Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
To że Łks zaczął latać ze sprzętem w czasach zgody z cracovią to akurat jest fakt niezaprzeczalny, czy to się komuś podoba czy nie, zakładam że 90% ciu procentom udzielających się tutaj mama jeszcze wtedy cegłę do majtek wkładała żeby z podwórka nie wywiało, więc stąd zapewne to zdziwienie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Ty natomiast nie obmyślasz żadnej strategii idziesz na żywioł, kozak po prostu.podejmuje na tajnym forum żenujące tematy/strategie na wroga cz tylko ten ktoś udaje tę wielkość i siłę?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Radical nie musisz odpowiadać za mnie, ani co lepsze w moim imieniu :D
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jak czytam o Śmierdzielach z Pomorskiej to,aż człowieka krewa zalewa,chyba jedni z największych patusów z jakimi miałem do czynienia,ze strony czerwonych. Jakiś gnój pisze " Smoluchy to na gołe pięści roznosili waszych czołowych chuliganów w pył" bardzo ciekawe,albo że nigdy nie mieli sprzętu w ręku,chłopie jebnij się w ten pusty sagan. W d**** byłeś gówno widziałeś,bardziej mnie ciekawi to,ze Ty wiesz lepiej od Nas kto jest "czołowym chuliganem"skąd taka wiedza? z facebooka?albo z komisariatu?
Co do sprzętu temat rzeka,ale mówmy sobie szczerze,ze był on po obu stronach,ale kto postawił kropkę nad i to wiemy doskonale.
PS. serce miasta-może Ty wiesz kto zajebał tramwaj,bodajże nr.15? haha
Pozdro dla kumatych.
Co do sprzętu temat rzeka,ale mówmy sobie szczerze,ze był on po obu stronach,ale kto postawił kropkę nad i to wiemy doskonale.
Pozdro dla kumatych.
-
Czy ktoś kto czuje się silny śledzi/czyta forum Widzewa ???Radicaal pisze:Skąd ta wiedza?
A z Waszego "super tajnego" forum,gdzie poruszaliście różne kwestie/tematy dotyczące ŁKSu,które budzą uśmiech politowania.
Czy ktoś kto czuje się silny,podejmuje na tajnym forum żenujące tematy/strategie na wroga cz tylko ten ktoś udaje tę wielkość i siłę?
jakie bękarty tu się wpisują...
-
akurat sa osoby zarówno z Łksu jak i Widzewa które wiedzą o sobie bardzo dużo :)ZamknijDrzwi pisze:Jak czytam o Śmierdzielach z Pomorskiej to,aż człowieka krewa zalewa,chyba jedni z największych patusów z jakimi miałem do czynienia,ze strony czerwonych. Jakiś gnój pisze " Smoluchy to na gołe pięści roznosili waszych czołowych chuliganów w pył" bardzo ciekawe,albo że nigdy nie mieli sprzętu w ręku,chłopie jebnij się w ten pusty sagan. W d**** byłeś gówno widziałeś,bardziej mnie ciekawi to,ze Ty wiesz lepiej od Nas kto jest "czołowym chuliganem"skąd taka wiedza? z facebooka?albo z komisariatu?
Pozdro dla kumatych.
ale skąd ty cieciu internetowy możesz wiedziec jak wiedze czerpiesz z kibice.net
zobacz swoich ziomków patusuów z limanki daleko nam do takich "asów", jeden z nich chyba przed wizytą na pomorskiej wypił za dużo piw bo z wrażenia zaszczał całe spodnie i na limankę wracał w mokrych, do dziś mam z tego bekę.
-
Hahahaahwalczzawsze pisze:
Czy ktoś kto czuje się silny śledzi/czyta forum Widzewa ???
jakie bękarty tu się wpisują...
twoi ziomki po szalu może sami się pochwalą co tam wpisywali i jak pisali o ŁKSie i o naszych metodach które to chcieli stosować u siebie , w miarę trafnie oceniali sytuację u nas i u was i rozkminiali większość ważnych na dana chwilę kwestii .
Nie były to osoby twojego pokroju tylko takie które coś u was znaczyły i anonimowe dla całego środowiska a tym bardziej dla nas i dla was nie były.
Więc to ty jesteś bekartem jak sam żeś się określił , bo nie wiesz nawet o czym piszesz ...
I przestancie pisać wymysly o sprzęcie i dopierdalac się na siłę do drugich bo tylko lipe nam robicie i jednym i drugim z / pod Łodzi
Ten co żeś przypomniał o naszej zgodzie z KSC .... To były lata 90 i ,, troszke " inne klimaty niż teraz , natomiast większość wpisów tutaj jakbys umiał i przejrzal ten temat to są juz nowożytne akcje. Nikt tu nie pisze kto zaczął kto skończył i tym podobne bo ciężko to określić jedyne co mozecie to przedstawiać sie nawzajem w wykreowanym nieprawdziwym świetle.
Nie będzie sprzętu w Łodzi i obie strony maja w tym bardzo konkretny interes ... Lepiej uczyć się na błędach cudzych niż swoich, tym bardziej że Łódź to specyficzne miasto , mimo wszystko bardziej pojebane niż Kraków ;)
Trzeba się cieszyć że mimo chujni organizacyjnej Łodz nadal stoi najlepiej i ze wszystkich miast derbowych rywalizacja jest najlepsza i najbardziej wyrównana . Czekam na derby bo to esencja Łódzkiego klimatu i dodatkowy strzał do działania dla wszystkich kiboli, niewazne w której lidze już teraz wiadomo że z kibicami gości będą najlepsze w PL....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
a to nie wy jestescie jedyną ekipą która robiła wszystko by derbowy rywal nie wszedł na wasz stadion, a póżniej wywieszaliscie i krzyczeliscie hasło "piłka nożna dla kibiców", ośmieszając sie w oczach kibicowskiej Polski?Ene due rabe pisze:
Trzeba się cieszyć że mimo chujni organizacyjnej Łodz nadal stoi najlepiej i ze wszystkich miast derbowych rywalizacja jest najlepsza i najbardziej wyrównana . Czekam na derby bo to esencja Łódzkiego klimatu i dodatkowy strzał do działania dla wszystkich kiboli, niewazne w której lidze już teraz wiadomo że z kibicami gości będą najlepsze w PL....
