Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

brak_szacunku

Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica

Post autor: brak_szacunku » 18.05.2010, 14:14

Tel pisze:
JSC pisze:Już się ku*** nie wypierajcie i nie czyśćcie sobie rąk. Jak z waszej strony barykady ktoś zginie to nasza wina, jak z naszej to też nasza. Ryczycie całe życie jak baby.
Czy czasem jablerr nie ma racji?? Oczywiście że ma. Gdybyśmy dalej walczyli na gołe łapy z waszymi sprzętami, już by nas dawno nie było.
Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma tłumaczenia... debile nożownicy....

Jak dla mnie dla morderców kara śmierci... każdy kto tu broni jednych czy drugich czy nawet próbuje tłumaczyć takie zachowania jest skończonym kretynem

iparts.pl
kibolek1983

Post autor: kibolek1983 » 18.05.2010, 14:25

Tłumaczenia ludzi z Krakowa są tak żałosne, że nie da się czytać. Może wszyscy się wymordujmy co? Ja bijąc się ze swoim wrogiem mogę mieć podbite oko czy siniaki na głowię i on podobnie. Chodzi o to, żeby mu pokazać kto jest lepszy i rządzi a waląc w bebzo kosę pokazujesz tylko jak małym jesteś człowieczkiem. Wasz cyrk Wasze małpy. Szkoda chłopaka i ze względu na rodzinę powinno się wyczerpać temat.
.

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 14:26

Ciekawe jakby w Łodzi jedna z ekip systematycznie zaczęła używać sprzętu, druga strona pewnie dałby się wyrżnąć w imię zasad kibice net i ich płaczków.

Zarówno z jednej jak i drugiej strony są przyjaźnie mające mocne pozycje na scenie kibicowskiej, skoro one nie wpierdalają się w klimat krakowski to kim wy ku*** jesteście by to robić?

Żeby była jasność osobiście też nie pochwalam zabawek !
...wrócą ze szpitala to się określą.

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 14:30

brak_szacunku pisze:
Tel pisze:
JSC pisze:Już się ku*** nie wypierajcie i nie czyśćcie sobie rąk. Jak z waszej strony barykady ktoś zginie to nasza wina, jak z naszej to też nasza. Ryczycie całe życie jak baby.
Czy czasem jablerr nie ma racji?? Oczywiście że ma. Gdybyśmy dalej walczyli na gołe łapy z waszymi sprzętami, już by nas dawno nie było.
Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma tłumaczenia... debile nożownicy....

Jak dla mnie dla morderców kara śmierci... każdy kto tu broni jednych czy drugich czy nawet próbuje tłumaczyć takie zachowania jest skończonym kretynem

to wszystko jest skutek wprowadzenia zabawek, młode pokolenie wychowuje się na tym i traktuje jako normalka...rozumiesz czy nie. A kielce już tyle razy było wałkowane że się rzygać chce

brak_szacunku

Post autor: brak_szacunku » 18.05.2010, 14:43

ale wy jesteście pojebani... Wisła zabija chłopaka i tłumaczy że to wina Cracovii ... dla mnie nie do ogarnięcia... i widzę że posta już skasowałeś ale odpowiem... nie jestem kimś kto klaszcze policji ale gdyby byłą taka możliwość podjąłbym się roli kata wykonującego egzekucje na mordercach , zboczeńcach itp itd...
i skończmy tę jałową dyskusję bo ani ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie...
a winni jesteście w jednakowym stopniu...
cześć

-=KSC=-

Post autor: -=KSC=- » 18.05.2010, 14:53

jablerr jaki my mamy problem ? o czy Ty kolego piszesz ?
na zbyt wielu portalach sie udzielasz i chyba Ci powoli nerwy wysiadaja !
to ze zginal chlopak z reki wislackich , Ty obarczasz wina Metala , wez jakies tabletki chlopie !
szkoda chlopaka , starszyzny z obu ekip powoli nie moga opanowac bezmozgich malolatowjeszcze , ktorzy daja poniesc sie emocjom

Korona tez pewnie Was atakowala nozami i siekierami ,az sie baliscie ze Was wytepi i chlopaka zabiliscie jablerr , prawda ?

