Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
https://m.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c
Film pt Fan Cluby dumą Widzewa.
Na filmie widać klasycznych kibiców wielkiego czerwonego Widzewka prowadzacych doping pod legendarnym zegarem .
Nie , nie jest to przerwa meczu , ani nie jest to trening piłkarzy - jest to mecz Widzewa odbywający się niecałe 2 lata temu.
Film pt Fan Cluby dumą Widzewa.
Na filmie widać klasycznych kibiców wielkiego czerwonego Widzewka prowadzacych doping pod legendarnym zegarem .
Nie , nie jest to przerwa meczu , ani nie jest to trening piłkarzy - jest to mecz Widzewa odbywający się niecałe 2 lata temu.
-
Co za głąby pisały te relację Wisły że przez tyle lat nie wiedzieli z kim mają zgodę ;)
A tak serio czy była jeszcze taka sytuacja że zgoda zamieniła się w układ ?
A tak serio czy była jeszcze taka sytuacja że zgoda zamieniła się w układ ?
-
Jeśli Tobie żydzie chce się o 4 rano liczyć dni jakie upłynęły od jakiejś tam daty to musieli Tobie zrobić ten "egzamin z hiszpańskiego". Czy Ty koszerny pedale kiedyś zasypiasz? Czy stoisz dzielnie 24h na dobę na e-straży ku chwale wielkiego Kałesu? A teraz Polacy wstają do szkół i robót a Ty po nocnych wojażach umyj klawiaturę upierdoloną z łoju ściekającego Ci po pekaesach i dajesz na drugą zmianę.87654 pisze:Ojojoj, chyba się sypie widzewsko-ruski układ, w sumie faktycznie da się policzyć - dokładnie od 1659 dni nie mieli umocnienia zgody w swoim stylu, przeglądu generalnego przewodów kominowych, planowego badania technicznego rury wydechowej, testu z przysposobienia do życia w rodzinie, egzaminu z hiszpańskiego z rosyjskim akcentem, czy jak to tam jeszcze zaszyfrować ;)Thrudgelmir pisze:Podobno 4 dni temu tak zwani decyzyjni w Widzewie delikatnie mówiąc opierdolili FC Żyrardów za nieumiarkowanie w kontaktach z ruskimi układowiczami. Z powodu nacisku Ruchu i Wisły zaczyna przeważać opcja wycofania się z kontaktów z CSKA. Prawda? Niezłe tam u siebie macie szambo.
-
Za ruchem!
A Ty pilnujesz forum, że w nocy szybko mu odpisałeś ? :)
Wracając do tematu to pytanie do Hutnika: Jaka jest historia powstania układu z FC. Magdeburg?
A Ty pilnujesz forum, że w nocy szybko mu odpisałeś ? :)
Wracając do tematu to pytanie do Hutnika: Jaka jest historia powstania układu z FC. Magdeburg?
-
Panowie, ja wiem, że śmiechy z Widzewa są zawsze u nas w cenie, ale.... spójrzmy na siebie. Ten fan-club Widzewa na filmiku, z którego tak tu się śmiejemy i tak lepiej dopinguje niż nasza cała Galera. Już nie mówiąc o naszych wyjazdach, gdzie od 3 tygodni zaliczamy same zera..:(
Weźmy się do roboty, a nie ciągle ten Widzew i Widzew!! :(
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
-
Koniec zgody na linii Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski – Górnik Łęczyca. Więcej [link]
-
Ty naprawdę myślisz głąbie,że ktoś uwierzy że jesteś z ŁKS-u ?? Marna ta Twoja prowokacja...Rodowity Lodzianin pisze:Panowie, ja wiem, że śmiechy z Widzewa są zawsze u nas w cenie, ale.... spójrzmy na siebie. Ten fan-club Widzewa na filmiku, z którego tak tu się śmiejemy i tak lepiej dopinguje niż nasza cała Galera. Już nie mówiąc o naszych wyjazdach, gdzie od 3 tygodni zaliczamy same zera..:(
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Pol polski nas nienawidzi - drugie pół się z nas śmieje.
Fanatycy Widzewa .
Fanatycy Widzewa .
