Koszulki, longi produkcja noszecochce.pl

Polecamy firmę noszecochce.pl!
Świat Ultrasów.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
SZALIKI.COM pisze:sORRY ale musialem...rzekomo_mowia pisze:Ciekawe czemu sa usuwane komentarze na temat konfidenta michalka z lodzi.
Wyczyscił Wizard gdyz usyłaszal od michałka ze on niby caly czas na mecze chodzi i mu uwierzyl wykasowal wszystkie niewygodne posty.Pewnie za chwile i ten wykasuje..Otóz nie chodzi dobre 4 lata na mecze ale przeciez co to ma wspolnego...innych rzeczy nie skomentuje bo nie jestem tutaj anonimowy.Znaja Michałka własnie pokemony na kibice.net którym dorzuci 2 race i jest dobry chłopak inne rzeczy mało kogo interesuja.W Łodzi wogole sie nie pokazuje i malo kto go tu zna.
To tyle na ten temat.
Podsumowując konkurencją moze byc nazwany kazdy posrednik czy gosc co ma maszyne do kubeczków za 1000 zł zalezy to od punktu widzenia.Ja osobiscie uwazam ze kazdy moze brac gdzie chce skoro mu odpowiada ale jest to temat dla kibiców i powinni go oganiac prawdziwi kibice a nie dziwolagi które poczuły pare złoty i staja sie kibico-biznesmenami.Ja na mecze jezdze od lat 90 jakies pieniadze zarobilem ale jak zbliza sie sobota jade za swoim klubem na drugi koniec Polski.Dobra troche odbiłem od tematu.Co do konkurencji bo o to kolega pytał to zaczynałem x lat temu jaka jednosobowa firma teraz zatrudniam 80 osob i mam najwieksza firme w całej Europie.Własna dziewiarnie ,hafciarnie,szwalnie ,druk sublimacyjny i transferowy takze jaK napisaes na dzien dzisiejszy nikt dla mnie nie jest mocno konkurencyjny.Wielu z Was u mnie było i widzialo jak to wszystko wyglada.Pozdrawiam.Śpię do południa pisze:SZALIKI.COM pisze:sORRY ale musialem...rzekomo_mowia pisze:Ciekawe czemu sa usuwane komentarze na temat konfidenta michalka z lodzi.
Wyczyscił Wizard gdyz usyłaszal od michałka ze on niby caly czas na mecze chodzi i mu uwierzyl wykasowal wszystkie niewygodne posty.Pewnie za chwile i ten wykasuje..Otóz nie chodzi dobre 4 lata na mecze ale przeciez co to ma wspolnego...innych rzeczy nie skomentuje bo nie jestem tutaj anonimowy.Znaja Michałka własnie pokemony na kibice.net którym dorzuci 2 race i jest dobry chłopak inne rzeczy mało kogo interesuja.W Łodzi wogole sie nie pokazuje i malo kto go tu zna.
To tyle na ten temat.
Czyli podsumowując jest dla Ciebie mocno konkurencyjny.
Już nieaktualne:)ŁTH pisze:Witam.Potrzebuję 30m. materiału biełego na trans,20m. czerwonego,i 20m. niebieskiego-na jutro,jakiś DHL.Pilne.Prosze na pw.
Podbijam.mido pisze:Kominiarki z nadrukiem od 1 szt. robi ktoś?
Nieaktualneenter. pisze:Potrzebuję 10 koszulek na piątek, dostawa na Śląsk
ktoś kogoś poleca?
Oczywiście:) Wszystko zależy od punktu widzenia. Trudno się nie zgodzić z pierwszymi zdaniami Twojej wypowiedzi.SZALIKI.COM pisze:
Podsumowując konkurencją moze byc nazwany kazdy posrednik czy gosc co ma maszyne do kubeczków za 1000 zł zalezy to od punktu widzenia.Ja osobiscie uwazam ze kazdy moze brac gdzie chce skoro mu odpowiada ale jest to temat dla kibiców i powinni go oganiac prawdziwi kibice a nie dziwolagi które poczuły pare złoty i staja sie kibico-biznesmenami.Ja na mecze jezdze od lat 90 jakies pieniadze zarobilem ale jak zbliza sie sobota jade za swoim klubem na drugi koniec Polski.Dobra troche odbiłem od tematu.Co do konkurencji bo o to kolega pytał to zaczynałem x lat temu jaka jednosobowa firma teraz zatrudniam 80 osob i mam najwieksza firme w całej Europie.Własna dziewiarnie ,hafciarnie,szwalnie ,druk sublimacyjny i transferowy takze jaK napisaes na dzien dzisiejszy nikt dla mnie nie jest mocno konkurencyjny.Wielu z Was u mnie było i widzialo jak to wszystko wyglada.Pozdrawiam.
MY ZROBIMY W 1-2 DNIRudi pisze:Gdzie zrobie 100 szt proporczyków trójkątnych, jaka cena.Najlepiej PW.Pilne!!!
ks1946 pisze:Panowie która firma zrobi mi 15 sztuk czapek zimowych ?
sectorx polecamUltra pisze:Gdzie polecacie zrobić bluzy ninja w ilości 10/15 sztuk.Żeby było tanio i solidnie ?
Blood&Honor pisze:Spierdolony haft na rękawiczkach i polecasz ?
Na jednej czapce również, na tej gdzie typ trzyma ręce w górze.
Trochę obiektywizmu....
Użytkownicy przeglądający to forum: bernionee, DrysAG, eNGie, floydfloyd, Jan_Kowalski i 133 gości