tylko bez 1wszego dużo grubszego starcia (czesci z ŁKS dobrze sie zaprezentowała ) wygranego przez HKS no i brakuje koncówki gdzie ŁKS podgoniony do stacjiWantedx pisze:https://www.youtube.com/watch?v=_c0pnnp7mLE yo jest ta akcja z Hutnikiem ?

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Galerianki mają zastój w sprawach sportowych, to chociaż niech się pochwalą rozwalonymi grafami :-) chociaż i tą ekipa malującą bym się nie chwalił, bo straszne z nich wydygańce. Żeby nawet 1 osoby z RTSu nie pogonić... i to 2 razy ;-)
A teraz możecie sobie wyzywać, wyśmiewać i tak dalej, jednak ulica wszystko weryfikuje i zainteresowani wiedzą jak jest :)
A teraz możecie sobie wyzywać, wyśmiewać i tak dalej, jednak ulica wszystko weryfikuje i zainteresowani wiedzą jak jest :)
-
No tak - wszyscy wiedzą jak jest, i generalnie to śmiech w c*** , ale ty se musisz popierdolic farmazony z d*** wzięte wymysly ... o ŁKSie oczywiście
hahah
Skurwysyn jest bezczelny ... :DDD
hahah
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Stan upojenia się lata dobrej chuliganki nie przemija :) To już się u was skończyło i zrobienie awantury na patencie (Piotrkowską) to jak przysłowiowa jaskółka , wiosny nie czyni. Rozjebalo się po Jedrasie i tak szybko nie wróci.
Jest tu cwaniak z osiedla Jagiełły ?
Tego waszego konfidenta Mojżesza pogoni liście jak się rozjebalo na CBŚ ?
Jest tu cwaniak z osiedla Jagiełły ?
Tego waszego konfidenta Mojżesza pogoni liście jak się rozjebalo na CBŚ ?
-
Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy, czego moze byc przykład Żyrardów mimo starań mistrzów Polski w piłce . W Kwidzynie o Legii niedługo zapomna dzierzac miasto między Widzew a Lechie.
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
-
A kolezka co pisze o nieśmiertelnej, niech lepiej skrobnie ile razy wrw musialo dawac drapaka, zanim napisze ze ich bandka rozpierdala osiedla.
-
Ty naprawde jestes zwykla parowka i c**** wiesz w tym temacie. Prosilem cie wyzej zebys odpowiedzial na pytanie - dla mnie sprawa zalatwiona bo Hutnik bardziej skompromitowac sie juz nie mogl. Takze parowko dla twojej wiadomosci odwet byl i to taki ktory pokazal miejsce w szeregu przeciwnikowi, ale pewnie nawet o tym nie wiesz.NoMatterWhat pisze:Nie zrozumieliście. Mnie nie chodzi o to jak to było miedzy wami załatwiane, tylko o suchy fakt, że do rewanżu nie doszło. Nie porównuje was do akcji ze Śląskiem tylko, piszę o tym, że Śląsk działa, by zrobić odwet, a u was cisza w tym temacie. Wasza plama, wasza sprawa.cobytu pisze:NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Slask w miare mozliwosci probuje odbic sie na Sevilli i myslisz, ze pyta ich o zdanie?
Nie ma u Nas zadnego praktycznie cisnienia na Hutnik bo oni nie wbili nas w ziemie i nie wyjebali nam flag.Jak chcesz to poszukaj sobie np. opisu naszego spotkania napisanego przez krakowian.Zobacz czy jest tam cos o r********* w proch i pyl ŁKS.Obiektywnie jest i na temat.
Tyle ode mnie.
ŁKS Łódź Polska !
-
C1365O pisze:A kolezka co pisze o nieśmiertelnej, niech lepiej skrobnie ile razy wrw musialo dawac drapaka, zanim napisze ze ich bandka rozpierdala osiedla.
Hahaha i co z tego , nawet jesli bylo by to prawda?? Jesteś pierdolniety jakis?? Przed psami napewno też się zrywali nieraz i co z tego ?
