komentarze dla Gornego Slaska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
dobra inaczej... kolego
RUCH CHORZÓW
Ruch Chorzów : GKS Katowice - 20x20 - wygrana
Ruch Chorzów : GKS Katowice - banda na bandę - wygrana
Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) : GKS Katowice (f-c Jaworzno) (do 18 la) - porażka
Ruch Chorzów (FC Giszowiec) : GKS Katowice (FC Giszowiec) - 4x4 - wygrana
Ruch Chorzów : Zagłębie Sosnowiec - 50x50 - Wygrana
GKS KATOWICE
GKS Katowice : Ruch Chorzów - 20x20 - porażka
GKS Katowice : Piast Gliwice - 12x12 - wygrana
GKS Katowice : Ruch Chorzów - banda na bandę - porażka
GKS Katowice (f-c Jaworzno) : Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) (do 18 lat) - 10x10 - wygrana
GKS Katowice (FC Giszowiec) : Ruch Chorzów (FC Giszowiec) - 4x4 - porażka
GKS Katowice : Wisła Płock - 40x40 - wygrana
GÓRNIK ZABRZE
Górnik Zabrze : Zagłębie Lubin - 19x19 - porażka
Górnik Zabrze : GKS Tychy - 10x10 - porażka
Górnik Zabrze : Polonia Bytom (do 18 lat) - 15x15 - porażka
Górnik Zabrze : Lech Poznań 30x30 - porażka
Górnik Zabrze : Pogoń Szczecin 10x10 - wygrana
POLONIA BYTOM
Polonia Bytom : Raków Częstochowa - 10x10 - wygrana
Polonia Bytom : Zagłębie Lubin - 25x25 - porażka
Polonia Bytom : Górnik Zabrze (do 18 lat) - 15x15 - wygrana
Tutaj zdecydowanie widać kto ma najlepszą ekipe na Slasku
TEMAT DO ZAMKNIECIA
RUCH CHORZÓW
GKS KATOWICE
GKS Katowice (f-c Jaworzno) : Ruch Chorzów (f-c Jaworzno) (do 18 lat) - 10x10 - wygrana
GÓRNIK ZABRZE
POLONIA BYTOM
TEMAT DO ZAMKNIECIA
-
Chlopak ma racje, te zestawienie mowi samo za siebie.Adrian` pisze:dobra inaczej... kolego
RUCH CHORZÓW
GKS KATOWICE
GÓRNIK ZABRZE
POLONIA BYTOM
TEMAT DO ZAMKNIECIA
temat moznaby juz zamknac, bo robi sie jeden wielki syf!
PNG jaworzno: za wiele nie masz do powiedzenia.
-
Ja nie jestem z Ruchu ale o tej ustawce moge sie wypowiedziec bo ta "bojówka" Ruchu to byla zbieranina chłopaków z jednego osiedla które jest za Ruchem (nie wiem jaka była kondycja ekipy Gieksy), z twarzy kojarzę kilku gości stamtąd którzy teraz mają 18-19 lat ( to było 3-4 lata temu ?). Ovczywiście nie chce umniejszać tu wygranej Gieksy ale jak zobaczyłem to wydarzenie w zestawienu "ustawek" to uśmiechnąłem się do siebie.wnc1964 pisze:zapomniałe dodać .
GKS KATOWICE fc Jaworzno 10 na 10 Ruch Chorzów Fc Jaworzno
do lat 18 zwycięża GKS Katowice.
Zaraz ktos napisz napisze z Ruchu ze to się nie liczy, że to bajtle itd i itp.
-
Nie sadze ze te FC sa do d*** bo nawet na mecze u siebie musza przejechac po okolo 50 km i nie jada tak jak wy w liczbie 300 osob. Poza tym FC GieKSy to nie tylko Myslowice i Jaworzno wiec miej troche szacunku do innych GieKSiarzy. a jak chcesz sie czegos dowiedziec to podejdz do nas na meczu - jestesmy na kazdym i dobrze widoczni.Move! pisze:Ja p******* Żaba wez ty sie jebnij w leb, od tego jest te forum, na normalne pytania normalnie sie powinno odpowiadac, ale widze po twojej odpowiedzi ze te fc jest jest tako samo z d*** jak tyŻaba-Katowice pisze:chcesz moze jeszcze trase przejazdu...ja p*******...jak bedziesz na GieKSie to sie dowiesz a tu nie zadawaj takich pytan....Move! pisze:Czy Fc Gieksy z Malopolski jezdzi na mecze razem z Jaworznem? Jaka jest liczba tego Fc?
GKS KATOWICE
-
Ja jestem z Ruchu i twierdze że ustawka to ustawka. Równie dobrze może tak mówić każda ekipa która przegrała i to jest lekko śmieszneJSC pisze:Ja nie jestem z Ruchu ale o tej ustawce moge sie wypowiedziec bo ta "bojówka" Ruchu to byla zbieranina chłopaków z jednego osiedla które jest za Ruchem (nie wiem jaka była kondycja ekipy Gieksy), z twarzy kojarzę kilku gości stamtąd którzy teraz mają 18-19 lat ( to było 3-4 lata temu ?). Ovczywiście nie chce umniejszać tu wygranej Gieksy ale jak zobaczyłem to wydarzenie w zestawienu "ustawek" to uśmiechnąłem się do siebie.wnc1964 pisze:zapomniałe dodać .
GKS KATOWICE fc Jaworzno 10 na 10 Ruch Chorzów Fc Jaworzno
do lat 18 zwycięża GKS Katowice.
Zaraz ktos napisz napisze z Ruchu ze to się nie liczy, że to bajtle itd i itp.
-
wez synku zamilcz i se baranka w sciane wypierdol moze ci przejdzie a jak to FC jest do d*** to idz na blache i im to powiedz a odemnie sie odpierdol a takie texty to se zapodaj koledze netowy napinaczu.Move! pisze:Ja p******* Żaba wez ty sie jebnij w leb, od tego jest te forum, na normalne pytania normalnie sie powinno odpowiadac, ale widze po twojej odpowiedzi ze te fc jest jest tako samo z d*** jak tyŻaba-Katowice pisze:chcesz moze jeszcze trase przejazdu...ja p*******...jak bedziesz na GieKSie to sie dowiesz a tu nie zadawaj takich pytan....Move! pisze:Czy Fc Gieksy z Malopolski jezdzi na mecze razem z Jaworznem? Jaka jest liczba tego Fc?
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
-
-
-
X ja nie napisałem ze to nie była ustawka, jak sie ustawiali to wiadomo ze to ma swoją wartość, ale napisałem tak jak ja to widziałem. Na pewno inaczej mierzy się jakość ekip normalnymi ustawkami a inaczej ustawkami typu U -18 jaworzno Team. Tu mozna zobaczyc kto sie liczy bardziej w Jaworznie poniżej 18 lat ( w ogóle jak to brzmi
)