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 15:01

a w Zabrzu kto latał z nożami, chirurdzy z ostrego dyżuru?

hudy

Post autor: hudy » 18.05.2010, 15:05

heh żeby tu tylko chodziło o porachunki między kibicami to problem nie byłby aż tak wielki ale niestety sytuacja wygląda troszeczkę inaczej
dla mnie to już jest chore, że się robi jakieś klasyfikacje i podpina pod kluby ofiary jak i napastników
to zwykłe morderstwa i kropka
no może łatwiej dostać mniejszy wyrok jak się jest niby kibicem?

a najlepsze są tu chyba kłótnie kibiców którzy nie mają z tym nic do czynienia ale bronią swoich klubów zamiast całkowicie odizolować się od tych zwykłych morderców

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 15:06

no a jeszcze lepsze są posty osób które nie mieszkają w tym mieście

JASH

Post autor: JASH » 18.05.2010, 15:34

Czytanie wybiórcze <brawo>
Nikt metala nie obwiania za śmierc chłopaka, tylko jego i jego strone błon za wprowadzeni sprzetu do KRakwoa na taka skale przed laty. Ale stało sie, rozwinęło tak jak chyba nikt nie przypuszczał, i pwooli to zabija kibicoiwanie w tym miescie- ogarnieci wiedza o co chodzi. A bajki os starszych ktorzy nie moga powstrzymac młodych to jak juz napsiałem bajki, starsi tak samo machaja jak młodzi choc moze nie sa tak pojebani...

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 18.05.2010, 16:04

Jeżeli to prawda że małolat latał z majchrem na co dzień i nie miał zahamowań żeby go używać to wcale nie jest mi go żal. Znalazł czego szukał i tyle.
>>> WORKING CLASS <<<

jablerr

Post autor: jablerr » 18.05.2010, 16:12

-=KSC=- pisze:jablerr jaki my mamy problem ? o czy Ty kolego piszesz ?
na zbyt wielu portalach sie udzielasz i chyba Ci powoli nerwy wysiadaja !
to ze zginal chlopak z reki wislackich , Ty obarczasz wina Metala , wez jakies tabletki chlopie !
szkoda chlopaka , starszyzny z obu ekip powoli nie moga opanowac bezmozgich malolatowjeszcze , ktorzy daja poniesc sie emocjom

Korona tez pewnie Was atakowala nozami i siekierami ,az sie baliscie ze Was wytepi i chlopaka zabiliscie jablerr , prawda ?
O Jezu, jak mam Ci to wytłumaczyć ? To odpowiedz mi Ty. Najprościej jak umiem.

Czy Twoim zdaniem, gdyby nie działalność bojówki Cracovii w latach 92-98, zwanej Antywisłą, którą stworzył i skonsolidował Robert M. ps Metal doszłoby do sytuacji, w których zginęli kibice Pogoni, Arki, Korony, Wisły, Cracovii?

Czy przed rokiem 92, ktoś widział Wisłę biegającą z nożami?

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 16:16

Czy przed rokiem 92, ktoś widział Wisłę biegającą z nożami?
a czy przed owym rokiem jakakolwiek ekipa w Polsce nie biegała bez sprzetu?

Anima Villis

Post autor: Anima Villis » 18.05.2010, 16:33

Biegały ale zazwyczaj były to pasy,jakieś brechy a nie noże,siekiery,maczety.
[link]

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 16:46

no właśnie wszyscy biegali, fakt jest taki że w tamtych latach każdy latał dozbrojony i tylko ostatni debil zakwestionuje skuteczność noża od np bejsbola czy kastetu

StopNapince!

Post autor: StopNapince! » 18.05.2010, 16:59

MamoJeszczeGodzinke pisze:a w Zabrzu kto latał z nożami, chirurdzy z ostrego dyżuru?

Gdyby na Slasku kazdy tak to traktowal jak w Krakwoie to codziennie by ginelo po kilki chlopakow,sa wjazdy z sprzetem ale kije,paly ,jak sie trafi kosa to wychodzi na lekkim pocieciu a nie dzgac zeby zabic ...Ogarnijcie sie ,mozecie omowic pakt antysprzetowy,tylko gina ludzie i sa przypaly.Juz nawet nie mozna normalnie wracac z sylwestra w krakowie bo podbijaja jakies łebki przycpane wymachujac kosami ...
GKS KATOWICE !!

