Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
No to teraz Radomiak sobie zrobi przerwę od kadry zapewne, bo kolana nie pozwolą pojechać gdzieś w Polskę. Mnie martwi to, żeby przed euro przez taką akcję nie rozkręcić wojenki jaka była za czasów triady i koalicji...niepotrzebne to scenie na pewno.
Takie akcje sa jak domino, ktoś klepnie Radomiaka, ktoś z nudów stanie za nimi i zrobi się rzeźnia jak 15 lat temu...
Takie akcje sa jak domino, ktoś klepnie Radomiaka, ktoś z nudów stanie za nimi i zrobi się rzeźnia jak 15 lat temu...
[link] <--sprawdzaj codziennie! Tym żyje polska ulica!
-
moim zdaniem(i chyba nie tylko moim ) jak Radomiak złamał to wypada z paktu i każdy ma prawo a nawet powinien dla przykładu go potraktować tak jak oni Powiślankę!!!
-
Fajna, obiektywna relacja kibicowska, na portalu typowo piłkarskim, a nie kibicowskim:
[link]
[link]
-
Fakt, wyczyn Radomiaka nie był wysokich lotów, ale nie upoważnia was to "zasadowcy" do słania chujów i ubliżania chłopakom. Niech ukojeniem na stargane młodzieńcze emocje będzie numer Szajki " Kim Ty k**** jesteś". Polecam dla każdego KALIBRA zagrzanego co w d**** był i gówno widział, a do prucia sie pierwszy.
-
Zaptyanie do kogoś z Jagi - czy ofiary wypadku to bracia (kuzyni)? Bo tak patrzę na fotki i facjaty podobne. Tragedia dla rodziców stracić jednego potomka, a już dwóch to masakra!
-
I co wy ogolnie pierdolicie a gowno widzieliscie niech te pajace z lipska przypucuja ze najpierw zaczeli z jednym od nas a pozniej dostali i zapamietajcie RADOMIAK szanuje pakt odkad on powstal duzo ekip o tym wie i widzialo jak bylo na Reprezentacji i to koniec dyskusji ze strony Radomiaka a chamy z Lipska niech dalej nam ublizaja na kibice.net bo co nie zrobimy to frajerskie zachowanie(o fladze skrojonej dzieciom nie wspomna )KONIEC!!!
-
Radomiaczek płacze że im flagę skroili.A ile akcji było że ktoś kogos niehonorowo skroił czy obił i nie skakali sobie do oczu w Kownie.Radomiak cwany do mniejszego klubu.Oby was na następnym meczu ktos tak potraktował to byście dopiero płakali na necie i skończyłyby się wasze wyjazdy na kadre zapewne.
-
Dla przykladu wyjebac Radomiak z paktu i na kazdej kadrze nakurwiac ich za ten numer!
-
Obserwator1910 pisze:I co wy ogolnie pierdolicie a gowno widzieliscie niech te pajace z lipska przypucuja ze najpierw zaczeli z jednym od nas a pozniej dostali i zapamietajcie RADOMIAK szanuje pakt odkad on powstal duzo ekip o tym wie i widzialo jak bylo na Reprezentacji i to koniec dyskusji ze strony Radomiaka a chamy z Lipska niech dalej nam ublizaja na kibice.net bo co nie zrobimy to frajerskie zachowanie(o fladze skrojonej dzieciom nie wspomna )KONIEC!!!
Sporo osob widzialo jak skakaliscie po glowie nieprzytomnego kolesia,o to ze zajebali wam flage pare lat temu....Wez jakis mlotek i pierdolnij sie mocno w glowe.Samo katowanie nieprzytomnego to frajerstwo, a w dodatku na meczu kadry w przewadze liczebnej to juz pozostawie bez komentarza.Mam nadzieje ze (o ile sie pojawicie na kadrze) to zostaniecie wszyscy skatowani i wam tez beda skakac po glowie, za co ? za zywota.Jestescie banda frajerow, i jakiej wymowki byscie sobie nie wymyslili to i tak was od tej chujowej akcji nie usprawiedliwi.

-
jakby ktoś miał zdjęcie sektora zrobione na początku meczu podczas śpiewania hymnu to poproszę o wstawienie
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
liczby brane z tematu, ewentualne błędy i brakujące liczby na PW
Stomil Olsztyn ok. 200
- fc Olsztynek 9
Wigry Suwałki ok. 180
ŁKS Łomża 130
Hetman Zamość 100
Sparta Augustów 57
Piast Gliwice 35
Unia Oświęcim 30
Petrochemia Płock ok. 30
Jagiellonia Białystok
- fc Hajnówka 28
Łada Biłgoraj 27
Orzeł Kolno 25
Górnik Łęczna 23
Raków Częstochowa 20
GKS Bełchatów 19
Powiślanka Lipsko 19
Okocimski Brzesko 18
Motor Lublin
- fc Rejowiec Fabryczny 17
Mazur Ełk 16
Widzew
- fc Grudziądz 13
MKS Kozienice 12
Polonia Bytom 11
GKS Katowice 11
Górnik Łęczyca 11
GKM Grudziądz 11
Lechia Gdańsk
- fc Unia Tczew 9
Wisła Sandomierz 9
Hutnik Nowa Huta 6
Wybrzeże Gdańsk 6
Victoria Jaworzno 6
Unia Hrubieszów 6
RKS Radomsko 5
Mamry Giżycko 5
LKS Czarnylas 4
Odra Opole 4
Unia Nowa Sarzyna 4
Zawisza Bydgoszcz 4
Podbeskidzie Bielsko-Biała 3
Gryf Słupsk 3
Góral Żywiec 2
Jarota Jarocin 2
Mławianka Mława 2
Szydłowianka Szydłowiec 2
Ostrovia Ostrów Wlkp. 1
Sparta Wrocław 1
Włókniarz Częstochowa 1
Stomil Olsztyn ok. 200
- fc Olsztynek 9
Wigry Suwałki ok. 180
ŁKS Łomża 130
Hetman Zamość 100
Sparta Augustów 57
Piast Gliwice 35
Unia Oświęcim 30
Petrochemia Płock ok. 30
Jagiellonia Białystok
- fc Hajnówka 28
Łada Biłgoraj 27
Orzeł Kolno 25
Górnik Łęczna 23
Raków Częstochowa 20
GKS Bełchatów 19
Powiślanka Lipsko 19
Okocimski Brzesko 18
Motor Lublin
Mazur Ełk 16
Widzew
- fc Grudziądz 13
MKS Kozienice 12
Polonia Bytom 11
GKS Katowice 11
Górnik Łęczyca 11
GKM Grudziądz 11
Lechia Gdańsk
- fc Unia Tczew 9
Wisła Sandomierz 9
Hutnik Nowa Huta 6
Wybrzeże Gdańsk 6
Victoria Jaworzno 6
Unia Hrubieszów 6
RKS Radomsko 5
Mamry Giżycko 5
LKS Czarnylas 4
Odra Opole 4
Unia Nowa Sarzyna 4
Zawisza Bydgoszcz 4
Gryf Słupsk 3
Góral Żywiec 2
Jarota Jarocin 2
Mławianka Mława 2
Ostrovia Ostrów Wlkp. 1
Sparta Wrocław 1
Włókniarz Częstochowa 1
-
Radomiak niech spierdala, zobaczymy ilu chętnych będzie do oklepania im michy na następnym meczu reprezentacji. Znów się ku*** cofamy...
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.
Trzeba wyciągnac wnioski na przyszłośc.
Dla wszyskich kibicow kadra powinna byc swietościa, a kto tę świętośc znieważa powinien byc odpowiednio ukarany. Kolejna kwestia to mobilizacja i opierdalanie wszystkich do okoła. Na meczu jestesmy chyba w wiadomym celu...
Ostatni temat jaki chcialbym poruszyc. To sprawa fikcyjnego avanti między Jaga i Craxa. Nie mozemy popuszac w takich kwestiach, bo inaczej beda nas oczerniac non stop. Jestesmy dla nich dobra pozywką, odwróceniem uwagi od tego wszystkiego rozpierdolu który się dzieje, tematem zastępczym. Czas to ukrócic. Zycze wytrwałości w bojach o prawdę. Bardzo konkretne oświadczenie Jagi, moze Craxa tech niech poczyni cos w tym kierunku ? Musimy walczyc o swoje. Powodzenia !
Trzeba wyciągnac wnioski na przyszłośc.
Dla wszyskich kibicow kadra powinna byc swietościa, a kto tę świętośc znieważa powinien byc odpowiednio ukarany. Kolejna kwestia to mobilizacja i opierdalanie wszystkich do okoła. Na meczu jestesmy chyba w wiadomym celu...
Ostatni temat jaki chcialbym poruszyc. To sprawa fikcyjnego avanti między Jaga i Craxa. Nie mozemy popuszac w takich kwestiach, bo inaczej beda nas oczerniac non stop. Jestesmy dla nich dobra pozywką, odwróceniem uwagi od tego wszystkiego rozpierdolu który się dzieje, tematem zastępczym. Czas to ukrócic. Zycze wytrwałości w bojach o prawdę. Bardzo konkretne oświadczenie Jagi, moze Craxa tech niech poczyni cos w tym kierunku ? Musimy walczyc o swoje. Powodzenia !
-
Grafi pisze:
Co do akcji przed meczem nie widziałem jej, bo nie jechałem z Radomiakiem, ale po c*** tu się tak wypowiadają osoby które tego nie widziały, a tylko powtarzają to co ktoś im powiedział? na pewno to będzie wyjaśnione, ale nie na kibice.net!
Rzeczy Powiślance na 100% oddane przy świadkach, sam widziałem.
c*** w d*** napinaczom z kibice.net!
Po 1 - popatrz ile ekip było, masz rozpiskę, więc jak Radomiak ma tak gorące głowy to niech pamięta, że świadków w c*** może być - i są.
Po 2 - akcji nie widziałeś ale oddanie fantów już tak? - skąd możesz wiedzieć jakie były zabierane jak rzekomo Ciebie tam nie było? - szaliki Repry oraz przerwane bilety plus wyjeb tel i portfeli pod samochody - szacun chuligany
Po 3 - ja to wszystko widziałem, nie napinam się,po prostu frajesrtwu mówię NIE !
Jestem kibicem nie związanym z tymi klubami, jeśli można - mod nie usuwajcie informacji, postów o tym zachowaniu Radomiaka - takie rzeczy trzeba tępić i niech każdy ma wgląd do tego, co sądza inni o ich frajesrtwie. Dla dobra ogółu, z myślą o następnych meczach kadry.
zbedna_polemika - jesteś taki pewny, że wszyscy? Czas pokaże. Pzdr.
-
Grafi pisze:Litwa-POLSKA
Szydłowianki 2 osoby(chłopak + dziewczyna) z flagą.
Co do akcji przed meczem nie widziałem jej, bo nie jechałem z Radomiakiem, ale po c*** tu się tak wypowiadają osoby które tego nie widziały, a tylko powtarzają to co ktoś im powiedział? na pewno to będzie wyjaśnione, ale nie na kibice.net!
Haha.. chłopaku,nie bierz sie za pisanie czegokolwiek.. robisz z siebie błazna.
