Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak nasza taka mała liczba to czemu nie było Was na trasie? Czemu nie pokazaliście tego jacy jesteście mocni? Czemu nie wybiegliście dziś na boisko? Przecież nie było koło Was psów?
-
każdy znający tematy grafficiarskie powie ci ze w wrw mało kto tam maluje od początku ku chwale klubu , tylko muszą wspomagać się graficiarzami z osiedli którzy robią typowe graffiti , a UR nikt prywatnej kariery na scenie Łódzkiego graffiti nie robił od początku tylko malowane RTSy byłyRafix pisze:Ty naprawdę chcesz porównywać WRW do UR? Każdy znający tematy grafficiarskie powie Ci że WRW o wiele lepsze prace robi.yakubo pisze:To ja zapodam fotoblogi obydwu grup, wnioski wyciągnijcie sobie sami pzdr ;)
[link] WRWG
[link] UR
-
Według toku rozumowania "wielkich",na zdjęciu nie było wszystkich!Po bokach stało jeszcze "czterysta bardzo mocnej bandy" i "walec był gotowy"!
Mało tego,dostaliśmy na ten mecz "2400 biletów i tyle wykupiliśmy i nie będziemy się z tego,nikomu tłumaczyć,bo i tak jeździmy na wyjazdy
lepiej od was".
Mało tego,dostaliśmy na ten mecz "2400 biletów i tyle wykupiliśmy i nie będziemy się z tego,nikomu tłumaczyć,bo i tak jeździmy na wyjazdy
lepiej od was".
-
Nas prawie nie ma(tak najwięksi twierdzą), a tu się okazuje że większość sceny Łódzkiego Graffiti to eŁKaeSiacy...Życie jest przewrotne.

-
Z tego co pamietam to Kutno dobry fc Widzewa byl , skoro tak malo ŁKS pojechało to dziwne że nie znalazł się nikt chętny z Widzewa żeby udowodnić swoją wyższość : )
-
yurez pisze:każdy znający tematy grafficiarskie powie ci ze w wrw mało kto tam maluje od początku ku chwale klubu , tylko muszą wspomagać się graficiarzami z osiedli którzy robią typowe graffiti , a UR nikt prywatnej kariery na scenie Łódzkiego graffiti nie robił od początku tylko malowane RTSy byłyRafix pisze:Ty naprawdę chcesz porównywać WRW do UR? Każdy znający tematy grafficiarskie powie Ci że WRW o wiele lepsze prace robi.yakubo pisze:To ja zapodam fotoblogi obydwu grup, wnioski wyciągnijcie sobie sami pzdr ;)
[link] WRWG
[link] UR
słuchaj ojszczypłotko wypowiadaj sie na temat swoich szczurków
bo o WRW to masz takie pojecie co o zyciu na marsie
https://www.flickr.com/photos/125040548@N08/
-
na was wystarczy .podejźrzon pisze:
co was tak mało? :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)

-
Ile osób z Kutna po stronie ŁKS-u?
-
Trochę sprostuję... w sektorze gości 100 osób. Mecz w środę o 15:00.DK08 pisze:około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)
-
Podsumowując ostatnie przepychanki słowne.
ŁKS jest w każdym aspekcie lepszy od Nas i nie ma co dyskutować z nimi! Zrobiłem sobie bilans winien/ma i mi wyszły przerażające fakty dla Widzewa :-(
1) Chuligańsko nas wgniatają w ziemię, nasza chuliganka praktycznie już nie istnieje a ci co są to za mało ćwiczą i jedzą koksu, do tego tamci to są kociska!!! A u nas tylko mruczki. Po prostu ogólny terror i strach.
2) liczby wyjazdowe..tu też jednak są lepsi, przemyślałem to. Otóż gdyby nie masa wieśniaków to by Widzewa na wyjazdach było mniej niż Łks-u, dodatkowo oni by jeździli w bardzo dużych liczbach ale jest porozumienie burmistrzów i wójtów oraz sołtysów żeby nie wpuszczać ich do siebie ,bo to takie barbariany są że mogą palić -gwałcić i rabować. Dlatego też jest ich troszku mniej na tych wyjazdach.