już się tego czytać nieda .. dospele by bardzo chciały mieć trójkolorowe katowice choc tak nie bedzie i oni sami dobrze o tym wiedzą, hasło NIEBNIESKIE KATOWICE było "używane" przez nas kiedys jak gieksa jeszcze nie istniała i te hasło sie już przyjeło bo w pewnym stopniu w tym miescie jestesmy i bedziemy ,pod wzgledem hools sie nie bede wypowiadać bo od tego są pewne osoby , jedynie co moge powiedziec to PNG jest w stanie podjac walke z naszymi Fan Clubami z K-ce choć nie zawsze im to wychodzi, a z PF odmawiają . Wiele modych teraz wybiera giekse bo to jest taka moda , kumple z klasy za gieksa to czemu ja nie jestem , kupują smyczki , kiedys nadchodzi taki dzien ze trafiają na Chorzowskich i je tracą niewiem czy są bici , tępieni ale wiekszosci z nich pozniej odchodzi od tego kibicowania. szkoda że gieksa nie robi jakiś atrkacji w Chorzowie (w sumie dobrze wiedzą że dla nich skonczylo by sie to pobytem w szpitalu lub w ziemi) , a Ruch ?? działa cały czas i to w WASZYM MIESCIE !! przyjeło sie takie przysłownie " cyGany w śmiecie we własnym miescie Giniecie -niGy- " tak czytam te wasze dospeslkie posty i kazdy z was trzyma sie tego że my to NET HOOLSY , że my tylko widzimy niebieskie itd. net hools
chyba wam sie cos pojebało bo to my musimy was prowokować do bojek nie Wy nas . I jeszcze jedno ktoś tam pisał ze 15 małolatów <Chorzowski> ucieklo przed 2 żabolami , a u was takiego czegos niema ?? to sie dzieje codzienie !!! tyle mam do powiedzenia !!!!! pozdRawiam