Przypomne Ci że na początku ich dzialanosci , wasze proby łapania WrW konczyly się dla Was tragicznie, między innymi dwa razy się nacieliscie na zydzewie wschodzie na ciężki w******* . A dostaliscie niezłej kurwicy na ich punkcie, pewnie bylibyscie sklonni zaplacic niezle sianko za info kto i co i gdzie ....Gówno wiesz nawet o tym pecie więc skończ to pierdolenie.
Ile będziecie jeszcze pokazywali słabość w tej kwestii i będziecie wylewac łzy na tym forum piszac żale i wymysly z d*** o nas ?? Nie nudzi wam się ?? Niech te wasze malarze przysiadą i zaczną nas staranniej kserowac to podniesienie swój poziom ;) bo akurat ksero wychodzi im najlepiej hehehe
Hahaha jesteś mega asem , sam piszesz o nas i się tłumaczysz że niby u was to jest c*** wie jak dobrze, po jaki c*** ?? Kogo to obchodzi ? Kogo chcesz nabrać ?? Swoich kolezkow po szalu z RTS ...??C1365O pisze:Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy [....]
To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rabe czym Cie karmia w tym szpitalu na teo? Mefedronem? :-
-
:)))C1365O pisze:Rabe czym Cie karmia w tym szpitalu na teo? Mefedronem? :-)
Przypominam Ci , a moze Cie uświadamiam ( prędzej) , że macie flage, i wychwalacie imie Waszego ŚP. Kolegi - który to wpierdolił naraz chyba z 10 kokolino, i w ten oto spektakularny sposób opuścił nasz ś...wiat
(nie żebym miał coś przeciw, tylko taki fakt )
Więc hamuj troche łapciu z takimi żarcikami, bo jak widzisz - śmiesznie jest, ale do czasu .....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Roznica jest taka, że Dresik zapisal się na kartach historii O&J a nie kibice.net
-
Panowie dajcie juz sobie spokoj z tym Hutnikiem. Sąsiadki zaliczyły małą wpadkę ale szybko to naprostowali. Co do Piotrkowskiej to zorientowani wiedzą że dla zawodników z Łks-u to nie jest tylko miejsce na imprezy. Stąd tez obecnośc tam ekipy Widzewa przez kilka tygodni z rzędu i swego rodzaju zaproszenie do spotkania. Jak pokazały dalsze wydarzenia złapaliście przynęte.
-
Nie wiem czy tak fajnie jak trzecia sila "zamiata nami podłogę" skoro nam nie raz czy udwa udalo sie podłogę zamieść Wami... Przy okazji sami z siebie sie śmiejecie:) Swoja droga nie wiem po co ktorys raz wracac do tego tematu czy Piotrkowskiej jak tu nie mam w ogole miejsca na polemike.Przegrana.Nikt rezultatów tych przegranych nie podważal nawet przez chwile.To samo uważam o ciągłym wracaniu do Potoku czy Poddębic.Wantedx pisze:nikodem pisze:Wiadomo że w kwestiach o eŁKaeSie,najwięcej wiedzą widzewiacy,min o walce z Hutnikiem,walka na spontanie,gdzie od nas walczyli głównie wyjazdowicze,a nie banda,,o tym że nie mamy żadnych pretensji do Hutnika,walka jak naj bardziej honorowa,na tym polega własnie ta ,,zabawa'',Hutnik odmówił walki rewanżowej,z wiadomego powodu.
spontan , wyjazdowicze bla bla bla w******* to w******* juz sie tak nie tłumacz , raz na wozie raz pod nikt tu nie pisze ze jestescie chujowi
choc fajnie sie ogląda jak 3 siła Krakowa zamiata wami podłoge
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Przypomnijcie sobie jak dostaliście w pizde w Arturówku erteesiaki i chowaliscie się w domku. jak zwykle dziewczyny macie dużo do powiedzenia w internecie szkoda że na mieście zawsze nie kibicujecie.
-
Rabin już pokazał swoją wiedzę parę postów wyżej, więc nie wywołujcie dzieciaka który nawet nie wie co się dzieje na łódzkim podwórku :)
A typ który pierdoli o jakimś gościu z lat 90 to już w ogóle jest hit :)
-
jak takie kmioty(hermanldz) będą się tu wypowiadały to szkoda pisać...hermanldz pisze:Przypomnijcie sobie jak dostaliście w pizde w Arturówku erteesiaki i chowaliscie się w domku. jak zwykle dziewczyny macie dużo do powiedzenia w internecie szkoda że na mieście zawsze nie kibicujecie.
o Arturówku wyjechał o kurwaaa popytaj lapsie kolegów o przebieg całej sytuacji, zaraz będziemy pisać o codziennych starciach na mieście...
