A wy na Bałutach zostawiając swoich ziomków.Radicaal pisze:Błagam.Szkoda że pod Poddębicami już tak honorowo się nie zachowywaliście...Ukochane Miasto pisze:ŁKS1908ŁKS pisze:
jak mi ktoś przyjaciela rusza to idę za niego oddając życie! ku*** ,czy tu trzeba filozofię dorabiać???!

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
dopytaj sie lepiej.Na kadrze na wyjeździe dokladnie nie pamiętam gdzie Lech z Arką wiechał na sektor ściągnął wasza kadrówke ŁKS LÓDŹ POLSKA i ją podarli rok chyba 2002cobytu pisze:Lech nam wykroił flagi w Poznaniu to raz a dwa nie była to flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA
-
takie pytanie do Łkaesiaków... wy znacie tego hhaahahhahii heehe?? bez szydery pytam bo to naprawdę chory Człowiek , u nas różne opinie i wpisy się tu pojawiają ale takiego schizofremika to ja tu nie widziałem ... chociaż i tak banti jest niezagrożny, Ty hehehehehhe a może ty jesteś banti w kolejnym wcieleniu/??/ czekam kocie na inwektywy :-)
-
Bantiego zbanowali czy jak?Dawno go nie było a trzeba przyznać że kompleksy to on miał spore względem Widzewa.
''Płyniesz rynsztokiem choć nie miałeś tego w planach a twoja sytuacja mega przejebana... ''
-
Od dawna wiedzieliśmy że to forum i ten temat to jedyne medium w kreowaniu rzeczywistości przez Rtsiakow. Od dawna są sytuację gdzie prowodyrami wszelkiej napinki są propagandysci z zydzewa a banowani są Łksiacy i usuwane posty są jedynie nasze. Albo ten temat zniknie wogole , tak samo będą traktowani jedni i drudzy , albo będzie rozpierdalany przeze mnie choćby że stu różnych nickow.
Każdy obiektywny może sobie przejrzeć ten temat i ocenić kto się do czego sra, kto sypie inwektywami jako pierwszy i kto wymyśla farmazony. Jedyne na co może sobie pozwolić banda czerwonych debili to tworzenie nowej rzeczywistości w tym temacie , przyzwolenia naszego na to nie macie. Kolegów po szalu proszę żeby dostosowali się poziomem do zydzewiakow i jebali ich tutaj i wymyślili przeróżne farmazony , żeby ten temat jak najszybciej zniknął. Najbardziej zaboli to pierdzewiakow bo stracą tubę propagandową
Narazie gimbaza , bawcie się dalej....
Każdy obiektywny może sobie przejrzeć ten temat i ocenić kto się do czego sra, kto sypie inwektywami jako pierwszy i kto wymyśla farmazony. Jedyne na co może sobie pozwolić banda czerwonych debili to tworzenie nowej rzeczywistości w tym temacie , przyzwolenia naszego na to nie macie. Kolegów po szalu proszę żeby dostosowali się poziomem do zydzewiakow i jebali ich tutaj i wymyślili przeróżne farmazony , żeby ten temat jak najszybciej zniknął. Najbardziej zaboli to pierdzewiakow bo stracą tubę propagandową
Narazie gimbaza , bawcie się dalej....
Ostatnio zmieniony 28.11.2015, 22:49 przez Ene due rabe, łącznie zmieniany 1 raz.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
serce miasta pisze:dopytaj sie lepiej.Na kadrze na wyjeździe dokladnie nie pamiętam gdzie Lech z Arką wiechał na sektor ściągnął wasza kadrówke ŁKS LÓDŹ POLSKA i ją podarli rok chyba 2002cobytu pisze:Lech nam wykroił flagi w Poznaniu to raz a dwa nie była to flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA
Nie musze nikogo o nic pytac bo jestem na trybunach od roku 1990 ;-) Zle zrozumiałem ot cała tajemnica.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
rabe, daj juz spokoj, gosciu. faktycznie jestes sprawny w tym obrzucaniu sie blotem, dales rade, ale przez wzglad na dobro tego tematu, odpusc juz. mozemy przyjac ze wygrales, masz racje etc.
-
Powtórzę,ten układ powstał głównie jako przeciwwaga dla sztamy Widzew&Ruch.
Nie chcę tutaj Lecha za bardzo w to wciągać bo oni na tym forum się nie udzielają ale co do was to wielu wam,i nie był to tylko Widzew zarzucali że się tym układem ośmieszyliście delikatnie rzecz ujmując.