-
łahaa jeszcze moze napisz ze ta ustawka do 18lat sie odbyła bo Gieksa z Jaowrzna sie bała bić na innych warunkach!normalnie komediaJSC pisze:X ja nie napisałem ze to nie była ustawka, jak sie ustawiali to wiadomo ze to ma swoją wartość, ale napisałem tak jak ja to widziałem. Na pewno inaczej mierzy się jakość ekip normalnymi ustawkami a inaczej ustawkami typu U -18 jaworzno Team. Tu mozna zobaczyc kto sie liczy bardziej w Jaworznie poniżej 18 lat ( w ogóle jak to brzmi)
-
Tytul tego tematu mozna by smialo zmienic na "Komentarze oraz napinka na linii Chorzow - Katowice". Dajcie sobie juz spokoj bo nie da sie czytac tych waszych wypocin
Nie wiem czy osoby wpisujace sie w tym temacie maja ukonczone gimnazjum (nie mowie tutaj o wszystkich uzytkownikach) , ale poziom waszych wypowiedzi = 0 , albo i zgodnie ze slowami piosenki "mniej niz zero" . W porywach szalenstwa mozna tu znalezc 1 sensowny post na strone... coz... wkoncu o sile i jakosci danej ekipy swiadczy ilosc napisanych postow na kibice.net , tak wiec....
NAPINKA NIECH TRWA !

NAPINKA NIECH TRWA !

I Am Energy !
-
Ostatnimi czasy miałem okazje rozmawiać na zywo z chłopakami z Ruchu z pewnego FC.. zwrocilem im uwagę na to co wypisuja kibice Ruchu na tym forum ..jaka odpowiedz uslyszalem?..Wiesz kto to pisze?... małolaty itd...
Tyle mojego komentarza co do tego tematu i ogolnie coponiektórych postów na forum..pozdrawiam
Tyle mojego komentarza co do tego tematu i ogolnie coponiektórych postów na forum..pozdrawiam
-
nie no wy wogole nie tracicie barwmalytgb pisze:już się tego czytać nieda .. dospele by bardzo chciały mieć trójkolorowe katowice choc tak nie bedzie i oni sami dobrze o tym wiedzą, hasło NIEBNIESKIE KATOWICE było "używane" przez nas kiedys jak gieksa jeszcze nie istniała i te hasło sie już przyjeło bo w pewnym stopniu w tym miescie jestesmy i bedziemy ,pod wzgledem hools sie nie bede wypowiadać bo od tego są pewne osoby , jedynie co moge powiedziec to PNG jest w stanie podjac walke z naszymi Fan Clubami z K-ce choć nie zawsze im to wychodzi, a z PF odmawiają . Wiele modych teraz wybiera giekse bo to jest taka moda , kumple z klasy za gieksa to czemu ja nie jestem , kupują smyczki , kiedys nadchodzi taki dzien ze trafiają na Chorzowskich i je tracą niewiem czy są bici , tępieni ale wiekszosci z nich pozniej odchodzi od tego kibicowania. szkoda że gieksa nie robi jakiś atrkacji w Chorzowie (w sumie dobrze wiedzą że dla nich skonczylo by sie to pobytem w szpitalu lub w ziemi) , a Ruch ?? działa cały czas i to w WASZYM MIESCIE !! przyjeło sie takie przysłownie " cyGany w śmiecie we własnym miescie Giniecie -niGy- " tak czytam te wasze dospeslkie posty i kazdy z was trzyma sie tego że my to NET HOOLSY , że my tylko widzimy niebieskie itd. net hoolschyba wam sie cos pojebało bo to my musimy was prowokować do bojek nie Wy nas . I jeszcze jedno ktoś tam pisał ze 15 małolatów <Chorzowski> ucieklo przed 2 żabolami , a u was takiego czegos niema ?? to sie dzieje codzienie !!! tyle mam do powiedzenia !!!!! pozdRawiam

zacytuje tu słowa z piosenki chyba lady punk ''normalnie strach sie bać'' smRody skończcie sie juz pisać takiebajki bo robicie normalnie przypał, chyba nikt juz nie wierzy w te wasze opowiesci ze w 5 gonicie 25 ,albo w spodku w 3 dychy przeganiacie 2 tys GieKSy
jeszcze mi napisz ze rządzicie na Janowie!

-
malytgb pisze:już się tego czytać nieda .. dospele by bardzo chciały mieć trójkolorowe katowice choc tak nie bedzie i oni sami dobrze o tym wiedzą, hasło NIEBNIESKIE KATOWICE było "używane" przez nas kiedys jak gieksa jeszcze nie istniała i te hasło sie już przyjeło bo w pewnym stopniu w tym miescie jestesmy i bedziemy ,pod wzgledem hools sie nie bede wypowiadać bo od tego są pewne osoby , jedynie co moge powiedziec to PNG jest w stanie podjac walke z naszymi Fan Clubami z K-ce choć nie zawsze im to wychodzi, a z PF odmawiają . Wiele modych teraz wybiera giekse bo to jest taka moda , kumple z klasy za gieksa to czemu ja nie jestem , kupują smyczki , kiedys nadchodzi taki dzien ze trafiają na Chorzowskich i je tracą niewiem czy są bici , tępieni ale wiekszosci z nich pozniej odchodzi od tego kibicowania. szkoda że gieksa nie robi jakiś atrkacji w Chorzowie (w sumie dobrze wiedzą że dla nich skonczylo by sie to pobytem w szpitalu lub w ziemi) , a Ruch ?? działa cały czas i to w WASZYM MIESCIE !! przyjeło sie takie przysłownie " cyGany w śmiecie we własnym miescie Giniecie -niGy- " tak czytam te wasze dospeslkie posty i kazdy z was trzyma sie tego że my to NET HOOLSY , że my tylko widzimy niebieskie itd. net hoolschyba wam sie cos pojebało bo to my musimy was prowokować do bojek nie Wy nas . I jeszcze jedno ktoś tam pisał ze 15 małolatów <Chorzowski> ucieklo przed 2 żabolami , a u was takiego czegos niema ?? to sie dzieje codzienie !!! tyle mam do powiedzenia !!!!! pozdRawiam
Ale napinka ,widać ze wyłażą twoje kompleksy jak piszesz niebieskie Katowice hasło było, i nie wróci więcej, najwięcej napinają się niebiescy Katowiczanie, w przeciwienstwie zasłaniajać się pf w przeciwieństwie do kiboli z Rudy czy z Chorzowa, skoro jesteśmy tacy słbai skąd te przezwiska cygany gejkaes, dziewczyny itd itp
Chyba wamz a dobrze mieszka sie w tych perferiach niebieskich Katowic, jakos twoi przedmówcy potrafią dyskutować , rzeczowo ,
a ty kompleksy wyladowujesz na nethoolstwie.
A twoj poziom wypowiedzi jacy to my jestesmy tepieni w miescie Katowice nawet nie jest ząłosny jest kurewsko śmieszny.
przypal chyba robisz swoim kolegom po szalu zreszta nie moja
działka.
-
-
-
-
-
To jest pewne ,że tak będzie.Oni wszędzie są ,nigdy nie przegrywają i wiedzą gdzie konkurencyjne kluby mają swoje FC a gdzie nie 
A najlepsze jest to ,że w większości osoby wypowiadające się w tym temacie (kibice Ruchu) to małolaty lub bajkopisarze.Rzadko wypowie się tu jakaś konkretna osoba od nich.