-
Łkaesioki będą wspominać starcia które działy się kilka lat temu... :) bo nie mają się czym pochwalić to wyciągają dawne czasy :)
a niektórych typków z Łksu to naprawdę trudno zrozumieć co piszą :) gimnazjum rządzi!!!
a niektórych typków z Łksu to naprawdę trudno zrozumieć co piszą :) gimnazjum rządzi!!!
-
kilka lat temu to chyba ciebie wystrugali :) i z czym ty do ludzi idioto jak nawet nie wiesz kiedy ta sytuacja miała miejsce a co dopiero będziesz się wypowiadać o jej przebiegu.
Ty też leszczu stałeś pod atlas areną i czekałeś na autograf od Biebera ?
-
nie w tym czasie rozmawiałem z twoją starą mówiła że jesteś dzieckiem z wpadki a dokładnie powstałeś bo jakiś patol spuścił się na buta i kopnął twoją starą w p****...hermanldz pisze:kilka lat temu to chyba ciebie wystrugali :) i z czym ty do ludzi idioto jak nawet nie wiesz kiedy ta sytuacja miała miejsce a co dopiero będziesz się wypowiadać o jej przebiegu.
dopytaj posrańcu o arturówek bo w gimnazjum cię oszukują/
-
twoja matka mówiła mi że 3 miesiące w kondomie na strychu wisiałeś, i jak możesz to przekaż jej żeby w końcu wydała mi resztę, tydzień temu byłem u niej o 20.
chyba jesteś tym szczęśliwcem z okna, popracuj nad refleksem.
chyba jesteś tym szczęśliwcem z okna, popracuj nad refleksem.
-
jesli chodzi ci pejsie o mnie, to pokaz w ktorym miejscu niby pisałem nieprawde albo ''pokazałem wiedze '' , albo skoncz tu siac ferment chujozo....mms pisze:Rabin już pokazał swoją wiedzę parę postów wyżej, więc nie wywołujcie dzieciaka który nawet nie wie co się dzieje na łódzkim podwórku :)
walczzawsze - jestes pierdolniety ?? sami zaczeliscie temat Hutnika, sami zaczeliscie aktywnosci naszych i waszych ! .
moze wiec teraz tez Wy sami - sie pochwalicie waszymi dokonaniamy na Polskiej scenie H w ostatnim czasie >???
Bo fajnie sie pisze o ŁKSie, ale ku*** moze jak tylu was sie tu wpisuje to napiszecie cos o waszym najwiekszym Widzewku ???
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nareszcie,już się martwiłem ze Rabinowi internet odcięli.
-
Tyle razy mówilem , zebysmy pisali o swoich klubach , to Widzewiacy caly czas tu napierdalają o nas, sami zaczynają jakies tematy a pozniej sie prują że ŁKS o tym pisze hahahah ku*** kabaret koniec świata normalnie....
albo jestescie debilami faktycznie z IQ= 30, albo jestescie az tak wciągnieci w ta Waszą czerwoną propagande i nigdy sie juz nie oduczycie tutaj kreowac rzeczywistości na nowo, albo nie wiem ku*** co jest z wami nie tak wsiURki.....
Piszesz WantedX żeby zarzucic nowy temat , bo w sprawach H widac ze czesc wie jak to wygląda i sobie daruje polemike, a druga czesc ma c**** o tym pojęcie i to oni sie najgłosniej tu prują.... kwestie aktywnosci graffiti w miescie tez juz wyjasnilismy - sami przyznaliście że do WrW nie macie podjazdu...
Wiec moze pogadamy teraz o oprawach? Raczej nie powiesz że zrobiliscie jakis progres w tej kwestii w ostatnich latach, wiadomo - i my, i wy mamy gorsze mozliwosci niz jeszcze 5-10 lat temu ( mniej ludzi, gorsze sektory) , mozemy porownac np pozegnanie starych stadionów ??
(chociaz jesli o tym takze macie takie pojęcie czerwone kolezanki , jak o wszystkich innych kwestiach to darujcie sobie wpisy i wyjebcie klawiature przez okno ....)
albo jestescie debilami faktycznie z IQ= 30, albo jestescie az tak wciągnieci w ta Waszą czerwoną propagande i nigdy sie juz nie oduczycie tutaj kreowac rzeczywistości na nowo, albo nie wiem ku*** co jest z wami nie tak wsiURki.....
Piszesz WantedX żeby zarzucic nowy temat , bo w sprawach H widac ze czesc wie jak to wygląda i sobie daruje polemike, a druga czesc ma c**** o tym pojęcie i to oni sie najgłosniej tu prują.... kwestie aktywnosci graffiti w miescie tez juz wyjasnilismy - sami przyznaliście że do WrW nie macie podjazdu...
Wiec moze pogadamy teraz o oprawach? Raczej nie powiesz że zrobiliscie jakis progres w tej kwestii w ostatnich latach, wiadomo - i my, i wy mamy gorsze mozliwosci niz jeszcze 5-10 lat temu ( mniej ludzi, gorsze sektory) , mozemy porownac np pozegnanie starych stadionów ??
(chociaz jesli o tym takze macie takie pojęcie czerwone kolezanki , jak o wszystkich innych kwestiach to darujcie sobie wpisy i wyjebcie klawiature przez okno ....)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rzadko się tutaj wpisuje ponieważ szkoda mi czasu i nerwów na przekrzykiwanie się w necie z takimi smarkami jak Ty,ale co tu się dzieje to głowa mała.Zaskoczę Cię chuliganie internetowy,że po stylu pisania spokojnie można dostrzec,że wiosen to Ty za dużo nie masz,rozumu również a innym ciśniesz od gimnazjalistów i debili....A jechanie po rodzinie jest wyjątkowo słabe i pokazuje tylko co masz w głowie...walczzawsze pisze:nie w tym czasie rozmawiałem z twoją starą mówiła że jesteś dzieckiem z wpadki a dokładnie powstałeś bo jakiś patol spuścił się na buta i kopnął twoją starą w p****...hermanldz pisze:kilka lat temu to chyba ciebie wystrugali :) i z czym ty do ludzi idioto jak nawet nie wiesz kiedy ta sytuacja miała miejsce a co dopiero będziesz się wypowiadać o jej przebiegu.
dopytaj posrańcu o arturówek bo w gimnazjum cię oszukują/
A teraz zapytajcie się jeszcze ze 20 razy kto założył ŁKS i napiszcie tradycyjnie,że Was w mieście Łodzi nie ma,a my jesteśmy menelami itd. i tak w kółko...
W ogóle ten temat zamknąć i będzie spokój..
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Tu pokazałeś swoją wiedzę :) Dopytałeś się już jako to było z waszą ekipą malującą na Jagiełly i na Górniaku? :)Ene due rabe pisze:No tak - wszyscy wiedzą jak jest, i generalnie to śmiech w c*** , ale ty se musisz popierdolic farmazony z d*** wzięte wymysly ... o ŁKSie oczywiście
hahah
-
no i co z tego , nawet jesli to jest prawda ? Malutcy jestescie jesli potraficie pisać tylko o nas ....
a roznica jest taka ze u nas jedzie z tematem od c**** osob cały czas, na roznych WASZYCH ośkach, a waszych malarzy trafic to faktycznie jak szóstka w totka, jesli sie z nory wynurzacie raz na rok... i akurat na Górniaku, i Bałutach ostatnio Wasze grafy były jebane nawet w dzień hahaha ( wy mozecie w dzien sobie polatać jedynie po torach pkp... )
teraz zaproscie znowu tutaj do tematu delegacje z Ruchu, i niech poświadczą że malowanie to jest c***, i jak ktoś po nocy jezdzi to defacto jest frajerem i wtedy juz zakonczycie na dobre ten temat ;)
a roznica jest taka ze u nas jedzie z tematem od c**** osob cały czas, na roznych WASZYCH ośkach, a waszych malarzy trafic to faktycznie jak szóstka w totka, jesli sie z nory wynurzacie raz na rok... i akurat na Górniaku, i Bałutach ostatnio Wasze grafy były jebane nawet w dzień hahaha ( wy mozecie w dzien sobie polatać jedynie po torach pkp... )
teraz zaproscie znowu tutaj do tematu delegacje z Ruchu, i niech poświadczą że malowanie to jest c***, i jak ktoś po nocy jezdzi to defacto jest frajerem i wtedy juz zakonczycie na dobre ten temat ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A tam grafy, ściana ci nie odda. A jak już macie kogoś od nas przed sobą to zrywka lub szybka basta :)
Walczcie dalej ze ścianami, chyba wreszcie macie godnego rywala :)
-
teraz znowu bedzie musiał odpisać wywód na 300 wyrazów. żal mi tego żyda.
-
Na naszej nowej trybunie bez rewelacji to fakt... Atmosfera wokół klubu robi sie o wiele lepsza.Licze na lepszą frekwencję i na lepsze oprawy.Waszą dużą przewagą bedzie nowy normalny stadion a nie karykatura jak u nas.

-
Ene due Rabe zagadaj z psychatra o zmianie lekow.Wspomnij o tym, ze masz paranoje, czujesz sie przesladowany.Przedstaw tez swoj obraz postrzegania siebie.Delikatnie mowiac jest on "bledny".
PS:W Twoich postach merytoryczne jest wylacznie slowo merytorecznie.
-
I napisał to gość , który jako pierwszy chwalił się akcja rozjebanych naszych pracek przed meczem z Zawisza...mms pisze:A tam grafy, ściana ci nie odda. A jak już macie kogoś od nas przed sobą to zrywka lub szybka basta :)
taaak , troche poszperalem w tych twoich postach....
I ten sam MMS , był głównym sprawozdawcą Widzewa i chyba najaktywniejsza osobą w temcie " rozjebane grafy " również na tym forum.......Przed meczem rozwalone główne grafy ŁKSu, na kilku osiedlach......
Heheh co się takiego stało , że nagle zmieniłes swoje podejście o 180 stopni i takie dzialanie to powód do wstydu , wysmiania i dojebania się ??
Rączki ktoś połamał na akcji?? Musiales spierdalac i jebles klocka w nogawe ?? :D bardzo mnie to ciekawi....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Przypilnowac 200 grafow oj bedzie ciezko :DWantedx pisze:dobra starczy tej miłej konwersacji, piąteczek wieczór, pogoda dojebana trzeba wyjsc pilnowac 200 grafów :)
spokojnego weekendu
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
-
Kwiatkowski pisze:Ene due Rabe zagadaj z psychatra o zmianie lekow.Wspomnij o tym, ze masz paranoje, czujesz sie przesladowany.Przedstaw tez swoj obraz postrzegania siebie.Delikatnie mowiac jest on "bledny".
Haha na szczęście nie Ty będziesz oceniał co jest merytoryczne a co nie
A w waszym przypadku nie ma wogole takiego czegoś .... Coś może byc po prostu zgodne z wasza linia propagandową albo nie zgodne , i nie wygodne dla waszej obecnej sytuacji ...
A wtedy trzeba to wysmiac , najebac sto wpisów na inny temat zeby nikt sie nie skumal o co chodzi , albo zaatakować personalnie autora takich wpisów , że zwykłej bezradnosci.....
To już stara wasza taktyka i nikogo już na to nie nabierzecie , wymyslcie coś nowego propagandzisci z wielkiej i największej czerwonej armii internetowego widzewka.....