-
Wracaja nam czasy napinek , zali , wyzwisk i obrazania przez neostrDowcow rejestrujacych sie po meczu kadry i ogladajacych wydarzenia w tv lub necie Zenada
a co do tematu to oczernianie Jagi trwa w najlepsze ,pomimo oswiadczenia jakie wydało Stowarzyszenie jakis podrzedny redaktorek twierdzi nadal ze Jaga zadymiala pod stadionem i skakala Krakusowi po glowie -komuna
a co do tematu to oczernianie Jagi trwa w najlepsze ,pomimo oswiadczenia jakie wydało Stowarzyszenie jakis podrzedny redaktorek twierdzi nadal ze Jaga zadymiala pod stadionem i skakala Krakusowi po glowie -komuna
EMIGRANTES TEAM F.A.L.U.B.A.Z ESPANA
-
Żeby nie najeżdżać tylko na Radomiaka chciałem zapytać czy prawdą jest, że Powiślanka oklepała przed meczem na trasie kogoś z Radomia? Bo gdy najpierw zapytałem za co po nich skaczą to jeden chłopak opowiedział o sytuacji z flagą którą Powiślanka skroiła dwa lata temu dla rocznika 96 i na pytanie czy nie mogą tego załatwić kiedy indziej tylko na reprezentacji odpowiedział, że przed meczem chłopaki z Lipska wjebali kolesiowi z Radomiaka. Pytam bez napinki i piszę co mi powiedział chłopak z Radomia. I nie pisać mi, że koloryzuję bo naszej rozmowie przysłuchiwało się kilka osób między innymi ze Stomila i Olimpii więc jak trzeba to pewnie to potwierdzą- jeśli tylko się tu udzielają.
-
Dwóch kibiców Jagiellonii zginęło w wypadku samochodowym wracając z meczu Reprezentacji Polski.
[link]Z ogromnym smutkiem i żalem informujemy o tragedii, jaka miała miejsce w naszych kręgach kibicowskich. W drodze powrotnej z Kowna, w wypadku samochodowym, zginęło dwóch fanów Jagiellonii Białystok. Zginęli 19-letni Karol i 26-letni Łukasz.
Składamy Rodzinom i Najbliższym Karola i Łukasza najszczersze kondolencje. Byli Oni niezwykłymi ludźmi, których stratę odczuwamy wszyscy. Jedyne, co możemy dziś zrobić to obiecać Im pamięć oraz pożegnać Ich w godny sposób.
Ciężko jest ująć w słowa smutek i niemoc, jaka w nas zapanowała. Wszakże wszyscy, ramię w ramię podróżujemy po kraju i zagranicę, by dopingować ukochany klub, wspierać naszą reprezentację. Nie są dla nas przeszkodą setki kilometrów, gdyż wygrywa w nas pasja, przywiązanie, braterstwo. Takie uczucia z pewnością towarzyszyły chłopakom, kiedy wybierali się do Kowna.
Do końca swoich dni dumnie reprezentowali fanów futbolu z Podlasia. Do ostatniej chwili zajęci byli realizacją kibicowskich powinności – udziału w wyjazdach, które z resztą mieli za sobą wspierając Jagiellonię. Zginęli na kibicowskim szlaku.
CZEŚĆ ICH PAMIĘCI!
Pożegnajmy naszych Braci, których życie skończyło się w drodze powrotnej z meczu...
-
Stomilutomek89 pisze:Żeby nie najeżdżać tylko na Radomiaka chciałem zapytać czy prawdą jest, że Powiślanka oklepała przed meczem na trasie kogoś z Radomia? Bo gdy najpierw zapytałem za co po nich skaczą to jeden chłopak opowiedział o sytuacji z flagą którą Powiślanka skroiła dwa lata temu dla rocznika 96 i na pytanie czy nie mogą tego załatwić kiedy indziej tylko na reprezentacji odpowiedział, że przed meczem chłopaki z Lipska wjebali kolesiowi z Radomiaka. Pytam bez napinki i piszę co mi powiedział chłopak z Radomia. I nie pisać mi, że koloryzuję bo naszej rozmowie przysłuchiwało się kilka osób między innymi ze Stomilai Olimpii więc jak trzeba to pewnie to potwierdzą- jeśli tylko się tu udzielają.
