Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 07.12.2015, 20:15

Santa Marta pisze:cobytu-temat rzeka. Od was chłopaki jak pobili(połamali) młodych graficiarzy! na Anilanie.
Nie widzisz różnicy we wpadnięciu na gorąco, na hale, gdzie Rtsy malują oprawę a w przekopaniu 3 pietnastolatkow którzy przyjechali na turniej sportowy????

Czy jest tu jeszcze jakiś inny debil dla którego te 2 sytuacje są takie same????

Jeszcze jedna sprawa .Zarówno ktoś z ŁKSu jak i z drugiej strony stwierdzili że w każdej ekipie i zawsze trafiaja się jakieś krzywe akcję , mało honorowe.
Tyle że my nie mamy flagi Ludzie Honoru i nie robimy z siebie w tej kwestii c*** wie kogo , tym bardziej w starciach z wami.
A wy powiesiliscie na turnieju flagę LudzieHonoru, przed CSKA , Partizanem i c*** wie kim jeszcze zgrywaliscie największych twardzieli , a sto metrów obok przekopaliscie najebanym skladem, malolatow przy ich starych hahahah gratuluje.

A tak już całkiem poważnie to nie 1 taki przypadek ii pewnie nie ostatni . Swego czasu wielkie chuligany honoru wyjebali flagę 13 letnim piłkarzom i ich starym . Następnie bez zenady powiesili ją na derbach do spalenia , pewnie dlatego że była najwieksza w ich zbiorach.
Nie , nie jestem przeciwnikiem krojenia flag bo przecież od tego one są. Ale jeśli ktoś się nazywa Człowiekiem Honoru i taką flagą i hasłem się lansuje , to..... wiadomo ocb ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 07.12.2015, 20:21

Ene due rabe pisze:Do gościa "walczzawsze",tego co tu wjebal zdjecia ze szpitala. Mało jest tu glupszych od Ciebie,. Sami piszecie żeby nie sugerować się jakimiś artykułami pismakow itp - macie rację. Ale na c*** wrzucasz foto że szpitala i piszesz że widać że nic im nie jest ...? Wszystko ok masz z garkiem ?
Radze tobie następnym razem ,zastosuj ten swoj patent i jak będziesz miał jakieś dolegliwości , zamiast isc do lekarza jebnij se zdjęcie w łóżku , wstaw tutaj do Hyde parku w temacie o chorobach i czekaj na trafne diagnozy hahahah
współczuje twojej starej...

Wasteland

Post autor: Wasteland » 07.12.2015, 20:22

Biedny ten Łksik,znowu ktoś im kibiców pobił,straszne.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.12.2015, 20:30

Po c*** są cały czas te gadki?Dostali w tytę bo się napinali i prężyli w koszulkach Łks i po sprawie,chyba nie są idiotami i wiedzą gdzie był mecz rozgrywany??
Piłkarzyki co mają po 16-17 lat też są kibicami i muszą się liczyć z tym,że jak w barwach sie bujają na wrogim terenie to mogą dostać w łepetynę.No zresztą nikt ich tam nie katował.Bedą mieli nauczkę,a nic tak nie uczy pokory jak życie.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

forever1908young

Post autor: forever1908young » 07.12.2015, 20:36

Ukochane Miasto pisze:
forever1908young pisze:Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?
Wy macie tak wyjebane mniemanie o sobie że to już nawet nie jest śmieszne.Tu czas do lekarza.
eeej eeej co tak słabo??! nie było 12 ekip, było ich ze 30, 45...pińcet!!! A co cię to w ogóle obchodzi kogo zapraszamy na nasze turnieje , co?
Nie interesuje mnie zupełnie z kim się wąchacie...Czy było 10 różnych ekip czy 50 lata mi to.Pewnie sam nie wiesz ile ich było...
Ukochane Miasto pisze:Udajesz wielce mądrego to powiedz ile lat liczy ten wasz FC z Piotrkowa i od ilu lat tak naprawde działa? Wielu ludzi nie bedacych zwiazani z żadną z łodzkich ekip wiedzą jaka jest geneza waszego FC Piotrków a ty tu za chwile ogłosisz ze Piotrków od zawsze był biały tylko to nasza propaganda na kibice net wszystko zaciemniła.
W latach 60 nie było 1 Widzewiaka w mieście Łodzi a nagle w latach siedemdziesiątych zrobiło sie ich tak wielu.Czyli tym tokiem rozumowania jesteście bandą przerzutów?Czyli ruch kibicowski powstał na Widzewie z przerzutów czy jak?Czy to byli od 60 lat ukryci fani mitycznego TMRFu?
ObrazekObrazekObrazek