Tak więc czekaj na derby z kibicami gości, widać że życie znasz tylko zza komputera. W Łodzi nie bedzie kibiców gości na derbach jeszcze długo w c***, łódzkie wąsy nie dopuszcządo tego.
-
walczzawsze pisze:akurat sa osoby zarówno z Łksu jak i Widzewa które wiedzą o sobie bardzo dużo :)ZamknijDrzwi pisze:Jak czytam o Śmierdzielach z Pomorskiej to,aż człowieka krewa zalewa,chyba jedni z największych patusów z jakimi miałem do czynienia,ze strony czerwonych. Jakiś gnój pisze " Smoluchy to na gołe pięści roznosili waszych czołowych chuliganów w pył" bardzo ciekawe,albo że nigdy nie mieli sprzętu w ręku,chłopie jebnij się w ten pusty sagan. W d**** byłeś gówno widziałeś,bardziej mnie ciekawi to,ze Ty wiesz lepiej od Nas kto jest "czołowym chuliganem"skąd taka wiedza? z facebooka?albo z komisariatu?
Pozdro dla kumatych.
ale skąd ty cieciu internetowy możesz wiedziec jak wiedze czerpiesz z kibice.net
zobacz swoich ziomków patusuów z limanki daleko nam do takich "asów", jeden z nich chyba przed wizytą na pomorskiej wypił za dużo piw bo z wrażenia zaszczał całe spodnie i na limankę wracał w mokrych, do dziś mam z tego bekę.
My mamy beke za to z Waszego Chojeńskiego kolegi który po Waszym wjeździe na Teo wracał z kupą w gaciach , dosłownie...
-
ku*** niech mnie ktoś uszczypnie hahaha porównaj sobie balasie w jakich liczbach i jak bezproblemowo wchodziliscie do nas a jak było w drugą stronę. Oczywiście nie pamiętasz że zrobiliśmy to w odwecie za niewpuszczanie nas i masz czelnosc pisać takie rzeczy . żeby to wam dało jeszcze cos do myślenia, ale nie , zawsze mieliscie we własnym klubie c**** do gadania...357. pisze:a to nie wy jestescie jedyną ekipą która robiła wszystko by derbowy rywal nie wszedł na wasz stadion, a póżniej wywieszaliscie i krzyczeliscie hasło "piłka nożna dla kibiców", ośmieszając sie w oczach kibicowskiej Polski?Ene due rabe pisze:
Tak więc czekaj na derby z kibicami gości, widać że życie znasz tylko zza komputera. W Łodzi nie bedzie kibiców gości na derbach jeszcze długo w c***, łódzkie wąsy nie dopuszcządo tego.
Troche dziwne , ze już teraz piszesz o derbach bez gości, mimo że będziecie mieli nowy stadion z normalną klatką i psy nie beda mogły się dojebac do wejścia itd.
Tylko że w waszym przypadku taka zagrywka i ponowne walenie w c**** to standard, i wie o tym większość kiboli w kraju . i nie p****** tylko że to psy wam zabraniały zawsze wpuszczać gości bo pierwotnie to była inicjatywa waszego zjebanego klubu , bez pozdrowień
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
I jeszcze jedno 357 baranie jeśli myślisz że hasłem piłka nożna dla kibiców się osmieszalismy to przypominam ci ze w momencie największej nagonki na Legie zostali wpuszczeni na nasze trybuny i chyba jako jedyna ekipa na zakazie mogli pokazać oprawę, wejść bez żadnej kontroli a pewnie gdyby mieli że sobą piro również by mogli je odpalić , inne ekipy też raczej nie narzekał u nas na swobodę
ale co ty tam mozesz wiedzieć balasie, żyj nadal w świecie jeszcze większego i największego Widzewka , a fakty są takie że po wysmianiu wpuszczania Legionistów na Galere, po kilku latach sami do tego dorosliscie i chcieliscie pokazać że gorsi od ŁKSu nie jesteście i też ich wpusciliscie .... Hahaha powtarza się stały schemat
ale co ty tam mozesz wiedzieć balasie, żyj nadal w świecie jeszcze większego i największego Widzewka , a fakty są takie że po wysmianiu wpuszczania Legionistów na Galere, po kilku latach sami do tego dorosliscie i chcieliscie pokazać że gorsi od ŁKSu nie jesteście i też ich wpusciliscie .... Hahaha powtarza się stały schemat
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Rabin nie gorączkuj się tak bo miales juz tu nie pisać z tego co pamiętam a dalej się produkujesz.znowu ci odjebało?bo niedawno potrafiłeś w miarę z sensem napisać.
i ten twoj podpis hahahah.leczysz kompleksy na forum czy jak?
i ten twoj podpis hahahah.leczysz kompleksy na forum czy jak?
-
hahah ja p******* tak Widzew wszystko robi co Łksik żeby nie być gorszy nie rozpierdalaj mnie bo widać gołym okiem że masz za wysokie mniemanie o sobie i swoim klubie.zejdź na ziemie bo bujasz w obłokach.Ene due rabe pisze:po kilku latach sami do tego dorosliscie i chcieliscie pokazać że gorsi od ŁKSu nie jesteście i też ich wpusciliscie .... Hahaha powtarza się stały schemat
jedynie WRW jest lepsze a najważniejszy aspekt 50/50 i dobrze o tym wiesz także stul garbie mordę wreszcie.
-
Bardzo merytorycznie zes podszedl do tematu wcale sie nie gorączkujesz hahaha.