I od razu patozjebku do ciebie apeluję byś tu nie wyskakiwał z durnymi tekstami i nie porównywał tego układu do sztamy W&R.
Nie chcę tutaj Lecha za bardzo w to wciągać bo oni na tym forum się nie udzielają ale co do was to wielu wam,i nie był to tylko Widzew zarzucali że się tym układem ośmieszyliście delikatnie rzecz ujmując.
I od razu patozjebku do ciebie apeluję byś tu nie wyskakiwał z durnymi tekstami i nie porównywał tego układu do sztamy W&R.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Hahahahahah hahahahahah haha
...
Dawaj jeszcze.
...
Dawaj jeszcze.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
To jest wg was obiektywne podejście i rzeczowa konstruktywna rozmowa ???
Mieliśmy pisać o swoich klubach, jesteś za ŁKSem czy Lechem ???
układ z Lechem boli Rts-siuskow i bardzo mnie to cieszy. Powyżej jest na to doskonały przykład .
Na szczęście na jego temat mozecie sobie jedynie popierdziec na forum , na nic więcej raczej was nie stać.....
Mieliśmy pisać o swoich klubach, jesteś za ŁKSem czy Lechem ???
układ z Lechem boli Rts-siuskow i bardzo mnie to cieszy. Powyżej jest na to doskonały przykład .
Na szczęście na jego temat mozecie sobie jedynie popierdziec na forum , na nic więcej raczej was nie stać.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nic nikogo nie boli bo mamy na ten moment najlepszą zgodę w Polsce i to ci każdy postronny obserwator przyzna.Napisałem,że co do układu to nie tylko Widzew czy Ruch ma takie zdanie.Ale oczywiście tego już nie doczytałeś.
I tak mogę odbijać piłeczke i napisać,że was bolą nasze Fan Cluby bo nawet ktoś ogarnięty z Łksu w tym temacie o tym wspomniał,że woli jeździć z fanatykami z fc czy niż pikniolami z miasta.I ta osoba napisała,że boli was ilość naszych FC ale co ty możesz o tym wiedzieć co kto mówi skoro byłeś już banowany na tym forum kilkukrotnie,albo naście razy.
Konstruktywne to są te twoje 'hahahhahah',serio w c*** to wnosi do rozmowy.
I tak mogę odbijać piłeczke i napisać,że was bolą nasze Fan Cluby bo nawet ktoś ogarnięty z Łksu w tym temacie o tym wspomniał,że woli jeździć z fanatykami z fc czy niż pikniolami z miasta.I ta osoba napisała,że boli was ilość naszych FC ale co ty możesz o tym wiedzieć co kto mówi skoro byłeś już banowany na tym forum kilkukrotnie,albo naście razy.
Konstruktywne to są te twoje 'hahahhahah',serio w c*** to wnosi do rozmowy.
-
Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u.

-
Zazdrość czy nie zazdrość,to już nie o to chodzi.Raczej szacunek.Będąc 11.11. w Warszawie pogadało się trochę z kibicami innych klubów na tematy kibicowskie i ludzie przyznawali jedno,że zgoda W&R jest nie do rozjebania na ten moment.Oczywiście wielu napisze,że głównie dzięki Ruchowi ale zgód w takich kategoriach się nie traktuje bo prawdziwa sztama to jedność i bRaterstWo!
-
Dobrze napisales dzięki Ruchowi,wiec zacisnij poslady i skoncz dzieciaku pisać ze my wam cos zazdroscimy .
-
No i to jest dokładnie to o czym pisałem,umniejszanie Widzewowi.Zgoda to zgoda czyli jedność i braterstwo.Dodam że zgoda zdecydowanie najsilniejsza w Polsce.
-
Hehehe i zakoncz tym miłym akcentem braterskim ta rozmowę
-
Zakompleksiony deklu ze wsi Widzew - Wpisujesz sie idealnie w typ internetowego propgandzisty z czerwonej armii.
Wmawiasz jakieś słowa ktoś tam mówił , ktoś tam was szanuje ,ktoś od nas coś przyzal, bajki opowiada, gadasz sam ze soba hahahah jeszcze sie prujesz ze ktos sie tu napina i nie mozna normalnie dyskutowac hhahah
Najsmieszniesze ze piszesz dokładnie to co wcześniej leciało w waszą stronę min pewnie do ciebie ale na inny nick , odczekales pół dnia i kopiujesz to co było pisane słowo w slowo, wy nawet na forum internetowym nas kserujecie hahaha
I co widać juz komu ten temat jest potrzebny do siania napinki i propagandy ? Ktoś ma jeszcze wątpliwości ??...