cobytu

Post autor: cobytu » 07.12.2015, 20:41

Jestem bardzo ciekaw jaka byłaby Wasza reakcja gdyby sytuacja była odwrotna.Na pewno nikt nie miałby żadnych wątpliwości... Mam nadzieję że chłopaki mają dobrze poukładane w głowach i nie wskażą nikogo palcem.Bo taki trener czy rodzic to się napewno nie zawacha.Wziely sie za to gazety to wezma sie i psy zeby blysnac.Tak jak pisalem wczesnie.Po lisciu na twarz i po temacie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.12.2015, 20:46

cobytu pisze:Jestem bardzo ciekaw jaka byłaby Wasza reakcja gdyby sytuacja była odwrotna.Na pewno nikt nie miałby żadnych wątpliwości... Mam nadzieję że chłopaki mają dobrze poukładane w głowach i nie wskażą nikogo palcem.Bo taki trener czy rodzic to się napewno nie zawacha.Wziely sie za to gazety to wezma sie i psy zeby blysnac.Tak jak pisalem wczesnie.Po lisciu na twarz i po temacie.
No ale cobytu przecież oni nie zostali tam dojechani.c*** wie co te pismaki znowu tam nabazgrały.Nie pierwszy i nie ostatni raz małolaci dostaną po mordzie za barwy.
My też byliśmy młodzi i też dopiero jak człowiek dostał gdzieś oklep jak się panoszył w barwach za małolata to dopiero potem sobie zdał sprawę,że po prostu trzeba się pilnować.Mało razy to się pociągami jeździło czy tramwajem w barwach,nawet się nie zdawało wtedy sprawy jak to się może skończyć.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.12.2015, 20:55

Sam pamiętam jak jeszcze w pedałówie byłem może z 13-14 lat miałem i szedłem z dwoma ziomkami z klasy.Podbili typy,spokojnie koło 18 lat mieli i powiedzieli dawaj szalik to ci nic nie zrobimy,ale nie dałem.tak stali nade mną ale chyba głupio im było wyjebać mi w łeb,a ja mimo że jeszcze się trząsłem z godzinę to potem byłem dumny z siebie że nie ściągnąłem i nie oddałem barw.
Wtedy poszli sobie ale akurat jakaś babka ich spłoszyła bo stanęła i się przyglądała temu 'zdarzeniu'.

mms

Post autor: mms » 07.12.2015, 21:01

Ene due rabe pisze:Tyle że my nie mamy flagi Ludzie Honoru i nie robimy z siebie w tej kwestii c*** wie kogo , tym bardziej w starciach z wami.

Bo my jesteśmy Ludzie Honoru dla kurestwa bez zasad :)

Nikt z Łksu się nie chwali, więc w odwecie Łks staje pod domem małolata od nas w 15-20 os. Taka to prawilna i honorowa ekipa :)

Cees

Post autor: Cees » 07.12.2015, 21:09

Cees pisze:Udajesz wielce mądrego to powiedz ile lat liczy ten wasz FC z Piotrkowa i od ilu lat tak naprawde działa? Wielu ludzi nie bedacych zwiazani z żadną z łodzkich ekip wiedzą jaka jest geneza waszego FC Piotrków a ty tu za chwile ogłosisz ze Piotrków od zawsze był biały tylko to nasza propaganda na kibice net wszystko zaciemniła.
W latach 60 nie było 1 Widzewiaka w mieście Łodzi a nagle w latach siedemdziesiątych zrobiło sie ich tak wielu.Czyli tym tokiem rozumowania jesteście bandą przerzutów?Czyli ruch kibicowski powstał na Widzewie z przerzutów czy jak?Czy to byli od 60 lat ukryci fani mitycznego TMRFu?[/quote]

Porównujesz kibicowanie z lat 60-70 do czasów wspólczesnych? Robisz sobie żarty czy piszesz na serio? Wycieczki pracownicze, rozgrywanie spotkań na tym samym obiekcie, ogólny folklor porównujesz do często cięzkich walk o wpływy na danym terenie? Tak jak pisalem nie rób sobie żartów, przedstaw wiadomą ogólnie sytuacje z waszym FC z Piotrkowa to popiszemy na poważnie....

cobytu

Post autor: cobytu » 07.12.2015, 21:15

mms Ty serio piszesz? Ty wiesz i ja ze takie czekania to w Łodzi juz dawno norma.Widzew i ŁKS tak robi od x czasu.Czy to sie komus podoba czy nie.