Takie są fakty jak napisałem i taka jest chronologia zdarzen , mówisz ze nie smialiscie sie z nas ze ''przesadzilismy'' wpuszczając Legie ?? Pozniej , pare lat po nas nie zrobiliscie tak samo ? pierdolniety jestes jakis, co tu chcesz ludziom wkleić ?? Tak samo nie wchodziliscie do nas w takich liczbach jakich sie tylko dało bez zadnych wiekszych problemów, a co mieliśmy w zamian ?? Ciezko sie pogodzić wam z niektorymi rzeczami i sytuacjami. Jeszcze troche potworzycie tą waszą propagande i ludzie by faktycznie byli gotowi uwierzyć ze to psy są winne, ze nie wpuszczaliscie gosci, a wiadomo ze zalezalo na tym najbardziej waszemu klubowi i rządzącym w nim....
pewnie nie wiesz nawet o tym albo nie chcesz wiedziec ze wasz klub pruł sie nawet do was samych w kwestii np wprowadzania zgód ( i to juz duuuzo wczesniej niz jak wybuchł konflikt z Cackiem pod koniec waszego żywota). Mimo wszystko nie przeszkadzały wam rozne krzywe akcje kręcone przez klub i to ze ingerują w duzo kibolskich kwestii i zaczeliscie bojkotować i oficjalnie jechać z dziadami dopiero jak byliscie na ostatniej prostej do upadku i wiadomo byl oze rozpierdolą wasz klub. Tak też nie było wymysliłem sobie to ????
Tak jak juz pisalem nie zabierałbym tutaj wogole głosu gdybyscie nie pisali cały czas o nas barany podmiejskie. I gdyby taki cep jak - 357 nie dopierdalał sie do mojego obiektywnego i merytorycznego wpisu ( ktory nawet nie byl o was ) na siłe i nie tworzył jakies wyimaginowanej niemającej nic wspolnego z faktami rzeczeczywistości. Mówisz cepie ze zrobilismy dużo zebyscie do nas swego czasu nie weszli, to prawda, a co wy zrobiliscie zebysmy do was wchodzili ???
Zamiast dopierdalac sie do mnie RaryTaS - to spojrz na swoich ziomkow po szalu bo z tego co piszesz i starasz sie tu pokazać to robią wieksza lipe wielkiemu Widzewkowi niż ja.... ale to juz nie moj problem, nie licz tylko ze bedziecie tutaj tworzyli jakis mity i przedstawiali nas w krzywym zwierciadle bez zadnych naszych odpowiedzi.
Takie są fakty jak napisałem i taka jest chronologia zdarzen , mówisz ze nie smialiscie sie z nas ze ''przesadzilismy'' wpuszczając Legie ?? Pozniej , pare lat po nas nie zrobiliscie tak samo ? pierdolniety jestes jakis, co tu chcesz ludziom wkleić ?? Tak samo nie wchodziliscie do nas w takich liczbach jakich sie tylko dało bez zadnych wiekszych problemów, a co mieliśmy w zamian ?? Ciezko sie pogodzić wam z niektorymi rzeczami i sytuacjami. Jeszcze troche potworzycie tą waszą propagande i ludzie by faktycznie byli gotowi uwierzyć ze to psy są winne, ze nie wpuszczaliscie gosci, a wiadomo ze zalezalo na tym najbardziej waszemu klubowi i rządzącym w nim....
pewnie nie wiesz nawet o tym albo nie chcesz wiedziec ze wasz klub pruł sie nawet do was samych w kwestii np wprowadzania zgód ( i to juz duuuzo wczesniej niz jak wybuchł konflikt z Cackiem pod koniec waszego żywota). Mimo wszystko nie przeszkadzały wam rozne krzywe akcje kręcone przez klub i to ze ingerują w duzo kibolskich kwestii i zaczeliscie bojkotować i oficjalnie jechać z dziadami dopiero jak byliscie na ostatniej prostej do upadku i wiadomo byl oze rozpierdolą wasz klub. Tak też nie było wymysliłem sobie to ????
Tak jak juz pisalem nie zabierałbym tutaj wogole głosu gdybyscie nie pisali cały czas o nas barany podmiejskie. I gdyby taki cep jak - 357 nie dopierdalał sie do mojego obiektywnego i merytorycznego wpisu ( ktory nawet nie byl o was ) na siłe i nie tworzył jakies wyimaginowanej niemającej nic wspolnego z faktami rzeczeczywistości. Mówisz cepie ze zrobilismy dużo zebyscie do nas swego czasu nie weszli, to prawda, a co wy zrobiliscie zebysmy do was wchodzili ???
Zamiast dopierdalac sie do mnie RaryTaS - to spojrz na swoich ziomkow po szalu bo z tego co piszesz i starasz sie tu pokazać to robią wieksza lipe wielkiemu Widzewkowi niż ja.... ale to juz nie moj problem, nie licz tylko ze bedziecie tutaj tworzyli jakis mity i przedstawiali nas w krzywym zwierciadle bez zadnych naszych odpowiedzi.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jedyne co mnie naprawde cieszy w tych waszych wpisach to fakt, ze w koncu zaczeliscie doceniac robote WRW. Niezmiernie mnie i wielu ŁKSiaków to cieszy.
Troche wam to zajelo i pewnie głupio teraz jest waszym młodym ultrasom z URW jak czytają takie zdanie od swoich braci po szalu. Ale jesli robi sie juz na legalu to samo co pare lat wczesniej było głownym powodem do wysmiania i do dopierdolenia sie do nas, i zmarginalizowania działań chlopakow z WrW, no to oczywiste ze podejscie predzej czy pozniej trzeba zweryfikować na nowo ;)
Troche wam to zajelo i pewnie głupio teraz jest waszym młodym ultrasom z URW jak czytają takie zdanie od swoich braci po szalu. Ale jesli robi sie juz na legalu to samo co pare lat wczesniej było głownym powodem do wysmiania i do dopierdolenia sie do nas, i zmarginalizowania działań chlopakow z WrW, no to oczywiste ze podejscie predzej czy pozniej trzeba zweryfikować na nowo ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
To idź tym tropem i zacznij doceniać robotę WRoga.Skoro jestescie tacy zajebisci a Widzew jest nie gorszy to może czas by przestać pierdolić bzdury jak to panujecie i niepodzielnie władacie miastem i jak Widzew to same wioski :D
jeszcze jest jeden aspekt zgoda z Ruchem i jest to najmocniejsza zgoda w Polsce na ten moment.Temu chyba nie zaprzeczysz?
jeszcze jest jeden aspekt zgoda z Ruchem i jest to najmocniejsza zgoda w Polsce na ten moment.Temu chyba nie zaprzeczysz?
