Słabiutkie vlepy Łęcznej pod każdym względem. Jedyny co przemawia na ich korzyść to to, że w sumie to nie są podobne to wszystkich, które się teraz ukazują. Chodzi mi o to, że sporo sie teraz pojawia wzorów i widać na nich pewien charakterystyczny styl - widać kto je robił i wszystkie są do siebie podobne.
Witam, mam takie male pytanko - moze troszke nie odpowiedni temat ale lepszego raczej nie ma.
Mianowicie dzisiaj wpadla mi w oko vlepka Zaglebia Sosnowiec z nazwa dzielnicy. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby tu nie chodzilo o dzielnice "Bobrek" - z tego co sie orientuje to Bobrek jest dzielnica Bytomia i tu moje pytanie, o co chodzi
Prosilbym o odpowiedz na p[riv zeby nie zasmiecac tematu z gory dzieki
Mam pytanie powiedźmy chce zamówić 10 projektów vlep po 500 z każdego wzoru, to jak jest lepiej ???
Zamówić te vlepki luzem, czy tak jak Górnik Łęczna na takim zestawie???
Jak to firmy pakują jak są luzem, zapakuja mi np. po 1 z kazdego wzóru do "folii??
SJF pisze:Mam pytanie powiedźmy chce zamówić 10 projektów vlep po 500 z każdego wzoru, to jak jest lepiej ???
Zamówić te vlepki luzem, czy tak jak Górnik Łęczna na takim zestawie???
Jak to firmy pakują jak są luzem, zapakuja mi np. po 1 z kazdego wzóru do "folii??
Jakie są różnice w cenie, luzem a zestaw ??
Pozdro
Przysyłają normalnie wlepki po 500 sam musisz na komplety podzielić
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
[link]
to moja szafka w chacie! sa na niej wyklejone vlepki! ale chodzi mi o te 5 olechowa! to pierwsza edycja! jak mi sie uda to potem wkleje dokładne rysunki tych vlep i nową 2 edycje vlep widzewskich z olechowa
oczywiscie vlepka ta jest NIEoficiajlna troche slaba ale pomysl spox
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "