Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

prism

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: prism » 24.08.2016, 23:16

Silnoręki pisze:
prism pisze:Ostry, zakończony z zgodą z wcześniejszą kosą. Obecnie kibicowska trzecia liga (trzycyfrowa frekwencja, zero samodzielnej aktywności hols)
Ostry zjazd? Radzę poszperać w archiwum jak wyglądały Wasze mecze w niższej lidze, a był to tylko "moment" w porównaniu do Nas. Trzycyfrowa frekwencja? I myślisz że serio ktoś uwierzy? Fakt, frekwencja ostatnio u Nas kuleje, jednak do tej trzycyfrowej jeszcze daleko, więc radzę jeszcze nie zacierać rączek. Zero samodzielnej aktywności? Po to są zgody by wspierać, a nie tylko mieć do kogo jechać na melanż, jesteśmy blisko, wspieramy się często, proste. Równie dobrze mógłbym odbić piłeczkę i zapytać o Waszą samodzielną akcję. Skoro jest u Nas tak kiepsko, skąd u Was regres np. NK, w porównaniu do poprzednich lat? Można tak wymieniać w kółko, zresztą o czym gadać z osobą która siłę śląskich klubów ocenia po... ilości "łapek" na Fan Pagach.
Poszperaj w zeszłym sezonie na temat trzycyfrowej frekwencji. W tym sezonie też się doczekasz. A dziś też żenada, ile was było na meczu z jedną z największych kos? Nawet nie pół Blaszoka? W zeszłym roku na Sosnowcu jak pamiętam prawie cały stadion, a teraz połowa? Jak to nie jest zjazd to co? No chyba, że więcej niż 3 się dziś przypucowało na komendzie i stąd taka marność?
Ostatniego zdania, wybacz, nie skomentuję.

iparts.pl
_JG_

Post autor: _JG_ » 25.08.2016, 01:09

prism pisze:
Silnoręki pisze:
prism pisze:Ostry, zakończony z zgodą z wcześniejszą kosą. Obecnie kibicowska trzecia liga (trzycyfrowa frekwencja, zero samodzielnej aktywności hols)
Ostry zjazd? Radzę poszperać w archiwum jak wyglądały Wasze mecze w niższej lidze, a był to tylko "moment" w porównaniu do Nas. Trzycyfrowa frekwencja? I myślisz że serio ktoś uwierzy? Fakt, frekwencja ostatnio u Nas kuleje, jednak do tej trzycyfrowej jeszcze daleko, więc radzę jeszcze nie zacierać rączek. Zero samodzielnej aktywności? Po to są zgody by wspierać, a nie tylko mieć do kogo jechać na melanż, jesteśmy blisko, wspieramy się często, proste. Równie dobrze mógłbym odbić piłeczkę i zapytać o Waszą samodzielną akcję. Skoro jest u Nas tak kiepsko, skąd u Was regres np. NK, w porównaniu do poprzednich lat? Można tak wymieniać w kółko, zresztą o czym gadać z osobą która siłę śląskich klubów ocenia po... ilości "łapek" na Fan Pagach.
Poszperaj w zeszłym sezonie na temat trzycyfrowej frekwencji. W tym sezonie też się doczekasz. A dziś też żenada, ile was było na meczu z jedną z największych kos? Nawet nie pół Blaszoka? W zeszłym roku na Sosnowcu jak pamiętam prawie cały stadion, a teraz połowa? Jak to nie jest zjazd to co? No chyba, że więcej niż 3 się dziś przypucowało na komendzie i stąd taka marność?

No wałśnie nie komentuj pajacu.
Nasza wielka GieKSa nie musi słuchać takich przypałowców jak ty pedRuch.
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5