-
o c***, ale gościu sie wzniecił, hehe, załóz fanpejdż oburzonych, o ultrasach nie zaczynaj gadki, pamiętasz taką grupe Ultra Force? czy jakoś tak, zasłyneli tym żę zanim zrobili pierwszą oprawe to najpierw zrobili sobie bluzy by sie polansowac, na tamte czasy , których nie pamietasz glucie to była prawdziwa beka w kibicowskiej Polsce, no ale wpusiciliscie Legie z oprawą więc pewnie sie nie liczy.
-
Generalnie pamiętam mecz z legia jak była wpuszczona na niciarke i jechaliśmy po nich jak na każdym innym meczu a z tego co pamiętam mieli też postawiony warunek aby nie prowadzic dopingu. Na galerze widziałem tylko filmom z tego meczu ale wyglądało to na wspólną zabawę i jechanie po Widzewie. Pozwolić rywalowi na robienie opraw na swoim sektorze akurat nie jest powodem do dumy. Generalnie mi też nie do końca pasowała decyzję o wypuszczeniu legii na niciarke z powodu tego że w wielu fanclubach jest to wróg numer jeden i rywalizacja trwa całą dobę. Legia zawsze wróg nr. 1
-
No wlasnie my nie mamy terenow o ktore bysmy z Legią rywalizowali, to po pierwsze, ale jak wiadomo i o czym Legia przekonałą sie całkiem niedawno rywalizacja z nimi odbywa sie cały czas i cały czas są wspolnie ze swoimi zgodowiczami naszą najwiekszą po RTSie kosą.
I piszesz głupoty o tej oprawie L na Galerze, i powinienies chociaż przeprosić, bo kazdy wie, o czym i przeciwko komu ta oprawa była.
Ten mecz to był duży prztyczek w nos zarówno psom, władzom ligi, i przede wszystkim ówczesnym władzom Legii. Pokazalismy ze są w wielkim błedzie myslac, że moga rządzić i robić co chca na kazdym stadionie i mogą decydować jak NASZE stadiony mają wyglądać.
To nie Legia była tego dnia wrogiem, tylko wszystkie te k**** które za wroga postawiły sobie kibiców....
taka smieszna sytuacja z tego meczu co moze pamietają tez Legionisci - zbliza sie koniec meczu a spiker na stadionie mówi cos w deseń - '' wiem ze kibiców Legii nie ma na stadionie, ale przypominam że ostatni pociąg do Warszawy odjezdza o godzinie xx:xx " , wszyscy od razu beka i brawa hehehe
357. - chciales byc smieszny ale sam zes sie osmieszył, jeszcze mnie atakujesz, ze o tych czasach nie mam pojećia .... dla Twojej wiadomosci wpuszczenie Legionistów to nie są czasy UF, tylko znacznie pozniejsze. Po drugie napewno nikt sie nie smiał z UF i z tego co robią , bo mimo ze ich prezentacje były moze mało skomplikowane ale napewno przysłuzyly sie do rozwoju ruchu Ultras, moze nie w takiej skali jak Wasze ówczesne, ale nie zapominajmy że chłopaki palili od c**** piro i to glownie na tym sie skupiali .... ( tak wiem , mielismy w tej kwestii duze mozliwosci)
RaryTaS - własnie o tym mówie.
Obydwa Łodzkie kluby trzymają sie dobrze i dla KAZDEGO zorientowanego w klimacie kibola obojętnie skąd ,zarówno Widzew jak i ŁKS to absolutna czołówka kibolska w PL. Mimo ze obydwa kluby są po przejsciach, ze obydwa kluby nie doczekały sie albo dopiero teraz mają nowe Areny, że klimat w Łodzi tez jest specyficznie i mnostwo kiboli odpusciło lub nie zaczelo nawet kibicować wlasnie przez derbową rywalizacje, to wciaz rywalizujemy z kibolską Polska z pozytywnym skutkiem na wszystkich płaszczyznach, na wielu będąc wrecz wzorem dla innych.
Dlatego wkurwia mnie to co tutaj jest tworzone i wypisywane. Na siłe jedni chca sie dojebac do drugich i na odwrot. Tworzone sa jakies propagandowe wymysly, naciągane są fakty i wyciągane wszystkie mozliwe brudy. Kompromitujemy sie tylko przed innymi, działa to ze zlym skutkiem dla obydwu stron.
Dlatego jak juz apelowałem po stokroć, przestanmy pisać o innych klubach - skupmy sie na sobie, nie dopierdalajmy sie na siłe i nie podejmujmy tematów ktore bedą powodowały kontre z drugiej strony.
Najlepiej zeby ten temat był wogole wyjebany , albo traktowany byl jedynie jako informacyjny ale ciezko to ogarnąc jak wiadomo bo administratorom zalezy na tym zeby był, a zawsze sie znajda prowokatorzy którzy sie dopierdolą i ruszą lawine....
I piszesz głupoty o tej oprawie L na Galerze, i powinienies chociaż przeprosić, bo kazdy wie, o czym i przeciwko komu ta oprawa była.
Ten mecz to był duży prztyczek w nos zarówno psom, władzom ligi, i przede wszystkim ówczesnym władzom Legii. Pokazalismy ze są w wielkim błedzie myslac, że moga rządzić i robić co chca na kazdym stadionie i mogą decydować jak NASZE stadiony mają wyglądać.