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
-
Ludzie co z wami ? Po co te marne prowokacje i jakieś podszywanie się pod innych czy na prawdę tak bardzo zniszczycie lokalnego rywala gdy na forum podszywacie się pod nich pisząc idiotyzmy ? Pomyślcie bo takimi ciulstwami robicie wstyd sobie a nie im!
Jest jeszcze kilka osób którzy widząc aktywność tematu wchodzi myśląc że ktos coś napisał z sensem a tu takie coś. Po za info o zgodzie a raczej końcu Łęczyca - Dyskobolia nic tu nie ma do czytania tak na prawdę.
Jest jeszcze kilka osób którzy widząc aktywność tematu wchodzi myśląc że ktos coś napisał z sensem a tu takie coś. Po za info o zgodzie a raczej końcu Łęczyca - Dyskobolia nic tu nie ma do czytania tak na prawdę.
-
Tyle, że w przeciwieństwie do idioty nad Tobob, ja się za nikogo nie podszywam. Zwrócilem tylko uwage mlodszym zapewne kolegom po szalu zeby wzieli sie za prace na rzecz ŁKS-u w realu, bo wiele rzeczy mocno kuleje. A nie siedziec caly dzien na necie i pisac o Widzewie. W twarz tez to moge powiedziec.
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
-
Bzdura.Nowohucianie1950 pisze:Mam takie pytanie naprawdę bez napinki.Rozmawiałem z kilkoma znajomymi ze Stali Rz i jednym znajomym, z Tarnowa (śmiga tylko na żużel raczej nie kumaty).I obie strony mówiły mi, że Tarnów oraz Rzeszów jako miasta się nienawidzą.Czy to prawda czy jednak dotyczy np tylko kibiców Stali (np. przez derby żużlowe z Unią)? Bo co ciekawe obie strony mówiły mi o nie chęci do całego miasta, który ponoć również u zwykłych ludzi występuje.A z tego co ost widać Unia ma dobre kontakty z Sovią.
Czy chłopaki , z którymi rozmawiałem nie są "reprezentatywni" ?
Pozdro
Kojarzy mi się, że taka sytuacja miała miejsce lata temu na linii Resovia-Stal Sanok.Była (słaba) zgoda i obie ekipy postanowiły, że będzie łączył ich układ.Stadionowy pisze:A tak serio czy była jeszcze taka sytuacja że zgoda zamieniła się w układ ?
-
Z tego co się orientuję, to jest to tak jak ktoś wspomniał, głównie rywalizacja kibiców żużlowych. Z opowiadań nieco starszych osób, wiem, że większa nienawiść (jeśli w ogóle można to tak nazwać) jest/była między Rzeszowem, a Przemyślem. Niekoniecznie na tle kibicowskim, ale właśnie takim ogólnoludzkim. Wynika to podobno z faktu, że Rzeszów, który przed wojną był w sumie dość małym i niewiele znaczącym miastem, urósł w siłę po 45 roku właśnie kosztem Przemyśla (przed wojną większego i istotniejszego).Mam takie pytanie naprawdę bez napinki.Rozmawiałem z kilkoma znajomymi ze Stali Rz i jednym znajomym, z Tarnowa (śmiga tylko na żużel raczej nie kumaty).I obie strony mówiły mi, że Tarnów oraz Rzeszów jako miasta się nienawidzą.Czy to prawda czy jednak dotyczy np tylko kibiców Stali (np. przez derby żużlowe z Unią)? Bo co ciekawe obie strony mówiły mi o nie chęci do całego miasta, który ponoć również u zwykłych ludzi występuje.A z tego co ost widać Unia ma dobre kontakty z Sovią.
-
Właśnie miałem pytać w tym kontekście o Rzeszów - Przemyśl. Pamięć już nie ta, a dawniej zgody często się zmieniały. Był jakiś dłuższy epizod dobrych kontaktów kibicowskich rzeszowsko - przemyskich? Majaczy mi się, że wieki temu coś było między Stala a Polonią.
