tez bym prosił o takową fotkeŁKS Pabianice! pisze:a czy moglby ktos zarzucic tutaj jakies fotki tego "mlynka" Lechii ZG? szukalem w necie ale znalezcz nie moglem...

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Co do kibiców Lechii Zielona Góra to jest tam grupa kilkunastu osób(głównie skinheads)+ostatnio powstał jakiś klub kibica o nazwie lzg ultras ale są to osoby w wieku od 15-18 lat. Ostatnio zaliczyli wyjazd do Słubic w kilkanaście sztuk. Co do nas(Falubazu)to stosunek jest neutralny-z większością łysych z Lechii znamy się osobiście...Więcej niech wyjaśni ktoś od nich-napewno ktoś tu jest na forum. Pzdr.
YELLOW-WHITE-GREEN
-
-
Typowy przykład jak można Typowo Śląski Klub z tradycjami zniszczyć !! Podobno sie "odradzają" -może za dużo powedziane ale w klasie A lub B walczą i zaczęli sezon...życze powodzenia widze dużo chłopaków na Ruch-u także z Szombierek....stwórzcie tam coś i odbudujcie ten Klub -100% poparcia dla was !!elo_melo pisze:Szombierkorze istnieją jeszcze? mam takie okazje by oglądać mecze Szombierek i ani razu nie prowadzili dopingu, nei wywieszali flag i ogólnie w młynie nikogo nie było. NA trybunach siedzi tylko Stara Gwardia, która zapewne pamięta jeszcze czasy Mistrza Polski dla Szombrów. Po młodych ani śladu.
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
Kibice Pogoni Oleśnica nie mają zaorganizowanych kibiców. Tzn kiedyś taki zalążek sie tworzył jednak okazało to się wielką pomyłką - po wpierdolu jaki dostali po jednym z wyjazdów od nas sprawę zgłosili na psy oraz nagłosnili w mediach żadając ukranaia sprawców.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
"ekipa" dajaca na psiarni to ekipa wymarla.kibic0 pisze:Kibice Pogoni Oleśnica nie mają zaorganizowanych kibiców. Tzn kiedyś taki zalążek sie tworzył jednak okazało to się wielką pomyłką - po wpierdolu jaki dostali po jednym z wyjazdów od nas sprawę zgłosili na psy oraz nagłosnili w mediach żadając ukranaia sprawców.
ciekaw jestem w tym przypadku jednego; ile jest ekip pokroju tej olesnicy, ktora huczy ile moze i gdzie moze a pozniej, jak przyjdzie co do czego, wspolpracuje.
j****
-
ja Ci dam dwa przyklady z mojego rejonu : Slawa Slawno i Darzbor Szczecinek z tym ze Slawa to kolesie w wieku ok.20 lat wiec jest to tym bardziej karygodne, Darzbor to banda dziadowKYLIMANDŻARO pisze:"ekipa" dajaca na psiarni to ekipa wymarla.kibic0 pisze:Kibice Pogoni Oleśnica nie mają zaorganizowanych kibiców. Tzn kiedyś taki zalążek sie tworzył jednak okazało to się wielką pomyłką - po wpierdolu jaki dostali po jednym z wyjazdów od nas sprawę zgłosili na psy oraz nagłosnili w mediach żadając [link].
ciekaw jestem w tym przypadku jednego; ile jest ekip pokroju tej olesnicy, ktora huczy ile moze i gdzie moze a pozniej, jak przyjdzie co do czego, wspolpracuje.

-
Re: Górnik
raczej nie .. kiedys za czasow gdy Gornik byl w I lidze , mieli swoj mlynek gdzie za mlynowego robil gimnazjalista a przy piosence "sedzia c***" kolesie z gornego mlyna - starsi jacyc byli( chyba ich rodzice) krzyczeli ze tak nie mozna spiewac, ogolnie piknik z trabkami w tleSven pisze:Czy istneją jescze zorganizowani kibice Górnika Polkowice?
-
Jedyna zorganizowana i kumata ekipa w Polkowicach to tamtejszy FC Zagłębia Lubin. Młyn Górnika jak istniałł to krótko mówiąc był po prostu nieporozumieniem.....Sven pisze:Czy istneją jescze zorganizowani kibice Górnika Polkowice?
-
Zgadza jdyna ekipa w Polkowicach jest nasz Fc.kibic0 pisze:Jedyna zorganizowana i kumata ekipa w Polkowicach to tamtejszy FC Zagłębia Lubin. Młyn Górnika jak istniałł to krótko mówiąc był po prostu nieporozumieniem.....Sven pisze:Czy istneją jescze zorganizowani kibice Górnika Polkowice?
-
A Górnik Polkowice nie był Waszym FC normalnie? Czy był traktowany jak np. Szczakowianka przez GKS w Jaworznie?wachuzl pisze:Zgadza jdyna ekipa w Polkowicach jest nasz Fc.kibic0 pisze:Jedyna zorganizowana i kumata ekipa w Polkowicach to tamtejszy FC Zagłębia Lubin. Młyn Górnika jak istniałł to krótko mówiąc był po prostu nieporozumieniem.....Sven pisze:Czy istneją jescze zorganizowani kibice Górnika Polkowice?
-
-
Nie przesadzaj.. ten wybryk u Sławy miał miejsce u nich przy piknikowej ekipie podczas derbowego meczu z Koszalinem.. od bodajze tamtego sezonu powstala nowa ekipa, nowi ludzie ktorzy postanowili stworzyc cos nowego zarazem odlaczajac sie od reszty i bardzo dobrze o tym wieszFan_Gwardii pisze:ja Ci dam dwa przyklady z mojego rejonu : Slawa Slawno i Darzbor Szczecinek z tym ze Slawa to kolesie w wieku ok.20 lat wiec jest to tym bardziej karygodne, Darzbor to banda dziadowKYLIMANDŻARO pisze:"ekipa" dajaca na psiarni to ekipa wymarla.kibic0 pisze:Kibice Pogoni Oleśnica nie mają zaorganizowanych kibiców. Tzn kiedyś taki zalążek sie tworzył jednak okazało to się wielką pomyłką - po wpierdolu jaki dostali po jednym z wyjazdów od nas sprawę zgłosili na psy oraz nagłosnili w mediach żadając ukranaia sprawców.