To nie Legia była tego dnia wrogiem, tylko wszystkie te k**** które za wroga postawiły sobie kibiców....
taka smieszna sytuacja z tego meczu co moze pamietają tez Legionisci - zbliza sie koniec meczu a spiker na stadionie mówi cos w deseń - '' wiem ze kibiców Legii nie ma na stadionie, ale przypominam że ostatni pociąg do Warszawy odjezdza o godzinie xx:xx " , wszyscy od razu beka i brawa hehehe
357. - chciales byc smieszny ale sam zes sie osmieszył, jeszcze mnie atakujesz, ze o tych czasach nie mam pojećia .... dla Twojej wiadomosci wpuszczenie Legionistów to nie są czasy UF, tylko znacznie pozniejsze. Po drugie napewno nikt sie nie smiał z UF i z tego co robią , bo mimo ze ich prezentacje były moze mało skomplikowane ale napewno przysłuzyly sie do rozwoju ruchu Ultras, moze nie w takiej skali jak Wasze ówczesne, ale nie zapominajmy że chłopaki palili od c**** piro i to glownie na tym sie skupiali .... ( tak wiem , mielismy w tej kwestii duze mozliwosci)
RaryTaS - własnie o tym mówie.
Obydwa Łodzkie kluby trzymają sie dobrze i dla KAZDEGO zorientowanego w klimacie kibola obojętnie skąd ,zarówno Widzew jak i ŁKS to absolutna czołówka kibolska w PL. Mimo ze obydwa kluby są po przejsciach, ze obydwa kluby nie doczekały sie albo dopiero teraz mają nowe Areny, że klimat w Łodzi tez jest specyficznie i mnostwo kiboli odpusciło lub nie zaczelo nawet kibicować wlasnie przez derbową rywalizacje, to wciaz rywalizujemy z kibolską Polska z pozytywnym skutkiem na wszystkich płaszczyznach, na wielu będąc wrecz wzorem dla innych.
Dlatego wkurwia mnie to co tutaj jest tworzone i wypisywane. Na siłe jedni chca sie dojebac do drugich i na odwrot. Tworzone sa jakies propagandowe wymysly, naciągane są fakty i wyciągane wszystkie mozliwe brudy. Kompromitujemy sie tylko przed innymi, działa to ze zlym skutkiem dla obydwu stron.
Dlatego jak juz apelowałem po stokroć, przestanmy pisać o innych klubach - skupmy sie na sobie, nie dopierdalajmy sie na siłe i nie podejmujmy tematów ktore bedą powodowały kontre z drugiej strony.
Najlepiej zeby ten temat był wogole wyjebany , albo traktowany byl jedynie jako informacyjny ale ciezko to ogarnąc jak wiadomo bo administratorom zalezy na tym zeby był, a zawsze sie znajda prowokatorzy którzy sie dopierdolą i ruszą lawine....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Witam. Mój pierwszy i ostatni post na tym forum:
1. Legia podczas walki z ITI nie siedziała na sektorach RTS. Wpuściliśmy ich na tzw. bufor, pomiędzy sektorem gości a Niciarkę. Takie poczyniliśmy ustalenia podczas spotkania, które miało miejsce kilka dni przed meczem.
2. Co do reakcji naszych FC na wpuszczenie Legii-dokładnie nie pamiętam, ale 1 lub 2 przedstawicieli fanklubów było obecnych podczas tych ustaleń. Nie mieli obiekcji, szczególnie, że jak podkreślam-ustaliliśmy, że nie będą siedzieć na sektorach kibiców Widzewa. Informacja o tym była rozpowszechniana w ulotkach rozdawanych przed meczem.
3. Różnica pomiędzy nami Widzewem a ŁKS polega między innymi na tym, że tzw. rodowici wpuścili ich na swój najważniejszy sektor, pomiędzy swoich kibiców. My-na bufor.
4. Zapewne nikt z sasiadów obecnych na forum o tym nie wie, ale tylko zapytam-jakie pytanie A. z Legii zadał K. z ŁKS podczas meczu, gdy CWKS zasiadał na Galerze? Nawiasem mówiąc Pan K. jest idealnym zaprzeczeniem Waszej rzekomej łódzkości:)
5. Naprawdę ktoś z ŁKS chce dyskutować o używaniu sprzętu, szczególnie w walkach pomiędzy braćmi S. a Limanką? To nie bracia strzelali w okna-raczej odwrotnie.
Więc internetowcy-zamknijcie klawiatury, bo internet i historie gdzieś zasłyszane to nie jest życie.
PS. Przepraszam za wpis, ale mnie barany z obu stron zirytowały.
1. Legia podczas walki z ITI nie siedziała na sektorach RTS. Wpuściliśmy ich na tzw. bufor, pomiędzy sektorem gości a Niciarkę. Takie poczyniliśmy ustalenia podczas spotkania, które miało miejsce kilka dni przed meczem.
2. Co do reakcji naszych FC na wpuszczenie Legii-dokładnie nie pamiętam, ale 1 lub 2 przedstawicieli fanklubów było obecnych podczas tych ustaleń. Nie mieli obiekcji, szczególnie, że jak podkreślam-ustaliliśmy, że nie będą siedzieć na sektorach kibiców Widzewa. Informacja o tym była rozpowszechniana w ulotkach rozdawanych przed meczem.
3. Różnica pomiędzy nami Widzewem a ŁKS polega między innymi na tym, że tzw. rodowici wpuścili ich na swój najważniejszy sektor, pomiędzy swoich kibiców. My-na bufor.
4. Zapewne nikt z sasiadów obecnych na forum o tym nie wie, ale tylko zapytam-jakie pytanie A. z Legii zadał K. z ŁKS podczas meczu, gdy CWKS zasiadał na Galerze? Nawiasem mówiąc Pan K. jest idealnym zaprzeczeniem Waszej rzekomej łódzkości:)
5. Naprawdę ktoś z ŁKS chce dyskutować o używaniu sprzętu, szczególnie w walkach pomiędzy braćmi S. a Limanką? To nie bracia strzelali w okna-raczej odwrotnie.
Więc internetowcy-zamknijcie klawiatury, bo internet i historie gdzieś zasłyszane to nie jest życie.
PS. Przepraszam za wpis, ale mnie barany z obu stron zirytowały.
