Łódź,GKS Tychy i chyba też Sandecja Nowy Sącz.O tylu pamiętam.PozdroMatNik pisze:Cześć.
-
Ktoś mógłby opowiedzieć o zgodach KSZO - Korona i ŁKS - KSZO
Trwaj w tym co kochasz - ŁKS Łódź Ultras
-
Zgoda z Cracovią Kraków została zakończona w 1989r na meczu Górnik Zabrze-Juventus Turyn. W tym samym dniu przestały istnieć zgody z Koroną Kielce,Stalą Mielec i Sandecją N.S.
P.S. Jurek Dudek chodził do młyna Górnika w latach 80 -tyck ....ok 84-88r.
P.S. Jurek Dudek chodził do młyna Górnika w latach 80 -tyck ....ok 84-88r.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Zapomniołeś o Avii Świdnik, Śląsku Wrocław,GKSie Katowice,Odrze Wodzisław . pozdro.1.3.1.2. 100% pisze:Dudek nie mógł jechać na Świętą Wojnę z Torcidą.Torcida Górnik Zabrze powstała w roku 1999.Wtedy już dawno było po zgodzie z Cracovią.Zgoda Górnika z Cracovią była w tym samym czasie co zgoda z GKS Tychy.Górnik miał też krótki epizod zgodowy z Wisłą w połowie lat 80'.Po zakończeniu tej zgody podczas naszego najbliższego wyjazdu na Wisłę nasz pociąg został okamieniowany a mecz chyba przerwano ze względu na mgłę.Natomiast zakończenie przyjaznych relacji z Cracovią nastąpiło tak w połowie lat 90''.Nie jak piszesz w 1982.Jeżeli coś popierdoliłem to niech mnie ktoś poprawi.To było już szmat czasu temu.Wymienię Ci jeszcze kolego jakby Cię to interesowało wszystkie byłe zgody Górnika Zabrze o których pamiętam.Bardzo krótkie,epizodyczne Ruch Chorzów,Wisła Kraków.Wieloletnie Zawisza Bydgoszcz,Polonia Bytom,Polonia Warszawa,Górnik Wałbrzych,Zagłębie Lubin,Lech Poznań,Arka Gdynia,Cracovia,Stal Mielec,Korona Kielce,Wisła Płock,ŁKS Łódź,GKS Tychy i chyba też Sandecja Nowy Sącz.O tylu pamiętam.PozdroMatNik pisze:Cześć.
-
ponawiam pytania i dodaje pytanie jaka jest relacja na lini |ZAWISZA-LECH ?ciastekkk pisze:jak wygląda sytuacja na linii ŁKS-LECH dalej układ ?
-
Lech - Zawisza kosa choć Zawisza nie aktywna za bardzo
Lech - Łks Układ chuliganski
Łks - Arka - Kosa
Łks - Arka - Kosa
-
Taka prawdziwa kosa istnieje tylko na Kujawach moim zdaniem. Dobrym przykładem jest Inowrocław.
Września 100% Lech Poznań!
-
Wisła Kraków - Stal Rzeszów ?
Śląsk Wrocław - Raków Częstochowa ?
Śląsk Wrocław - Radomiak Radom ?
Śląsk Wrocław - Polonia Bytom ?
Śląsk Wrocław - Raków Częstochowa ?
Śląsk Wrocław - Radomiak Radom ?
Trwaj w tym co kochasz - ŁKS Łódź Ultras
-
Kosa i kosa.Śląsk Wrocław - Radomiak Radom ?
-
Lechia - Stomil oficjalny uklad h czy nieoficjalny?
Śląsk - Stomil ?
Śląsk - Stomil ?
-
....i Raków CzęstochowaRoyberpakaOdrodzenie pisze:Zapomniołeś o Avii Świdnik, Śląsku Wrocław,GKSie Katowice,Odrze Wodzisław . pozdro.1.3.1.2. 100% pisze:Dudek nie mógł jechać na Świętą Wojnę z Torcidą.Torcida Górnik Zabrze powstała w roku 1999.Wtedy już dawno było po zgodzie z Cracovią.Zgoda Górnika z Cracovią była w tym samym czasie co zgoda z GKS Tychy.Górnik miał też krótki epizod zgodowy z Wisłą w połowie lat 80'.Po zakończeniu tej zgody podczas naszego najbliższego wyjazdu na Wisłę nasz pociąg został okamieniowany a mecz chyba przerwano ze względu na mgłę.Natomiast zakończenie przyjaznych relacji z Cracovią nastąpiło tak w połowie lat 90''.Nie jak piszesz w 1982.Jeżeli coś popierdoliłem to niech mnie ktoś poprawi.To było już szmat czasu temu.Wymienię Ci jeszcze kolego jakby Cię to interesowało wszystkie byłe zgody Górnika Zabrze o których pamiętam.Bardzo krótkie,epizodyczne Ruch Chorzów,Wisła Kraków.Wieloletnie Zawisza Bydgoszcz,Polonia Bytom,Polonia Warszawa,Górnik Wałbrzych,Zagłębie Lubin,Lech Poznań,Arka Gdynia,Cracovia,Stal Mielec,Korona Kielce,Wisła Płock,ŁKS Łódź,GKS Tychy i chyba też Sandecja Nowy Sącz.O tylu pamiętam.PozdroMatNik pisze:Cześć.
-
1.Po raz enty Zawisza to on !! ku*** nie nauczą się nigdy...krwawaswinia8 pisze:Lech - Zawisza kosa choć Zawisza nie aktywna za bardzo
Łks - Arka - Kosa
2. Z tą aktywnością to jeśli ktoś nie wie to proszę się nie wypowiadać.
-
Oficjalny układ HTomalO pisze:Lechia - Stomil oficjalny uklad h czy nieoficjalny?
Śląsk - Stomil ?
-
Widzew - Arka ?
-
Jak wyglądają relacje?
Stal Rzeszów - Sandecja
Stal Rzeszów - Hutnik Kraków
Sandecja - Hutnik Kraków
Stal Rzeszów - Sandecja
Stal Rzeszów - Hutnik Kraków