Też słyszałem o tym, myślałęm, że to jest koloryzowanie.
Jaka jest oficjalna liczba Jagi na tym meczu - jak była podawana to sorki za przeoczen ie.
-
Małapanew Ozimek - 4 osoby plus flaga
-
Ja z tych gówno wiedzących z kibice.net- od razu mówię.zostało im wyjaśnione, że Powiślanka we frajerski sposób wpadła bandą na turniej dzieciaków rocznika 96 którzy za swoje uzbierane pieniądze zrobili sobie flagę Radomiak 96, mało tego podczas targania flagi jeden z małolatów oberwał, po tej akcji było kilkakrotnie dzwonione do Powiślanki z propozycją konfrontacji, nigdy nie mieli ochoty, zawsze coś kręcili, odwiedziny Radomiaka w Lipsku też nie przynosiły skutków.
c**** wszystkich obchodzi ze najebali małolatów i nie chcieli się z wami potem bić. Fakt jest 1- przenieśliście swoją lokalną wojenkę na kadrę. Do czego zresztą się przyznajecie.
-
250-300, ciężko dokładnie powiedzieć, bo wszystkie grupy/osiedla/FC organizowały się samodzielnie i spotkaliśmy się dopiero na stadionie.son pisze:Jaka jest oficjalna liczba Jagi na tym meczu - jak była podawana to sorki za przeoczen ie.
Koszulki To My Polacy:
http://www.ToMyPolacy.pl
http://www.facebook.com/ToMyPolacy
http://www.ToMyPolacy.pl
http://www.facebook.com/ToMyPolacy
-
jeszcze coś ap-ropo złamania paktu przez Radomiak
z tego co się orientuję nikt z Powiślanki ani tym bardziej z Broni nie był przy podpisywaniu paktu a więc tych klubów pakt ten nie obowiązuje, i z tego co mi wiadomo pakt ten zobowiązuje kluby które się pod nim podpisały do przestrzegania zasad ALE TYLKO DO KLUBÓW Z WW. PAKTU więc nie rozumiem ocb. przypomnijcie sobie mecz kadry w Warszawie gdzie Legia ubliżała Polonii ba pół stadionu jej ubliżało a gdyby to działo się na Litwie gdzie zabezpieczenia są takie anie inne co by się działo ?? no co ?? a później po wszystkim było by to tłumaczone że Polonia nie jest chroniona PAKTEM POZNAŃSKIM więc można było ją zakopać pod murawę i było by to zgodne z zasadami kibiców Polskich ... Więc niech Powiślanka nie powołuje się na pakt bo jej on nie dotyczy . dziękuje dobranoc
z tego co się orientuję nikt z Powiślanki ani tym bardziej z Broni nie był przy podpisywaniu paktu a więc tych klubów pakt ten nie obowiązuje, i z tego co mi wiadomo pakt ten zobowiązuje kluby które się pod nim podpisały do przestrzegania zasad ALE TYLKO DO KLUBÓW Z WW. PAKTU więc nie rozumiem ocb. przypomnijcie sobie mecz kadry w Warszawie gdzie Legia ubliżała Polonii ba pół stadionu jej ubliżało a gdyby to działo się na Litwie gdzie zabezpieczenia są takie anie inne co by się działo ?? no co ?? a później po wszystkim było by to tłumaczone że Polonia nie jest chroniona PAKTEM POZNAŃSKIM więc można było ją zakopać pod murawę i było by to zgodne z zasadami kibiców Polskich ... Więc niech Powiślanka nie powołuje się na pakt bo jej on nie dotyczy . dziękuje dobranoc
FUCK EURO ONLY ULTRAS!
-
Dobranoc.Idz juz spać i nie wracaj.KS_JASTRZAB pisze:Więc niech Powiślanka nie powołuje się na pakt bo jej on nie dotyczy . dziękuje dobranoc
-
Pośpieszny. pisze:Grafi pisze:Litwa-POLSKA
Szydłowianki 2 osoby(chłopak + dziewczyna) z flagą.
Haha.. chłopaku,nie bierz sie za pisanie czegokolwiek.. robisz z siebie błazna.
O c*** Ci chodzi? akcji nie opisywałem, bo nie było mnie przy niej! A jak dotarłem na mecz, spotkałem kolegę z RR, który szukał kogoś z Powiślanki, żeby oddać im coś i wtedy dobiłem do innych z RR i dowiedziałem się wszystkiego! więc błaznem jesteś Ty.
-
twoja napinka jest tutaj nie potrzebnaArmia Krajowa pisze:Dobranoc.Idz juz spać i nie wracaj.KS_JASTRZAB pisze:Więc niech Powiślanka nie powołuje się na pakt bo jej on nie dotyczy . dziękuje dobranoc
FUCK EURO ONLY ULTRAS!
-
pewnie zaraz ktoś się zjebie do tego co napisze ale co tam.....
Rozumiem dym z psami/ochroną , ale osobiście nie trawie robienia chlewu na mieście, zachowywania się jak bydło itp.
Jak my mamy walczyć o dobrą opinie skoro coś takiego ma miejsce. Widze że co niektórzy mają wyraźny problem z nie piciem kiedy jest mecz...rozumiem wypic kilka piwek i się "podchmielić, ale uchlewanie do stanu półprzytomności to dla mnie buractwo i nie ma na to wytłumaczenia
Wyobraźcie sobie....przyjeżdżają kibice, dużo z nich najebanych, robią awanture, rozpierduche na stadionie, rzucają przedmiotami w służby porzadkowe i psy......ale oczywiście jak jakiś pisamak napisze że bydło to od razu oburzenie że farmazony, stronnicze media, krzywdzenie kibiców itp....
Przykro widzieć jak konie w wieku ponad 20 lat zachowują się jak patologia z gimnazjum.
Druga sprawa to ten cały stadionowy catering....wyobraźcie sobie że cateringowy sprzed to niekiedy prywatna własność.....Czy naprawde musielibyście zobaczyć ze łzami w oczach Litwina mówiącego że miał ten sprzęt w kredycie a teraz jest zniszczony?? Wtedy by padały opinie że faktycznie przegięcie i że szkoda człowieka....
Miałem jechac na ten mecz i ciesze się bardzo że nie pojechałem bo po tym co usłyszałem od znajomych i zobaczyłem w necie czuje się zgorszony i osobiście p******* taki klimat
Rozumiem dym z psami/ochroną , ale osobiście nie trawie robienia chlewu na mieście, zachowywania się jak bydło itp.
Jak my mamy walczyć o dobrą opinie skoro coś takiego ma miejsce. Widze że co niektórzy mają wyraźny problem z nie piciem kiedy jest mecz...rozumiem wypic kilka piwek i się "podchmielić, ale uchlewanie do stanu półprzytomności to dla mnie buractwo i nie ma na to wytłumaczenia
Wyobraźcie sobie....przyjeżdżają kibice, dużo z nich najebanych, robią awanture, rozpierduche na stadionie, rzucają przedmiotami w służby porzadkowe i psy......ale oczywiście jak jakiś pisamak napisze że bydło to od razu oburzenie że farmazony, stronnicze media, krzywdzenie kibiców itp....
Przykro widzieć jak konie w wieku ponad 20 lat zachowują się jak patologia z gimnazjum.
Druga sprawa to ten cały stadionowy catering....wyobraźcie sobie że cateringowy sprzed to niekiedy prywatna własność.....Czy naprawde musielibyście zobaczyć ze łzami w oczach Litwina mówiącego że miał ten sprzęt w kredycie a teraz jest zniszczony?? Wtedy by padały opinie że faktycznie przegięcie i że szkoda człowieka....
Miałem jechac na ten mecz i ciesze się bardzo że nie pojechałem bo po tym co usłyszałem od znajomych i zobaczyłem w necie czuje się zgorszony i osobiście p******* taki klimat
-
na meczu Radomiak oddaje znalezioną flagę kadrową Jadze
-
FARMAZONZdrada_Dobrych_Rani pisze: lub zmienić na drugą strone bluzy czy kurtki (pozdro 3 Broniarzy którzy tak zrobili)
-
Cały prawie temat rozkminki o paktach itd a ja zapytam się co z tymi po których skakano w szpitalu wylądowali? Jakie mają obrażenia ?
-
chamie j***** co ty p********* o paktach sluchaj bardzo duzo ekip nie jest w pakcie ale sie do tego podpinaja i walcza bez sprzetu tak samo jak maja uklad na reprezentacji a pakt glownie dotyczyl wiekszych ekipKS_JASTRZAB pisze:jeszcze coś ap-ropo złamania paktu przez Radomiak
z tego co się orientuję nikt z Powiślanki ani tym bardziej z Broni nie był przy podpisywaniu paktu a więc tych klubów pakt ten nie obowiązuje
-
Wchodzicie(Broń) na mecz? czy spędzacie go na stacji pkp? czy też farmazon? z ciekawości pytam. Bez napinki odpowiedź normalnienazwauzytkownika pisze:FARMAZONZdrada_Dobrych_Rani pisze: lub zmienić na drugą strone bluzy czy kurtki (pozdro 3 Broniarzy którzy tak zrobili)
-
2 na stadionie 1 ktory sie zagubil zostal pod stadionemGrafi pisze:Wchodzicie(Broń) na mecz? czy spędzacie go na stacji pkp? czy też farmazon? z ciekawości pytam. Bez napinki odpowiedź normalnienazwauzytkownika pisze:FARMAZONZdrada_Dobrych_Rani pisze: lub zmienić na drugą strone bluzy czy kurtki (pozdro 3 Broniarzy którzy tak zrobili)
-
Sparta Rejowiec Fabryczny. 17os. z flagą
-
Piątnica 8 osób.szakal. pisze:liczby brane z tematu, ewentualne błędy i brakujące liczby na PW
Stomil Olsztyn ok. 200
- fc Olsztynek 9
Wigry Suwałki ok. 180
ŁKS Łomża 130
Hetman Zamość 100
Sparta Augustów 57
Piast Gliwice 35
Unia Oświęcim 30
Petrochemia Płock ok. 30
Jagiellonia Białystok
- fc Hajnówka 28
Łada Biłgoraj 27
Orzeł Kolno 25
Górnik Łęczna 23
Raków Częstochowa 20
GKS Bełchatów 19
Powiślanka Lipsko 19
Okocimski Brzesko 18
Motor Lublin
Mazur Ełk 16
Widzew
- fc Grudziądz 13
MKS Kozienice 12
Polonia Bytom 11
GKS Katowice 11
Górnik Łęczyca 11
GKM Grudziądz 11
Lechia Gdańsk
- fc Unia Tczew 9
Wisła Sandomierz 9
Hutnik Nowa Huta 6
Wybrzeże Gdańsk 6
Victoria Jaworzno 6
Unia Hrubieszów 6
RKS Radomsko 5
Mamry Giżycko 5
LKS Czarnylas 4
Odra Opole 4
Unia Nowa Sarzyna 4
Zawisza Bydgoszcz 4
Gryf Słupsk 3
Góral Żywiec 2
Jarota Jarocin 2
Mławianka Mława 2
Ostrovia Ostrów Wlkp. 1
Sparta Wrocław 1
Włókniarz Częstochowa 1
[link] zapraszamy !
-
MKS Olimpia Kowary 1 osoba na meczu
-
Obecność ok. 60 Widzewiaków odnotowano podczas meczu reprezentacji narodowej z Litwą w Kownie.
-
-
Elana Toruń - 4 osoby z flagą.
Ten kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał.