Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
rdg80

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: rdg80 » 31.12.2015, 16:32

moze nalezal i nalezy ale sporo tam tez straciluscie tak jak my w aleksie czy piotrkowie hehe ogolnie lodz jest podzielona i tyle a pisanie teraz ze no moze was jest wiecej ale jakosciowo chujowi co to jest moze byc nawet jeden gosc co dobrze bedzie sie naparzal nikt mu nie dacrady 1 na 1 i co znaczy sie ze dana ekipa rzadzi hehe poprostu kazdy obcykany i normalny wie gdzievjest Widzew i gdzie Lks i kto gdzie ma lepsza ekipe i wieksza to tyle pzd

iparts.pl
forever1908young

Post autor: forever1908young » 31.12.2015, 18:23

Widzewski GóRniak pisze:To samo w drugą stronę, ja za to mieszkam blisko Podgórnej i mi się jeszcze też nie zdarzyło uświadczyć kogoś w barwach ŁKS-u o ich obecności świadczy tylko wojna na murach, napisy zmieniają się nie raz z dnia na dzień.
I ja dokładnie o tym mówię.Tak samo jest na Żabieńcu i nie jest on jakimś zajebistym osiedlem jak ktoś tutaj stara się pokazać.Od czerwona enklawa na białej ziemi.
mms pisze:Tyle, że Łks na Żabie znaczy tyle co Widzew na Retkini, czyli nic. Kilka osób które są znane, i muszą żyć w pełnej konspiracji. Plus Helska, która po latach odcinania się teraz nagle uważa się za Łks Żabieniec :) Ale nie długo i Helskiej nie będzie, mają wyburzać te domy. Co do barw to ciężko jest na tak gorącym terenie chodzić komukolwiek w barwach, was też nie widać w barwach.
Podgórna(Legion Dąbrowa) miała zginąć,nie zginęła.Chłopaki z ŁKSu na Żabieńcu mieli zginąć,nadal są i nie narzekają jakoś.Heheh i nie porównuj Widzewa na Retkini do ŁKSu na Żabieńcu bo to błazenada...
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich kibiców ŁKSu!!!
ObrazekObrazekObrazek

kkk78

Post autor: kkk78 » 31.12.2015, 21:41

NoMatterWhat pisze:Śródmieście na pewno nie jest opanowane przez Łks
Tego nie powiedziałem..Ktoś tam wyżej powiedział,że Rts opanował Śródmieście i tylko temu zaprzeczyłem.Kto orientuje się w sytuacji w Łodzi ten wie;ścisłe centrum Śródmieścia - zdecydowanie ŁKS,a im dalej na wschód tym większa przewaga czerwonych.Oczywiście nie tylko wschodnie Śrd bardziej czerwone,żeby nie było,ale mniejsza z tym.Ilościowo - nie wiem,nie interesuje mnie to,a jeżeli chodzi o inne aspekty,to obiektywnie - na Sródmieściu pół na pół.Pozdrawiam

PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub » 01.01.2016, 13:58

manhattan raczej pustynia juz, ale nawet jak kiedys byla tam dobra grupa, jak na rewirowe ekipy z paru blokow na krzyz, to biali tez pisali, ze to ich teren, chociaz tam wjezdzali po meczach, takze pytanie ich o zdanie jest bezsensu.

Eternidad

Post autor: Eternidad » 01.01.2016, 16:44

Ale chyba nie Zaprzeczysz ze manhattan jest od dobrych kilku lat za ŁKSem? Was juz tam nie ma. A przynajmniej się nie ujawniacie co było z tego co pamiętam nawet na waszym tajnym forum pisane.

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 01.01.2016, 18:06

Manhatan...jako Widzewiaczka przyznam,chdząc na sylawka do jednego z tych blokoków e dużo jest wlepek,napisów sympatyzujących Białą częśc Łodzi..
Najlepszego w Nowym Roku.

mms

Post autor: mms » 01.01.2016, 19:27

Na manhattanie mieszka jeden chuligan Łksu i już teren ich :)

Ogółem jak napisałem PierdemWdziub pustkowie, prócz kilku jednostek z jednej jak i z drugiej strony. Mam tam rodzinkę akurat i czasem bywam na mnht, w barwach nikogo nie widać, a napisy co jakiś czas zmieniają wygląd w jedną i drugą stronę.
forever1908young pisze:Podgórna(Legion Dąbrowa) miała zginąć,nie zginęła.Chłopaki z ŁKSu na Żabieńcu mieli zginąć,nadal są i nie narzekają jakoś.Heheh i nie porównuj Widzewa na Retkini do ŁKSu na Żabieńcu bo to błazenada...
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich kibiców ŁKSu!!!
Sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz, że nie wiesz jak tam jest a później, że jednak nie zgineli :) Masz rację nie zgineli, oni po prostu się przeprowadzili ci co aktywnie u was działali.