-
no i opisałes jak to wygladało z Waszej strony, powyzej masz wpis jak to wygladało u nas. Nikt normalny z tym sie sprzeczać nie będzie i raczej nikt nie zarzuci ze cos z tego to jest sciema, wymysl albo propaganda ....
zarowno jedni jak i drudzy zrobili to po swojemu w taki sposob jakie mieli mozliwosci, u nas bufor nie był wogole przystosowany do wpusczania kogokolwiek , i jak doskonale zresztą wiesz, role buforu np na derbach pełnił wlasnie ten fragment Galery gdzie siedziała Legia.... nie zapominaj tez ze do nas weszli jak cała wojna z ITI dopiero sie zaczynała, i cała sprawa była duzo świeższa ( stad min. ta ich oprawa) i bardziej spontaniczna, niz wtedy kiedy zrobiliscie to Wy...
zarowno jedni jak i drudzy zrobili to po swojemu w taki sposob jakie mieli mozliwosci, u nas bufor nie był wogole przystosowany do wpusczania kogokolwiek , i jak doskonale zresztą wiesz, role buforu np na derbach pełnił wlasnie ten fragment Galery gdzie siedziała Legia.... nie zapominaj tez ze do nas weszli jak cała wojna z ITI dopiero sie zaczynała, i cała sprawa była duzo świeższa ( stad min. ta ich oprawa) i bardziej spontaniczna, niz wtedy kiedy zrobiliscie to Wy...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Za wypuszczenie Legii było też sporo głosów sprzeciwiajacych się. Mimo to wyciagnelismy pomocna dłoń. U nas pojawiły się obustronne bluzgi, a nie wspólne jebanie ŁKSu.
-
Co do tego, że my nasladujemy Łks w tej nienawiści do nich jak oni wcześniej do nas myślę że duży wpływ miały lata 90. Rywalizowalismy z Legia o mistrza, nienawiść między oboma miastami plus rywalizacja fan clubow spowodowaly, że to Legia była nasza kosą numer jeden co dodatkowo wkurzalo kiboli z galery. Teraz są inne czasy na lini Widzew Legia nie ma takiego ciśnienia jak kiedyś a młodzi wychowują sie w nienawiści do lokalnego rywala. Oczywiście nie mówię, że byliście nam obojętni ale podejrzewam że traktowanie was jak powietrze spowodowałoby jeszcze większego gula:)
-
Nie wiem jak Ty wymysliles ta teorio o jakims "gul" i ze bylismy wam obojetni.Nigdy nie bylo zadnego gula o kose nr 1 koles.Znaczy ze co w owych czasach ktore bardzo dobrze pamietam nie bylo zadnej akcji ze strony Widzewa na nas?! Bo traktowakiscie nas niby jak powietrze? Totalna bzdura.No chyba ze jestes ze Skierniewic czy z Sichaczewa np. to faktucznie Legia byla i pewnie jest wrogiem najwiekszym.Na ulicach miasta Lodzi ja nigdy takiego czegis nie czulem.Nigdy.ImperatorMistrz pisze:Co do tego, że my nasladujemy Łks w tej nienawiści do nich jak oni wcześniej do nas myślę że duży wpływ miały lata 90. Rywalizowalismy z Legia o mistrza, nienawiść między oboma miastami plus rywalizacja fan clubow spowodowaly, że to Legia była nasza kosą numer jeden co dodatkowo wkurzalo kiboli z galery. Teraz są inne czasy na lini Widzew Legia nie ma takiego ciśnienia jak kiedyś a młodzi wychowują sie w nienawiści do lokalnego rywala. Oczywiście nie mówię, że byliście nam obojętni ale podejrzewam że traktowanie was jak powietrze spowodowałoby jeszcze większego gula:)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Nigdzie nie napisalem, że tak było tylko, że gdyby tak było. O tym, że nie byłaś żadnych akcji też nie wspomniałem. Post odnosił sie tylko wcześniejszych rozkmin, że was nasladujemy w tej nienawiści.
-
Imperator - w tym kontekscie miedzy innymi o tym pisałem. ( mowie o poprzednim Twoim wpisie)
Analogicznie, u nas tez dużo starszych osob , chodzących w latach 70' , 80' wiekszą nienawiscią emanowali do Legii niż do Rtsu. Bo za ich czasów Legia była wiekszym rywalem dla nas, niz byliscie wtedy Wy zaczynający dopiero. I tez u nas bylo duzo krytycznych slow wlasnie od takich osob na temat wspolnego siedzenia z Legią. Tyle ze wtedy były juz inne czasy i całe pokolenie które po roku 2005 stanowiło o sile ŁKSu, jako wroga nr 1 miało was, a pozniej dłuuuugo dłuuuuugo nic.
Trzeba wziac poprawke ze w latach kiedy to pokolenie zaczynalo kibicowanie (początek lat 90 ) , nie było tak kolorowo dla nas, bo jak wiadomo początek lat 90 to wasza dominacja na wielu frontach i nasz kryzys z tym związany, i gdyby nie wojna o swoje tereny i zaangazowanie tych osob, zdominowalibyscie miasto kompletnie... stad tez tak duza nienawisc do Was u dzisiejszych 20-30 paro latków przekazywana dalej z pokolenia na pokolenie na młodszych ...
Po czesci taka sytuacja wynikała tez przez wzgląd historyczny gdzie czarno na białym kazdy miał swiadomosc ze wyrosliscie w Łodzi jak wrzód na d****, przy naszej niestety miernej postawie.