Silnoręki

Post autor: Silnoręki » 25.08.2016, 08:19

prism pisze:
Silnoręki pisze:
Nie umiem znaleźć, bądź tak miły i mi pomóż. A dzisiejszy mecz z ZS gwarantuje że przekroczył próg połowy stadionu, choć pewnie zaraz wyjedziesz że wynik dalej trzycyfrowy. Między tymi dwoma meczami także jest standardowa różnica - mecz w weekend, pierwszy w sezonie gdzie znów były ogromne nadzieje na przebudzenie drużyny oraz z kibicami gości w porównaniu do wczorajszego meczu w środę o godz. 17:30, po drobnym zawodzie piłkarskim z początku sezonu i z wiadomością o braku kibiców ZS. Doskonale wiem że te czynniki nie wpłynęły na to, że gdyby mecz odbył się na podobnych regułach jak poprzedni to nagle brakłoby biletów w kasach, jednak ta frekwencja byłaby dużo lepsza. Osoby którym naprawdę zależało, na meczu pewnie byli, ale wiadomo że to pikniki nabijają liczby na meczach, tak jest wszędzie. Ruch także nie ma co mecz wypchanego po brzegi młynu i to nawet Wasi kibice przyznają. Dlaczego nie odniesiesz się do ostatniego zdania? Niegdyś wypominałem Ci tę głupotę przy każdej możliwej okazji i nawet nie umiałeś odpowiedzieć na post, dziś myślisz że ludzie o tym zapomnieli a forum nie ma opcji przejrzenia Twoich postów?
KATOWICE

Beha

Post autor: Beha » 25.08.2016, 10:18

Nie wiem, po co te gadki o frekwencji - GieKS-y nie cierpię, ale po tylu latach grania w jednej lidze w marazmie i tak trzymają poziom.

Lepiej w jednym sezonie spaść, w drugim awansować, niż przez 10 lat siedzieć w jednej lidze o nic nie grając...
Tam gdzie nie ma ekstraklasy młyny się kurczą, widać to po całej scenie. Ba, tam gdzie nie gra się o nic poza sportowym przetrwaniem w najwyższej lidze to widać.

megafony

Post autor: megafony » 25.08.2016, 12:27

Skąd na Ruchu tak prostacka moda na okrzyki w stylu 'wasze matki to są kur..' ?
Kiedy pierwszy raz okrzyk był intonowany w sposób zorganizowany? Czy ktoś jeszcze takie coś też śpiewa?

Cyklon

Post autor: Cyklon » 25.08.2016, 12:50

Prostacka moda, haha. Kim Ty jesteś?
Ja jeszcze na kilku stadionach się z tym spotkałem.
Biały front

megafony

Post autor: megafony » 25.08.2016, 12:52

Mi to przez klawiaturę nie przechodzi, a co dopiero przez gardło. Wymień te kilka.

siwy_rr

Post autor: siwy_rr » 25.08.2016, 12:54

Które ekipy w Polsce po za PoloniaBytom, ŁKS'em i Legią Wywieszały/prezentowały na sektorach swastyki ?

Cyklon

Post autor: Cyklon » 25.08.2016, 12:54

Jak może jakiś wyjazd zaliczysz to jeszcze gorsze rzeczy zobaczysz. Łódź, w Poznaniu i Wrocławiu też swego czasu to słyszałem albo pojebałem miasta.
Biały front

megafony

Post autor: megafony » 25.08.2016, 13:00

Na pewno nie w Poznaniu. Czy ktoś ich tam lubi czy nie to trzeba przyznać że w pociskach trzymają fason.

megafony

Post autor: megafony » 25.08.2016, 13:14

W Poznaniu to Ruch śpiewał to w stronę Lecha i to już po tym jak padł układ. Przecież nie Lech do Ruchu.

Egon1983

Post autor: Egon1983 » 25.08.2016, 14:08

GoTo pisze:
WitaminySaOK pisze:Panowie ktoś kiedyś pisał o braciach , nie pamiętam z jakiego miasta byli, ale chodzi o to ze jezdzili na krzywy ryj na zgody itp , nie umiem za chiny tego znalezc , jak ktoś wie w jakim temacie to bylo to dajcie link z checia jeszcze raz bym sobie przeczytał.
Gość ksywa BeKaer smigał z łaziorami lata 99-2003 jakis czas na krzywy ryj jeżdził na zgody.Miał wydziabany Wks Śląsk na czole a że był z Opola to czesto nie bywał tam.Jest na jednym z filmow fani chuligani z tego co pamietam.Pozniej gdzieś go wcieło odnalazł sie gdzieś na kadrze nie pamietam skim był chodziły sluchy pozniej że smiga na Gks Tychy.
Kolego Goto, tak jak piszesz BeKaEr latał z Łaziorami i był bardzo charakterystyczną personą przez tatuaż na czole ( był wtedy jeszcze jeden typ z identyczną dziarą, mieszkał na Grunwaldzie). Pochodził z opolskiego Zaodrza i pomieszkiwał kątem u ziomków we Wrocławiu. Swego czasu Roman Z. zrobił z nim wywiad i umieścił w papierowym dodatku rozdawanym na stadionie. Pisało, że lubi pączki a dziary zrobił pod wpływem alko, ale nie żałował. Temat artykułu pamiętam do dziś " Człowiek z piętnem na czole".
Bracia to zupełnie inne czasy i inna bajka, ustawiali się chętnie do zdjęć z FC Śląska i byli szczególnie traktowani ze względu na miejsce zamieszkania. Sam zadałem pytanie ostatnio czy gdzieś są " aktywni" teraz.
Pytanie do kibiców Odry, pamiętacie BKR - a i braci ? Próbowali też na Odrze ?
Ps. Chodziło swego czasu info , że BKR lata z Tyskimi, ciężko będzie dowiedzieć się prawdy, przerzutami nikt się raczej nie chwali.

szklanka

Post autor: szklanka » 25.08.2016, 17:43

szklanka pisze:Ma ktoś relacje z wyjazdu Jagiellonii do Pawłodaru w 2011 ? wszystkie czesci bo kozacko sie to czytało a dziecibialegostoku.pljuz nie hula i nie ma jak tego obadać.

Podbijam !! KTOŚ z BKS ma gdzieś może zapisane ? :)
Polish Groundhopper

dziesięćzłoty

Post autor: dziesięćzłoty » 25.08.2016, 18:58

szklanka pisze:
szklanka pisze:Ma ktoś relacje z wyjazdu Jagiellonii do Pawłodaru w 2011 ? wszystkie czesci bo kozacko sie to czytało a dziecibialegostoku.pljuz nie hula i nie ma jak tego obadać.

web.archive.org

kwestia podejścia

Post autor: kwestia podejścia » 25.08.2016, 20:05

dziesięćzłoty pisze:
szklanka pisze:

web.archive.org

Dokładniej:
cz. 1 [link]
cz. 2 [link]
cz. 3 [link]
cz. 4 [link]
cz. 5 [link]
cz. 6 [link]
cz. 7 [link]
cz. 8 [link]
cz. 9 [link]
cz. 10 [link]
cz. 11 [link]

FANATYZM NIE ZNA GRANIC!

kwestia podejścia

Post autor: kwestia podejścia » 25.08.2016, 20:47

cz. 12 [link]
cz. 13 [link]

Post pod postem, bo umknęły mi ostatnie dwie części.

bandaruda

Post autor: bandaruda » 25.08.2016, 21:04

prism pisze:
KATOWICE'64 pisze:
Lepsza Strona Miasta pisze: Ale ja nigdzie nie napisałem że Was nie ma, czy nie było, naucz sie czytac ze zrozumieniem.
Nawet dopisze, zlekcewarzenie Was odbiło się nam czkawką równiez w Jaworznie, też i Mysłowicach, (gdzie straciliśmy przy wymianie pokoleń straciliśmy kupe terenów) a nie tylko na dzielnicach Katowic.
Pisze to co pamiętam, i dopiero z końcem lat 90tych tak naprawde urośliście w siłe i zaczelismy miec na fan clubach z Wami kłopoty.
Nie chce napisać, że do tego czasu byliście ekipa c****, bo nie byliście, ale we wcześniejszych latach nie byliście jeszcze tak mocni, jak później.
A sporo jednak osób z Waszych FC z tamtego okresu znam, które udzielały się skinowsko...

dopiero z koncem lat 90 uroslismy w sile bo budowa naszej ekipy trwala pare lat od 93 poczawszy!

nie tworzylo sie wtedy czegos z niczego w pare miesiecy jak obecnie a ze mielismy kolorowo wokol siebie to wyjscie z tego bylo nie lada wyczynem i zadne wyzwiska, zmyslone historie tego nie zmiania.
Rekapitulując, Cyganie na Gieksie byli, w ekipie biegali. Szczyt możliwości mieliście na przełomie wieków, od tamtej pory zjazd. Ostry, zakończony z zgodą z wcześniejszą kosą. Obecnie kibicowska trzecia liga (trzycyfrowa frekwencja, zero samodzielnej aktywności hols)
Jedno pytanie mam tylko do Ciebie jeśli juz tak piszesz o aktywności hools,kiedy to ostatnio Ruch sam miał jakąs akcje, kiedy sie ustawił na kogoś kiedy stoczył ostatnią umawianą walke na liczby czy banda na bande?
Teraz troche prezycie muskuły z Wisła ale i tak h*** z tego jest jak do tej pory!