FWC

Post autor: FWC » 07.12.2015, 21:16

Panowie ku*** o czym w ogóle wy tu dyskutujecie? Sprawa jest prosta, przyjechały chłopaki z Piotrkowa w koszulkach ŁKSu na teren Widzewa i dostali pare klapsów. To jest Łódź miasto w którym walka trwa 24/7 i dostanie w pizde za barwy jest tutaj codziennością. Bez różnicy jest czy ma się lat 16 czy 25, zakładając barwy trzeba liczyć się z ich obroną. Nie ma tu czego rozkminiać, sytuacja jakich wiele, tym bardziej że nikt im po głowach nie skakał, czy sztangami nie atakował :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

Radicaal

Post autor: Radicaal » 07.12.2015, 21:22

CHŁOPAKI Z ŁKSu PRZESTAŃCIE TU PISAĆ !!! ZASTANÓWCIE SIĘ Z KIM DYSKUTUJECIE !!! CZY WARTO ???

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.12.2015, 22:23

Radicaal pisze:Drodzy eŁKaeSiacy.
Przestańcie wchodzić w zbędną polemikę z jeszcze większymi ludźmi honoru.
Czy nie wiecie,że z nimi nikt nie wygrał do tej pory.Nawet po definitywnych klęskach,oni byli górą.
Pamiętajcie,władców miasta włókniarzy nie można złamać,można co najwyżej ugiąć.Więc na nic Wasze/nasze starania,by kolejne kłamstwa wielkich i jeszcze ku..wa większych wychodziły na jaw (200 osób na antykomunie).Olać to towarzystwo raz na zawsze ! ! !
Wyciągnąłem twój post z 16.12.2014.Minął rok,a ty po tym jak zaapelowałeś do swoich kolegów o nie pisanie z Nami jebnąłeś 80 postów.To mają wchodzić w dyskusję czy nie z Nami?Zdecyduj się w końcu.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 07.12.2015, 22:25

Radicaal ty to jesteś zjeb :))) ale jest przynajmniej dużo śmiechu z ciebie...

Jerzy Killer

Post autor: Jerzy Killer » 08.12.2015, 00:18

Mala prosba do wszystkich Widzewiakow. Nie dyskutujcie z nimi bo to nie ma sensu. Oczy bola od glupot wypisyanych z ich stronu. To nie sa przypadkowe osoby. To wyselekcjonowana bojowka Łke hools net. Zaprawiona w bojach w exspressie il,dzienniku lodz, na sport.pl.m Te osoby maja setki godzin spedzonych w walce internetowej. Naprawde szkoda pradu.... Jedynie jesli juz wchodzicie w jakies rozmowy to z kibicami z innych klubow ktorzy pytaja o sprawy kibicowskie w Lodzi. .

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 08.12.2015, 09:33

Rzadko kiedy zgadzam się z niektórymi widzewiakami tutaj, ale prawda jest taka, że młodzi piłkarze zachowali się wyjątkowo głupio. Nawet jeżeli nie wiedzieli o turnieju na CHKS, to wiedzieli, że to teren Widzewa i może ich tam czekać w******* za barwy ŁKS. Zaryzykowali i dostali po łbach. Jeżeli te połamane żebra to prawda, to przegięcie. Powinno skończyć się na liściach i wyskoczeniu z barw. Jeżeli było skakanie po głowach, to już zwykłe kurewstwo.
Poziom nienawiści w Łodzi jest jednak tak duży, że teraz nie ma żadnego odpuszczania, nawet małolatom. Obie ekipy mają swoje za uszami w kwestii bicia w przewadze liczebnej, czy też wieku. Ogarnięte osoby z obu stron mają w d**** to co wypisuje się w necie i kto tu co o nich myśli - liczy się tylko dobicie przeciwnika. Nastały pojebane czasy i nie ma już prawie żadnych zasad.
Dla starszych kibiców, którzy mają w pamięci lata 90, nie do pomyślenia są akcje, typu wykrojenie flagi 13-latkom, czy cięcie nożem 10 na 1, stąd parę osób się tutaj oburza na takie historie. Jako przedstawiciel tego pokolenia też czasem nie wierzę w to co dzisiaj widzę.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.12.2015, 09:46

