Resovia wystapila ponoc o 400 biletow i zapewne bedzie ich cosw okolicach tego...Wszak, ze jada po awans na wrogi teren;-)
Ciekawie bedzie z pewnoscia..... Polonii zycze zwyciestwa
Mysle, ze jak Sokol podtrzyma swoj poziom (wg mnie najlepszy w historii) to moze by ciekawie w Pilznie.
S_ST pisze:Resovia wystapila ponoc o 400 biletow i zapewne bedzie ich cosw okolicach tego...Wszak, ze jada po awans na wrogi teren;-)
Ciekawie bedzie z pewnoscia..... Polonii zycze zwyciestwa
Dodam tylko, że to nie jest jakiś tam wazny mecz pod względem kibicowskim, bardziej tutaj chodzi o frekwencje na stadionie i przyciągnięcie jak największej liczby ludzi. Bo jak wiadomo z tym w ogóle w Tarnowie jest problem. I nie chodzi tutaj o szalikowców ale o zwykłych ludzi którzy również płacą za bilety i jakby nie było pomagają utrzymać klub.
Nie ważne jakie info...
Sovii kilkaset, koło 600. w 2 połowie jeden z Sovii zdobywa flage Polonii.... Polonii w młynie około 300....
Z Sovią kilka dych Stalówki... Reszta informacji od Resoviaków jak wróca....
Info ze stracili flage jest pewne, dokladnie nie wiem ocb ale juz cale miasto smieje z nich
Sory za ta napinke ale juz nie moge z nimi, "miasto jest ich" chyba w internecie. Przewracaja kota do gory ogonem, mysla ze jak na ogolnoposlkich forach napisza jakies swoje historie z du** to niewiadoma jaka nam sie krzywda dzieje. Szczerze mamy to daleko i robimy swoje, i widac ich wielkie odrodzenie (2 duze straty w 2 dni) brawo
A co do Sovii, pokazali sie dobra banda, wg mnie co widzialem ich w pociagu ponad 400 bylo + Stalowa podobno pozniej przyjechala autokarem i busem. Mimo wszystkiego brawo dla Sovi za ta akcje z flaga mimo ze nie znam szczegolow.
Resovii w Przemyślu 520 osób (w tym ŁKS,Stalówka) samej Resovii 350 osób. Polonia w przerwie meczu traci flage po czym przez całą przerwe trwają ganianki z policją. Później Polonia pokazuje ze są kibicami bez honoru rzucając i wybiegając na piłkarzy siedzących na ławce rezerwowych brawo dla nich za to... Na meczu sporo bluzg z obu stron . Polonia bluzga także na ŁKS... Po meczuzostajemy przytrzymani w sektorze dłuższą chwile Polonia w tym czasie przechodząc obok naszego sektora rzuca cegłówką która trafia jedną osobe od nas i musi skorzystać z pomocy lekarza Jednym słowem Poloniści swoim frajerskim zachowaniem pokazują ze są daleko dalego za innymi ekipami na podkarpaciu .
Resovia remisując 1-1 zapewnia sobie awans do 3 LIGI
Ale zobaczcie na liczby ilu bylo gosci i napewno niezly sklad mieli
co na to poradzic Resovia jak i jej zgody to marka wkoncy rzadza na Podkarpaciu Polonia sie zmobilizowała na tyle ile potrafiła strata flagi napewno boli jak dokladnie ja stracili tego sie pewnie pozniej dowiemy......
MYSTICAL pisze:Ale zobaczcie na liczby ilu bylo gosci i napewno niezly sklad mieli
co na to poradzic Resovia jak i jej zgody to marka wkoncy rzadza na Podkarpaciu Polonia sie zmobilizowała na tyle ile potrafiła strata flagi napewno boli jak dokladnie ja stracili tego sie pewnie pozniej dowiemy......
Eustachy pisze:i najwiecej do powiedzenia maja ci, ktorych na meczu nie bylo...parodia
A ty t chyba cale dnie spedzasz na tym forum taki szybki jestes. Jak byles to powiedz jak bylo chyba ze jestes nieupowazniony do tego. Bez napinki.
Pozdro
MYSTICAL pisze:To widac "chyba" niedopatrzenie Poloni napewno + za akcje , czyzby to nie ten sam typ co probował Siarce zawinac flage
nie ten sam, w przerwie wszedl do mlyna poloni poczym zerwal flage i dobiegl do klatki, zostaje zawiniety ale po godzinie od meczu psy go puszczaja tyle w temacie
35 kibicow Wigier wspomaga przyjaciol z Ketrzyna na meczu Mragovia Mragowo - Granica Ketrzyn.W sumie na sektorze gosci ok.180-190 osob(Granica ok.115 + Wigry 35 + Mazur Pisz 40).Miejscowych ok.15-20 osob,sporo bluzgaja i zostaja przegonieni.W drodze do Ketrzyna w Gizycku w rece fanow Wigier wpadaja 2 fany Mamr Gizycko.
Czuwaj_Zasanie pisze:Info ze stracili flage jest pewne, dokladnie nie wiem ocb ale juz cale miasto smieje z nich
Sory za ta napinke ale juz nie moge z nimi, "miasto jest ich" chyba w internecie. Przewracaja kota do gory ogonem, mysla ze jak na ogolnoposlkich forach napisza jakies swoje historie z du** to niewiadoma jaka nam sie krzywda dzieje. Szczerze mamy to daleko i robimy swoje, i widac ich wielkie odrodzenie (2 duze straty w 2 dni) brawo
A co do Sovii, pokazali sie dobra banda, wg mnie co widzialem ich w pociagu ponad 400 bylo + Stalowa podobno pozniej przyjechala autokarem i busem. Mimo wszystkiego brawo dla Sovi za ta akcje z flaga mimo ze nie znam szczegolow.
Hehe... i kto tu obraca kota ogonem. Chłopak wyczuł dobry moment żeby zmienić obraz sytuacji w mieście i wypisuje co bądź. Przypomnij sobie lepiej jak wam Sovia flagę wykroiła nie tak dawno. A co do pisania na forach, to chyba raczej was powinno dotyczyć, bo to wy stwarzacie swój sztuczny wizerunek w necie.
Co do samego meczu, to dobre liczby po obu stronach, ładny ultras i dość ciekawie od strony poza sportowej. Boli jedynie strata barw, szczególnie, że to przez chwilę nieuwagi... Szerszy opis i fotki wkrótce.