W ogóle na Podkarpaciu tych lokalnych animozji jest więcej (Jarosław - Przemyśl, Przeworsk). Co do Tarnowa to o jakichś większych animozjach w regionie można mówić na linii Trn - Nowy Sącz, bo to taka rywalizacja o miano tego drugiego w regionie, ale też bez przesady. Przed reformą administracyjną nie przepadano za nami z wiadomych względów w Dębicy i Bochni - oba miasta ciążyły w przeciwnych kierunkach, ale akurat na światek kibicowski nie miało jakiegoś wielkiego przełożenia (zgoda Unii z Igloopolem i dobre kontakty z FC Bochnia).
W ogóle na Podkarpaciu tych lokalnych animozji jest więcej (Jarosław - Przemyśl, Przeworsk). Co do Tarnowa to o jakichś większych animozjach w regionie można mówić na linii Trn - Nowy Sącz, bo to taka rywalizacja o miano tego drugiego w regionie, ale też bez przesady. Przed reformą administracyjną nie przepadano za nami z wiadomych względów w Dębicy i Bochni - oba miasta ciążyły w przeciwnych kierunkach, ale akurat na światek kibicowski nie miało jakiegoś wielkiego przełożenia (zgoda Unii z Igloopolem i dobre kontakty z FC Bochnia).
-
Jakie są stosunki Arki Gdynia i Sandecji Nowy Sącz? Jak wyglądały ich mecze? Były jakieś bluzgi? Wiem, że jakiś czas temu na sektorze Arki gościnnie siedziała Tarnovia.
-
tarnovia wspomagala Arke w Strozach, nawet przywiezli ze soba konfidenta ktory siedzial razem z nimi w sektorzemampytanie pisze:Jakie są stosunki Arki Gdynia i Sandecji Nowy Sącz? Jak wyglądały ich mecze? Były jakieś bluzgi? Wiem, że jakiś czas temu na sektorze Arki gościnnie siedziała Tarnovia.
-
Chyba gdzieś na początku lat 90-tych była zgoda Stali z Polonią, ale trwała krótko.Właśnie miałem pytać w tym kontekście o Rzeszów - Przemyśl. Pamięć już nie ta, a dawniej zgody często się zmieniały. Był jakiś dłuższy epizod dobrych kontaktów kibicowskich rzeszowsko - przemyskich? Majaczy mi się, że wieki temu coś było między Stala a Polonią.
-
Arka i Sandecja dobre kontakty.
Nie wiem nic o obecnosci Tarnovii ale Sandecja ma w nich wyjebane, i bedzie miala, jak w caly Tarnow .
Skoro jestesmy przy Malopolsce to interesuje mnie kwestia miast : Gorlice i Brzesko.
Oba kluby z kim maja zgody,uklady?
Glinik chyba cos z Wisla sie wacha, a oprocz tego kogos jeszcze maja?
Co z Brzeskiem?
Nowy Targ jest dalej Wislacki, czy pro Lechia?
PodhaleNT to Ci sami ludzie ktorzy tworzyli FC LG?
Nie wiem nic o obecnosci Tarnovii ale Sandecja ma w nich wyjebane, i bedzie miala, jak w caly Tarnow .
Skoro jestesmy przy Malopolsce to interesuje mnie kwestia miast : Gorlice i Brzesko.
Oba kluby z kim maja zgody,uklady?
Glinik chyba cos z Wisla sie wacha, a oprocz tego kogos jeszcze maja?
Co z Brzeskiem?
Nowy Targ jest dalej Wislacki, czy pro Lechia?
PodhaleNT to Ci sami ludzie ktorzy tworzyli FC LG?
-
Glinik to raczej wraca do szeroko rozumianej rodziny Widzewa poprzez ponowne ocieplenie stosunków z Karpatami. Jak jest obecnie na lini Glinik lokalna Wisła nie wiem, ale w czasach zgody Unia-Glinik nigdy nie było wrogości pomiędzy obiema ekipami przynajmniej nigdy nie dochodziło do spięć na meczach Unii. Nie wiem jak jest obecnie może coś się zmieniło,ale Wisła Gorlice skupiała bardziej ludzi z okolic Gorlic np Biecza.
