a co to my nigdy nie robilismy opraw na wiecej niz jeden sektor? to zobacz sobie foty z meczu u nas z Zieloną Górą 2005, z wroclawiem 2005 i tarnowem 2006 i potem dopiero zacznij pisac... poza tym porownaj sobie stadiony w Lesznie i Zielonej Górze:) pozdrspeedgo pisze:Leszczyniaki podniecacie sie udana akcja na wyjezdzie pokazaliscie kilka sektorowek i sreberka znane kazdemu i juz sie napinacie ze jestescie lepsi od FAlubazu zobacz jakie oprawy robie zielonogorscy kibice chyba kazda jest na prawie pol stadionu podobnie na wybrzeze tez rozmach jest wielki a u sibiew lesznie co robicice nic wielkiego i tylo na swoim mlynie 20 osobowym wiec posluchajcie mojej rady i uczcie sie jeszce od Falubazow bo wiele wam brakuje

Żużel 2007 ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Na Zawsze Unia Leszno
Rangers FC
Rangers FC
-
-
-
laszlo
"szmaty popisane sprejami" - to odnosnie Waszej "oprawy" u nas, zeby była jasność.
czepiacie sie na maxa jakosci sektorowek , tylko czy ktos z Was bierze pod uwage fakt "niskiego polozenia" klatki?
Wasza sektorowka była podwieszona , dlatego tez lepiej sie zaprezentowala(chyba dlatego wlasnie podwieszacie bo na sektorze sa malo czytelne co ?).My bedac na wyjezdzie raczje takiej opcji nie moglismy zrobic.
Staralismy sie za to idealnie dopasowac kazdy element oprawy do wielkosci klatki , tak aby kazda prezentacja była jak najbadziej okazala i wyeksponowana i tu osiagnelismy zalozony cel.
nikt od nas do nikogo sie nie porownuje, a juz bron Boże , nie pisze ,ze jestesmy od kogos lepsi.. to niech oceniaja osoby postronne.
Kazda ekipa ma swoj styl ultraski i bdb. niech kazdy robi swoje , wtedy bedzie ciekawiej...
"szmaty popisane sprejami" - to odnosnie Waszej "oprawy" u nas, zeby była jasność.
czepiacie sie na maxa jakosci sektorowek , tylko czy ktos z Was bierze pod uwage fakt "niskiego polozenia" klatki?
Wasza sektorowka była podwieszona , dlatego tez lepiej sie zaprezentowala(chyba dlatego wlasnie podwieszacie bo na sektorze sa malo czytelne co ?).My bedac na wyjezdzie raczje takiej opcji nie moglismy zrobic.
Staralismy sie za to idealnie dopasowac kazdy element oprawy do wielkosci klatki , tak aby kazda prezentacja była jak najbadziej okazala i wyeksponowana i tu osiagnelismy zalozony cel.
nikt od nas do nikogo sie nie porownuje, a juz bron Boże , nie pisze ,ze jestesmy od kogos lepsi.. to niech oceniaja osoby postronne.
Kazda ekipa ma swoj styl ultraski i bdb. niech kazdy robi swoje , wtedy bedzie ciekawiej...
KS Unia Leszno
-
Kibice Falubazu zawsze mieli do perfkcji opanowane lansowanie się poprzes przeróżne fora internetowe poświęcone kibicom.
I także teraz widzicie że ludzie bardziej chwalą Leszno za to co pokazali nie możecie tego z boleć i jest wielka jak zwykle internetowa zadyma. Bo takową jest najłatwiej rozkręcić.
Nie były to z obu ekip żadne skomplikowane oprawy rozdać kartoniki żółte plus wielkie transy z napisami i sektorówka spuszczona, trochę czułem sie jak na meczu z Bydgoszczą ale tam były pasy materiału i również sekotorówka z myszką w tym samym miejscu. Proponował bym net fansą trochę przystopować z internetem każdy wie że to fajna zabawka ale właśnie za duże uskutecznianie może być złe w skutkach.
Czepiacie się wykonania sektorówek leszczynian a wy oglądając fotki z Leszna mieliście tak żałośnie wykonane te właściwie szmaty białego materiału z pogryzmolonym napisem sprayem że wydawać by się mogło że robiliście je na stadionie Smoczyka po przeczytanej oprawie jaką pokazało Leszno.
Jak dla mnie kto był lepszy tego dnia zdanie powinni mieć postronni ludzie a nie wy będziecie na przemian się przebijać.
Jeszcze jedno na koniec jaka ekipa żużlowa pokazała się podobnie na wyjeździe że miała 2 sektorówki pasy materiału na cały sektor plus sreberka z ogniami na cały sektor. Zamiast gadać głupoty lepiej uszanować przeciwnika nawet jeśli to jest największa kosa.
Troszkę pokory i samokrytyki.
I także teraz widzicie że ludzie bardziej chwalą Leszno za to co pokazali nie możecie tego z boleć i jest wielka jak zwykle internetowa zadyma. Bo takową jest najłatwiej rozkręcić.
Nie były to z obu ekip żadne skomplikowane oprawy rozdać kartoniki żółte plus wielkie transy z napisami i sektorówka spuszczona, trochę czułem sie jak na meczu z Bydgoszczą ale tam były pasy materiału i również sekotorówka z myszką w tym samym miejscu. Proponował bym net fansą trochę przystopować z internetem każdy wie że to fajna zabawka ale właśnie za duże uskutecznianie może być złe w skutkach.
Czepiacie się wykonania sektorówek leszczynian a wy oglądając fotki z Leszna mieliście tak żałośnie wykonane te właściwie szmaty białego materiału z pogryzmolonym napisem sprayem że wydawać by się mogło że robiliście je na stadionie Smoczyka po przeczytanej oprawie jaką pokazało Leszno.
Jak dla mnie kto był lepszy tego dnia zdanie powinni mieć postronni ludzie a nie wy będziecie na przemian się przebijać.
Jeszcze jedno na koniec jaka ekipa żużlowa pokazała się podobnie na wyjeździe że miała 2 sektorówki pasy materiału na cały sektor plus sreberka z ogniami na cały sektor. Zamiast gadać głupoty lepiej uszanować przeciwnika nawet jeśli to jest największa kosa.
Troszkę pokory i samokrytyki.
-
I burza wywołana
Ale chyba o to chodzilo bo w tym watku nigdy nic sie nie dzieje
A więc część drugą czas zacząć:
aże akurat wy w tym czasie rozlozyliscie sreberka to zapewne klaskali dla was, spiewajac 5 minut wczesniej Bialo-Niebieskie Leszczynskie barwy ... i tak dalej i tak dalej. Zeby nie bylo, piszę zebyś wiecej sie nie pocil a PM nie uznaje w takich wydpadkach - dyskusja jak widac sie rozkreca ... bardzo pozytywnie
Przejdzmy dalej
To wszystko oczywiscie samo sobie spadlo, zero roboty, zero profili i kombinowania jak to podnies i wydawanie kasy i to DUŻEJ KASY panie OBIEKTYWNY
A tak o to zachowuje się nasz pan obiektywny:
az mi sie smiac zachcialo
A tak na marginesie, może zmienisz nick na Unia Leszno
-----
Jak najbardziej szanujemy i powiedzielismy to : Leszno zaprezentowało się bardzo dobrze !
Przypominam ci to mister Obiektywus ze to kibice z Leszna nie z jakże ci "bliskiej" Zielonej Góry zaczeli tą dyskusje poprzez swój opis.
A wiec w rankingu loży pare osób dostaje dzisiaj + ale do wyprzedzenia Gapy jeszcze wam daleko
Zdrowie

A więc część drugą czas zacząć:
Wrzucic dla ciebie specjalnie filmik bys zobaczyl ze klaszcza po skonczonej muzyce przy flagowiskuwojtaz pisze: co do tych oklaskow, to zapytaj swoich kolegow z sb jak bylo : wookiego i Gargamela (kibice Falubazu) bo chyba chłopaki nie trzymaja sie Twojej wersji

Przejdzmy dalej
Pewnie zaden problem, sam bys to pewnie zrobil? Co to jest namalowac sektorowke 13/17 i do tego takie tansy.obiektywus pisze: I także teraz widzicie że ludzie bardziej chwalą Leszno za to co pokazali nie możecie tego z boleć i jest wielka jak zwykle internetowa zadyma. Bo takową jest najłatwiej rozkręcić.
Nie były to z obu ekip żadne skomplikowane oprawy rozdać kartoniki żółte plus wielkie transy z napisami i sektorówka spuszczona
To wszystko oczywiscie samo sobie spadlo, zero roboty, zero profili i kombinowania jak to podnies i wydawanie kasy i to DUŻEJ KASY panie OBIEKTYWNY
A tak o to zachowuje się nasz pan obiektywny:
Encyklopedia pisze: Obiektywność, bezstronność, brak uprzedzeń, umiejętność oceny rzeczywistości w sposób realistyczny, niezależny od osobistych upodobań i emocji.

A tak na marginesie, może zmienisz nick na Unia Leszno

-----
Jak najbardziej szanujemy i powiedzielismy to : Leszno zaprezentowało się bardzo dobrze !
Przypominam ci to mister Obiektywus ze to kibice z Leszna nie z jakże ci "bliskiej" Zielonej Góry zaczeli tą dyskusje poprzez swój opis.
A wiec w rankingu loży pare osób dostaje dzisiaj + ale do wyprzedzenia Gapy jeszcze wam daleko

Zdrowie

-
Set
wybacz.. ale skoro sami Twoi koledzy po szalu pisza (tylko na tym bazuje) ,ze byly "owacje" to czemu mialbym o takim lolu nie wspomniec?
no ale wklej filmik, czekam
najwyzej napisze sprostowanie na Twoje zyczenie
laszlo
uwierz ,ze na wyzszym sektorze nie byloby mowy o nieczytelnosci i o slabym wykonaniu.
no ale spoko , trzeba nic nie robic (albo malo
) zeby nie bylo sie czego czepic.
sami swoi
wybacz.. ale skoro sami Twoi koledzy po szalu pisza (tylko na tym bazuje) ,ze byly "owacje" to czemu mialbym o takim lolu nie wspomniec?
no ale wklej filmik, czekam

laszlo
uwierz ,ze na wyzszym sektorze nie byloby mowy o nieczytelnosci i o slabym wykonaniu.
no ale spoko , trzeba nic nie robic (albo malo

sami swoi

KS Unia Leszno
-
Wieczorem wkleje zebys wiecej sie nie pocil. A sprostowania niechcem, absolutnie nie ale masz kolejne + do rankingu w loży, zauwazm jednak ze ciezko bedzie Ci pokanac Gapewojtaz pisze:Set
no ale wklej filmik, czekamnajwyzej napisze sprostowanie na Twoje zyczenie
![]()
![]()

O niczytelnosci moze nie, ale ty ciagle nierozumiesz co to jest slabe wykonanie. Wytlumaczyc Ci? ( przepraszam ze tak doslownie ) - Króllowa wygladala conajmniej jak jakis "stwor" siedzacy na krzesle a pod nim myszka tez tak wykonana ze pozal sie boze. Nie kumasz roznicy? Moze jakis plastyk ma ci to wytlumaczyc co? Pozatym sektorowka jest bardzo duza, obrazek na niej maly co do wielkosci i proporcji. Dla mnie liczy sie przeslanie ale jezeli chcesz klocic sie o "jakosc" to uwierz mi nie wygraszwojtaz pisze: uwierz ,ze na wyzszym sektorze nie byloby mowy o nieczytelnosci i o slabym wykonaniu.

-
Dobrze Przepraszam wszystkich czytelnikom tego forum byłem nieobiektywny.
Kibice Falubazu są najlepsi mają mistrzowskie oprawy i najlepszy doping oraz wykonanie ich wszystkich sektorówek i opraw a przede wszystkim na wyjeździe są zajebiste.
Po prostu tekst z plusem też sobie od was zapożyczę i daje wam wielkiego plusa wy już prześcigaliście Gape [?] .
Leszno jesteście słabi, macie obcykane sreberka kiepskie nieczytelne pasy chociaż ja się doczytałem, a o sektorówkach już tyle było powiedziane, że aż żal mi pykać po klawiaturze.
Aha i jeszcze muszę ci odpowiedzieć drogi Secie że nie chodziło mi o to. Wiem że nad oprawą się długo pracuje i naprawdę szanuje i doceniam wszystkich ludzi którzy się męczą, lecz jak byś czytał uważnie to byś wiedział iż chodziło mi o to że nie było to znowu jakieś pierdolnięcie, bo słyszałem że na tym meczu miała być taka oprawa jakiej nigdy nie było no widać mnie okłamali. Doskonale wiem że nic samo nie spada ale niestety źle odczytałeś mojego posta. Jak byście te kartoniki jakoś fajnie poukładali że wyszedł by jakiś napis lub też chociaż na przemian, to by się jakoś wyłamało ale tak to jak dla mnie przeciętna oprawa jeśli chodzi o gospodarza, dlatego moje zdanie jest takie że goście byli od was tego dnia o klasę lepsi.
Kibice Falubazu są najlepsi mają mistrzowskie oprawy i najlepszy doping oraz wykonanie ich wszystkich sektorówek i opraw a przede wszystkim na wyjeździe są zajebiste.
Po prostu tekst z plusem też sobie od was zapożyczę i daje wam wielkiego plusa wy już prześcigaliście Gape [?] .
Leszno jesteście słabi, macie obcykane sreberka kiepskie nieczytelne pasy chociaż ja się doczytałem, a o sektorówkach już tyle było powiedziane, że aż żal mi pykać po klawiaturze.
Aha i jeszcze muszę ci odpowiedzieć drogi Secie że nie chodziło mi o to. Wiem że nad oprawą się długo pracuje i naprawdę szanuje i doceniam wszystkich ludzi którzy się męczą, lecz jak byś czytał uważnie to byś wiedział iż chodziło mi o to że nie było to znowu jakieś pierdolnięcie, bo słyszałem że na tym meczu miała być taka oprawa jakiej nigdy nie było no widać mnie okłamali. Doskonale wiem że nic samo nie spada ale niestety źle odczytałeś mojego posta. Jak byście te kartoniki jakoś fajnie poukładali że wyszedł by jakiś napis lub też chociaż na przemian, to by się jakoś wyłamało ale tak to jak dla mnie przeciętna oprawa jeśli chodzi o gospodarza, dlatego moje zdanie jest takie że goście byli od was tego dnia o klasę lepsi.
Ostatnio zmieniony 26.06.2007, 20:58 przez obiektywus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nie no, ale racing
Set , to nie ja zaczalem temat "owacji" tak wiec nie pisz mi ,ze ja sie poce , tylko lepiej dobrze sprawdz swoja koszulke czy nie trzeba juz zmienic
Mnie kompletnie nie obchodzi ten temat, jak wczesniej napisalem, uslyszalem o takim kwiatku to odnotowalem jako ciekawostke , no ale skoro to dla Ciebie takie wazne to prosze bardzo , dyskutujmy
co do sektorowek... najpierw (kilka postow predzej) przypierdalasz sie o jakosc ,a pozniej piszesz ,ze dla Ciebie sie liczy przeslanie
tym samym wiemy juz kto jest Gapa
z mojej strony eot absolutny bo i temat sie wyczerpal
, no chyba ze Set zarzuci jakims szokujacym jutiubem
pozdrawiam serdecznie.

Set , to nie ja zaczalem temat "owacji" tak wiec nie pisz mi ,ze ja sie poce , tylko lepiej dobrze sprawdz swoja koszulke czy nie trzeba juz zmienic

Mnie kompletnie nie obchodzi ten temat, jak wczesniej napisalem, uslyszalem o takim kwiatku to odnotowalem jako ciekawostke , no ale skoro to dla Ciebie takie wazne to prosze bardzo , dyskutujmy

co do sektorowek... najpierw (kilka postow predzej) przypierdalasz sie o jakosc ,a pozniej piszesz ,ze dla Ciebie sie liczy przeslanie

tym samym wiemy juz kto jest Gapa

z mojej strony eot absolutny bo i temat sie wyczerpal

pozdrawiam serdecznie.
KS Unia Leszno
-
Jak się wypisuje pojebane taksty w opisie meczu to co się dziwisz?
"Gospodarze na ten mecz przygotowali tylko 2 prezentacje"
Wy 2 a my 20, więc jesteśmy lepsi, żenada.
Nie będę oceniać opraw bo nie jestem obiektywny tak jak "obiektywus".
Wybrzeża w Ostrowie ok 120.
Po meczu przepychanki z psami, piękna prowokacja z ich strony.
Liczby Sparty i Falubazu już podane także wypada jedynie serdecznie podziękować za obecność, dzięki!
"Gospodarze na ten mecz przygotowali tylko 2 prezentacje"
Wy 2 a my 20, więc jesteśmy lepsi, żenada.
Nie będę oceniać opraw bo nie jestem obiektywny tak jak "obiektywus".
Wybrzeża w Ostrowie ok 120.
Po meczu przepychanki z psami, piękna prowokacja z ich strony.
Liczby Sparty i Falubazu już podane także wypada jedynie serdecznie podziękować za obecność, dzięki!
GKS Wybrzeże Gdańsk
-
I to wojtaz oddaje sens całej sprawie i nic wiecej do tego nie dodam!Nawrot pisze:Jak się wypisuje pojebane taksty w opisie meczu to co się dziwisz?
Pozdrawiam jakze obiektywnego kolege obiektywusa który się troche chyba speszył po poscie bo aż zaczoł chwalic Falubaz i nawet dawać ( + )

I tym jakże wesołym akcentem zakończe moje wpisy, ale przyznam ze troche rozkrecilismy te forum.
Co tutaj wchodze widze tylko opisy ( obiektywne rzecz jasna

-
A ja myślałem że Sparta ma kibiców no ale jak zobaczyłem w piątek pustą klatkę to teraz już wiem,paru kolesi od was (to jest wasza cała ekipa?to troche was jest)wolało jechać do Zielonej do ziomali (bo było bliżej)niż do Bydgoszczy na mecz swojej ukochanej drużyny i wy jesteście fanatycy -hahahaha -ŻENADA
FAN
-
-
Znaczy byc oddanym swojemu klubowi i swoim przyjaciolom co czynia fanatcy Sparty wybralo na pewno lepszy mecz niz bydgoski piknik i przyjechali wspierac przyjaciol z Falubazu wiedzac ze na cos sie przydadza i wedlug mnie to jest fanatyk a pomimo to wszyscy znaja sytuacje we wroclawiu wladze klubu zaponieli o barwach i SPARACIE lecac tylko na pieniadze i atlas chyba nie chcial byc zeby twoj klub nazywal sie np. traktory leszno i w herbie kluby bylby traktor a we wroclawie jest poodbnie nie traktor a kleje i mimo tego najwierniejsi kibice zostali przy sparcie i afiszuja sie z zolto czerwonymi barwami
pozdrO
pozdrO
-
nie do konca o to mi chodzilo bo to co napisales to wszystko wiem, czesto bywam w waszym Speedway Pubie:p chodzilo mi o to dlaczego uwazasz ze w bydgoszczy sa gorsi fanatycy? dla nich na pewno tak samo wazne sa barwy i przywiazanie do klubu, nie powinno sie rozdzielac kibicow ze Ci z jednego miasta to lepsi fanatycy a Ci z drugiego sa gorsi... no ale niech najlepiej ktos z bydzi sie wypowie jak to u nich wyglada:) pozdrspeedgo pisze:Znaczy byc oddanym swojemu klubowi i swoim przyjaciolom co czynia fanatcy Sparty wybralo na pewno lepszy mecz niz bydgoski piknik i przyjechali wspierac przyjaciol z Falubazu wiedzac ze na cos sie przydadza i wedlug mnie to jest fanatyk a pomimo to wszyscy znaja sytuacje we wroclawiu wladze klubu zaponieli o barwach i SPARACIE lecac tylko na pieniadze i atlas chyba nie chcial byc zeby twoj klub nazywal sie np. traktory leszno i w herbie kluby bylby traktor a we wroclawie jest poodbnie nie traktor a kleje i mimo tego najwierniejsi kibice zostali przy sparcie i afiszuja sie z zolto czerwonymi barwami
pozdrO
Na Zawsze Unia Leszno
Rangers FC
Rangers FC
-
-
-
Co znaczy być prawdziwym fanatykiem? Na pewno być wiernym barwom i tradycji. A co do tego, że kibiców Sparty nie było w Bydgoszczy widać bardziej potrzebni byli w Zielonej Górze. Idąc twoim tropem należy powiedzieć, że Polonia od 1996 roku do 2001 nie miała kibiców bo nie było ich we Wrocławiu. A przecież to nieprawda. Moja rada: najpierw myśl potem pisz.
-
-
-
-
-
Ja p*******, od 3 są to oficjalne barwy klubowe, a wy teraz się obudziliście czy jak? Przypomnę chociaż po krótce to co pisałem pare miesięcy temu:
Gdy było zamieszanie z barwami - sezon 2003-2004 nie działałem jeszcze kibicowsko i nie miałem wpływu na zmianę barw czerwono-niebieskich na oficjalne klubowe zielono-granatowe. Gdyby właśnie w tamtym okresie (pierwsze lata po Iskrze) próbować zostawić barw czerwono-niebieskie może by to miało sens. Gdy przyszedłem, zastałem już barwy oficjalne - totalnym debilizmem było by noszenie przez grupy kibicowskie szali w barwach Iskry, podczas gdy cały piknikowy stadion miałby szale zielono-granatowe. Poza tym niby czemu mielibyśmy się identyfikować Iskrą i jej barwami, skoro to nie był ani pierwszy klub, ani obfitujący w największe sukcesy, ani najdłużej funkcjonujący. Tak to mniej więcej wygląda.
Obiecane fotki z meczu z Wybrzeżem

Gdy było zamieszanie z barwami - sezon 2003-2004 nie działałem jeszcze kibicowsko i nie miałem wpływu na zmianę barw czerwono-niebieskich na oficjalne klubowe zielono-granatowe. Gdyby właśnie w tamtym okresie (pierwsze lata po Iskrze) próbować zostawić barw czerwono-niebieskie może by to miało sens. Gdy przyszedłem, zastałem już barwy oficjalne - totalnym debilizmem było by noszenie przez grupy kibicowskie szali w barwach Iskry, podczas gdy cały piknikowy stadion miałby szale zielono-granatowe. Poza tym niby czemu mielibyśmy się identyfikować Iskrą i jej barwami, skoro to nie był ani pierwszy klub, ani obfitujący w największe sukcesy, ani najdłużej funkcjonujący. Tak to mniej więcej wygląda.
Obiecane fotki z meczu z Wybrzeżem

-
- ban
blackdevils pisze:Ja p*******, od 3 są to oficjalne barwy klubowe, a wy teraz się obudziliście czy jak? Przypomnę chociaż po krótce to co pisałem pare miesięcy temu:
Jakoś ekipa Polonii potrafiła sprzeciwić się piknikowemu towarzystwu i zaczęli nosić biel i czerwień
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 28.06.2007, 23:11 przez Kuzyn Kopek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zwróc tylko uwagę, że różnica między barwami Polonii (biało-czerwone), a tymi nieaktualnymi (biało-czerwono-niebieskie) była niewielka w porównaniu z barwami zielono-granatowymi a czerwono-niebieskimi Iskry. Przykład więc podałeś taki sobieniekumaty piknik pisze:
Jakoś ekipa Polonii potrafiła sprzeciwić się piknikowemu towarzystwu i zaczęli nosić biel i czerwień
Pzdr.