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 18.05.2010, 17:11

MamoJeszczeGodzinke pisze:a w Zabrzu kto latał z nożami, chirurdzy z ostrego dyżuru?
ty odbijii od Zabrza juz co tak bylo kiedys.
Tak jaknapisal chlopak z Gieksy gdybysmy to na Slasku traktowali tak jak ww Krakowie toby codzieniie ktos ginal

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 17:16

Pisałem do typa którego ekipa wspomagała Arkę w Zabrzu

PDGcartel

Post autor: PDGcartel » 18.05.2010, 17:27

A kto się tym wszystkim najbardziej jara?? miasto tysiąca noży itd itd..
d**** koks i ruletka

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 18.05.2010, 17:28

Nikt sie niusprawiedliwa tak bylo ale kiedys a gdyby tak bylo to uwierz ze Krakow to przy Slasku bylby pikus

RSD

Post autor: RSD » 18.05.2010, 17:36

jablerr pisze:
JSC pisze:Taaa, Wisła brzydzi się sprzętem. Na każdym kroku to okazuje, z innymi ekipami w walce nie wzięła nawet plastikowego widelca do ręki, nigdy też nie śpiewała "je..ać żydów maczetami".
Wasze gadanie przypomina mi żale Niemów o wysiedlenia. Każdy w miarę zorientowany wie, że to Wy zapoczątkowaliście używanie sprzętu nie mając na początku lat 90 startu do Wisły. A, że na R22 pojawiła się grupa ludzi, która dostosowała się do reguł to już wasze zmartwienie. I podtrzymuje swoje zdanie. Gdyby nie Metal i spółka to nie byłoby Grabiszyńskiej, Kielc, Kazimierzowskiego i wielu innych.
jablerr chyba się troszeczkę zagolopowałeś ?! Może Kielc i Kazimierzowskiego by nie było, ale na Grabiszyńskiej zrobiliście jeszcze bardziej kurewski numer! Wjebaliście się miedzy kilka dobrych, typowo sportowych (!) ekip, które zawsze piorą się na łapy i zrobiliście z fajnej awantury jedno wielkie gówno. Pasowaliście tam jak białe skarpetki do garnituru. Cracovii tam jakoś nie było. I dobrze.

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 17:45

cicho cicho ale zaraz chłopaki z r22 powiedzą że Arka trzyma z pasami to trzeba było ich ciąć, adekwatnie jak było z Koroną

PeleKSG

Post autor: PeleKSG » 18.05.2010, 17:51

Co do Górnego Śląska to było sporo akcji z sprzętem ochłońcie Panowie nie róbmy Krakowa bo źle to się skończy będzie ofiara i zacznie się wojenka a u nas codziennie dochodzi do Starć więc więcej ofiar to pochłonie
95% akcji nie jest opisywane w internecie więc nie bądźcie obiektywni odrazu po przeczytaniu jednego postu Dużo ekip zostawia to dla siebie w swoim środowisku
Kraków już się nie zmieni :(
Ps:Pozdrowienia dla chłopaków z Cracovii którzy świecili nożami na stacji w Nowym Sączu :)

_ED_

Post autor: _ED_ » 18.05.2010, 18:02

śmieszą mnie takie typy jak ty
jak jesteś taki kumaty to chyba wiesz że na śląsku sprzęt jest na porządku dziennym to po c*** takie pisanie
nigdy jak te k**** co na widok hajsu ze szczęścia oczy mrużą !!!!

MamoJeszczeGodzinke

Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnicaIle razy mam powtarzać że

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 18:32

Ile razy mam powtarzać że pisałem o Pasach wspomagające Arkę w Zabrzu, a nie co tam robi u siebie G z G bo c*** mnie to obchodzi

Acid

Post autor: Acid » 18.05.2010, 18:57

glwtrcd pisze:
Tak jaknapisal chlopak z Gieksy gdybysmy to na Slasku traktowali tak jak ww Krakowie toby codzieniie ktos ginal
No to powód do dumy.
Wszyscy krzyczą, że sprzęt jest be, ale potem wpis, że u nas to codziennie ktoś by ginął, taki jest hard core...żenada.
[link]

kosacki

Post autor: kosacki » 18.05.2010, 19:06

brak_szacunku pisze: Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma tłumaczenia... debile nożownicy....
Ojojoj.... ten chłopaczek z Korony był pierwszy do bitki , niekoniecznie na gołe ręce..