rick.k

Post autor: rick.k » 25.08.2016, 21:28

Pozwólcie, że się wetnę. Ruch toczył bójki ale nie mogę sobie przypomnieć kiedy Wisła się z kimś biła mówiąc kolokwialnie współczesnym językiem kumatych na tzw. ubitej ziemi.
Pamiętam, że w TB latał taki napięty dryblas á la obecny brodaty delebryta z WSH ale tamten kolega z Legii w Olsztynku padł jak mucha.

bandaruda

Post autor: bandaruda » 25.08.2016, 21:53

Ostatnia umawiana walka Ruchu to 2005 Motori w tym samym roku Falubaz? Ino nie wyjezdzajcie z Videotonem.

ODRAFan

Post autor: ODRAFan » 25.08.2016, 22:01

Egon1983 pisze:
GoTo pisze:
WitaminySaOK pisze:Panowie ktoś kiedyś pisał o braciach , nie pamiętam z jakiego miasta byli, ale chodzi o to ze jezdzili na krzywy ryj na zgody itp , nie umiem za chiny tego znalezc , jak ktoś wie w jakim temacie to bylo to dajcie link z checia jeszcze raz bym sobie przeczytał.
(...)

Bracia to zupełnie inne czasy i inna bajka, ustawiali się chętnie do zdjęć z FC Śląska i byli szczególnie traktowani ze względu na miejsce zamieszkania. Sam zadałem pytanie ostatnio czy gdzieś są " aktywni" teraz.
Pytanie do kibiców Odry, pamiętacie BKR - a i braci ? Próbowali też na Odrze ?
Nie. Nie wiem co się teraz z nimi dzieje. Śmigali na Śląsk (i zgody), potem chyba Górnik Zabrze i Wisła Płock, potem jeszcze chyba jakiś zużel zaliczyli. W Opolu często wdawali sie w awantury, często byli obijani, kroili małolatów z barw, ale po pewnym razie przegięli pałę i opuścili Opole w złej kondycji. Od lat o nich nie słyszałem.
Odra Opole

rick.k

Post autor: rick.k » 26.08.2016, 07:14

Wiesz, mógł wystąpić w samym Hollywood. Napinał się najmocniej i najszybciej padł :D

szklanka

Post autor: szklanka » 26.08.2016, 10:32

kwestia podejścia pisze:
dziesięćzłoty pisze:
web.archive.org

Dokładniej:
cz. 1 [link]
cz. 2 [link]
cz. 3 [link]
cz. 4 [link]
cz. 5 [link]
cz. 6 [link]
cz. 7 [link]
cz. 8 [link]
cz. 9 [link]
cz. 10 [link]
cz. 11 [link]

FANATYZM NIE ZNA GRANIC!
DZIĘKI WIELKIE
Polish Groundhopper

Proterian

Post autor: Proterian » 26.08.2016, 10:40

rick.k pisze:Wiesz, mógł wystąpić w samym Hollywood. Napinał się najmocniej i najszybciej padł :D
To potwierdza prawdziwość pewnego powiedzenia ze krów która. ...itd

prism

Post autor: prism » 26.08.2016, 14:19

Silnoręki pisze:
prism pisze:
Silnoręki pisze: Ostry zjazd? Radzę poszperać w archiwum jak wyglądały Wasze mecze w niższej lidze, a był to tylko "moment" w porównaniu do Nas. Trzycyfrowa frekwencja? I myślisz że serio ktoś uwierzy? Fakt, frekwencja ostatnio u Nas kuleje, jednak do tej trzycyfrowej jeszcze daleko, więc radzę jeszcze nie zacierać rączek. Zero samodzielnej aktywności? Po to są zgody by wspierać, a nie tylko mieć do kogo jechać na melanż, jesteśmy blisko, wspieramy się często, proste. Równie dobrze mógłbym odbić piłeczkę i zapytać o Waszą samodzielną akcję. Skoro jest u Nas tak kiepsko, skąd u Was regres np. NK, w porównaniu do poprzednich lat? Można tak wymieniać w kółko, zresztą o czym gadać z osobą która siłę śląskich klubów ocenia po... ilości "łapek" na Fan Pagach.
Nie umiem znaleźć, bądź tak miły i mi pomóż. A dzisiejszy mecz z ZS gwarantuje że przekroczył próg połowy stadionu, choć pewnie zaraz wyjedziesz że wynik dalej trzycyfrowy. Między tymi dwoma meczami także jest standardowa różnica - mecz w weekend, pierwszy w sezonie gdzie znów były ogromne nadzieje na przebudzenie drużyny oraz z kibicami gości w porównaniu do wczorajszego meczu w środę o godz. 17:30, po drobnym zawodzie piłkarskim z początku sezonu i z wiadomością o braku kibiców ZS. Doskonale wiem że te czynniki nie wpłynęły na to, że gdyby mecz odbył się na podobnych regułach jak poprzedni to nagle brakłoby biletów w kasach, jednak ta frekwencja byłaby dużo lepsza. Osoby którym naprawdę zależało, na meczu pewnie byli, ale wiadomo że to pikniki nabijają liczby na meczach, tak jest wszędzie. Ruch także nie ma co mecz wypchanego po brzegi młynu i to nawet Wasi kibice przyznają. Dlaczego nie odniesiesz się do ostatniego zdania? Niegdyś wypominałem Ci tę głupotę przy każdej możliwej okazji i nawet nie umiałeś odpowiedzieć na post, dziś myślisz że ludzie o tym zapomnieli a forum nie ma opcji przejrzenia Twoich postów?
Wystarczy, że będziesz chodził na Bukową, nie będę Ci musiał przypominać meczu np. z Chojniczanką. Nawet relacjonujący u was Kosa (szacunek za obiektywność) pisał, że od czasu meczu w PP z Amicą Wronki nie było takiej pustki na Bukowej. Z resztą od połowy zeszłego sezonu nie dajecie dokładnych liczb (wcześniej Maurycy do sztuki podawał - np. 2257 z Wigrami). Pytanie dlaczego?
Z Zagłębiem było na trybunach jakieś 3 tys (oficjalnie na konferencji padło 3,5 co wzbudziło rechot części dziennikarzy). Mecz w środę o 17.30. Piękna pogoda. W zeszłym sezonie, mecz tak samo w sierpniu, tak samo w górnej połowie tabeli Gieksa i 6700 ludzi (400 z Sosnowca). Widzisz różnicę?
Ale skoro jest tak dobrze, to po co w sobotę łebki do 18 lat wchodzą na Bukową gratis?
W ostatniej kwestii, zarówno w tej odpowiedzi, jak i jej kontekście polecam słowo sarkazm. Wtedy jedno i drugie właściwie zinterpretujesz.

bandaruda

Post autor: bandaruda » 26.08.2016, 15:17

To jak Prism?Zaaktywna ta twoja banda nie jest ostatnia umawiana walka 7 lat temu a czepiasz sie Gieksy!

asics

Post autor: asics » 27.08.2016, 08:10

Może nie tyle mnie to trapi. Kibice Wisły Płock wieszają flagi "Wisła" oraz "Petrochemia". Dlaczego używają zamiennie dwóch nazw klubu a nie zdecydują się na jedną?

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 27.08.2016, 09:54

Bo Petra jest kojarzona z ekipą sportową płocczan.

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 28.08.2016, 13:15

Ciekawe czy Rammstein dostanie zakaz stadionowy za użycie pirotechniki na imprezie masowej...
Dociekał już może ktoś czemu obowiązują podwójne standardy w związku z powyższym? Jedne dla nas - chołoty, drugie dla "gwiazd"?
https://www.youtube.com/watch?v=3V0Sucp ... e=youtu.be

Bączyński

Post autor: Bączyński » 28.08.2016, 13:18

Błagam,powiedz,że nie napisałeś tego poważnie.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 28.08.2016, 13:21

Któryś klub na swoim stadionie też zgłaszał jako organizator, że będzie użyte piro. Chyba, należało dopełnić wymogów formalnych we wniosku o organizację imprezy masowej, nie wiem czy dobrze mi się kojarzy, ale to był Lech i jakiś pokaz skoczków, czy innych akrobatów, co mieli w łapach race jako element widowiska organizowanego przez firmę z zewnątrz.