Ps. Nie wiem czy jakikolwiek inny klub w PL miał , albo ma nadal zaangażowanych w internetową działalność taka liczbe ludzi jak RTS , i to wcale nie dzieciaków albo jakiś debili , tylko ogarniętych , rozpoznawalnych kibiców którzy za jeden z frontów działania mają internet . Jeszcze będziecie tu pisać że ten to internetowiec , tamten nie może żyć bez internetu , jeszcze ktoś to robi propagandę, i wogole zdziwienie .... Hahah kpina, zalozcie se ruch oburzonych hipokrytow .... w skrócie RUH
Hahahah ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ja na ta chwile szansy nie widze... Byłbym mega szczesliwy gdyby powstala chociaz trybuna na przeciwko i oswietlenie(!) Ta cała cala historia jest zbyt skaplikowana.O prywatnym inwestorze tez mozemy sobie pomarzyć.Wantedx pisze:a jest jakaś w ogóle szansa, ze wam te trybuny wybudują? czy tylko jak znajdzie sie prywatny inwestor?cobytu pisze:Na naszej nowej trybunie bez rewelacji to fakt... Atmosfera wokół klubu robi sie o wiele lepsza.Licze na lepszą frekwencję i na lepsze oprawy.Waszą dużą przewagą bedzie nowy normalny stadion a nie karykatura jak u nas.

-
no k******* piszą tylko w internecie bo wiedza że w rzeczywistości są kiepami, dajcie przykłady swoich ekip które niby są lepsze od naszych.. bo chyba widzewskich wariatów nie liczycie po tym jak na osiedlu kopernika ukrywali sie w autach.. czy kURwisk biegających po krzakach.
Chłopaki z Nieśmiertelnej Zajawki pokazują wam obsrańce że nadajecie się jedynie tylko do ścierania syfu ze ściany i jeszcze nie raz pokażą, a wy jedynie możecie pisać w internetach leszcze.
Chłopaki z Nieśmiertelnej Zajawki pokazują wam obsrańce że nadajecie się jedynie tylko do ścierania syfu ze ściany i jeszcze nie raz pokażą, a wy jedynie możecie pisać w internetach leszcze.
-
na piździe to jest uwalony żydzew w Łodzi, a ty posrańcu bez argumentów siedź dalej w domu i pisz dalej relacje w internecie i swoje żale.
-
Ene due rabe
Na innych nicach też op parę setek:)
"..Nie wiem czy jakikolwiek inny klub w PL miał , albo ma nadal zaangażowanych w internetową działalność taka liczbe ludzi jak RTS.. ,"
Żydek rabin jest niemożliwy:)
Na innych nicach też op parę setek:)
"..Nie wiem czy jakikolwiek inny klub w PL miał , albo ma nadal zaangażowanych w internetową działalność taka liczbe ludzi jak RTS.. ,"
Żydek rabin jest niemożliwy:)
-
c**** masz pojęcie kmiocie, jakie Tobie buty uszyły twoje starsze, bardziej ogarnięte koleżanki z pierdzewaa....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Wiadomo, że każda akcja na wroga czy to niszczenie grafów czy co innego jest ważna i każda ekipa się nią będzie chwalić. Ale dla mnie osobiście najważniejsze są sprawy h. Bo to nie zniszczone grafy, a obite ryje pokazują kto w mieście ma przewagę. A tych obitych mord ostatnio macie więcej, ale przewagi nie mamy jeszcze :)Ene due rabe pisze:I napisał to gość , który jako pierwszy chwalił się akcja rozjebanych naszych pracek przed meczem z Zawisza...mms pisze:A tam grafy, ściana ci nie odda. A jak już macie kogoś od nas przed sobą to zrywka lub szybka basta :)
taaak , troche poszperalem w tych twoich postach....I ten sam MMS , był głównym sprawozdawcą Widzewa i chyba najaktywniejsza osobą w temcie " rozjebane grafy " również na tym forum.......Przed meczem rozwalone główne grafy ŁKSu, na kilku osiedlach......
Heheh co się takiego stało , że nagle zmieniłes swoje podejście o 180 stopni i takie dzialanie to powód do wstydu , wysmiania i dojebania się ??
Rączki ktoś połamał na akcji?? Musiales spierdalac i jebles klocka w nogawe ?? :D bardzo mnie to ciekawi....
-
Zniszczone grafy sprawiaja mi zajebista radosc.Sa.ludzie. pokolen nizej ktorzy to ogarniaja.Nie zmienia to jednak faktu ze to tylko i az pstryczek w nos.mms ma racje... (!) Najwazniejsze akcje H a na dzien dzisiejszy zadna z ekip UCZCIWIE nie moze powiedziec ze ma nad wrogiem przewage przygniatajaca.