-
Przecież was - jeśli jesteś z Sandecji - też wspierali raz na meczu z Unią, tak macie wyjebane. Tak, wiem, jako FC KSC.użytkownik forum pisze:Nie wiem nic o obecnosci Tarnovii ale Sandecja ma w nich wyjebane, i bedzie miala, jak w caly Tarnow .
-
Bajkę o rzekomym wspieraniu nas przez Tarnovię to swoim kolegom opowiadaj na dobranoc.
Może uwierzą.
Może uwierzą.
-
PP, 2008. Sami pisaliście, że na sektorze było kilka osób z Tarnowa, które przedstawiły się jako FC Cracovii.
-
Aha ... no to jesteś mistrzem dedukcji.
No ale ok, mamy zgodę z Tarnovią, to nasza najlepsza.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
No ale ok, mamy zgodę z Tarnovią, to nasza najlepsza.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
-
był to mecz 22 czerwca 2008 1/2 PP mecz w Tarnowie.
Rozumiem, że wypieracie się tego, że na sektorze siedziały z wami osoby z Tarnovii? I nic na ten temat nie wiedzieliście kto to, albo inaczej nikogo takiego nie było?
Rozumiem, że wypieracie się tego, że na sektorze siedziały z wami osoby z Tarnovii? I nic na ten temat nie wiedzieliście kto to, albo inaczej nikogo takiego nie było?
-
Ale mało mnie obchodzi co rozumiesz a czego nie ...
Już napisałem że Tarnovia to nasza najlepsza zgoda a wy sobie twórzcie dalej kolejne historie, powodzenia.
Już napisałem że Tarnovia to nasza najlepsza zgoda a wy sobie twórzcie dalej kolejne historie, powodzenia.
-
Ogarnięci ludzie od was przyznali, że były osoby z Tarnowa na waszym sektorze. To już wasza dedukcja, czy tzw. FC Tarnów spadł nagle z nieba czy tworzyły go niedobitki Tovii, które już przestały wierzyć, że kiedykolwiek zadziałają na własnym podwórku.
-
Co do Rzeszów-Tarnów to nie ma wrogości. Żużlofani mają tam jakąś "derbową kose" ale nikt tego poważnie nie traktuje. Może 20 lat temu była jakaś rywalizacja typu Bydgoszcz-Toruń pomiędzy Tarnowem a Rzeszowem, ale obecnie to Rzeszów jest ligę wyżej i nie ma żadnej zazdrości.
Gorlice - od dawna się tam lubiło Widzew, ale z tych co teraz zostali to może z 2 osoby kiedykolwiek były w Łodzi. Wisła tam nie miała nigdy wpływów, żadnego zorganizowania. Na dzień dzisiejszy samodzielnie jako Glinik i pewnie sentymentalnie trochę Widzew, ale sam osobiście widziałem jak jedno gorlickie auto jechało w barwach na Legię
Brzesko - od dawna postawili na samodzielność pod szyldem Okocimskiego. Jak zwykle w małych miastach pojawiają się strukturalne kryzysy i na dzisiaj tam się nic nie dzieje. Bliskość Krakowa sprawia sympatię wiślackie w powiecie, ale na samym Okocimskim to się nigdy nie przenikało. Jak dla mnie bardzo dobry przykład oparcia się pokusie przyłączenia do wielkiej wiślackiej rodziny kosztem swoich małomiasteczkowych ograniczeń (do Krakowa pół godziny drogi)
Co do Sandecji to nie ma się co awanturować zawsze na linii Tovia-Sandecja było w "pasiastej rodzinie" nieprzyjaźnie. A to, że ktoś był jako tarnowski fc to o co pretensje? przecież to zgoda (Nie mam wiedzy czy tak było opieram się na tym co tutaj pisze)
Akurat jak znam Sandecje to dla nich kontakty z Tarnowem są psychologicznie barierą nie do przejścia :) więc nie ma co budować jakiejś dziwnej narracji
Gorlice - od dawna się tam lubiło Widzew, ale z tych co teraz zostali to może z 2 osoby kiedykolwiek były w Łodzi. Wisła tam nie miała nigdy wpływów, żadnego zorganizowania. Na dzień dzisiejszy samodzielnie jako Glinik i pewnie sentymentalnie trochę Widzew, ale sam osobiście widziałem jak jedno gorlickie auto jechało w barwach na Legię
Brzesko - od dawna postawili na samodzielność pod szyldem Okocimskiego. Jak zwykle w małych miastach pojawiają się strukturalne kryzysy i na dzisiaj tam się nic nie dzieje. Bliskość Krakowa sprawia sympatię wiślackie w powiecie, ale na samym Okocimskim to się nigdy nie przenikało. Jak dla mnie bardzo dobry przykład oparcia się pokusie przyłączenia do wielkiej wiślackiej rodziny kosztem swoich małomiasteczkowych ograniczeń (do Krakowa pół godziny drogi)
Co do Sandecji to nie ma się co awanturować zawsze na linii Tovia-Sandecja było w "pasiastej rodzinie" nieprzyjaźnie. A to, że ktoś był jako tarnowski fc to o co pretensje? przecież to zgoda (Nie mam wiedzy czy tak było opieram się na tym co tutaj pisze)
Akurat jak znam Sandecje to dla nich kontakty z Tarnowem są psychologicznie barierą nie do przejścia :) więc nie ma co budować jakiejś dziwnej narracji
-
Ligę wyżej oczywiście w sensie rozwoju, a nie żużla, bo tutaj akurat ostatnio Tarnów był górą. Ja myślę, że jakaś zazdrość wśród zwykłych mieszkańców jest, może nie taka jak na linii Rzeszów - Przemyśl, ale to trochę podobna sytuacja - też Tarnów jest bardziej historyczny, zabytkowy itd., a historia potoczyła się tak, że Rzeszów rośnie i się prężnie rozwija, a Tarnów zwija i maleje.espana pisze:Żużlofani mają tam jakąś "derbową kose" ale nikt tego poważnie nie traktuje. Może 20 lat temu była jakaś rywalizacja typu Bydgoszcz-Toruń pomiędzy Tarnowem a Rzeszowem, ale obecnie to Rzeszów jest ligę wyżej i nie ma żadnej zazdrości.
Z tym nigdy bym nie przesadzał. Okocimski był prowiślacki i miał pokusę dołączenia do rodziny (przyjechali choćby na mecz Unia - Wisła w latach 90., kiedy Unia była w rozsypce), po prostu Wisła ich później niefajnie potraktowała, kroiła podczas meczu w Brzesku, i prowiślackość na OKS-ie się skończyła.espana pisze:ale na samym Okocimskim to się nigdy nie przenikało. Jak dla mnie bardzo dobry przykład oparcia się pokusie przyłączenia do wielkiej wiślackiej rodziny
Ale nikt nie ma pretensji i w sumie to mało istotne. Po prostu po co zaprzeczać faktom i pisać, jak to się j**** cały Tarnów. Dla mnie, tarnowianina, obciachem jest tylko, że ktoś z mojego miasta się Sączersom waflował.espana pisze:A to, że ktoś był jako tarnowski fc to o co pretensje? przecież to zgoda (Nie mam wiedzy czy tak było opieram się na tym co tutaj pisze)
Akurat jak znam Sandecje to dla nich kontakty z Tarnowem są psychologicznie barierą nie do przejścia :)
-
Jak by było czemu zaprzeczać to bym zaprzeczył.
A tak to napisałem że Tarnovia to nasza najlepsza zgoda i czekam na kolejny odcinek serialu fantasy.
A tak to napisałem że Tarnovia to nasza najlepsza zgoda i czekam na kolejny odcinek serialu fantasy.
-
OK, na sektorze byli tylko wylegitymowani z miejsca zamieszkania goście z Żabna i Zalasowej, jesteście dalej 100 % anty-Tarnów. Koniec tematu.
Jeszcze co do OKS-u miał potem dobre kontakty z wiślacką Bochnią, więc to też nie tak, że stali się antywiślaccy. Zawsze w Brzesku głównymi kosami były ekipy pro-Cracovia (pomijam krótki epizod dużej kosy z Unią).
Jeszcze co do OKS-u miał potem dobre kontakty z wiślacką Bochnią, więc to też nie tak, że stali się antywiślaccy. Zawsze w Brzesku głównymi kosami były ekipy pro-Cracovia (pomijam krótki epizod dużej kosy z Unią).
-
Kolega kat. moze ma dobre intencje ale daje sie poniesc emocjom , i blokuje go duma w przyznaniu racji 'wrogom'.
Nie slyszalem nic o obecnosci tych kilku sztuk z Tarnovii blisko 10 lat temu, ale jesli uwazasz ze kilka osob z Tarnovii (jesli to w ogole prawda) bylo na meczu, i moze meic jakiekolwiek przelozeine na kontakty na linii Sandecja-Tovia , badz co gorsza Sącz-Tarnów to odpłynąłeś troszkę z fantazją..nie sądzisz?
Skoro ludzie z Sącza piszą Ci prosto i jawnie ze Tarnovia byla jest i bedzie niemile widziana w Sączu to czego sie spierasz?
Nie sprowadzaj prosze tej dyskusji do rangi absurdu, poprzez jakis marginalny, malostkowy(jesli w ogole prawdziwy) epizod sprzed dekady..
Rozmawiajmy powaznie albo wcale.
Pozdrawiam.
Nie slyszalem nic o obecnosci tych kilku sztuk z Tarnovii blisko 10 lat temu, ale jesli uwazasz ze kilka osob z Tarnovii (jesli to w ogole prawda) bylo na meczu, i moze meic jakiekolwiek przelozeine na kontakty na linii Sandecja-Tovia , badz co gorsza Sącz-Tarnów to odpłynąłeś troszkę z fantazją..nie sądzisz?
Skoro ludzie z Sącza piszą Ci prosto i jawnie ze Tarnovia byla jest i bedzie niemile widziana w Sączu to czego sie spierasz?
Nie sprowadzaj prosze tej dyskusji do rangi absurdu, poprzez jakis marginalny, malostkowy(jesli w ogole prawdziwy) epizod sprzed dekady..
Rozmawiajmy powaznie albo wcale.
Pozdrawiam.
-
Ale czy ja twierdzę, że chcecie zgody z Tarnovią albo macie z nimi przyjazne stosunki? Nie. Tarnovia nawet w czasach swojej "potęgi" waflowała się wszystkim wrogom Unii i tak jej później zostało. Tylko większość ekip kazała im spierdalać (albo były krótkie epizody), u was jest ten jeden (tak, nic nieznaczący) epizod z przyjęciem ich (sami się gubicie, jako kogo) na sektor.
Zresztą, teraz doczytałem i Twój kolega wyżej pisze wyraźnie, że
Amen. Jak to było? - Tarnów do gazu (ale w 99 %) ;)SNS_1910 pisze:Jak by było czemu zaprzeczać to bym zaprzeczył.
-
Przecież nikt nie pisze, że kiedykolwiek byli antywiślaccy. Brzeski rejon, pomijając wątek samodzielności Okocimskiego zawsze wolał Wisłe od Cracovii tak jak typowe małopolskie miasteczko. Z wiślacką Bochnią to prawda, że mieli układ. Pisze tylko, że wybrali drogę samodzielności odwrotnie niż np. Augustów/Chełmża i parę innych, którzy piszą jawnie, że są za swoimi i za Legią. Sądze, że w Brzesku nikt by wiślaka nie ruszył, bo i wrogiem nigdy nie był. Prawda, że Tarnovia i Sandecja były i są kosami Okocimskiego, a więc "pasiasta rodzina".Jeszcze co do OKS-u miał potem dobre kontakty z wiślacką Bochnią, więc to też nie tak, że stali się antywiślaccy. Zawsze w Brzesku głównymi kosami były ekipy pro-Cracovia (pomijam krótki epizod dużej kosy z Unią).
Co do Rzeszowa ligę wyżej to oczywiście na myśli miałem skale miasta a nie jakieś ekstrasuperligi żużlowe.
-
On nie jest moim kolegą, wątpię nawet aby był za Sandecją.kat. pisze:Ale czy ja twierdzę, że chcecie zgody z Tarnovią albo macie z nimi przyjazne stosunki? Nie. Tarnovia nawet w czasach swojej "potęgi" waflowała się wszystkim wrogom Unii i tak jej później zostało. Tylko większość ekip kazała im spierdalać (albo były krótkie epizody), u was jest ten jeden (tak, nic nieznaczący) epizod z przyjęciem ich (sami się gubicie, jako kogo) na sektor.