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 01.01.2016, 20:05

Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp

Nivek

Post autor: Nivek » 01.01.2016, 20:14

krokiet_z_grzybami pisze:Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp
Wólczańska to ulica graniczna między Śródmieściem a Polesiem.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 01.01.2016, 20:21

pisałem że nie wiem jak jest codziennie bo nie bywam...nie będę znowu cytował Cejrowskiego...
ObrazekObrazekObrazek

C1365O

Post autor: C1365O » 02.01.2016, 12:08

krokiet_z_grzybami pisze:Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp
Ciężko spytać koleżków po szału?

komornikdluznik

Post autor: komornikdluznik » 03.01.2016, 13:11

https://www.facebook.com/tomyfanatycy/?fref=ts

NowaStronaPoświęconaKibicom:)
ZapraszamDoLajkowana:)

marshal

Post autor: marshal » 03.01.2016, 18:57

W jakich częsciach Łodzi maluje WRWG? Pyta osoba z innej części Polski po prostu podobają mi się ich prac

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 03.01.2016, 19:39

Głownie tereny ŁKS. O których tu mowa.
Zdarzają się też takie akcje:

Obrazek

W tle stary stadion Rtsu.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 03.01.2016, 21:13

Łódzki Klub Sportowy pisze:Głownie tereny ŁKS. O których tu mowa.

Obrazek

Musze przyznać ta akcja była dobra.
Miałem mocno zdziwioną mine jak jechałem na WW i zobaczyłem ten tramwaj.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 03.01.2016, 21:14

Zdarzają się również takie akcje:

http://www.widzewtomy.net/wp-content/up ... /03/22.jpg

Obrazek

W tle stary stadion Łksu.

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 03.01.2016, 21:37

Ja jak jechałam do pracy na Nowy Józefów też się zdziawiłam tym grafem na stadionie Ełksy.

Nivek

Post autor: Nivek » 03.01.2016, 21:49

Łysy80 pisze:
Łódzki Klub Sportowy pisze:Głownie tereny ŁKS. O których tu mowa.

Obrazek

Musze przyznać ta akcja była dobra.
Miałem mocno zdziwioną mine jak jechałem na WW i zobaczyłem ten tramwaj.
Santa Marta pisze:
walczzawsze pisze:Zdarzają się również takie akcje:

http://www.widzewtomy.net/wp-content/up ... /03/22.jpg

Obrazek

W tle stary stadion Łksu.
Ja jak jechałam do pracy na Nowy Józefów też się zdziawiłam tym grafem na stadionie Ełksy.

Zgrywusy :) dzięki za poprawienie humoru :D

BCB

Post autor: BCB » 03.01.2016, 21:50

Santa Marta pisze:Ja jak jechałam do pracy na Nowy Józefów też się zdziawiłam tym grafem na stadionie Ełksy.
Chłopaku co ty p********* :) JA byłem na ŁKS z Zagłębiem S. i z Legią kilka razy poznaję to miejsce z grafem na stadionie ŁKSu. To jest przy sektorze przyjezdnych a z tego co pamiętam tam były już tylko drzewa i jakiś las to jak mogłeś to widziec ? Graf z tramwajem dobry , nie widziałem jeszcze takiego patentu , na pociągach jest to normą.