3) graffiti oraz oprawy czyli działalność Ultrasów to nie moje sprawy ale też bym stawiał na Łks , od wielu lat są dla nas niedoścignionym wzorem.
4) pochodzenie- no tutaj to już zupełna klapa, u nas Polacy , no fakt że oprócz Łodzi to jeszcze mnóstwo biedoty polskiej z miasteczek i wiosek..a u nich!? Sam naród wybrany! Elita geszeftu od pradziada ! ..gdzie nam się równać?!
Zrozumcie że jako Widzew nie mamy żadnego polotu do Łksu
ŁKS jest w każdym aspekcie lepszy od Nas i nie ma co dyskutować z nimi! Zrobiłem sobie bilans winien/ma i mi wyszły przerażające fakty dla Widzewa :-(
1) Chuligańsko nas wgniatają w ziemię, nasza chuliganka praktycznie już nie istnieje a ci co są to za mało ćwiczą i jedzą koksu, do tego tamci to są kociska!!! A u nas tylko mruczki. Po prostu ogólny terror i strach.
2) liczby wyjazdowe..tu też jednak są lepsi, przemyślałem to. Otóż gdyby nie masa wieśniaków to by Widzewa na wyjazdach było mniej niż Łks-u, dodatkowo oni by jeździli w bardzo dużych liczbach ale jest porozumienie burmistrzów i wójtów oraz sołtysów żeby nie wpuszczać ich do siebie ,bo to takie barbariany są że mogą palić -gwałcić i rabować. Dlatego też jest ich troszku mniej na tych wyjazdach.
3) graffiti oraz oprawy czyli działalność Ultrasów to nie moje sprawy ale też bym stawiał na Łks , od wielu lat są dla nas niedoścignionym wzorem.
4) pochodzenie- no tutaj to już zupełna klapa, u nas Polacy , no fakt że oprócz Łodzi to jeszcze mnóstwo biedoty polskiej z miasteczek i wiosek..a u nich!? Sam naród wybrany! Elita geszeftu od pradziada ! ..gdzie nam się równać?!
Zrozumcie że jako Widzew nie mamy żadnego polotu do Łksu
-
DK09 właśnie pokazałaś jaka jesteś kumata. Z lekcji nie mogłaś się zwolnić?Jerzy Papiewski pisze:Trochę sprostuję... w sektorze gości 100 osób. Mecz w środę o 15:00.DK09 pisze:około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)
Jeszcze jedno, byłaś już na wystawie "nieistniejących klubów żydowskich"? Podobno ciekawe fakty są na temat waszej mitycznej prekursorki - łodzianki.
-
WITAM2 pisze:Ile osób z Kutna po stronie ŁKS-u?
Nie bylem na mecz wiec nie wiem ale historia ŁKS w Kutnie praktycznie dobiega konca.Czesc osob mieszka w Łodzi czy jest na emigracji.Inni maja problemy z prawem.Zostalo raptem kilka osob w Kutnie i okolicy.Podłaczaja sie pod Włocławek przy okazji jakis wyjazdow.Nikt nigdy nie pisal o tym ze mamy w Kutnie swoje FC nawet kiedy ełkaesiacy z tego miasta byli w swojej szczytowej formie liczebnej.Pisze zeby nie bylo watpliwosci.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jak rozumiem masz jakiś kompleks dotyczący kobiet? Myślałem że tylko jednego wam ruscy wyruchali, ale widać myliłem się (no chyba że to ty byłeś ruchany).chojenki pisze:DK09 właśnie pokazałaś jaka jesteś kumata. Z lekcji nie mogłaś się zwolnić?Jerzy Papiewski pisze:Trochę sprostuję... w sektorze gości 100 osób. Mecz w środę o 15:00.DK09 pisze:około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)
Jeszcze jedno, byłaś już na wystawie "nieistniejących klubów żydowskich"? Podobno ciekawe fakty są na temat waszej mitycznej prekursorki - łodzianki.
