Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ześ ku*wa błysnął , zarówno Kansas jak i Ozorków to odległe historie niemalże 10 letnie , przypomne tobie że stosunkowo nie tak dawno wasz chuliganski fight club Pabianice w 30 osób wraz z posiłkami z okolicznych wiosek spierdolili w pole przed 15 Łksiakami , patrząc na to że wszyscy czerwoni mieli na lbach kominiarki za to rzadko który miał koszulkę wnioskuje że przez przypadek się tam nie znaleźli . Nie mowie o późniejszej sytuacji gdzie po naszej stronie był sprzet ... Chociaż liczby były podobne i wtedy także zebrani na nas czekaliscie.
Minetkoholik , to trzeba było atakować. Rzgów to przecież wasz teren . ale nie lepiej stać z miernikiem decybeli i odpierdalac się do dopingu hahaha
Minetkoholik , to trzeba było atakować. Rzgów to przecież wasz teren . ale nie lepiej stać z miernikiem decybeli i odpierdalac się do dopingu hahaha
-
a wasz Włocławek nie s********* przypadkiem nie tak dawno?
-
Zebrani na akcje, przed połowe mniejszą grupą przeciwników - NIE !
pogadaj z chlopaczkami z EPA o tamtych wydarzeniach bo widac ze nie wiesz o czym piszesz porównując to.
Wogole co za debilna licytacja, dawajcie jakis nowy temat bo w tej kwestii raczej nie błysniecie ....
pogadaj z chlopaczkami z EPA o tamtych wydarzeniach bo widac ze nie wiesz o czym piszesz porównując to.
Wogole co za debilna licytacja, dawajcie jakis nowy temat bo w tej kwestii raczej nie błysniecie ....
-
NOWA PRODUKCJA WRWG - ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA - DUZO FAJNYCH MATERIAŁOW !
https://www.youtube.com/watch?v=PMISwLZ ... e=youtu.be
-
Mam tylko jedno pytanie do wielkiego Widzewa czemu na meczu dwie kolejki temu u siebie nie wywiesili nawet jednej flagi?
-
Odpowiadam kibicowi malutkiego Łksiku
Widzew-Zjednoczeni Stryków
[link]
i wcześniejszy Widzew-Mazowia
[link]
Kłamiesz jak żyd.
Widzew-Zjednoczeni Stryków
[link]
i wcześniejszy Widzew-Mazowia
[link]
Kłamiesz jak żyd.
-
naucz sie czytać , chyba ze to celowa zagrywka zeby pisać nie o tym o co ktos pyta tylko o tym o czym wygodniej ....
dwie kolejki temu to nie to samo co przez dwie kolejki , kumasz ??
a tak naprawde doskonale wiesz, ze chodzilo o mecz z Radomskiem, wrzuć fotorelacje z tego meczu cffaniaczku , tylko ze z tego meczu akurat zdjęc nie ma ; /
'' KŁAmiesz jak zyd'' - to taka odpowiedz na to ze udowodnione zostały wam tu klamstwa z ostatniego czasu, i nawet goscie od was sie przyznali ze oszukujecie na liczbach u siebie ??
hahahha hahahahhhahahah ROBISZ Z SIEBIE ZYDA CZY DEBILA HHAHAHA ??? D:
dwie kolejki temu to nie to samo co przez dwie kolejki , kumasz ??
a tak naprawde doskonale wiesz, ze chodzilo o mecz z Radomskiem, wrzuć fotorelacje z tego meczu cffaniaczku , tylko ze z tego meczu akurat zdjęc nie ma ; /
'' KŁAmiesz jak zyd'' - to taka odpowiedz na to ze udowodnione zostały wam tu klamstwa z ostatniego czasu, i nawet goscie od was sie przyznali ze oszukujecie na liczbach u siebie ??
hahahha hahahahhhahahah ROBISZ Z SIEBIE ZYDA CZY DEBILA HHAHAHA ??? D:
-
Proszę bardzo zakłamany żydzie:)
[link]
[link]
-
sory , chodzi oczywiscie o mecz z Piotrkowem ( 3 mecze u siebie temu ). Doskonale o tym przeciez zes wiedzial ale trzeba isc w zaparte i wpierdalac jakies mecze z Mazovią co byly jeszcze wczesniej hehe ...
[link]
Dzieki wogole za tą stronke, poznalismy prawdziwą frekwencje hehehe
wasz max z ostatnich 4 meczow to 750 , minimum 200
nie mozna bylo tak od razu ????
[link]
Dzieki wogole za tą stronke, poznalismy prawdziwą frekwencje hehehe
wasz max z ostatnich 4 meczow to 750 , minimum 200
nie mozna bylo tak od razu ????
-
Kombinuj dalej zakłamany żydowski pejsie:)
[link]
zdjęcie nr.6 dla ułatwienia bo może do sześciu nie potrafisz
[link]
[link]
zdjęcie nr.6 dla ułatwienia bo może do sześciu nie potrafisz
[link]
-
Wystarczy wpisać w google Widzew-PoloniaPiotrków i relacje ze strony expressu.
-
ku*** gałganie jeden ...
Polonia Piotrków grała w koszulkach Mazovii Rawa Mazowiecka ?? :) hahahha ja p******* co za głąb kogo chcesz tu oszukać , sam siebie ??
masz ku*** https://m.youtube.com/watch?v=7Z0anmud0-Q bo widze ze na tym meczu CIe nie bylo....
Pogodz sie ze na mecz z Polonią u siebie, bylo was 200 osob i nie wywiesiliscie nawet zadnej flagi, jest to fakt ... mozesz sie nie zgadzac mozesz pierdolic i wrzucac zdjecia z innych meczów, mozesz łapac nas na niewiedzy i dopierdalac sie że to inny mecz itp, ale c*** nas to tutaj obchodzi, kazdy zna fakty , i to wasz problem....
I to wy oszukujecie i zakłamujecie rzeczywistosc zeby pokazac ze tak źle to u was nie jest , nie my... Dla przypomnienia rzeczywiste liczby podawane na tej stronie która sam zes wrzucił
3 mecze w niedziele , po 700 osób - WidzewToMy wasza kibolska strona podaje jednak ze na kazdym był komplet po 999 osob
1 mecz w srode , 200 osob - WidzewToMy podaje ze bylo ''tylko'' 500 osob hahaha ku*** zyjcie dalej w swojej rzeczywistosci , malo mnie to obchodzi, pokazuje tylko waszą słabość
i kto tu kłamie jak żyd ?
AMEN .....SKONCZYŁEM ....
Polonia Piotrków grała w koszulkach Mazovii Rawa Mazowiecka ?? :) hahahha ja p******* co za głąb kogo chcesz tu oszukać , sam siebie ??
masz ku*** https://m.youtube.com/watch?v=7Z0anmud0-Q bo widze ze na tym meczu CIe nie bylo....
Pogodz sie ze na mecz z Polonią u siebie, bylo was 200 osob i nie wywiesiliscie nawet zadnej flagi, jest to fakt ... mozesz sie nie zgadzac mozesz pierdolic i wrzucac zdjecia z innych meczów, mozesz łapac nas na niewiedzy i dopierdalac sie że to inny mecz itp, ale c*** nas to tutaj obchodzi, kazdy zna fakty , i to wasz problem....
I to wy oszukujecie i zakłamujecie rzeczywistosc zeby pokazac ze tak źle to u was nie jest , nie my... Dla przypomnienia rzeczywiste liczby podawane na tej stronie która sam zes wrzucił
3 mecze w niedziele , po 700 osób - WidzewToMy wasza kibolska strona podaje jednak ze na kazdym był komplet po 999 osob
1 mecz w srode , 200 osob - WidzewToMy podaje ze bylo ''tylko'' 500 osob hahaha ku*** zyjcie dalej w swojej rzeczywistosci , malo mnie to obchodzi, pokazuje tylko waszą słabość
i kto tu kłamie jak żyd ?
AMEN .....SKONCZYŁEM ....
-
Masz racje żydowski pomiocie.Ale nikogo nie chciałem oszukać tylko takie zdjęcia są na stronie expressu jako że sam na mecze u siebie przestałem chodzić jakiś czas temu takiego babola wziąłem za pewniak.Zwracam honor,jeśli oczywiście ktoś kto zmienia nick co miesiąc ma honor.
-
haha no napewno nikogo zes nie chcial oszukać hihihi kabaret tu odkurwiacie ..... moze w Expresie tez macie swoich ludzi i ktos zmyślnie podmienił zdjęcia, na to bym nie wpadł ale wasza propaganda jest zdolna do wszystkiego :) i tak na marginesie mało mnie obchodzą twoje inwektywy , nie jestes w stanie mnie obrazić łapciu, pokazujesz tylko jakim jestes prymitywem ...
KONIEC TEMATU FREKWENCJI TAK JAK APELOWAŁEM DAJMY SOBIE SPOKOJ Z TYM DO PRZYSZŁEGO ROKU .
WYJAZD NA POLONIE WARSZAWA I OPRAWA NA URSUSIE W OBIEKTYWIE WRWG
KONIEC TEMATU FREKWENCJI TAK JAK APELOWAŁEM DAJMY SOBIE SPOKOJ Z TYM DO PRZYSZŁEGO ROKU .
WYJAZD NA POLONIE WARSZAWA I OPRAWA NA URSUSIE W OBIEKTYWIE WRWG
-
haha hihi hehe ku*** ręce opadają.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Coś jeszcze chciała dodać do tematu ??
-
-
Wasteland chyba chodziło ci o banner Tomadexu,bo widać ,że wisiał wtedy szkoda słów i pisania.
-
Łks był bez flag w Rzgowie???
-
A teraz zrób grafike meczu Widzewa w Rzgowie i meczu Widzewa w Łodzi z Polonią Piotrków to się wszyscy pośmiejemy...
Byliśmy bez flag,ale nie pamiętam żebyśmy mieli mecz kopanej bez flag w Łodzi...
Byliśmy bez flag,ale nie pamiętam żebyśmy mieli mecz kopanej bez flag w Łodzi...

-
Na mecz w Rzgowie ŁKS miał zakaz.
-
Umówmy się frekwencja obu klubów jest co najmniej poniżej możliwości i wytykanie tu którejś ze stron w tej materii dla ludzi patrzących z boku jest delikatnie mówiąc śmieszne, jedyna różnica jest taka że Widzew przynajmniej tragiczne mecze pod tym względem przeplatał z przyzwoitymi i bardzo dobrymi, a poza tym bida się robi.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Umówmy się,nikt nie wytyka słabych liczb.Umówmy się po raz setny,wytykane są Wasze bezczelne kłamstwa,zawyżanie liczb u siebie i na wyjazdach.
Ale nikt nie ma prawa wytykać kłamstwa jeśli jeździ się w słabszych liczbach niż miejscowy rywal no nie...
Ale nikt nie ma prawa wytykać kłamstwa jeśli jeździ się w słabszych liczbach niż miejscowy rywal no nie...
-
Ja tam z typkami się nie umawiam ;) ale jak mowisz o różnicach PanTuNieStal i sam dalej brniesz w temat frekwencji , to różnica jest taka że nas nigdy nawet w tej 4 lidze nie było 200 bez żadnej flagi u siebie. Tak samo nie przypominam sobie takiej passy zeby w 3 meczach z rzędu było po 700 osob. Smialiscie sie z nas i z naszej frekweencji a teraz chodzicie jeszcze gorzej TAKA JEST RZECZYWISTOSC .
Tak wiem i każdy z nas to wie , jedzicie lepiej na wyjazdy, jest Was ogólnie więcej itp nikt tego nie neguje ale sory pany - niezbadane są wyroki losu heheh ;) a ten się śmieje kto .....
Tak wiem i każdy z nas to wie , jedzicie lepiej na wyjazdy, jest Was ogólnie więcej itp nikt tego nie neguje ale sory pany - niezbadane są wyroki losu heheh ;) a ten się śmieje kto .....
-
Najlepsze jest to pierdolenie czerwonych teraz że frekwencja nic nie zmienia , że mało się liczy itp
Ci sami kilka lat temu na tym samym forum zapluwali się i na śmierc że miejsce kibica jest na stadionie aa " ŁKS jest na wymarciu bo ich tylko 2 tysiące chodzi..."
Frekwencja się nie liczy ?? Nosz ku*** niemożliwe, naprawdę ??? Jesteśmy tymi którzy wam pokazali że tak jest , do wszystkiego dochodzicie po nas , nic się w tej kwestii nie zmienia....
Ci sami kilka lat temu na tym samym forum zapluwali się i na śmierc że miejsce kibica jest na stadionie aa " ŁKS jest na wymarciu bo ich tylko 2 tysiące chodzi..."
Frekwencja się nie liczy ?? Nosz ku*** niemożliwe, naprawdę ??? Jesteśmy tymi którzy wam pokazali że tak jest , do wszystkiego dochodzicie po nas , nic się w tej kwestii nie zmienia....
-
Tak dla rozluźnienia

105 lat…

105 lat…
-
Łks meczu u siebie bez flag nie miał, ale frekwencje na poziomie tej z meczu Widzew-Piotrków miał na jednym ze spotkań 2 lata temu.
-
Ja p******* jakie te żydziewiaki są żałosne z ta swoja propagandą a największe łby wasterland i pantuniestał.Ten pierwszy nawet nie wie z jakich meczow fotki wkleja a zaraz potem przyznaje ze od dawna na mecze nie chodzi a kreuje sie na wielkiego kumacza,drugi wyssane z palca bajeczki pociska.ku*** dokladnie tak jak ich bracia smRody tyle ze oni juz nie mają gdzie propagandy robić bo im temat zamkneli.nei ma co dobrali sie jak w korcu maku i na forum są uznani za najwiekszych debili i farmazoniarzy.Wielki Widzew buahahahahahah.
-
I pisze to żydek wyjebany z forum kilkakrotnie za szczeniackie zachowanie i występujący pod kolejnym nickiem:/Czytaj głąbie za zrozumieniem,nie chodzę na mecze u siebie bo tam nudą wieje a wy nie staracie się nic ubarwić tych wyjść.
-
jakbys nie zauwazyl to najwiekszego debila i szczeniaka to zes zrobil w tym temacie sam z siebie , spojrz sobie na góre tej strony co zes nam wklejał, ale kit w to , moze nie musiales sie wysiliac, moze po prostu jestes debilem...
To wasza nowa wersja, ze nie chodzicie na mecze przez nas ?? hahah Czyli jak to jest , jestescie tymi kibicami czy nie, wg was samych miejsce kibica jest na stadionie i z takiego zalozenia wychodziliscie i nam to wypominaliscie jak u nas frekwencja dołowala ( do takiej kutasówy jak jest teraz u was, juz pisałem nigdy nie doporowadzilismy ) ale jak widac punkt widzenia sie cały czas zmienia ;) co jeszcze wymyslicie pierdzewiaczki zeby sie tu wybielić ?? jak bardzo sie jeszcze zapętliscie i osmieszycie hipokrytki z wielkiego wieśdzewa ??
To wasza nowa wersja, ze nie chodzicie na mecze przez nas ?? hahah Czyli jak to jest , jestescie tymi kibicami czy nie, wg was samych miejsce kibica jest na stadionie i z takiego zalozenia wychodziliscie i nam to wypominaliscie jak u nas frekwencja dołowala ( do takiej kutasówy jak jest teraz u was, juz pisałem nigdy nie doporowadzilismy ) ale jak widac punkt widzenia sie cały czas zmienia ;) co jeszcze wymyslicie pierdzewiaczki zeby sie tu wybielić ?? jak bardzo sie jeszcze zapętliscie i osmieszycie hipokrytki z wielkiego wieśdzewa ??
-
przestań wypisywać tu te swoje mądrości parówczaku obrzezany bo jak widac w d**** byłeś i gówno widziałeś,przyjebaleś sie do meczu w srode o 11 i na jego podstawie wypisujesz tu swoje madrości.Praktycznie co mecz czy to wyjazd czy u siebie jakieś osiedle robi pochód,często przez wasze tereny,fan-cluby dają rade,zgode wspieramy w liczbach w jakich wy nie jeździcie na swoje wyjazdy a ty porównujesz nas do was.Odpowiedz,skoro Widzew jest w takim wg.ciebie kryzysie dlaczego nie skonfrontujecie sie z nim?
-
To na jaki c*** oszukujecie na liczbach, ? Żeby pokazać jak jest u was naprawde? Odpowiedz mi na to . Jak ktoś ma dać wiarę w wasze liczby na zgodach wyjazdach itp jeśli liczby u siebie przekłamujecie niemalze dwukrotnie ? Gdzie ci napisałem że jestescie w kryzysie , zacytuj to farmazoniarzu. Ty twierdzisz że nie jesteście , w d**** to mam, tylko zwaz na to że twoje ziomki nawet tutaj w tym temacie twierdziły co innego niż Ty , więc kto w d**** był i gowno widział ??
Jak my przechodzilismy to samo parę lat temu to dla ciebie i tobie podobnych galganow był to temat nr 1 żeby się dojebac , co się stało że teraz jest inaczej ? Co niby mamy siedzieć cicho bo niby co ?? Każdy pamięta te czasy i każdy zna wasza zjebana naturę więc nikt teraz nie będzie siedział cicho tylko będziemy robić wszystko żeby pokazać wasze słabości ii hipokryzję tym bardziej na tym forum z którego zrobiliscie sobie tubę propagandową... Narazie
Jak my przechodzilismy to samo parę lat temu to dla ciebie i tobie podobnych galganow był to temat nr 1 żeby się dojebac , co się stało że teraz jest inaczej ? Co niby mamy siedzieć cicho bo niby co ?? Każdy pamięta te czasy i każdy zna wasza zjebana naturę więc nikt teraz nie będzie siedział cicho tylko będziemy robić wszystko żeby pokazać wasze słabości ii hipokryzję tym bardziej na tym forum z którego zrobiliscie sobie tubę propagandową... Narazie
-
przestań sie unosić i srać wiecznie,to co wy i inne wam podobne pizdy o nas myslicie podejrzewam ze większości Widzewiakom tak jak i mnie lata koło c****.Robimy swoje i tyle,warunki są nie sprzyjajace to oczywiste ale jakoś dajemy rade a już z wami to ostatnimi czasy napewno.Chyba nie zaprzeczysz?My szydziliśmy z wasi szydzić będziemy bo kreujecie sie na niewiadomo jak charakterną ekipe a np.odmawiając Ruchowi bitki macie takie wymówki że kapcie spadają
-
Podając argument że ŁKS odmawia Ruchowi, nie zapominaj ile razy w ostatnim czasie Widzew odmawiał ŁKSowiserce miasta pisze:przestań sie unosić i srać wiecznie,to co wy i inne wam podobne pizdy o nas myslicie podejrzewam ze większości Widzewiakom tak jak i mnie lata koło c****.Robimy swoje i tyle,warunki są nie sprzyjajace to oczywiste ale jakoś dajemy rade a już z wami to ostatnimi czasy napewno.Chyba nie zaprzeczysz?My szydziliśmy z wasi szydzić będziemy bo kreujecie sie na niewiadomo jak charakterną ekipe a np.odmawiając Ruchowi bitki macie takie wymówki że kapcie spadają
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
No ile razy? :)
-
no powiedz nam wszystkim ile razy ?MW10 pisze:Podając argument że ŁKS odmawia Ruchowi, nie zapominaj ile razy w ostatnim czasie Widzew odmawiał ŁKSowiserce miasta pisze:przestań sie unosić i srać wiecznie,to co wy i inne wam podobne pizdy o nas myslicie podejrzewam ze większości Widzewiakom tak jak i mnie lata koło c****.Robimy swoje i tyle,warunki są nie sprzyjajace to oczywiste ale jakoś dajemy rade a już z wami to ostatnimi czasy napewno.Chyba nie zaprzeczysz?My szydziliśmy z wasi szydzić będziemy bo kreujecie sie na niewiadomo jak charakterną ekipe a np.odmawiając Ruchowi bitki macie takie wymówki że kapcie spadają
-
Wszyscy czekają z nieciepliwością na tę liczbę. Chyba wszyscy z krzeseł pierdolna ze smiechu, jak napiszesz.MW10 pisze: Podając argument że ŁKS odmawia Ruchowi, nie zapominaj ile razy w ostatnim czasie Widzew odmawiał ŁKSowi
-
Proszę.Od 2010 roku,już po sromotnej klęsce pod Poddębicami odmawialiście spotkania twierdząc że nie macie ekipy.To trwało kilka lat.
Nawet tutaj na forum,na pytania stawiane przez ŁKS (od 2010 roku) co jest powodem braku chęci spotkania się z nami,odpowiedzi padały różne.
A najczęstszą odpowiedzią była-na umówionej walce Widzew już nigdy z ŁKSem się nie spotka.
A teraz czas na odwracanie kota ogonem,zaczynajcie,do dzieła...
Nawet tutaj na forum,na pytania stawiane przez ŁKS (od 2010 roku) co jest powodem braku chęci spotkania się z nami,odpowiedzi padały różne.
A najczęstszą odpowiedzią była-na umówionej walce Widzew już nigdy z ŁKSem się nie spotka.
-
smarku jak nie masz pojęcia w tych tematach to zamknij ryj a nie zgrywasz kumatego...Radicaal pisze:Proszę.Od 2010 roku,już po sromotnej klęsce pod Poddębicami odmawialiście spotkania twierdząc że nie macie ekipy.To trwało kilka lat.
zastanawiam się co dają Łkaesiakom wypisywane brednie na forum? macie aż takie kompleksy???
wiem że wasze wkurwienie sięga zenitu bo przecież ekipy Widzewa miało nie być(Jędras c***) a tu ostatnie spotkania kończą się dla Łkaesiaków co najmniej kiepsko i nie zanosi się na poprawę :)
może kiedyś będziecie mieli odwagę i ustawicie się na Widzew przecież jesteście taką mega ekipą więc to chyba żaden problem?
nie piszę o rzuceniu kamieniem w autobus...tylko coś więcej
-
To forum żyje swoim zyciem i gdyby ktoś czasami poczytał te posty to sprawdziłby zapewne jeszcze raz nazwe tematu czy faktycznie o Łódź chodzi
Tyle że pisaniem w internecie głupot rzeczywistości nie zmienicie
Tyle że pisaniem w internecie głupot rzeczywistości nie zmienicie