Pozdrawiam

-
Fc a Gornik to sa 2 inne bajki !!Fighting Dragon Tokyo pisze:A Górnik Polkowice nie był Waszym FC normalnie? Czy był traktowany jak np. Szczakowianka przez GKS w Jaworznie?wachuzl pisze:Zgadza jdyna ekipa w Polkowicach jest nasz Fc.kibic0 pisze: Jedyna zorganizowana i kumata ekipa w Polkowicach to tamtejszy FC Zagłębia Lubin. Młyn Górnika jak istniałł to krótko mówiąc był po prostu nieporozumieniem.....
-
Chyba nikt nie wspominal o Włókniarzu Pabianice, jedna z niewielu koszykarskich ekip (i to jeszcze kosz zenski) ktora bawila sie w klimaty hools,najlepszy okres mieli w drugiej polowie lat '90, w tym miescie gdzie scieraja sie wplywy ŁKS i Widzewa mieli bardzo ciekawe dzieje, praktycznie co zmiana pokolenia to przyjmowali inne opcje, od bardzo pro ŁKS (flaga Wlokniarza wisiala np na wyjezdzie na KSZO w '98 gdzie zdobylismy mistrza Polski), przez proby usamodzielnienia sie po maly bo maly ale jednak zwrot ku Widzewowi. Przez ladnych pare lat razem z ŁKSem i Gdynia rzadzili i dzielili w I lidze, byly sukcesy w europejskich pucharach, byly fajne mecze z nimi z racji bliskiej odleglosci i wysokiej stawki sportowej. Z czasem sukcesow bylo coraz mniej, dla mlodych widocznie bardziej atrakcyjne byly stadiony pilkarskie w Łodzi niz hala w Pabianicach. Na dzien dzisiejszy klub z powodu problemow finansowych zostal zdegradowany do II ligi a mlynek Wlokniarza to paru nastolatkow ktorych mozna policzyc na palcach obu rak. Moglby ktos kto zna dokladnie historie tych kibicow to opisac bo mieli naprawde ciekawe dzieiej 

1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
-
-
Chciałbym sie więcej dowiedzieć o Lechii Zielona Góra. Wiem że jeszcze nie dawno coś tam sie kręciło (nawet chyba mieli zgode z Wartą Poznań). Jak jest teraz.
ps. Prosiłbym kogoś z Zielonki aby się dokładnie wypowiedział. Jakieś info oi nich, bo na necie nie znalazłem.
ps. Prosiłbym kogoś z Zielonki aby się dokładnie wypowiedział. Jakieś info oi nich, bo na necie nie znalazłem.
ADMIN: Spokojniej w podpisie prosimy!LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
-
Il_Fanatico pisze:KostrzyN, Kostrzyń to jest koło Poznania gwoli ścisłosci.cobalt pisze:ZKS Celuloza Kostrzyń
Z tego co mi wiadomo to raczej niewiele sie dzieje, jakies niedobitki czasami się zbiorą, jeśli się coś zmieniło w tej kwestii to niech mnie ktoś poprawi.
A tak dokładniej to Kostrzyn leży koło Gorzowa Wlkp(jeśli chodzi o Kostrzyn nad odrą. Ogólnie nic sie tam nie dziej żadnych kibiców nie ma oprócz starych zgredów którzy dłubią pestki