to raz...

dwa...
Lech Poznań... tak, wiellki Lech Poznań (który według ustawek na szalikowcach.com poradziłby sobie z każdym) dostał bite od Wisły Kraków bez sprzętu (Ci co kojarzą akcję Lechii z Lechem nie do końca chyba kumają sprawę).
c**** wiecie o Lechu..

a teraz banujcie jebane cioty, tylko pamiętajcie o jednym, czy sprzęt czy nie,

Bojar

Post autor: Bojar » 18.05.2010, 19:10

kosacki pisze:
brak_szacunku pisze: Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma tłumaczenia... debile nożownicy....
Ojojoj.... ten chłopaczek z Korony był pierwszy do bitki , niekoniecznie na gołe ręce..

to raz...

dwa...
Lech Poznań... tak, wiellki Lech Poznań (który według ustawek na szalikowcach.com poradziłby sobie z każdym) dostał bite od Wisły Kraków bez sprzętu (Ci co kojarzą akcję Lechii z Lechem nie do końca chyba kumają sprawę).
c**** wiecie o Lechu..

Już się zamknij półgłówku, pomyśl co piszesz. Jednak nadajesz się tylko do wklejania zdjęć.
Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 18.05.2010, 19:12

Acid pisze:
glwtrcd pisze:
No to powód do dumy.
Wszyscy krzyczą, że sprzęt jest be, ale potem wpis, że u nas to codziennie ktoś by ginął, taki jest hard core...żenada.
chyba nieskumasz o co chodzilo

Acid

Post autor: Acid » 18.05.2010, 19:26

Doskonale kumam. Tylko jak chodzi o to, żeby pokazać, że u nas to jest dopiero przejebane, to nagle każdy lansik robi.
[link]

wojaszele

Post autor: wojaszele » 18.05.2010, 19:34

Jak dla mnie nożownicy (patologia)c... ... na gwiazdke,ja p******* temat wałkowany cały czas ale pewnie większość z nich nie ma nawet internetu i napewno nie korzysta z info kibice.net ale jak juz tak kozaczycie to ustawcie sie na solówke kosa na kose jak tak bardzo chcecie zawinąć sie z tego świata,a po nocach bedziecie wołali mamo mamo.......

kosacki

Post autor: kosacki » 18.05.2010, 19:37

Bojar pisze: Już się zamknij półgłówku, pomyśl co piszesz. Jednak nadajesz się tylko do wklejania zdjęć.
Dobrze skarbie.. wpierw odwiedź wisielca a potem próbuj wybronić Amikę

Tel

Post autor: Tel » 18.05.2010, 19:49

wojaszele pisze:Jak dla mnie nożownicy (patologia)c... ... na gwiazdke,ja p******* temat wałkowany cały czas ale pewnie większość z nich nie ma nawet internetu i napewno nie korzysta z info kibice.net ale jak juz tak kozaczycie to ustawcie sie na solówke kosa na kose jak tak bardzo chcecie zawinąć sie z tego świata,a po nocach bedziecie wołali mamo mamo.......
W sumie była grupa na grupe, na sprzęty... Zalicza się??
Wiele klubów używa sprzętów, niestety w Krakowie zbyt brutalnie "nie ja jego, to on mnie" A teraz już proponuje wrócić na właściwy tor, czyli: Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Obrazek

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 19:58

kosacki pisze:
Bojar pisze: Już się zamknij półgłówku, pomyśl co piszesz. Jednak nadajesz się tylko do wklejania zdjęć.
Dobrze skarbie.. wpierw odwiedź wisielca a potem próbuj wybronić Amikę

czepiasz sie jakichś lodówek a zapomniał wół jak cielęciem był ups znaczy sie spod resortu ORMO ale chyba tylko w ten sposób odreagowujecie na to jak cała polska dodaje wam literke G

co do chłopaka z Kielc to że niby był tam u siebie w Kielcach to już musiał dostać kose w plecy????

bobic

Post autor: bobic » 18.05.2010, 20:09

kosacki pisze:
brak_szacunku pisze: Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma [link]... debile nożownicy....

to raz...

dwa...
c**** wiecie o Lechu..