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 03.01.2016, 23:17

Jestem daleki od wrzucania tu komukolwiek, ale Santa Marta niestety zaliczył(a) wpadkę. Dokładnie, to wewnętrzny teren ŁKS, nie do zobaczenia z Al.Unii, nie wspominając już od Bandurskiego, którędy jedzie się na Nowy Józefów. Ogólnie akcja z tramwajem dużo grubsza, niż zrobienie jakiegoś napisu, nawet na terenie ŁKS. Nie oszukujmy się, to nie był Fort Knox. ŁKS nie raz malował też stadion Widzewa (płot od Piłsudskiego), ale to była norma z obu stron. Ogólnie WRW zrobiło w Łodzi sporo fajnych akcji, np. z plakatami na przystankach. Pewnie że kibice Widzewa będą je bagatelizowali, nic nowego.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 03.01.2016, 23:37

jimmyjazz pisze:Jestem daleki od wrzucania tu komukolwiek, ale Santa Marta niestety zaliczył(a) wpadkę. Dokładnie, to wewnętrzny teren ŁKS, nie do zobaczenia z Al.Unii, nie wspominając już od Bandurskiego, którędy jedzie się na Nowy Józefów. Ogólnie akcja z tramwajem dużo grubsza, niż zrobienie jakiegoś napisu, nawet na terenie ŁKS. Nie oszukujmy się, to nie był Fort Knox. ŁKS nie raz malował też stadion Widzewa (płot od Piłsudskiego), ale to była norma z obu stron. Ogólnie WRW zrobiło w Łodzi sporo fajnych akcji, np. z plakatami na przystankach. Pewnie że kibice Widzewa będą je bagatelizowali, nic nowego.
Zależy kto co lubi, ja wolę wizytę ekipy Widzewa na stadionie Łksu na dwie godziny przed ich meczem i malowanie niż akcję na tramwaj w zajezdni.

popopopo

Post autor: popopopo » 04.01.2016, 00:39

walczzawsze pisze:
Zależy kto co lubi, ja wolę wizytę ekipy Widzewa na stadionie Łksu na dwie godziny przed ich meczem i malowanie niż akcję na tramwaj w zajezdni.

Dobrze wiesz albo i nie, że nie było tego dnia żadnego naszego meczu ponieważ został on odwołany. Nasz mecz przed którym wbili nam "dwie godziny przed" to ten [link]

Pal głupa dalej propagando z wyborczej, oczywiście nie wiedzieliście, że mamy mecz odwołany i spodziewaliście sie nas pod stadionem

internet

Post autor: internet » 04.01.2016, 10:11

no i na c*** sie podkrecacie? Zaraz ktos wyskoczy z "tancem" ŁKSu pod stadionem Widzewa (w sumie ten graf na ŁKSie to była odpowiedz Widzewa), czy nocne spiewy ŁKSu pod zegarem, na co inny napinator zripstuje wejsciem Widzewa na Galere 2 godziny przed derbami i bedzie kolejna gowno burza.

Dla mnie osobiscie ze strony WRW dobrym patentem byly plakaty na przystankach w centrum - szeroko komentowane nawet przez Łodzian nie zaangazowanych w ruch kibicowski w Łodzi, a ze strony Widzewa akcje transparentowe z okazji roznych swiat. Matka i siostra mnie podkurwialy, ze Widzew sklada im zyczenia z okazji walentynek - ktorych nie obchodze, albo jak dzwonilem skladac zyczenia z okazji dnia kobiet - to mowily, zw Widzew byl pierwszy hehe. W ogole to byl fajny okres w Łodzi - pierwsza dekada XXI wieku - wszystkim chcialo sie cos robic, ciekawie na stadionach, ciekawie na miescie (i nie chodzi tylko o starcia, choc np takie spotkania jak kiedys na starym miescie, gdy praktycznie przy palach spotkali sie mlodzi dzis raczej sa nie do pomyslenia...). Teraz jest smutek, w duzym stopniu przez to, ze panstwo nam sie stalo o wiele bardziej opresyjne.... po kilka kamer na kazdym rogu... kazdy biega z telefonem, a pozniej zdziwony, ze mu sie policja wbija do domu bo sie jego karta sim logowala w okolicy zdarzenia... Wystarczylo kilka lat aby stlamsic (nie zabic) specyficzny łódzki klimat.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 04.01.2016, 15:03