-
Zupełnie Zielony pisze:Chciałbym sie więcej dowiedzieć o Lechii Zielona Góra. Wiem że jeszcze nie dawno coś tam sie kręciło (nawet chyba mieli zgode z Wartą Poznań). Jak jest teraz.
[link] pisze: Ruch kibicowski w Zielonej Górze bazuje głównie na fanach Falubazu. Popularny jest także koszykarski Zastal występujący na zapleczu ekstraklasy, który pewnie zmierza po awans. Młyn na koszu kręcą głównie osoby z Falubaz Net F@ns. Zaliczyli już nawet kilka wyjazdów. Jest też 3-ligowa piłkarska Lechia Zielona Góra. Młyn oscyluje w granicach 15-20 osób na najlepszych meczach a tworzą go głównie"łysi"+kilku młodziutkich netfans'ów. Na najciekawszych kibicowsko meczach staramy się pojawiać także my, jednak tamten sezon pokazał, że wiąże się to z samymi kłopotami...Ogólnie w naszym mieście wszystkie grupy kibiców nastawione do siebie pokojowo. Pzdr.
AVE LECHIA
-
Kolejarz Opole to zużel więc cieżko mi powiedzieć. Może najwyżej jakies pikniki bo w mieście dominuje Odra.cobalt pisze:Orientuje się ktoś może co się dzieje z tymi ekipami,wiem że w dawnych czasach istniał tam tzw."ruch kibicowski" teraz niestety.. cisza?
Kolejarz Opole
AKS Niwka Sosnowiec
ZKS Wda Świecie
GKS Victoria Wałbrzych(Boguszów-Gorce)
GKS Naprzód Rydułtowy
GKS Piast Nowa Ruda
MZKS Stal Brzeg
MZKS Polonia Łaziska
RKS Start Namysłów
MKS Nysa Kłodzko
ZKS Stoczniowiec Barlinek
RKS Lechia Tomaszów Maz.
WKS Wieluń
ZKS Celuloza Kostrzyń
Z Góry Thanx za odpowiedż...
Niwka Sosnowiec - to tereny Zagłebia.
Wda Świecie - w Świeciu sa fani Zawiszy Bydgoszcz.
Victoria Wałbrzych nigdy nie miała fanów.
Naprzód Rydułtowy to swego czassu jakiś młyn kręcił u siebie plus pojedyncze wyjazdy. Nie wiem jak jest obecnie. Na pewno to FC Górnik Zabrze.
Piasto Nowa Ruda to nawet niezły FC Śląska. Są na każdym meczu WKSu. Na meczach Piasta zbierają sie okazyjnie np. na nas.
Stak Brzeg to chyba kosyzkówka. W Brzegu sa na pewno fani Ślaska.
Nysa Kłodzko - na Nysie w sumie nic poważnego nigdy nic nie było. W mieście było kilku fanów Śląska
-
cobalt pisze:Orientuje się ktoś może co się dzieje z tymi ekipami,wiem że w dawnych czasach istniał tam tzw."ruch kibicowski" teraz niestety.. cisza?
Kolejarz Opole
AKS Niwka Sosnowiec
ZKS Wda Świecie
GKS Victoria Wałbrzych(Boguszów-Gorce)
GKS Naprzód Rydułtowy
GKS Piast Nowa Ruda
MZKS Stal Brzeg
MZKS Polonia Łaziska
RKS Start Namysłów
MKS Nysa Kłodzko
ZKS Stoczniowiec Barlinek
RKS Lechia Tomaszów Maz.
WKS Wieluń
ZKS Celuloza Kostrzyń
Z Góry Thanx za odpowiedż...
cisza i spokoj
-
-
Ja cos o Wlokniarzu Pabianice
Obecnie ekipa MRKS to glownie kibice starsi, ktorzy jezdza na LKS.Sa to nadal sympatycy kosza na Wlokniarzu, jednak juz nie dzailajacy.
Co do ich dzialalnosci w latach 90
Ja zaczalem sie udzielac w sezonie 93,94 jako 14 latek.Pamietam e ten okres jakby to bylo wczoraj.Wlokniarz razem z Widzewem mieli spora grupe w P-cach.Tak bylo do sezonu bodajrze 95-96 kiedy ich poglady zmienily sie na pro LKS.Od tamtego czasu nierozerwalna przyjazn laczy nasze ekipy.NIestety obie sa juz lekko w podeszlym wieku.Mozna smialo powiedziec ze do 2002 w Pabianicach Widzew sie nie liczyl.Obecnie panuje moda na Widzew w Pabianicach i dlatego osiagneli duza przewage.Co nieznaczy ze nas nie ma.Zreszta sami o tym wiedza.
Sorki za brak polskich znakow
Obecnie ekipa MRKS to glownie kibice starsi, ktorzy jezdza na LKS.Sa to nadal sympatycy kosza na Wlokniarzu, jednak juz nie dzailajacy.
Co do ich dzialalnosci w latach 90
Ja zaczalem sie udzielac w sezonie 93,94 jako 14 latek.Pamietam e ten okres jakby to bylo wczoraj.Wlokniarz razem z Widzewem mieli spora grupe w P-cach.Tak bylo do sezonu bodajrze 95-96 kiedy ich poglady zmienily sie na pro LKS.Od tamtego czasu nierozerwalna przyjazn laczy nasze ekipy.NIestety obie sa juz lekko w podeszlym wieku.Mozna smialo powiedziec ze do 2002 w Pabianicach Widzew sie nie liczyl.Obecnie panuje moda na Widzew w Pabianicach i dlatego osiagneli duza przewage.Co nieznaczy ze nas nie ma.Zreszta sami o tym wiedza.
Sorki za brak polskich znakow
Klubem Łodzi Jest ŁKS