S.J.

Post autor: S.J. » 28.08.2016, 15:16

Oglądałem wczoraj mecz LM w hokeju Sparta Praga -Cracovia ,bardzo dobra liczba Pasów w Pradze .Mam pytanie do kibiców Cracovii ,czy śpiewaliście wczoraj w Pradze Waszą sztandarową piosenkę "Walczyć jak SPARTA ,Cracovia jest tego warta " ? :)

Silnoręki

Post autor: Silnoręki » 28.08.2016, 15:21

prism pisze: Wystarczy, że będziesz chodził na Bukową, nie będę Ci musiał przypominać meczu np. z Chojniczanką. Nawet relacjonujący u was Kosa (szacunek za obiektywność) pisał, że od czasu meczu w PP z Amicą Wronki nie było takiej pustki na Bukowej. Z resztą od połowy zeszłego sezonu nie dajecie dokładnych liczb (wcześniej Maurycy do sztuki podawał - np. 2257 z Wigrami). Pytanie dlaczego?
Z Zagłębiem było na trybunach jakieś 3 tys (oficjalnie na konferencji padło 3,5 co wzbudziło rechot części dziennikarzy). Mecz w środę o 17.30. Piękna pogoda. W zeszłym sezonie, mecz tak samo w sierpniu, tak samo w górnej połowie tabeli Gieksa i 6700 ludzi (400 z Sosnowca). Widzisz różnicę?
Ale skoro jest tak dobrze, to po co w sobotę łebki do 18 lat wchodzą na Bukową gratis?
W ostatniej kwestii, zarówno w tej odpowiedzi, jak i jej kontekście polecam słowo sarkazm. Wtedy jedno i drugie właściwie zinterpretujesz.
Chodzę, na meczu z Chojniczanką również byłem i co takiego ma on pokazać? 1600 ludzi. Fakt, do frekwencji marzeń jeszcze daleko, ale pewnie na tyle samo długa, co do Twojej wmawianej tu trzycyfrowej. Wiesz doskonale że podczas Waszego spadku do niższej klasy rozgrywkowej mieliście frekwencję na poziomie 2000, My po 10 sezonie w tej samej lidze mamy 1600, myślisz że Wy po takim czasie mielibyście chociażby na takim samym poziomie? Ja wiem że było to po słynnym meczu z ŁKS-em, jednak nie wmówisz nikomu że wtedy zawinięto i odpuściło z kibicowaniem 3/4 stadionu, prawda?

Poratuj może linkiem do tej konferencji i momentu który opisujesz, chyba na prawdę mam zawodną pamięć bo na kolejną rzecz podawaną przez Ciebie ja ani nikt inny nie umie znaleźć namacalnych śladów, czyżby u Nas wszystkich było już tak ciężko z pamięcią? Właśnie, mecz w środku tygodnia o tej godzinie. Nawet kończąc pracę równo o 16 i będąc chwile po niej w domu, może być ciężko dojechać na mecz i wejść odpowiednio wcześnie, zwłaszcza dla osób z FC bądź dojeżdżających komunikacją miejską. Na ten mecz złożyło się parę czynników, o których pisałem w poprzednim poście i nie będę ich tu kopiował. Wróć sobie stronę wcześniej i to poczytaj.

Akcja z darmowymi biletami dla osób do 18 roku życia to akurat świetny zabieg marketingowy klubu. Wiadomo, ma meczu z Zagłębiem wielu młodych było pierwszy raz, zachęconych przez znajomych, miejmy nadzieje że im się spodobało i chociaż część z tego złapała zajawkę - a tu do tego dochodzi wiadomość, że na kolejny mecz wchodzą za darmo. Wiadomo, 5 zł to nie jest dużo, nawet dla małolata, jednak zawsze lepiej gdy coś brzmi "gratis", a nie "tanio", pewnie sam znasz to po sobie. I klubowi się udało, na Blaszoku było widać trochę młodych osób, częściowo pewnie pojawili się tam właśnie z powodu tej akcji. Gdy Legia na Ligę Mistrzów szykuje tańsze bilety dla karnetowiczów, by zachęcić ludzi, także uważasz to za coś złego? Gdy Twój Ruch na mecz z Legią przygotował kampanię "Zakazany Region", to też z powodu jakiegoś marazmu u Was? To wszystko i wiele, wiele innych to działania marketingowe klubu, na prawdę tak trudno to zrozumieć?

