Im mniej wiesz tym lepiej śpisz.Oberschlesien14 pisze: ↑16.07.2017, 17:27To napisz skąd jesteś,wtedy będę mógł pośmiać się z twojej propagandy bo informację o stanie grafów w północnych Katowicach z każdej strony mam z absolutnie pierwszej ręki ;)bez-napinki pisze: ↑16.07.2017, 11:21To że jest wojna to wiadomo, ale Ty chyba jeździsz jedynie po Giszowcu czy Paderewie i na podstawie tego stwierdzasz, że grafy GKS są odnowione. ;)Oberschlesien14 pisze: ↑16.07.2017, 00:58
Na kilku z tych dzielnic nie potrafiliście nawet zrobić zdjęcia po zamalowaniu bo od razu po przegonieniu was wszystko było odnawiane tej samej nocy :) Wydaje mi się że nawet nie masz pojęcia jak wyglądają te dzielnice. Więc tylko krótka informacja dla osób czerpiących wiedze z tego tematu ;) Wystarczy jeździć żeby wiedzieć co się gdzie dzieje( O dziwo najwięcej wie chyba typ z Ruchu Radzionków) Reszta to takie internetowe 15stki ze stadionowych oprawców
Swoją drogą poziom murów w ciągu kilku lat upadł strasznie na całym GŚ. Graffiti które nigdy nie były zniszczone można policzyć na palcach dwóch rąk. Wojnaaaaaa!
Pojeździj sobie po Witosa, Załężu, Bogucicach, Dębie, Józefowcu, Ligocie, Centrum, Wełnowcu, porób zdjęcia "grafów", a potem je tutaj wciepnij. Pośmiejemy się z tej Twojej propaGandy.
Widzisz... ja mam info jakby Ci to powiedzieć, z codzienności. :)