Amen. Jak to było? - Tarnów do gazu (ale w 99 %) ;)SNS_1910 pisze:Jak by było czemu zaprzeczać to bym zaprzeczył.
Natomiast ty masz spory problem z rozumieniem słowa pisanego, ale w nauczyciela nie chce mi się bawić.
Nasza zgoda z Tarnovią ma się świetnie. Dzisiaj wspólnie bawimy się w Krakowie.
Wpadnij na browara
-
Kolega kat. widze ze ma olbrzymi problem w czytaniu ze zrozumieniem..i rozumieniem ironii..
Ten cytat '' Jakby bylo czemu zaprzeczac to bym zaprzeczal '' tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu..
Boze, widzisz i nie grzmisz.
Nie chce mi sie tego komentować.
Tak jak napisal uzytkownik SNS , Sandecja ma bardzo dobra sztamke z Tarnovia, wlasnie po tym epizodzie sprzed 10 lat, kiedy to kilka sztuk Tarnovii weszlo na sektor Sandecji, podajac sie jako FC Cracovia z Tarnova.
Jak moglem o tym zapomniec.
Ten cytat '' Jakby bylo czemu zaprzeczac to bym zaprzeczal '' tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu..
Boze, widzisz i nie grzmisz.
Nie chce mi sie tego komentować.
Tak jak napisal uzytkownik SNS , Sandecja ma bardzo dobra sztamke z Tarnovia, wlasnie po tym epizodzie sprzed 10 lat, kiedy to kilka sztuk Tarnovii weszlo na sektor Sandecji, podajac sie jako FC Cracovia z Tarnova.
Jak moglem o tym zapomniec.
-
Dzięki, SNS, ale po c*** do Kraka? Drożyzna w c***, pełno kitajców i ciapatych. Macie piękne plenery na Sądecczyźnie, W Rytrze już byłem parę razy, ale może Kamionka? wezmę szalik Polski, to może chłopaki z Tovii mnie nie pogonią. Tylko się postarajcie, bo podobno ostatnio nawet piwniczanki im nie podrzuciliście.
użytkownik forum - sami się nakręcacie, jakby c*** wie co się stało i ktoś wam wciskał jakieś zgody. Wystarczyło napisać - ok, było ich paru wieki temu, ale dalej się nie lubimy i nic się nie zmieni. My w Tarnowie prosty lud - trzeba nam prosto z mostu, a nie ironiami.
użytkownik forum - sami się nakręcacie, jakby c*** wie co się stało i ktoś wam wciskał jakieś zgody. Wystarczyło napisać - ok, było ich paru wieki temu, ale dalej się nie lubimy i nic się nie zmieni. My w Tarnowie prosty lud - trzeba nam prosto z mostu, a nie ironiami.
-
Może mi ktoś napisać co się stało od soboty do wtorku że Lechia oficjalna kosa na Wiśle? Jeszcze w sobote wsh było z Ruchem w Gdańsku i się tam wstrzymali z bluzgami na Lechie, a we wtorek na PP już Lechia ciśnięta od k**** i szajsów. Ktoś coś?
-
zaginanie niewygodnych faktów? tak to sie nazywa. Przypomnieli ci juz starsi koledzy jaki to był epizod?SNS_1910 pisze:Bajkę o rzekomym wspieraniu nas przez Tarnovię to swoim kolegom opowiadaj na dobranoc.
Może uwierzą.
-
Produkujcie się dalej będzie weselej.
A popijawa zgodowa z Tarnovią trwa właśnie w najlepsze :)
A popijawa zgodowa z Tarnovią trwa właśnie w najlepsze :)
-
Czy to prawda że szykuje się układ : Motor - Stal&Karpaty ?
-
Stal jak i Karpaty są pro Widzew więc to mało realne a nawet bliskie Zeru.El General pisze:Czy to prawda że szykuje się układ : Motor - Stal&Karpaty ?