Na szczescie w pore zostało to ogarniete i dzieki tytanicznej pracy kilkudziesięciu osob i braku zdecydowania u Was sytuacja została opanowana . ( napewno plujecie sobie przez to w brode nie mniej niz my ze pozwolismy Wam tu wyrosnąć )
I w tej kwestii sie odróznialiscie znacznie od Nas, bo jeszcze do niedawna Legie traktowaliscie za wroga podobnego kalibru co ŁKS, a dla cześci osob nawet wiekszego ( i czesc osob ze wzgledu na sporne rejony traktuje tak ich do dzis gdzie kontakt z L mają wiekszy niz z nami) ,
Kiedy u nas praktycznie kazdy był wychowywany w duchu Anty widzewskim, i bylo to widac na kazdym kroku , Wy byliscie skupieni na swoim Widzewie i taki mieliscie styl ( oczywiscie walka na miescie odbywała sie cały czas z dużym natęzeniem) , wynikalo to z mentalnosci ludzi , moze tez ze względów historycznych, natomiast u nas zawsze duzo bylo osob ,chętnych podziałać w szczegolnosci przeciwko Wam , częsc była w tym nawet bardziej aktywna niz w działaniu PRO ŁKSiackim. I kazdy z nas doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Mysle ze dzieki temu duzo mimo wszystko zyskalismy i wypracowalismy sobie własny niepodrabialny styl, w sumie w Łodzkich realiach bardzo przystępny i atrakcyjny dla kolejnych pokoleń....
dodatkowo uwazaliscie (tak mi sie wydaje) że bedziecie mądrzejsi i nie bedziecie pokazywali naszej siły, jesli nie będziecie mówic o nas źle i nie bedziecie nastawieni tak Anty do nas jak my bylismy do Was, i to mimo że walka w Łodzi była chyba na etapie najbardziej zaciętej.... Widac czas zweryfikował to podejscie....
Analogicznie, u nas tez dużo starszych osob , chodzących w latach 70' , 80' wiekszą nienawiscią emanowali do Legii niż do Rtsu. Bo za ich czasów Legia była wiekszym rywalem dla nas, niz byliscie wtedy Wy zaczynający dopiero. I tez u nas bylo duzo krytycznych slow wlasnie od takich osob na temat wspolnego siedzenia z Legią. Tyle ze wtedy były juz inne czasy i całe pokolenie które po roku 2005 stanowiło o sile ŁKSu, jako wroga nr 1 miało was, a pozniej dłuuuugo dłuuuuugo nic.
Trzeba wziac poprawke ze w latach kiedy to pokolenie zaczynalo kibicowanie (początek lat 90 ) , nie było tak kolorowo dla nas, bo jak wiadomo początek lat 90 to wasza dominacja na wielu frontach i nasz kryzys z tym związany, i gdyby nie wojna o swoje tereny i zaangazowanie tych osob, zdominowalibyscie miasto kompletnie... stad tez tak duza nienawisc do Was u dzisiejszych 20-30 paro latków przekazywana dalej z pokolenia na pokolenie na młodszych ...
Po czesci taka sytuacja wynikała tez przez wzgląd historyczny gdzie czarno na białym kazdy miał swiadomosc ze wyrosliscie w Łodzi jak wrzód na d****, przy naszej niestety miernej postawie.
Na szczescie w pore zostało to ogarniete i dzieki tytanicznej pracy kilkudziesięciu osob i braku zdecydowania u Was sytuacja została opanowana . ( napewno plujecie sobie przez to w brode nie mniej niz my ze pozwolismy Wam tu wyrosnąć )
I w tej kwestii sie odróznialiscie znacznie od Nas, bo jeszcze do niedawna Legie traktowaliscie za wroga podobnego kalibru co ŁKS, a dla cześci osob nawet wiekszego ( i czesc osob ze wzgledu na sporne rejony traktuje tak ich do dzis gdzie kontakt z L mają wiekszy niz z nami) ,
Kiedy u nas praktycznie kazdy był wychowywany w duchu Anty widzewskim, i bylo to widac na kazdym kroku , Wy byliscie skupieni na swoim Widzewie i taki mieliscie styl ( oczywiscie walka na miescie odbywała sie cały czas z dużym natęzeniem) , wynikalo to z mentalnosci ludzi , moze tez ze względów historycznych, natomiast u nas zawsze duzo bylo osob ,chętnych podziałać w szczegolnosci przeciwko Wam , częsc była w tym nawet bardziej aktywna niz w działaniu PRO ŁKSiackim. I kazdy z nas doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Mysle ze dzieki temu duzo mimo wszystko zyskalismy i wypracowalismy sobie własny niepodrabialny styl, w sumie w Łodzkich realiach bardzo przystępny i atrakcyjny dla kolejnych pokoleń....
dodatkowo uwazaliscie (tak mi sie wydaje) że bedziecie mądrzejsi i nie bedziecie pokazywali naszej siły, jesli nie będziecie mówic o nas źle i nie bedziecie nastawieni tak Anty do nas jak my bylismy do Was, i to mimo że walka w Łodzi była chyba na etapie najbardziej zaciętej.... Widac czas zweryfikował to podejscie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Dodatkowo jeszcze jedna kwestia, z pewnoscią od czasów o ktorych mowimy do teraz było was zdecydowanie wiecej niż nas ( mowie ogolnie , nie o Łodzi) i była u was duża róznorodnosc i podział na osoby zaangazowane w walke z nami i osoby ktore mialy w to wyjebanie, na Łodz i Fan Cluby , i dla osob nawet mlodych ktorych urzekł futbol z pewnoscią Legia była wiekszym wrogiem niz my , bo walczyliscie z nimi na plaszczyznie sportowej. Natomiast u nas taka roznorodnosc nie wystepowała i oprocz starszych dziadków przychodzących popatrzec na piłke, wszyscy mieli podobne podejscie i podobną mentalność.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
O to mi właśnie chodziło. Po prostu z powodu marazmu piłkarskiego i związanych z tym emocji wychowuje sie w kierunku nienawiści do was. Nie chodzi, że was nasladujemy tylko czas wszystko zmienia. Ale takie stare pryki jak ja dalej wspominają mecz z legia z lezka w oku:) ale nowe pokolenia i na Widzewie i Legii mają już inne priorytety. Bez spiny
-
Pytanie z innej beczki do kibicow LKSu
Czy wasz klub zostal kiedykolwiek zaproszony przez jakas klub do rozegrania meczu z okazji przykladowo okraglej rocznicy jej powstania?
Czy wasz klub zostal kiedykolwiek zaproszony przez jakas klub do rozegrania meczu z okazji przykladowo okraglej rocznicy jej powstania?