Czyli że co niby Lech dostał wpierdziel od Wisły?? haha

kosacki

Post autor: kosacki » 18.05.2010, 20:15

Nikt nie zapomniał bo nikt nie chciał nic być..
co miała zrobić Wisła? zaprzestać kibicować albo przerzuć się na Cracovię..
co zyskała Wisła poprzez literkę G? jeden z najgorszych rozdziałów w historii... rozpierdolony stadion i brak sukcesów...

to jest jak z ITI... wjebali się na siłę i co kibice Legii mogą począć ? tak na prawdę mały c*** mimo że z nimi walczą kilka lat.. tak samo było z nami tyle że to były stare dzieje i trudniej było wywalczyć swoje.. a co Legia wywalczyła? w sensie kibiców? powrót do herbu? ale nie oni to wywalczyli a klub musiał iść na kompromis z racji otwarcia nowego stadionu i próby przyciągnięcia szerszej rzeszy kibiców...

a co do Koroniarza.. powtarzam.. chłopaczek nie był bez winy.. imponowali mu chłopaki z Cracovii z którymi ramię w ramie śpiewał "Oczyścimy Kraków z W..... ście..." czy "Jeb... Wisłę siekier..." , chciał się sprawdzić, to się sprawdził ale coś mu nie wyszło..twardo szedł w zaparte..."Gdzie Wisła? gdzie ta k.. Wisła?" to nauczka dla wszystkich na przyszłość..

osfp_

Post autor: osfp_ » 18.05.2010, 20:16

nie gadać z kretynem tylko banować

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 20:24

kosacki pisze:a co do Koroniarza.. powtarzam.. chłopaczek nie był bez winy.. imponowali mu chłopaki z Cracovii z którymi ramię w ramie śpiewał "Oczyścimy Kraków z W..... ście..." czy "Jeb... Wisłę siekier..." , chciał się sprawdzić, to się sprawdził ale coś mu nie wyszło..twardo szedł w zaparte..."Gdzie Wisła? gdzie ta k.. Wisła?" to nauczka dla wszystkich na przyszłość..

śpiewał nie śpiewał, zresztą tak śpiewa pół Polski i co, wszystkich trzeba ciąć?

skoro kibice we Wrocławiu śpiewają również identyczne teksty antyCracovia to czy to jest powód żeby ciąć kosami np kibiców z Gdańska? (pytanie retoryczne adekwatne do sytuacji z Kielc)

no ale zakładam że na Wiśle jesteś tylko internetowym szczurkiem który zza szkiełka może co najwyżej poujadać, nie wierze że całe rozgarnięte środowisko r22 wychodzi z takiego samego założenia jak Ty.

RSD

Post autor: RSD » 18.05.2010, 20:26

Dzidzia daj sobie spokój z komentarzami. Co prawda większej siary swoim ziomkom po "kosie" nie możesz już zrobić, sobie też nie, ale jak by twoja mama widziała co piszesz to mogła by się rozpłakać.

hdg

Post autor: hdg » 18.05.2010, 20:36

kosacki pisze:Nikt nie zapomniał bo nikt nie chciał nic być..
co miała zrobić Wisła? zaprzestać kibicować albo przerzuć się na Cracovię..
Szczerze wolałbym(i nie tylko ja zapewne) gdyby kilku ludziom można wrócić życie żeby pewnych klubów niebyło a to dlatego że zycie ludzkie jest dla mnie o wiele wiecej warte niż klubowa rywalizacja ale to dla mnie nie dla patologii która bez wiekszego powodu(nawet gdyby miała większy powód jest to chore) wpierdala kosy w ludzi be skrupółów

kosacki pisze:

a co do Koroniarza.. powtarzam.. chłopaczek nie był bez winy.. imponowali mu chłopaki z Cracovii z którymi ramię w ramie śpiewał "Oczyścimy Kraków z W..... ście..." czy "Jeb... Wisłę siekier..." , chciał się sprawdzić, to się sprawdził ale coś mu nie wyszło..twardo szedł w zaparte..."

Oczywiście dlatego najlepszym sposobem na "ukaranie" Go było pocięcie go nożem lub innym badziewiem,c*** z jego życiem osobostym,rodziną c*** ze wszystkim przecież ważniejszy jest triumf nad rywalem wszelkimi sposobami

Zablokowany