Trudno także rzucać się błotem jeśli chodzi o frekwencję, najpierw jest skamlenie że na stadionie jest mnóstwo dziewczyn, jakiś wynalazków, pikników etc. ale jeśli w temat dyskusji wchodzi frekwencja to te osoby pierwsze rzucają liczbami nabitymi właśnie przez te osoby. Wybacz, ale dla przeciętnego mieszkańca miasta, mającego powiedzmy 30+ lat, z żoną i dwójka dzieci, w sobotnie popołudnie jest o wiele więcej ciekawszych dla niego form spędzania czasu wolnego, jak choćby spacer, wypad nad wodę, góry etc. niż mecz z "jakimś tam Zniczem Pruszków", gdzie pewnie połowa postronnych osób czytających plakat na mecz myśli że to chyba mecz rezerw GieKSy, bo skąd inaczej taka drużyna.

Frekwencja u Nas jest nie do porównania, My gnijemy w marazmie 1 ligi od 10 lat, Wy gracie o najwyższe cele (w tym prawie Mistrzostwo Polski 2 sezony temu) w Ekstraklasie.
KATOWICE

espana

Post autor: espana » 29.08.2016, 20:37

Ostatnio czytając "łódzki temat" parę razy przewinął się temat "zgwałconego widzewiaka w madrycie". O co chodzi? to jakaś łódzka legenda? czy "historia oparta na faktach" ? Jeśli tak to można się dowiedzieć o co chodzi?

cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK » 29.08.2016, 20:45

espana pisze:Ostatnio czytając "łódzki temat" parę razy przewinął się temat "zgwałconego widzewiaka w madrycie". O co chodzi? to jakaś łódzka legenda? czy "historia oparta na faktach" ? Jeśli tak to można się dowiedzieć o co chodzi?
Jakiś zboczeniec z łksu (swoją drogą mający niezłe fantazje erotyczne) wymyslił, że przy okazji meczu Real-CSKA gdzie była delegacja Widzewa ktoś kogoś zgwałcił. Reszta troli to powiela i ma nadzieję, że to prawda. Hehe.
1910

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 29.08.2016, 21:01

espana kolejne wcielenie pato, eneduerebe, adasia i wielu innych pederastów z ŁKS-u piszących na ogólnopolskim forum o swoich dewiacjach seksualnych.
:twisted:

cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK » 29.08.2016, 21:03

stachuzrdg pisze:espana kolejne wcielenie pato, eneduerebe, adasia i wielu innych pederastów z ŁKS-u piszących na ogólnopolskim forum o swoich dewiacjach seksualnych.
Lubi to suka ;)
1910

espana

Post autor: espana » 29.08.2016, 21:07

Żadne wcielenie. Jestem nieaktywnym kibicem jednego z klubów nie związanych z Łodzią. Zwykła ciekawość bo to popularny temat, myślałem że może to jakaś historia z gazety, tv itp. i tylko wtedy byłaby dla mnie wiarygodna :)

PanFarmazon

Post autor: PanFarmazon » 29.08.2016, 22:40

Naszła mnie taka myśl. Jeśli ekipa X w ramach uprzejmości, śpiewa do ekipy Y coś w stylu "ssij pałę ssij", albo wychwalają ich umiejętności w tym temacie, to jak się czują kobiety na sektorze Y, lub śpiewające ten okrzyk?

Galimatias

Post autor: Galimatias » 30.08.2016, 11:29

Czy ktoś rozwinie temat tego gwałtu przez CSKA?

drGonzo

Post autor: drGonzo » 30.08.2016, 11:45

Wg niektórych doniesień jeden z kibiców Widzewa został zgwałcony przez dwóch fanów CSKA Moskwa podczas zakrapianej imprezy w Madrycie kilka lat temu. Nie wiem jednak czy to prawda czy tzw. "złe języki ludzkie, pomówienia". Temat przerabiany tutaj chyba ze 100 razy ; )

ODPOWIEDZ