-
Ok, ustalmy jedną rzecz - jesli dajmy na to "X" robi coś za co "Y" sie z niego wysmiewa i mowi ze to co tamten robi to głupota , i jakiś dyshonor, a za 10 lat "Y" sam zaczyna robić to co "X", to wtedy powiesz że go naśladuje ?, czy nadal bedziesz próbował ująć to w jakis inny sposób ? Oczywiscie uplywający czas zmienia podejscie do wielu rzeczy,i wiem ze ciezko spojrzeć na rozne kwestie obiektywnie , biorąc pod uwage wszystkie okoliczności, tym bardziej że kibice z natury obiektywni nie są...ImperatorMistrz pisze:O to mi właśnie chodziło. Po prostu z powodu marazmu piłkarskiego i związanych z tym emocji wychowuje sie w kierunku nienawiści do was. Nie chodzi, że was nasladujemy tylko czas wszystko zmienia. Ale takie stare pryki jak ja dalej wspominają mecz z legia z lezka w oku:) ale nowe pokolenia i na Widzewie i Legii mają już inne priorytety. Bez spiny
Wiec wracając do tego stwierdzenia '' NAŚLADUJĄ'' które Ci nie pasuje ...
jesli odkąd pamiętam, do powiedzmy 5/10 lat wstecz, RTSiacy przedstawiali nas jako zakompleksionych. I nasze podejscie i nasz styl tłumaczyli kompleksami, brakami w myśleniu, głupotą i szczeniactwem, a po kilku latach zaczynają robić podobnie, o czym sam żes napisał - to jak to nazwiesz ?? odpisz jak dasz rade
chronologia zdarzeń w naszym miescie pokazuje że do wielu wniosków dochodzicie po nas, i wiele rzeczy które my robimy lub nam sie przydarzają i są powodem do wysmiana nas a Was podnoszą na duchu, pozniej sami robicie, bądź sie Wam przydarzają. Proponuje spojrzeć na pewne rzeczy z dystansem i zacząć nazywać je po imieniu. Oczywiscie my też zrewidowalismy swoje podejscie np w kwestii Fan Clubów , i wynikało to tez z upływającego czasu, ale trudno mówić w tym przypadku żebysmy poszli Waszą drogą bo sytuacja nasza i wasza w tej kwestii jest zupelnie inna. Rzeczy o których mówie dotyczą praktycznie wylącznie Łodzkiego podwórka....
oczywiscie równiez bez spiny.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Za dużo generalizowania w tym wszystkiego, że my tacy wy tacy. Powstały na Widzewie nowe grupy które miały inne cele ale to nie znaczy, że kieruje je tylko niechęć do was, a u was też mam wrażenie, że to wszystko już nie jest takie anty. Moje subiektywne odczucie jest takie, że powstała pewna równowaga. Każdy z nas 15 lat temu by pluł na noże i ich używanie a dzisiaj młodzież wprowadziła takie zabawki i mają w d**** co kto o tym sądził. Wspominanie o tym, że 15 lat temu ktoś by to nazwał debilizmem mało obchodzi kolejne pokolenia. Mowa oczywiście o osiedlowych wjazdach itp. ponieważ sprawy h mnie nie interesują. Kończę swoje wypowiedzi tutaj ponieważ rzadko się wypowiadam i nie mam zamiaru postować intensywniej. pzdr
-
Wracając na chwilkę do meczu Łks-Legia tu nie chodzi o to co się działo na meczu, to jest pikuś, bardziej zastanawiające jest to co się działo po nim.

-
:O
To była Twoja kobita .... ? Była tak zrobiona że myślałem że nie pamięta nawet jak było .... zresztą zarzekała się na śmierć że nie powtórzy w domu co się działo....
:V
To była Twoja kobita .... ? Była tak zrobiona że myślałem że nie pamięta nawet jak było .... zresztą zarzekała się na śmierć że nie powtórzy w domu co się działo....
:V
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie wiem co w tym dziwnego, chłopaki razem pojechali do Mc a wiadomo, że po wschodniej stronie lepsze.PanTuNieStał pisze:Wracając na chwilkę do meczu Łks-Legia tu nie chodzi o to co się działo na meczu, to jest pikuś, bardziej zastanawiające jest to co się działo po nim.
-
Beka to w tym momencie jest z ciebie. Bluzy UF zostały odebrane na meczu z Hutnikiem lub Arką ( nie te lata nie ta pamięć )357. pisze:o c***, ale gościu sie wzniecił, hehe, załóz fanpejdż oburzonych, o ultrasach nie zaczynaj gadki, pamiętasz taką grupe Ultra Force? czy jakoś tak, zasłyneli tym żę zanim zrobili pierwszą oprawe to najpierw zrobili sobie bluzy by sie polansowac, na tamte czasy , których nie pamietasz glucie to była prawdziwa beka w kibicowskiej Polsce, no ale wpusiciliscie Legie z oprawą więc pewnie sie nie liczy.
Najpierw została zaprezentowana oprawa na meczu z Petrochemią ( pierwszy mecz w rundzie ) no ale skad możesz o tym GLUCIE pamietac ? :)

-
Byś cymbale już nic nie pisał o obracaniu nie swoich kobit.To była Twoja kobita .... ? Była tak zrobiona że myślałem że nie pamięta nawet jak było .... zresztą zarzekała się na śmierć że nie powtórzy w domu co się działo....

-
Byś cymbale już nic pisał ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Widać pamięć żydowskiego rabina krótka bywa i zapomina o Lechosławie co to nie swoje kobity obraca.
-
Hahahahah ku*** idź do super expresu
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Znowu intor sie wlamal na forum i chce zablyszczec, ale Lech sie skompromitowal na calej lini zwlaszcza, ze spiewal Jude Jude cala LODZ i psssssssssssss gasssssssssssssss leci :DEne due rabe pisze:To jest wg was obiektywne podejście i rzeczowa konstruktywna rozmowa ???
Mieliśmy pisać o swoich klubach, jesteś za ŁKSem czy Lechem ???
układ z Lechem boli Rts-siuskow i bardzo mnie to cieszy. Powyżej jest na to doskonały przykład .
Na szczęście na jego temat mozecie sobie jedynie popierdziec na forum , na nic więcej raczej was nie stać.....
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe