chase pisze: ↑02.11.2020, 08:32
Qlturalny pisze: ↑30.10.2020, 15:43
chase pisze: ↑30.10.2020, 12:30
Myślałem, że nigdy nie będę musiał tu nic pisać. Ehhh. Jaka nowa siła? Przecież to czysta Lewica + KO + kilka innych partii. I nie wygrają, bo jeszcze jest w tym kraju trochę normalności.
No dobra - czy ktoś jeszcze pamięta jako rozkwitło środowisko gdy Tusk zaczął wojnę z kibicami?
Jeśli tak to niech wytłumaczy gówniarzom. Mówi się, że to kobiety, ale wystarczy kilka godzin guglowania, sprawdzania linków, etc aby zorientować się, że nie stoją za nimi partie. Partie się do nich przymilają. To są ruchy miejskie i organizacje pozarządowe, które w związku z wyjebaniem się na wszystkich państwa PiS zintegrowały się. Podzielili się zadaniami, rozpoczęli prace od podstaw. Oni wykorzystują partie do swoich celów. A to ludzie ambitni
Dalej będziesz uważał, że za tym nie stoją żadne partie polityczne?
Siej zamęt wysyłając afisze z przeszłości, z byłych wyborów do europarlamentu. Ja nie łykam wszystkiego jak pelikany, umiem czytać, posługiwać się internetem i łączyć fakty.
Ale przy okazji opowiem Wam historię kibicowsko-piłkarsko-polityczną w nawiązaniu do tego pięknego postu:
Kea Kulani pisze: ↑02.11.2020, 07:34
Jeżeli ktoś twierdzi, że KTOKOLWIEK (mam na myśli Koalicję, powrót Tuska, zjebów Niesiołowskiego, idiotę Nitrasa - bądź lewicę i Scheuring-Wielgus przy władzy i notoryczne wyprzedawanie majątku za granicę, nagonkę na każdego kto ma orzełka na piersi) jest lepszy od PiS-u, to jest po prostu chory psychicznie.
Kiedyś myślałem że Bosak jeszcze jest normalny, ale się pomyliłem.
Znacie historię stadionu Polonii Bytom i jej byłego prezesa a później prezydenta Bytomia Damiana Bartyli?
Oszusta, który był również zamieszany w kupowanie meczy kupił i jeden dla Polonii.
Został prezesem klubu i wprowadził go do ekstraklasy. Znienawidzony przez kibiców prezydent Bytomia (lewak, a jak lewak to wiadomo) wyskrobał co miał w kasie aby Polonia mogła grać na Olimpie i wyremontował stadion. No, ale kibice jednym gardłem i jednym krzyżykiem wypierdolili starego prezydenta i zrobili prezydentem Bartylę.Bo obiecał stadion dla Polonii
Cztery lata rządów Bartyli minęło, Polonia spadła do II ligi. Stadion? Na forum wrze, co pól roku Bartyla pokazuje kolejną makietę z klocków Lego.. Wszyscy się cieszą i mówią, że ładne te klocki.
Przed kolejnymi wyborami mówi, że teraz stadion już zbuduje i na dowód rozpierdala koparką jedną trybunę.
Kibice jednym głosem cieszą się, że przecież żaden lewak j*****, tylko Bartyla kochany!
Po wyborach nastaje cisza, a okazuje się, że facet drenuje budżet miasta na lewych interesach - kupuje źródełko w Tarrnowskich Górach, obsadza swoimi ludźmi urzędy, daje swoim kontrakty (plotki mówią o spłacie zobowiązań za pożyczki na mieście z zastawem kart zawodniczych) i inkasuje w c*** hajsu za zrobienie z Bytomia hasioka - wkurwieni ludzie organizują referendum chcąc go odwołać.
Co robi Bartyla? Rozpierdala na Olimpijskiej kolejną trybunę stadionową.
Co robią kibice Polonii Bytom? Chwalą nową makietę i piszą,że przecież TERAZ to Bartyla już NA PEWNO ten stadion zbuduje.
Przed ostatnimi wyborami rozpierdolił nam Bartyla stadion ostatecznie. dopiero wtedy ostatni przejrzeli na oczy.
Pozdrawiam wszystkich twardogłowych. Marzcie o swojej wielkiej Polsce w dalszym ciągu z tymi ludźmi u steru.