Wmawiasz jakieś słowa ktoś tam mówił , ktoś tam was szanuje ,ktoś od nas coś przyzal, bajki opowiada, gadasz sam ze soba hahahah jeszcze sie prujesz ze ktos sie tu napina i nie mozna normalnie dyskutowac hhahah
Najsmieszniesze ze piszesz dokładnie to co wcześniej leciało w waszą stronę min pewnie do ciebie ale na inny nick , odczekales pół dnia i kopiujesz to co było pisane słowo w slowo, wy nawet na forum internetowym nas kserujecie hahaha
I co widać juz komu ten temat jest potrzebny do siania napinki i propagandy ? Ktoś ma jeszcze wątpliwości ??...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A KKS Kalisz nie został zaproszony ze względu na Elanę?
-
Tak z ciekawości się zapytam,a niby co ma zżerać tą nie jedną ekipę widzewski megalomanie? Pomijając już fakt,że do tego 105-lecia to Wam parę lat brakuje.ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Co leciało w naszą stronę ty ku*** zjebusie?spinasz się znowu a napisałem tylko że w c*** ekip wyśmiało wasz układ z Lechem,to nie było tylko zdanie ludzi z Widzewa.Pominąłem to co mówili ludzie z Arki i Cracovii ze względu że Lech ma wyjebane i nie udziela się na tym forum.Ene due rabe pisze:Najsmieszniesze ze piszesz dokładnie to co wcześniej leciało w waszą stronę min pewnie do ciebie ale na inny nick , odczekales pół dnia i kopiujesz to co było pisane słowo w slowo, wy nawet na forum internetowym nas kserujecie hahaha
rozmowa zresztą dotyczy Łodzi,czyli Widzewa i Łksu.Ktoś ogarnięty od was napisał,że fakt bolą was Nasze FC bo jest ich dużo.Wy od zawsze i za wszelką cenę próbowaliście to umniejszać i pierdolić że Widzew to wioski.To zawsze mnie śmieszyło i przyznał to od was typ,że wolałby jeździć z fanatykami z FC niż piknikami z miasta.Ja nic sobie nie dodaje tutaj.Zresztą co to za z****** podziały,taki Lech też słynie z FC i jakoś nikt im nie zarzuca że ich sila to głównie FC.Dlaczego więc hipokryci zarzucacie to Widzewowi skoro w mieście też jest nas w c***?Wytłumacz to patusie a nie pisz tych swoich zjebanych mądrości.
Ty jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem.Serio zero konstruktywnej rozmowy i jeszcze komuś chcesz coś zarzucać.
-
i kto tu się dopierdala?wczoraj twój ziomuś pato vel eneduerabe pisał że rozpierdalamy temat pisząc po raz setny o historii Łksu.Nie mija dzień i sam się przypierdalasz o historię Widzewa.Widzew powstał w roku 1910 i są na to niezbite dowody a na to że powstaliście w roku 1908 dowodów nie ma,bo wszędzie widnieje data 1909.whitepride08 pisze:Tak z ciekawości się zapytam,a niby co ma zżerać tą nie jedną ekipę widzewski megalomanie? Pomijając już fakt,że do tego 105-lecia to Wam parę lat brakuje.ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u.
-
Kserokopiarki spod Łodzi przerobiły "Bóg wybacza Cracovia nigdy" po swojemu.
Koniec Świata :D
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
-
Na gg pisałeś że możemy....
-
RTS ksero Widzew. Norma.
-
-
No i teraz detektywi co było wcześniej, jajko czy kura ?kubuś puchatek pisze:
-
giant pisze:Kserokopiarki spod Łodzi przerobiły "Bóg wybacza Cracovia nigdy" po swojemu.

-
KlubemŁodziJest...Nie bede sie juz powtarzał na temat różnych zgód i układów w tym kraju bo mi się nie chce.Mozesz sobie poszukać z nudów.Zapytaj na nastepnym razem na marszu ile osob wysmialo wasz układ CSKA chlopaku.Co ty zes wymyslil ze nas bola wasze F.C? Przyznalismy ze macie ich w c*** duzo i w tym temacie nie mamy sie co rownac.Poza wyjatkami typu Zgierz,Pabinice czy tam Grudziądz te wasz F.C robia wam wiecej lipy niz z nich pożytku jest.Pomijam fakt ze poprawiaja wam liczby ma wyjazdac,rozne skladki etc.bo to jednak sa plusy.Przyznawalismy wam w tym temacie juz z dziesiec razy ze jes was ogolnie wiecej,lepsze wyjazdy itd.wiec nie wymyslaj na sile ze nas cos boli.Mialem bliskie spotkania z ta wasza duma wiele razy i zdanie ma wyrobione na ten temat.Na pewno mnie to nie boli.

-
Partizana to jaka grupe zaprosiliscie? Bo tam ku*** chaos to maja totalny miedzy soba.O dymaniu ziomkow i wspolpraca z psami bylo glosno w kibiolskim swiecie.O samej Serbi juz nie wspominajac.Nadał maja konflikt i wewnetrzny podzial czy juz sie dogadali? Nie przypierdalam sie tylko pytam z ciekawosci.

-
p********* kocopoły,napisałem przeciwwaga dla zgody W&R.nikodem pisze:Wszystkie zgody i układy są przeciw W&R,ŁKS z Zawiszą i układ z Lechem,Wisła ze Śląskiem i Lechią,Legia z Zagłębiem i BKS-em,Zagłebie,z Falubazem i Odrą,Jaga ze Spartakiem,Stalówką z Polonią Przemyśl czy Polonia Bytom z Góralem itp....
Wiadomo że w koalicjach jesteście elitą tego nie zparzecze,ale nie wkręcaj nikomu że nikt was nie roz**bie,Bo ŁKS z Lechem nal uzie moga z wami wygrać,jak dobrze pamiętam Lech z PF wygrał nieraz,Legia z ZS&BKS na penwo nie są od was gorszi czy Wisła ze Ślaskiem i Lechią,wynik moga tylko zweryfikować walki,a nie to forum.
Jakoś ten Łks nie jest skory do walki z R.
Nie raz? po raz kolejny pokazujesz swoją niewiedzę.A co do reszty twoich przemyśleń to szkoda nawet komentować,każdy kto siedzi w temacie przyzna,że c**** wiesz więc łaskawie zamilcz albo W********** na forum onetu z takimi rewelacjami.
-
KlubemŁodziJestRTS pisze:p********* kocopoły,napisałem przeciwwaga dla zgody W&R.nikodem pisze:Wszystkie zgody i układy są przeciw W&R,ŁKS z Zawiszą i układ z Lechem,Wisła ze Śląskiem i Lechią,Legia z Zagłębiem i BKS-em,Zagłebie,z Falubazem i Odrą,Jaga ze Spartakiem,Stalówką z Polonią Przemyśl czy Polonia Bytom z Góralem itp....
Wiadomo że w koalicjach jesteście elitą tego nie zparzecze,ale nie wkręcaj nikomu że nikt was nie roz**bie,Bo ŁKS z Lechem nal uzie moga z wami wygrać,jak dobrze pamiętam Lech z PF wygrał nieraz,Legia z ZS&BKS na penwo nie są od was gorszi czy Wisła ze Ślaskiem i Lechią,wynik moga tylko zweryfikować walki,a nie to forum.
Nie raz? po raz kolejny pokazujesz swoją niewiedzę.A co do reszty twoich przemyśleń to szkoda nawet komentować,każdy kto siedzi w temacie przyzna,że c**** wiesz więc łaskawie zamilcz albo W********** na forum onetu z takimi rewelacjami.
Skoro ty jestes taki dobrze zorientowany to zapytaj kolegow z Ruchu o wszystkie telefony.Przekonasz sie czy ŁKS jest taki bierny w temacie spotkania z PF.

-
Konflikt na Partizanie został zażegnany kilka miesięcy temu. Z Partizana pojawiła się skromna delegacja, w której skład wchodzili członkowie dwóch grup kibicowskich na Partizaniecobytu pisze:Partizana to jaka grupe zaprosiliscie? Bo tam ku*** chaos to maja totalny miedzy soba.O dymaniu ziomkow i wspolpraca z psami bylo glosno w kibiolskim swiecie.O samej Serbi juz nie wspominajac.Nadał maja konflikt i wewnetrzny podzial czy juz sie dogadali? Nie przypierdalam sie tylko pytam z ciekawosci.
-
-
Które to fc robia taka lipe Widzewowi?cobytu pisze:.Co ty zes wymyslil ze nas bola wasze F.C? Przyznalismy ze macie ich w c*** duzo i w tym temacie nie mamy sie co rownac.Poza wyjatkami typu Zgierz,Pabinice czy tam Grudziądz te wasz F.C robia wam wiecej lipy niz z nich pożytku jest.
-
Wszystkie te których szczytem możliwości jest jebnie ŁKS-u czy prezenie sie i pajacowanie na trasie a jak przychodzi chwila prawdy to sa na tupniecie noga.Ewentualnie grzecznie oddają barwy.Przeżyłem takich historii bardzo dużo.Dlatego nazywam to lipa.Odrazu zaznaczam żeby nie było awantury ze po naszej stronie też są takie akcje zdarzaja.Tez sa ludzie na tupniecie noga.

-
cobytu pisze:KlubemŁodziJestRTS pisze:p********* kocopoły,napisałem przeciwwaga dla zgody W&R.nikodem pisze:Wszystkie zgody i układy są przeciw W&R,ŁKS z Zawiszą i układ z Lechem,Wisła ze Śląskiem i Lechią,Legia z Zagłębiem i BKS-em,Zagłebie,z Falubazem i Odrą,Jaga ze Spartakiem,Stalówką z Polonią Przemyśl czy Polonia Bytom z Góralem itp....
Skoro ty jestes taki dobrze zorientowany to zapytaj kolegow z Ruchu o wszystkie telefony.Przekonasz sie czy ŁKS jest taki bierny w temacie spotkania z PF.
Nie raz wygrał a to ciekawe? Jakoś do rewanżu skorzy nie są od paru ładnych lat i pamiętaj my z Lechem przegraliśmy po walce...nie będę komentował co ta czołowka hools zrobia podczas pamiętnego wyjazdu do Zabrza w 200 os...choć teraz nie dużo brakło a była by powtórka z rozrywki.
-
No Lech uznał to za porażkę wtedy ale napisali,że byli ekipą wyjazdową a nie bandą.
Jak cobytu się wypowiada w temacie to od razu zapanował spokój.Można?Można.także apel do wiadomo kogo by trzymał się z daleka od tego tematu.
Jak cobytu się wypowiada w temacie to od razu zapanował spokój.Można?Można.także apel do wiadomo kogo by trzymał się z daleka od tego tematu.
-
taka jest specyfika atakowania fan clubów, wiadomo że nie wszyscy tam chuliganią, jeśli na 100 osoby fan club ustawi się 80 osób ekipy to wynik jest z góry przesądzony, obojętne czy chodzi o FC Widzewa, Legii, Lecha, Ruchu czy kazdego innego klubu w Polscecobytu pisze:Wszystkie te których szczytem możliwości jest jebnie ŁKS-u czy prezenie sie i pajacowanie na trasie a jak przychodzi chwila prawdy to sa na tupniecie noga.Ewentualnie grzecznie oddają barwy.Przeżyłem takich historii bardzo dużo.Dlatego nazywam to lipa.Odrazu zaznaczam żeby nie było awantury ze po naszej stronie też są takie akcje zdarzaja.Tez sa ludzie na tupniecie noga.
-
Zgoda masz racje.Mi jednak nie chodzilo a akcje jak z Twojego przykładu.Tu niepotrzeba bandy zeby obnazyc czyjąś słabość.Chodzi o to ze jak nie czuje sie na siłach to siedze na d**** i sie nie wychylam a nie pajacuje na peronie czy przy drodze.Są różne F.C wiadomo.Typowo nastawione na walkę i typowo piknikowe.Są sklady mieszane itd. Dlatego dla równowagi podałem wasze FC gdzie sie trenuje etc.Wszedzie znajda sie pajace.W kazdej ekipie.Nie uchroni sie od tego zadna ekipa.To tak jak z konfidentami.Nie ma na to za c**** rady.

-
Troche pojeździłem po Polsce i uwierz mi pajacujących ludzi na peronach czy na trasie nie brakuje w żadnym klubie, nie sądze aby nasze fan cluby wiodły w tym temacie szczególny prym, może takie wrażenie dlatego że przy okazji każdego waszego wyjazdu przemieszczacie się przez tereny Widzewskie i stąd też napinaczy nie brakuje, widujecie ich po prostu częściej.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."