nie przesadzaj nie ma aż takiej padliny,są akcje transparentowe,sa malowania i są też bitki jedyne co może przyblizyc nas do lat porzednich to lepsze wyniki sportowe naszych klubów.Ja duze nadzieje wiaze z nowym stadionem bo jednak młodzi cos tam działaja ikomus sie chce,oczywiscie to nie ta skala co 10 czy 15 lat temu ale nie ma tragedii,przynajmniej na Widzewie.Trzeba dostosowac sie do obcnych czasów i konsekfetnie robić swoje a tak juz na marginesie to nie porównuj naszego wiazdu na galerke przed derbami do nocnej napinki na pustym stadionie,bo to niepowazne jeśli oczywiście znasz przebieg tamtego zdarzenia i całej otoczki ówczesnych derbów.
Wg mnie jesli chodzi o malowanie tzw.grafiti to koszerni zawsze wiedli w tym prym w naszym miescie i malowanie tramwaju jak najbardziej im sie udała inna sprawa są malujacy którzy kilka razy zachowali sie nawet nie smiesznie złapani podczas malowania swoich prac.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 04.01.2016, 20:05

W jednym trzeba Łksowi przyznać racje to fakt że malują ładniej, jeszcze parę lat temu nie było nawet mowy o porównaniu, teraz Widzewiacy starają się dobijać , ale to właściwie jedyny aspekt kibicowski w którym po prostu jesteście lepsi.
Podoba mi się praca na Polesiu róg Strzelców K i Zielonej przy kościele naprawdę kozak, tak jak praca Zgierskich fanatyków na chałupie jej rozmiar i wykonanie miazga.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 04.01.2016, 22:50

Panowie nie ma co się oszukiwać, ale jeszcze dużo wody w Wiśle musi upłynąć aby nasi graficiarze weszli na poziom wrw. Fakt że dobrych Widzewskich prac jest coraz więcej, ale jest też cala masa baboli ktora nigdy nie powinna być namalowana. Piękno tkwi w prostocie i oby więcej prostych czytelnych pra, a nie fikusnych literek, które szpecą.

warszawski styl

Post autor: warszawski styl » 04.01.2016, 22:59

walczzawsze pisze:
jimmyjazz pisze:Jestem daleki od wrzucania tu komukolwiek, ale Santa Marta niestety zaliczył(a) wpadkę. Dokładnie, to wewnętrzny teren ŁKS, nie do zobaczenia z Al.Unii, nie wspominając już od Bandurskiego, którędy jedzie się na Nowy Józefów. Ogólnie akcja z tramwajem dużo grubsza, niż zrobienie jakiegoś napisu, nawet na terenie ŁKS. Nie oszukujmy się, to nie był Fort Knox. ŁKS nie raz malował też stadion Widzewa (płot od Piłsudskiego), ale to była norma z obu stron. Ogólnie WRW zrobiło w Łodzi sporo fajnych akcji, np. z plakatami na przystankach. Pewnie że kibice Widzewa będą je bagatelizowali, nic nowego.
Nie ma się co licytowac bo to po prostu nie ma sensu, obie akcje spoko, a ten tramwaj wygląda naprawde efektownie

BCB

Post autor: BCB » 05.01.2016, 12:20

Mam rodzinę w "Mieście" ;) Łodzi , cześć jej kibicuje Widzewowi druga ŁKS. Obecnie rzadziej się z nimi spotykam , lecz przypominam sobie rozmowy łodzian przy spotkaniach rodzinnych w , których uczestniczyłem. Te rozmowy niczym nie odbiegały od obecnych na tym chujowym forum bez flug oczywiście się odbywało :) Kto kogo pogonił tu i tam , kto był lepszy? Gdyby mój dziadek nie przeprowadził się do Warszawy pewnie i ja musiałbym wybrać między dwiema łódzkimi ekipami. Jestem jednak Legionistą i jest mi z tym dobrze :)
Subiektywnie oceniając to czego dowiaduję się od mojej łódzkiej rodziny to niezły klimat panuje w Łodzi i ten klimat opisuje bardziej sumiennie ełkaesiak. Kuzyn białas nie ukrywa tego że na początku lat 90 ŁKS kibicowsko był w czarnej d**** i grube lata Widzew w Łodzi panował.
Do takich wyznań szczerych kuzyn z Widzewa to nie chce się przyznać. Uważa że RTS był i jest numerem jeden w Łodzi i leje na potęgę ŁKS.
To że tak nie jest widzi cała kumata kibicowska Polska , chociażby aktywność RTS zmalała w porównaniu do czasów DHW. I ja osobiście tą aktywność oceniam na zerową , sam Widzew nie zrobił nic przez ostatnie lata poza Łodzią. Rozumiem że wszystko padło po sprawie konfidenta.
Niestety RTS ma na swoim koncie bardzo słabe akcje np Śląsk i śmierć małolata Rolika nad którym pastwiono się aż chłopak zszedł. Kolejnym znanym mi przykładem jest powrót ŁKS z meczu hokejowego z GKS Tychy. 3 małolatów zostało tak samo łamanych przez top bandę Widzewa a jeden z nich walczył o życie w szpitalu
Ludzie honoru tak się nie zachowuję , chyba nie
Daleko mi do RTSu i ŁKSu , z obiema ekipami Legia ma kosę , ale szacunkiem darzę za wiele akcji ŁKS , za akcje honorowe względem innych ekip w Polsce.

C1365O

Post autor: C1365O » 05.01.2016, 12:36

Kto za ŁKS? Ciotka czy wujek?
Zamiast interesować się łódzkim krzywymi numerami, zainteresuj się warszawskimi, bo widać bardzo mało wiesz co się dzieje w Łodzi jak i Warszawie.
Zresztą Twój nick tez daje do myślenia na temat Twojej warszawskosci.

asdasd

Post autor: asdasd » 05.01.2016, 12:41

I każdy post w temacie łódzkim, hehe.
Zamknijcie rejestrację !

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 05.01.2016, 12:43

C1365O pisze:Kto za ŁKS? Ciotka czy wujek?
Zamiast interesować się łódzkim krzywymi numerami, zainteresuj się warszawskimi, bo widać bardzo mało wiesz co się dzieje w Łodzi jak i Warszawie.
Zresztą Twój nick tez daje do myślenia na temat Twojej warszawskosci.
Dokładnie. Już któryś z kolei jego post 'antyWidzew'.
1910

BCB

Post autor: BCB » 05.01.2016, 12:45

Ale my Legia , nie mówimy o sobie ludzie honory bo to jest śmieszne , bardziej chodziło mi o Rolika . BCB ksywa ocb?

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 05.01.2016, 12:46

Może Biało-Czerwono-Biali ?
1910

BCB

Post autor: BCB » 05.01.2016, 12:48

rozpierdol pisze:Może Biało-Czerwono-Biali ?
Zgaduj dalej

C1365O

Post autor: C1365O » 05.01.2016, 12:52

Bródno Chomiczowka Bielany.
Załóż nowe konto bo to juz sobie spaliłeś.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 05.01.2016, 12:54

Wy Legia? Z tego co pamiętam to jest ustalone u 'was', że na tym 'chujowym' forum jak go nazwałeś, w imieniu Legii wypowiada się tylko Foxx. No ale możesz o tym po prostu nie wiedzieć ;)
1910

mms

Post autor: mms » 05.01.2016, 18:35

Legia za to czysta i nieskazitelna jest :)

Ile to krzywych akcji odjebaliście Polonistom albo zabicie typa z Łksu. Spójrz wpierw na swoją ekipę, a potem innych oceniaj. My też się o waszym honorze przekonaliśmy np po powrocie z Chorzowa ;)

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 05.01.2016, 19:23

nie ma sensu odpisywać temu dzieciakowi bcb pewnie wiedzę czerpie tylko z kibice.net...

albo od cioci i wujka...

CBC_

Post autor: CBC_ » 07.01.2016, 02:56

BCB pisze:Mam rodzinę w "Mieście" ;) Łodzi , cześć jej kibicuje Widzewowi druga ŁKS.(...)lecz przypominam sobie rozmowy łodzian przy spotkaniach rodzinnych w , których uczestniczyłem. Te rozmowy niczym nie odbiegały od obecnych na tym chujowym forum bez flug oczywiście się odbywało :) Kto kogo pogonił tu i tam , kto był lepszy? Gdyby mój dziadek nie przeprowadził się do Warszawy pewnie i ja musiałbym wybrać między dwiema łódzkimi ekipami. Jestem jednak Legionistą i jest mi z tym dobrze :)
Subiektywnie oceniając to czego dowiaduję się od mojej łódzkiej rodziny to niezły klimat panuje w Łodzi i ten klimat opisuje bardziej sumiennie ełkaesiak. Kuzyn białas nie ukrywa tego że na początku lat 90 ŁKS kibicowsko był w czarnej d**** i grube lata Widzew w Łodzi panował.
Do takich wyznań szczerych kuzyn z Widzewa to nie chce się przyznać. Uważa że RTS był i jest numerem jeden w Łodzi i leje na potęgę ŁKS.
To że tak nie jest widzi cała kumata kibicowska Polska , chociażby aktywność RTS zmalała w porównaniu do czasów DHW. I ja osobiście tą aktywność oceniam na zerową , sam Widzew nie zrobił nic przez ostatnie lata poza Łodzią. Rozumiem że wszystko padło po sprawie konfidenta.
Niestety RTS ma na swoim koncie bardzo słabe akcje np Śląsk i śmierć małolata Rolika nad którym pastwiono się aż chłopak zszedł. Kolejnym znanym mi przykładem jest powrót ŁKS z meczu hokejowego z GKS Tychy. 3 małolatów zostało tak samo łamanych przez top bandę Widzewa a jeden z nich walczył o życie w szpitalu
Ludzie honoru tak się nie zachowuję , chyba nie
Daleko mi do RTSu i ŁKSu , z obiema ekipami Legia ma kosę , ale szacunkiem darzę za wiele akcji ŁKS , za akcje honorowe względem innych ekip w Polsce.
też mam rodzinę w 'mieście' Łodzi - część z niej kibicuje ŁKS, a część Widzewowi - pamiętam jak przy wigilijnym stole mój ojciec dyskutował z wujkiem o wyższości którejś z ekip... Jako, że nie mam 18 lat i zarówno rodzice, jak i wspomniane tutaj już na forum 'ciocie' ;) odnosiły jedynie do przekomarzania nad sportową wyższością którejś z dwóch wielce zasłużonych drużyn itp itd... Wujas ''białas'' nie ukrywał przed wujasem (i teraz jak?) 'czerwonasem' :O , że jako ŁKSiak chadzał na Widzew, wujas 'czerwonas' też chadzał i wspomina najgorzej, jak na Rapidzie WIedeń wujas 'czerwonas' usłyszał z drugej strony stadionu, gdzie zasiadał wujas 'białas' gromkie ''Ra Ra Rapid!'' w trakcie wykonywania przez Austryjaków wolnego...
Na całe szczęście mój tata przeprowadził się do Warszawy i zabrał mnie jako 20latka ze sobą do 'stolycy', gdzie od razu, przy głośnym dopingu honorowego Pana S. zakochałem się w grze Jakuba Rzeźniczaka i Marka Saganowskiego. (L) !
Następnie wyjechał wujas 'białas' do roboty do Wrocka i w zestawienniu z nowym stadionem dolnoślązaków nie wiedziałem już czy iść za nowszym stadionem WKS i Milą, czy starszą ukochaną już konstrukcją z Ł3 z Broziem na czele...

Panowie - święta były, Nowy Rok niesie nowe nadzieje, jak z jednej tak i z drugiej strony - to co na ulicach zostaje na ulicach, ale można tez ograniczyć pierdolenie na tym forum.... Jest tutaj kilka osób z którymi można wymienić zdanie z ŁKS jak i RTS i masa, wręcz większość takich, którym bułe na ryj się należy.... Nie zniżajmy się do poziomu Śląskich (tam i WY i My mamy przyjaciół) i krakowskich- chociaż tu na forum

W Nowym Roku dla Wszystkich łódzkich kiboli trzeźwości umysłu!!!

PS. z dedykacją dla ukochanej w całej Łodzi stolycy:
https://www.youtube.com/watch?v=g-PUWoZ4Ub4&app=desktop

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 07.01.2016, 11:50

Wcześniej w temacie widziałem wzmiankę o Warcie Sieradz. Sprawa ich niebytu na trybunach trwa już bardzo długo. Czy nadal jest tam taki pat, iż miejscowa Warta nie chodzi na mecze swojego klubu? Co jest powodem takiej sytuacji?

Jeśli już jesteśmy przy Warcie, to jak sytuacja wygląda na ich kosie numer 1 czyli Pogoni Zduńska Wola? Też spadek aktywności kibicowskiej? Jak macie jakieś fotki z ich ostatniej działalności, to podeślijcie.
Obrazek

ODPOWIEDZ