-
Skład ŁKS wygląda ładnie, o liczbie mówić nie będę ale zapytam o FC Włocławek i Zawisza w ilu obecni? Wcześniej pytałem o sam Alex w meczu z Sokołem, może ktoś podać liczbę? Bo odpowiedzi nie dostałem.
-
Hahahah z pewnoscia ty tutaj najbardziej znasz temat ... nie wpadles na to ze nie zrobili kariery w graffiti bo są totalnymi miernotami i nie maja zadnego stylu ? Przestancie poruszac kwestie o ktorych nie macie zadnego pojęcia. A ty ku*** zakompleksiony wsiurku robisz z siebie c*** wie kogo a nie wiesz co sie dzieje u was w Rtsie a co dopiero w Łodzi.yurez pisze: każdy znający tematy grafficiarskie powie ci ze w wrw mało kto tam maluje od początku ku chwale klubu , tylko muszą wspomagać się graficiarzami z osiedli którzy robią typowe graffiti , a UR nikt prywatnej kariery na scenie Łódzkiego graffiti nie robił od początku tylko malowane RTSy były
Jesli juz sam poruszyles kwestie ktora nas nie dotyczy i nigdy nie dotyczyla to miej swidomosc ze dostaniesz w łeb rykoszetem i to bardzo mocno.
W jak to sam napisaleś '' WSPOMAGANIU SIE GRAFICIARZAMI KTORZY ROBIĄ TYPOWE GRAFFITI '' macie w naszym miescie jako jedyni całkiem spore doswiadczenie.
Popytaj swoich starszych w wierze kolegow z jeszcze wiekszego i najwiekszego Ultras Widzew jak radzili sobie z brakami w umiejetnosciach. Werbowaliscie i probowaliscie wysterować kilku znanych w całej Łodzi malarzy tylko do robienia opraw , bo sami tego nie ogarnialiscie .
Boli was ze u nas działają kibice utozsamiający sie z ŁKSem a sami najchetniej wynajelibyscie sobie prywaciarzy zeby wam - wielkim ultrasom robili oprawy hahah ciekawe czy im w koncu płaciliscie $$ czy nie, czy ich teroryzowaliscie czy jak ale jest to fakt, widac nie do konca znany w waszym czerwonym srodowisku. Troche opraw wam zrobili z tego co pamietam min ktoras oprawe na derby - jak wszyscy wiemy na dluzsza mete c*** wielki z tego wyszedł. Ktoś obeznany bardziej w temacie niz ten glab wyzej moze sie do tego odniesie ? ?
czemu k**** zarzucacie nam coś , co sami robicie ? macie juz do konca sprane glowy , jeestescie wszyscy schizofrenikami, kibicujecie od 2 lat czy jak to jest z wami ?
my nie musimy sie jak napisales - wspomagac grafficiarzami, bo mamy w tym srodowisku sporo swoich kibiców, którzy lączą jedno z drugim. A to ze z wielkim czerwonym widzewem nikt sie nie chce utozsamiac to jedynie wasz problem kompleksiary , nie musicie tutaj wszedzie tego udowadniać bo juz od dluzszego czasu o tym wiemy. Tak samo jak wiemy że te zakompleksione gile i kserówki z UR są takie mierne ze na scenie graffiti nie mają nic do zaprezentowania.
Na koniec jeszcze jedno - miałem tu wrzucic oprawy UR gorsze od naszych. Mam inną propozycje chyba bardziej obiektywną , moze ten cwaniak który o tym pisał i robił z siebie znawce sam wrzuci wasze ostatnie oprawy , powiedzmy ze z ostatnich 2/3 lat, bylo troche meczów - pozegnania stadionow, kilka opraw na wyjazdach itp itd. Bo mi ciezko cokolwiek waszego znalezc , pozatym taki macie obecnie burdel ze c*** wie co robią UR a co jakies wsiurki - poziom tych wszystkich opraw jest tak samo mierny tylko wykonanie inne. jak cos tu sie pojawi to dostaniecie odpowiedz z naszej strony.
-
Kurde ty naprawdę wierzysz w to co piszesz coś ala xman
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
pecie jeden odnies sie do tego w jakikolwiek sposob albo zamilknij. Twierdzisz, ze fakt ze np takiego Mejsala zwerbowaliscie zeby wam robił oprawy to mój wymysł ? pojecia jak widac o tym nawet nie miales wiec siedź cicho. Koledzy sie nie chwali widac jednak sie tego wstydzą.
Ot cały pierdzew - oni se biorą najemnikow pierwszych lepszych którzy umieja malowac, zeby im robili rzeczy których sami nie ogarniają, płacą im za to albo ich terroryzują - i to jest GIT i jest w porządku . Natomiast kibice ŁKS ktorzy maja duzo talentu, i utozsamiaja sie ze swoim klubem, działają ku jego chwale poswiecaja w c*** czasu zeby cos dobrego zrobic , to jacys wogole nie kibice , tylko skejty , hipstery , przebierańce itp a maluja wogole za kare hahahhaha ktos to rozumie ?? ku*** żal sie wam wylewa uszami wsiURki i caly czas zapominacie ze nie jesteśmy wami, dodaktowo w tej kwestii jestesmy wyraznie nad wami .... jeszcze ktoś cos ?? ?
Ot cały pierdzew - oni se biorą najemnikow pierwszych lepszych którzy umieja malowac, zeby im robili rzeczy których sami nie ogarniają, płacą im za to albo ich terroryzują - i to jest GIT i jest w porządku . Natomiast kibice ŁKS ktorzy maja duzo talentu, i utozsamiaja sie ze swoim klubem, działają ku jego chwale poswiecaja w c*** czasu zeby cos dobrego zrobic , to jacys wogole nie kibice , tylko skejty , hipstery , przebierańce itp a maluja wogole za kare hahahhaha ktos to rozumie ?? ku*** żal sie wam wylewa uszami wsiURki i caly czas zapominacie ze nie jesteśmy wami, dodaktowo w tej kwestii jestesmy wyraznie nad wami .... jeszcze ktoś cos ?? ?
-
wyjebane mam na twoje farmazony, które tu uskuteczniasz,
chciałeś zdjęcie to masz:

zrobiliście coś lepszego, fajniejszego?:)
ciekawe kiedy wy odpalicie jakiekolwiek piro na waszej trybunce bo póki co to kiepsko idzie. wielkie ultrasy k***a,
więcej się w tym wątku nie wpisuję bo dyskusja z tobą to bezsens. jeszcze napisz, że chłopczyki z mkc i inne skejty mają po 100 wyjazdów na łks :D.
ciekawe kiedy wy odpalicie jakiekolwiek piro na waszej trybunce bo póki co to kiepsko idzie. wielkie ultrasy k***a,
więcej się w tym wątku nie wpisuję bo dyskusja z tobą to bezsens. jeszcze napisz, że chłopczyki z mkc i inne skejty mają po 100 wyjazdów na łks :D.
-
mejsal raptem zrobil jedna oprawe w 2006 roku bodajze(zabie udka na Gornik Zabrze u nas) ales ty kumaty, zreszta niezly z ciebie mus byc pawian ze chce ci sie w ogole tu kogokolwiek do swoich racji przekonywac. c*** ci w pape farmazioniarzu :)
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Szanujcie ludzi co pół życia swego młodzieńczego oddali dla klubu. Nie ważne z którego klubu są. Robią to z pasji i to jest najważniejsze.
-
A tak sie bawi ŁKS troche później ;) Tylko takie zdjęcie na szybko znalazłem. I to Widzew chce równać do ŁKSu ?? ;)podejźrzon pisze:wyjebane mam na twoje farmazony, które tu uskuteczniasz,

-
a tak sie sieje propagande wybierając najlepsze ujecie swojej oprawy i najgorsze przeciwnika :) wiesz czym sie te oprawy rózniły tylko tym ze wasza była gdy już było ciemno i były jupitery co poteguje tylko efekt .
-
https://www.youtube.com/watch?v=1CgeGyx6lHsSiBer pisze:A tak sie bawi ŁKS troche później ;) Tylko takie zdjęcie na szybko znalazłem. I to Widzew chce równać do ŁKSu ?? ;)podejźrzon pisze:wyjebane mam na twoje farmazony, które tu uskuteczniasz,
https://www.youtube.com/watch?v=FPLIAxr1xSE
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Roznily sie przedewszystkim tym, ze nasza byla pierwsza ;)Fjk pisze:a tak sie sieje propagande wybierając najlepsze ujecie swojej oprawy i najgorsze przeciwnika :) wiesz czym sie te oprawy rózniły tylko tym ze wasza była gdy już było ciemno i były jupitery co poteguje tylko efekt .
i kto sie na kim wzoruje? hehe
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Tak jak pisałem wyżej,zdjęcie na szybko. Nie zmienia to faktu ze Wam nie wyszło jak chcieliscie,a widzi się przeciwnika tak jak się chce zobaczyć. Wy nie widzieliście Widzewa ostatnio na meczu TMRF a Kutno Was wczoraj, tyle.Fjk pisze:a tak sie sieje propagande wybierając najlepsze ujecie swojej oprawy i najgorsze przeciwnika :) wiesz czym sie te oprawy rózniły tylko tym ze wasza była gdy już było ciemno i były jupitery co poteguje tylko efekt .
-
DK09 Ja w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie byłem ruchany.chojenki pisze:DK09 właśnie pokazałaś jaka jesteś kumata. Z lekcji nie mogłaś się zwolnić?Jerzy Papiewski pisze:Trochę sprostuję... w sektorze gości 100 osób. Mecz w środę o 15:00.DK09 pisze:około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)
Jak tam wystawa? Niewygodne fakty przedstawione w hali a wy dostaliście c**** do buzi? Już szykujecie się do odwiedzenia grobów żydowskich założycieli?
-
i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
dobra jest z was beka...
ja na miejscu kibiców Łksu spaliłbym się ze wstydu, wyzywać kogoś od żydów jak to byli twórcy Łksu!
jak można być takim hipokrytom?
i jeszcze nabieranie wody/c**** w usta jak się pyta ich o założycieli :)
dobra jest z was beka...
ja na miejscu kibiców Łksu spaliłbym się ze wstydu, wyzywać kogoś od żydów jak to byli twórcy Łksu!
-
"Całkiem ciekawy kibicowsko mecz odbył się wczoraj w ramach Pucharu Polski w podłódzkim Kutnie. Na mecz z miejscowym KS-em Kutno przyjechał bowiem ŁKS. Jak można było się spodziewać nie mogło się obyć bez spięcia z miejscowymi fanami Widzewa. Na początku meczu, po wejściu wszystkich ŁKS-iaków (140 głów) na sektor oraz wywieszeniu flagi odpalonych zostaje kilkanaście rac, które zasiały małe spustoszenie na sektorze Emotikon wink Następnie po krótkiej wymianie uprzejmości z przybyłymi na mecz widzewiakami, kilkunastoosobowa grupa ŁKS-iaków wysypuje się na bieżnie w celu konfrontacji, co ostatecznie nie udaje się przez interwencję mundurowych. Warto jednak dodać, że widzewiacy obecni na stadionie nie podjęli próby dostania się na murawę mimo braku jakiejkolwiek obstawy policji czy chociażby ochrony oraz ledwie półmetrowego płotka (podobna sytuacja miała miejsce w poprzedniej rundzie PP gdzie po wysypaniu się na murawę ŁKS-iaków, grupa widzewiaków z Łęczycy znajdująca się pod stadionem...zaliczyła ewakuację w pobliskie blokowiska). Po całym zdarzeniu widzewiacy zawijają się ze stadionu. Po meczu nikt z sekcji wyjazdowej ŁKS-u nie zostaje zawinięty i pociągowy powrót do Łodzi mija bez atrakcji."
-
DK08 i po ch*j się wpier_dalać w temat jak sie du*pie było i gó*wno widziało? Po co się ośmieszać? Nie lepiej poczekać cierpliwie na wpis tych co byli zamiast udawać kumacza? Typowy przykład, że tym forum władają tacy właśnie gimnazjalni wojownicy bo nie wierzę, że dorosłemu kibolowi przyszłyby do głowy tego typu wpisy. A jak jest dorosły to tylko na papierze i tylko współczuć zatrzymania się na poziomie piaskownicy.Jerzy Papiewski pisze:Trochę sprostuję... w sektorze gości 100 osób. Mecz w środę o 15:00.DK08 pisze:około 150 fanatyków ŁKS-u w Kutnie (mecz w środę o 14)
-
pato1908gang
1.wymień lisie te kilkadziesiąt składów grafiti co u was malują kumaty farbowany lisie, nikt z RTSu nie musi sie wspomagać graficiarzami jak robi to wrw bo nikt u nich nie jest typowym wychowankiem kibicowskiego grafiti ,RTS ma swoje style a nie jak robią to sukery i vegary(MKC)tymi samymi stylami swoich prace i prace łksu , min plączesz ze niszczymy mkc sprawdz sobie bloga swojego i kto pokrył prace mesiala jakimiś bomblami wrw , a nie oskarżasz ze to RTS dzieli łódzką scene , tak mało cie to ur interesuje i tacy sa chujowi a jakos wylew anty ur na scianach u was chyba bez powodu tak sie dzeje ? i wyrażaj sie synek i zdejmij z oczy te klapki , Prawda na jaw wyjdzie, jak wiosną gówno spod śniegu
1.wymień lisie te kilkadziesiąt składów grafiti co u was malują kumaty farbowany lisie, nikt z RTSu nie musi sie wspomagać graficiarzami jak robi to wrw bo nikt u nich nie jest typowym wychowankiem kibicowskiego grafiti ,RTS ma swoje style a nie jak robią to sukery i vegary(MKC)tymi samymi stylami swoich prace i prace łksu , min plączesz ze niszczymy mkc sprawdz sobie bloga swojego i kto pokrył prace mesiala jakimiś bomblami wrw , a nie oskarżasz ze to RTS dzieli łódzką scene , tak mało cie to ur interesuje i tacy sa chujowi a jakos wylew anty ur na scianach u was chyba bez powodu tak sie dzeje ? i wyrażaj sie synek i zdejmij z oczy te klapki , Prawda na jaw wyjdzie, jak wiosną gówno spod śniegu
-
z jednym się zgodze bo o reszcie wiesz mniej niż dzielnicowy
Wiosną gowno wyjdzie spod śniegu , tylko ciekawe czy wy z tego gowna kiedys wyjdziecie
;)
Ps . gdzie jest printscreen ?? Hahahaha
Wiosną gowno wyjdzie spod śniegu , tylko ciekawe czy wy z tego gowna kiedys wyjdziecie
;)
Ps . gdzie jest printscreen ?? Hahahaha
-
walczzawsze pisze:i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
dobra jest z was beka...
ja na miejscu kibiców Łksu spaliłbym sięi ze wstydu, wyzywać kogoś od żydów jak to byli twórcy Łksu!
Zanim nastepnym razem zaczniesz pisac bzdury to moze zapoznaj sie z tematem w ktorym zabierasz glos.Przerabiana juz była tu historia i temat przyznawania sie do tego czy innego.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
P.S.Ynteligencie z Widzewa pisze się hipokrytą a nie hipokrytom....walczzawsze pisze:i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
Radicaal pisze:Według toku rozumowania "wielkich",na zdjęciu nie było wszystkich!Po bokach stało jeszcze "czterysta bardzo mocnej bandy" i "walec był gotowy"!
lepiej od was".
-
1911
[link]
Tak to było widziane w rok po założeniu TMRF i w trzy lata od powstania a dwa od rejestracji ŁKS. (To że przeprawiacie nam 1908 na naszą datę rejestracji to żaden problem. Nie wstydzimy się naszej daty rejestracji 1909.)
Tak wśród naszych założycieli byli Żydzi oprócz Polaków. Tak wiemy o tym i nie musimy się tego wstydzić. Tak TMRF zakładali w większości Niemcy. Tak czołowi piłkarze TMRF to też Żydzi. Nie był postrzegany jako klub polski. Tak nadal będziemy wyzywać was od Żydów.
[link]
Tak to było widziane w rok po założeniu TMRF i w trzy lata od powstania a dwa od rejestracji ŁKS. (To że przeprawiacie nam 1908 na naszą datę rejestracji to żaden problem. Nie wstydzimy się naszej daty rejestracji 1909.)
Tak wśród naszych założycieli byli Żydzi oprócz Polaków. Tak wiemy o tym i nie musimy się tego wstydzić. Tak TMRF zakładali w większości Niemcy. Tak czołowi piłkarze TMRF to też Żydzi. Nie był postrzegany jako klub polski. Tak nadal będziemy wyzywać was od Żydów.
-
To przestańcie też się wstydzić swojego żydowskiego pochodzenia. Jak reagują wasi bracia na czele z twórcą waszego hymnu jak wyzywacie nas od żydów chcąc nam ubliżyć?pro81 pisze:1911
[link]
Jak tam wystawa "zapomnianych żydowskich klubów"? O Widzewie tam nic nie ma, ale za to o rodowitych łks-iakach dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
-
no to wniosłeś tyle do tematu co w poprzednich wypowiedziach, jesteś zwykłym pionkiem więc zajmij się jedynie czytaniem forum bo zaniżasz jego poziom.Radicaal pisze:P.S.Ynteligencie z Widzewa pisze się hipokrytą a nie hipokrytom....walczzawsze pisze:i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
Radicaal pisze:Według toku rozumowania "wielkich",na zdjęciu nie było wszystkich!Po bokach stało jeszcze "czterysta bardzo mocnej bandy" i "walec był gotowy"!
lepiej od was".
-
i co z tego że była przerabiana historia? gówno mnie to obchodzi. radical wałkował wyjazd do Płocka sto razy to co żeś na piździe cicho siedział?cobytu pisze:walczzawsze pisze:i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
dobra jest z was beka...
ja na miejscu kibiców Łksu spaliłbym sięi ze wstydu, wyzywać kogoś od żydów jak to byli twórcy Łksu!
Zanim nastepnym razem zaczniesz pisac bzdury to moze zapoznaj sie z tematem w ktorym zabierasz glos.Przerabiana juz była tu historia i temat przyznawania sie do tego czy innego.
Specjalnie poruszam ten temat bo tu ewidentnie jest pokazane jaką jesteście śmieszną ekipką...
-
cobytu - popierasz waszą grę w " 2zł za rzuty w żyda" i wyzywanie od żyda? zdaje sobie sprawę że nie chcecie odnosić się do waszej historii ale moze przestaniecie chowac głowy w piasek...
-
Ewidentnie to pokazują Twoje posty,ze jesteś pewnie zwykłym smarkiem szczekającym na lewo i prawo.Już Cię ktoś z Widzewa upomniał kiedyś żebyś siary nie robił swoimi wypocinami...A ta śmieszna ekipka jak to ująłeś ma połowę Łodzi i kibiców z którymi mimo Waszej przewagi liczebnej i wyimaginowanej wielkości nie możecie sobie jakoś dać rady...więc trochę pokory,dorośniesz zrozumiesz.walczzawsze pisze:i co z tego że była przerabiana historia? gówno mnie to obchodzi. radical wałkował wyjazd do Płocka sto razy to co żeś na piździe cicho siedział?cobytu pisze:walczzawsze pisze:i kto przekłamuje liczby Łkasiacy? to w końcu ilu was w Kutnie? może radical się wypowie?
dobra jest z was beka...
Specjalnie poruszam ten temat bo tu ewidentnie jest pokazane jaką jesteście śmieszną ekipką...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...