Kilka nieżlych fot z meczy Górnika Zabrze. Pierwsza fota dla mnie genialna
z meczu z Lechią Gdańsk w Zabrzu. [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Dystansiku zycze, bez niego lepiej przerzucić się na warcaby i odpuścić sobie z piłką to raz.
Dwa beka jest z piłkarzy czy trenerów a nie dosłownie z Wisły.
kosacki pisze:Dystansiku zycze, bez niego lepiej przerzucić się na warcaby i odpuścić sobie z piłką to raz.
Dwa beka jest z piłkarzy czy trenerów a nie dosłownie z Wisły.
PS; Autorem filmu jest kibic Wisły.
z pilke moga odpuscic sobie "Twoi" pilkarze bo skompromitowali klubowa Polska pilke to raz, a dwa Wisla to nazwa klubu pod ktora kryja sie pilkarze, trenerzy ale rowniez kibicie czyli TY, a TY w trudnych chwilach, ktore przechodzi teraz twoj zespol, wrzucasz na forum osmieszajace filmiki, w sumie j**** mnie to bo nie jestem kibicem Wisly, ale gdyby mojemu klubowi potknela sie noga w tej fazie rozgrywek raczej siedzial bym cicho a nie dolewal oliwy do ognia, to takie moje zdanie, w sumie koniec tematu
Wiesiu Wojnar pisze:z pilke moga odpuscic sobie "Twoi" pilkarze bo skompromitowali klubowa Polska pilke to raz, a dwa Wisla to nazwa klubu pod ktora kryja sie pilkarze, trenerzy ale rowniez kibicie czyli TY, a TY w trudnych chwilach, ktore przechodzi teraz twoj zespol, wrzucasz na forum osmieszajace filmiki, w sumie j**** mnie to bo nie jestem kibicem Wisly, ale gdyby mojemu klubowi potknela sie noga w tej fazie rozgrywek raczej siedzial bym cicho a nie dolewal oliwy do ognia, to takie moje zdanie, w sumie koniec tematu
Jak twój śmieszny klubik osiągnie piłkarsko tyle co Wisła to daj znać. Następny głąb, co mu Wisła spać nie daje.
Filmik o "bogusiu" dobry brawo dla autora za teksty "Odkupujesz mi kredki" Wiesiek wyluzuj, wstyd wstydem, ale już to przerabialiśmy nie raz nie dwa. Zresztą takie czasy teraz są że można wdupić z 4 razy albo i 5 razy gorszym rywalem. Nam niestety takie wpadki się zdarzają często, choć na pocieszenie zostają nam te 3 drużyny w LE. A tak w ogóle jeśli komuś się rozchodzi o te punkty w rankigach klubowych to nie ma się co przejmować bo gorzej być juz nie może