A najlepsze jest to ,że w większości osoby wypowiadające się w tym temacie (kibice Ruchu) to małolaty lub bajkopisarze.Rzadko wypowie się tu jakaś konkretna osoba od nich.
-
Dlatego temat powinien być zamknięty. AMIGO masz ku*** władzę na forum, więc dla dobra użytkowników zrób że blokadę. ku*** są wakacje a Wy dzieci zamiast iść pograć w piłkę to wysilacie się jak sprowokować sąsiada zza miedzy! Skończcie pisać kompleksy, bo ku*** połowa wypowiadających się tutaj nie zna znaczenia tego słowa i próbuje być oryginalna, używając tego wyrazu co linijkę. Ja Wam powiem tylko tyle, że normalni kibice się z was napierdalają bo ewidentnie widać, że średnia użytkownika tego forum wynosi około 15 wiosen. Najwięcej mają do powiedzenia Ci, to wszędzie byli, wszystko widzieli i wiedzą nawet wszystko jak nie byli, gdy coś się działo.Wizard pisze:Heh bawi mnie to.. najlepsze ze nikt konkretny tu sie nie wypowiada.. rozmawialem z paroma chorzowskimi i oni sami gadaja ze praktycznie kazda ekipa stracil, ze to juz nie to co kiedys itd itd oczywiscie sami przyznaja ze KAtowice juz od dluzszego czasu nie sa niebieskie <moge przytoczyc cytat z jednego for gdzie kilka osob goscia poparlo>
zaoytacie gdzie oni sa i czemu tu nie pisza odpowiedz jest prosta - ten temat zostawiaja mlodym npinkowiczowom i nethoolsom
POZIOM FORUM = POZIOM UŻYTKOWNIKÓW.
Pozdrowienia dla normalnych.
-
te ale tobie sie chyba cos pomylilo...Żaba-Katowice pisze:wez synku zamilcz i se baranka w sciane wypierdol moze ci przejdzie a jak to FC jest do d*** to idz na blache i im to powiedz a odemnie sie odpierdol a takie texty to se zapodaj koledze netowy napinaczu.Move! pisze:Ja p******* Żaba wez ty sie jebnij w leb, od tego jest te forum, na normalne pytania normalnie sie powinno odpowiadac, ale widze po twojej odpowiedzi ze te fc jest jest tako samo z d*** jak tyŻaba-Katowice pisze: chcesz moze jeszcze trase przejazdu...ja p*******...jak bedziesz na GieKSie to sie dowiesz a tu nie zadawaj takich pytan....

wracając do tematu cały wątek wziął sie stąd: [link]
...z każdym zwycięstwem wzrasta siła naszego klubu i miasta...
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Masz racje, byliśmy w Zabrzu i zajebiście się razem bawiliśmy..I w tym miejscu podziekowania dla chłopaków z Torcidy za super impre! A jeżeli chodzi ci o to co mamy w głowie to odpowiadam,h** ci do tego! Lecz jednak zaspokoje twoją ciekawość i napisze że mamy w głowie bardzo wiele...!!bardzosmieszne pisze:Wczoraj w Zabrzu na Hard Style widziana dosc zgrabna ekipka GKS i KSGwidac ze nie tylko wspolne akcje im w głowie ale i imprezy
Pozdro dla kumatych..
-
P1945G pisze:Chlopak ma racje, te zestawienie mowi samo za siebie.Adrian` pisze:dobra inaczej... kolego
RUCH CHORZÓW
GKS KATOWICE
GÓRNIK ZABRZE
POLONIA BYTOM
TEMAT DO ZAMKNIECIA
temat moznaby juz zamknac, bo robi sie jeden wielki syf!
PNG jaworzno: za wiele nie masz do powiedzenia.
chlopaczku nie komentowalem wynikow tylko ogolne rozpiski niektorych tutaj obecnych.wiec nie osadzaj jak nie wiesz dokladnie o co biega.dla mnie to forum a raczej wiekszosc jego gosci to LIPA!!!!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=mJAgTYbNkj4 ten filmik pokazuje kto jest nr.1 na Ślasku 

-
-
Chcieliście konkretną wypowiedź, bez zbędnej napinki !! To macie !!YataPelikan jak nie wiesz to nie rób sam bajzlu !!;]YataPelikan pisze:Po co ty to piszesz że Ruchu nie ma na Sląsku co chciałes tym pokazać ?Udzielasz sie na forum Ruchu i powinieneś wiedzieć że napinka jest zbędna w tym temacie a sam robisz bajzel .Patton pisze:"Dramat debila" - tak podsumuje ten temat...
P.S. Ruchu nie ma na Slasku![]()
Podpisuje sie pod tym !!
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
-
jeden z madrzejszych postow,tego tematu...SteRyd pisze:nie umia Tego Czytac...
Niech kazdy zajmie sie swoim klubem i niech robi cos dla niego,a nie dla podjarania kibiców innych klubów
Z powazaniem Kibic Ruch'u
a szkoda bo jest o czym podyskutowac...
........................................................................
-