Takie historie nie dzieją się tylko w Łodzi ale również na GŚ,w Krakowie czy Warszawie(wiadomo duża mniejsza skala bo ogromna przewaga jednych na drugimi).Taki mamy w Polsce klimat czyli trzeba dojebać wroga za wszelką cenę bo inaczej wróg dojebie ciebie,walkę i nieustępliwość mamy po prostu we krwi.Nie bez powodu Ruscy pisali kiedyś,że u nich nie ma czegoś takiego jak w Polsce czyli dokurwić wroga za wszelką cenę.Wtedy przyznali że to w Polsce jest najbardziej bandycki kibicowski klimat.

cobytu

Post autor: cobytu » 08.12.2015, 10:03

jimmyjazz pisze:Rzadko kiedy zgadzam się z niektórymi widzewiakami tutaj,ale prawda jest taka, że młodzi piłkarze zachowali się wyjątkowo głupio. Nawet jeżeli nie wiedzieli o turnieju na CHKS, to wiedzieli, że to teren Widzewa i może ich tam czekać w******* za barwy ŁKS. Zaryzykowali i dostali po łbach. Jeżeli te połamane żebra to prawda, to przegięcie. Powinno skończyć się na liściach i wyskoczeniu z barw. Jeżeli było skakanie po głowach, to już zwykłe kurewstwo.
Poziom nienawiści w Łodzi jest jednak tak duży, że teraz nie ma żadnego odpuszczania, nawet małolatom. Obie ekipy mają swoje za uszami w kwestii bicia w przewadze liczebnej, czy też wieku. Ogarnięte osoby z obu stron mają w d**** to co wypisuje się w necie i kto tu co o nich myśli - liczy się tylko dobicie przeciwnika. Nastały pojebane czasy i nie ma już prawie żadnych zasad.
Dla starszych kibiców, którzy mają w pamięci lata 90, nie do pomyślenia są akcje, typu wykrojenie flagi 13-latkom, czy cięcie nożem 10 na 1, stąd parę osób się tutaj oburza na takie historie. Jako przedstawiciel tego pokolenia też czasem nie wierzę w to co dzisiaj widzę.

Masz racje.Pamietam bo przeżyłem lat 90.Uznawane za dzikie to jednak malolatą z gory sie odpuszczalo.Mi i moim kolega tez kiedys poza słownym terrorem i wykrojeniem barw pozwolono odejsc bez kopa w dupe nawet.Bylismy gnoje i ktos to miał na uwadze.Potem gdy ja byłem w odwrotnej roli to nie pamietam takiego przypadku zebysmy bili malolatow.W podswiadomsci kazdy z nas wiedzial ze jest granica.Jakies tam zasady obowiazywale.Akcje krzywe byly ale nie na taka skale jak teraz.Klimat jak pisze KlubemŁodziJestRTS faktycznie bandycki.Nowe pokolenia innego nie znaja dlatego graja według reguł obecnie obowiązujących.Takie czasy

cobytu

Post autor: cobytu » 08.12.2015, 10:07

Pytanie jest takie czy w ogóle jeszcze jakieś reguły obowiązują?

MW10

Post autor: MW10 » 08.12.2015, 11:01

Nie przypominam sobie żeby ŁKS atakował bandą 15 czy 16 letnich pilkarzyków w żydowskich barwach mimo że tacy się zdarzali na turniejach na Orle, Włókniarzu itd, za to dla wstydzewiaków to coś normalnego żeby skakać po łbie 16 latkowi.. A co do barw, to mieli na sobie barwy Piotrkowa i swojego klubu nie ŁKS. No ale gratulacje awans w lidze chuliganów, z bandą ŁKS nie dają rady to biją piłkarzy.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.12.2015, 11:04

MW10 pisze:Nie przypominam sobie żeby ŁKS atakował bandą 15 czy 16 letnich pilkarzyków w żydowskich barwach mimo że tacy się zdarzali na turniejach na Orle, Włókniarzu itd, za to dla wstydzewiaków to coś normalnego żeby skakać po łbie 16 latkowi.. A co do barw, to mieli na sobie barwy Piotrkowa i swojego klubu nie ŁKS. No ale gratulacje awans w lidze chuliganów, z bandą ŁKS nie dają rady to biją piłkarzy.
Kto skakał po łbie farmazoniarzu?W********** na forum onetu z takimi rewelacjami.

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 08.12.2015, 12:41

Jestem w 100% przekonany ze jesli taka sytuacja miałaby miejsce na terenach ŁKS-u, pewnie odbyło by sie to w ten sposób:

"Koledzy z Widzewa, czy raczylibyscie bezzwłocznie oddac nam wasze koszulki i bylibyscie uprzejmi oddalic sie z naszych terenów? W innym wypadku bedziemy zmuszeni udzielic wam upomnienia lub nagany włącznie".

Do tego cytowanie i powoływanie sie na relacje z GW, Onetu czy innego DŁ. Brawo. Kompetentne i opiniotwórcze periodyki piszace nt kibiców.

szwadron97

Post autor: szwadron97 » 08.12.2015, 14:06

zydki pokazaly ze sa jedna z najlepszych ekip h w pl bijac pilkarzy hahaah

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 08.12.2015, 15:30

szwadron- a Sypniewski to kręglarzem był ?! że w pierwszym szeregu biegał :)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 08.12.2015, 15:51

Jaka to afera się zrobiła na kibice.net z pobicia paru żydków,straszne,walnijcie jeszcze z 50postów a zacznie robić mi się ich żal.

BIAŁY PIOTRKÓW

Post autor: BIAŁY PIOTRKÓW » 08.12.2015, 16:21

Wasteland pisze:Jaka to afera się zrobiła na kibice.net z pobicia paru żydków,straszne,walnijcie jeszcze z 50postów a zacznie robić mi się ich żal.
żyd to cię strugnął i zapomniał zajebać

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 08.12.2015, 16:39

Santa Marta pisze:szwadron- a Sypniewski to kręglarzem był ?! że w pierwszym szeregu biegał :)
Sypniewski bił po pijanemu swoją matkę a później latał w pierwszym szeregu z bandą Łksu min. na Lecha jak grał przy al. Unii :)))

adwokat

Post autor: adwokat » 08.12.2015, 17:06

I co to ma do tematu rozjebusie?

adwokat

Post autor: adwokat » 08.12.2015, 17:07

U ciebie niebylo takich akcji bo masz dwóch ojców kmiocie

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.12.2015, 17:28

Santa Marta pisze:szwadron- a Sypniewski to kręglarzem był ?! że w pierwszym szeregu biegał :)
Jak sypniewski grał to szwadron na księdza zorro wołał także na pewno chłopaczek nie jest w temacie.

Panowie zakończcie w końcu pierdolenie o tych małolatach z Piotrkowa.Było,minęło.Widocznie nie wiedzieli,że Chojny to jeden z wielu terenów Widzewa.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 08.12.2015, 17:45

Widzę że Rabin już na kilku nickach naraz nawala w klawiaturę,jak jakiś admin przez pomyłkę go zbanuje ten już trzy inne konta posiada:)Jak coś ci się żydku nie podoba,zawsze możesz podać do gazet (w tym wszak brylujecie)jacy to z nas antysemici że bijemy młodych wyznawców starej wiary.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 08.12.2015, 18:06

ku*** to co wy tu wypisujecie Widzewiaczki to jest ku*** dramat.FC Internet znowu w formie!
ObrazekObrazekObrazek

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.12.2015, 18:17

A wpisów swoich kolegów to nie widzisz?Jeden pierdoli już 3 dzień o skakaniu po głowach małolatom,inny podchwycił i też sieje napinke a 3 się zarejstrował tylko po to by napisać jedno nie związane z tematem zdanie.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 08.12.2015, 18:29

nikodem pisze:Prawda że to Teren na którym jest was więcej,ale nie zmienia to faktu,że byliście zaraz po turnieju na którym była wasza banda plusk ilka nieprzypadkowych keip,żeby była równa szansa to chyba z minimum 200-obowa banda by było potrzebna,a wy zaatakowaliście 16 letnich wręcz bezbronnych kibiców z Piotrkowa,jeden z FC które ŁKS wam przejął,wyobrażam sobie,gdy sytuacja by była odwrotna za pewne byście z tygodniami to wypominali,a sprawa staje sie niestety coraz bardziej medialna....
Całe szczęście że był tam z naszą całą bandą kilka nieprzypadkowych ekip bo ta 5 z Piotrkowa nam samym by najebała. Fart jak c***.

A sprawa staje się medialna bo chłopaki co dostali po głowie a są kotami z Waszego FCP zaczynają strzelać z ucha chyba. Co Wy eŁkaesioczki jęczące w tym śmiesznym temacie macie zryte łby to ja p*******. Jeden lepszy od drugiego, cobytu i kilku innych normalnych kibiców ŁKS-u co tu coś piszą wstydzą się za te wasze pinki
:twisted:

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 08.12.2015, 18:40

adwokat mocny tylko w internecie :))) szczekaj sobie kundlu dalej.

"a wy zaatakowaliście 16 letnich wręcz bezbronnych kibiców z Piotrkowa"

ku*** kibice Łksu ogarnijcie się bo zachowujecie się jak zwykłe cipy, płacz i lament że jełopy na własne życzenie dostali po pizdach :)))

przecież tego się już czytać nie da! jak byłaby znów taka sytuacja to ponownie dostaliby po ryjach!

NOSISZ BARWY TO MUSISZ LICZYĆ SIĘ Z KONSEKWENCJAMI !!! leszcze następnym razem nie będą kozaczyć!
jakby mieli barwy swojego klubu Piotrkowianina to nie byłoby problemu!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 08.12.2015, 18:59

No i na tym zakończmy temat . . .

Wszystkie chwyty dozwolone ...

Ktoś tu ma jeszcze wątpliwości kto ma największą armię internetowych propagandzistow?? Widać teraz dla kogo jest ten temat stworzony żeby kreować rzeczywistość i pierdolic stek bzdur i farmazonow??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 08.12.2015, 19:03

stachuzrdg pisze:
nikodem pisze:Prawda że to Teren na którym jest was więcej,ale nie zmienia to faktu,że byliście zaraz po turnieju na którym była wasza banda plusk ilka nieprzypadkowych keip,żeby była równa szansa to chyba z minimum 200-obowa banda by było potrzebna,a wy zaatakowaliście 16 letnich wręcz bezbronnych kibiców z Piotrkowa,jeden z FC które ŁKS wam przejął,wyobrażam sobie,gdy sytuacja by była odwrotna za pewne byście z tygodniami to wypominali,a sprawa staje sie niestety coraz bardziej medialna....
Całe szczęście że był tam z naszą całą bandą kilka nieprzypadkowych ekip bo ta 5 z Piotrkowa nam samym by najebała. Fart jak c***.

A sprawa staje się medialna bo chłopaki co dostali po głowie a są kotami z Waszego FCP zaczynają strzelać z ucha chyba. Co Wy eŁkaesioczki jęczące w tym śmiesznym temacie macie zryte łby to ja p*******. Jeden lepszy od drugiego, cobytu i kilku innych normalnych kibiców ŁKS-u co tu coś piszą wstydzą się za te wasze pinki
Brawoooo ty za to nie jesteś zryty.... Jesteś po prostu zwykłym zakompleksionym zydzewiakiem.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 08.12.2015, 19:13

Ene due rabe pisze:Ktoś tu ma jeszcze wątpliwości kto ma największą armię internetowych propagandzistow?? Widać teraz dla kogo jest ten temat stworzony żeby kreować rzeczywistość i pierdolic stek bzdur i farmazonow??
Nikt nie ma wątpliwości, że wy młodzi i bezbronni kibice sportowcy z Piotrkowa :)
cobytu pisze:mms Ty serio piszesz? Ty wiesz i ja ze takie czekania to w Łodzi juz dawno norma.Widzew i ŁKS tak robi od x czasu.Czy to sie komus podoba czy nie.
Wiem dobrze, ale niektórzy tu strugają się na wielce honorowych i uprawiają swoją propagandę.

kos74

Post autor: kos74 » 08.12.2015, 19:16

Właśnie w polsacie był reportaż o tych "biedakach" i nagle doznali cudownego ozdrowienia , okazało się że doznali tylko lekkich potłuczeń ciała :) . ku*** szybko im się te żebra zrastają w tym piotrkowie i operacja bani się też chyba udała , jednym słowem BĘDĄ ŻYĆ !!!!!!!! ;)))

ODPOWIEDZ