Ale gówno...fluor pisze:Zakompleksiona część narodu może odetchnąć z ulgą, mają normalny hymn na Ojro
http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc
Przynajmniej nie wsiowe, prawda? Słabo się robi jak się czyta różne komentarze tu i ówdzie, straszne kompleksy, to się nadaje do leczenia!
Reprezentacja - czas przed EURO2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Reprezentacja - czas przed EURO2012
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Hymn oficjalny - syf jakich mało... rzygać się chcę na tą wszechobecną popkulturę i komercję.
Co do naszego hitu to ma podstawowy atut - jest w pewnym sensie komiczny. Euro jako impreza to jedna wielka komedia więc KOKO SPOKO idealnie wpasowuje się w ten klimat ;)
[link]
Co do naszego hitu to ma podstawowy atut - jest w pewnym sensie komiczny. Euro jako impreza to jedna wielka komedia więc KOKO SPOKO idealnie wpasowuje się w ten klimat ;)
[link]
-
My się wybieramy..Kosa pisze:Kto się wybiera do Austrii?
-
Chyba glowny motyw klipu do tego "przeboju" to multi kulti bo gdyby nie logo ojro to bym pomyslał ze to hymn pucharu narodow afryki :Dfluor pisze:Zakompleksiona część narodu może odetchnąć z ulgą, mają normalny hymn na Ojro
Przynajmniej nie wsiowe, prawda? Słabo się robi jak się czyta różne komentarze tu i ówdzie, straszne kompleksy, to się nadaje do leczenia!
-
2 czerwca grają z Andorą na Łazienkowskiej. Mecz mało atrakcyjny, więc i januszy zbyt wielu się nie pojawi. Wydaję mi się, że jest to dobra okazja by pokazać co sądzimy o tym czymś co zwie się reprezentacją Polski i o tym całym euro.
Legia to My
artykuł o rozważaniach kibica nad zaletami i wadami Euro...
[link]
[link]
-
Kolejny artykuł z cyklu Fuck Euro, tym razem na b. medialnym weszło.
[link]
[link]
-
Bilety juz są na kupbilet.pl TRZEBA POSIADAC KARTEkuba16 pisze:2 czerwca grają z Andorą na Łazienkowskiej. Mecz mało atrakcyjny, więc i januszy zbyt wielu się nie pojawi. Wydaję mi się, że jest to dobra okazja by pokazać co sądzimy o tym czymś co zwie się reprezentacją Polski i o tym całym euro.
-
Kilka dni przed startem Euro jakiś kibolski skandal by nie zaszkodził ;)kuba16 pisze:2 czerwca grają z Andorą na Łazienkowskiej. Mecz mało atrakcyjny, więc i januszy zbyt wielu się nie pojawi. Wydaję mi się, że jest to dobra okazja by pokazać co sądzimy o tym czymś co zwie się reprezentacją Polski i o tym całym euro.

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
Byłby wręcz wskazany :)Fedelta pisze:Kilka dni przed startem Euro jakiś kibolski skandal by nie zaszkodził ;)kuba16 pisze:2 czerwca grają z Andorą na Łazienkowskiej. Mecz mało atrakcyjny, więc i januszy zbyt wielu się nie pojawi. Wydaję mi się, że jest to dobra okazja by pokazać co sądzimy o tym czymś co zwie się reprezentacją Polski i o tym całym euro.
Legia to My
-
Kibice Gieksy pod Spodkiem pokazali co myślą o Euro. Nawet pojawiło się to w mediach, a to dobrze bo przed Euro będzie coraz mnie miejsca na negatywne publikacje.
[link]
[link]
-
_Y_ pisze:Chyba glowny motyw klipu do tego "przeboju" to multi kulti bo gdyby nie logo ojro to bym pomyslał ze to hymn pucharu narodow afryki :Dfluor pisze:Zakompleksiona część narodu może odetchnąć z ulgą, mają normalny hymn na Ojro
"Czarna Niemka" śpiewa "hymn,piosnkę?" Euro na terenie dwóch słowiańskich krajów w dodatku występując na teledysku z murzynami w barwach rasta .
W sumie ta cała szopka w tej "kadrze", zasługuje na taki kolorowy "hymn" .
Reżimowe media by pewnie wykręciły aferę nie mniejszą niż po finale PP w Bydgoszczy...kuba16 pisze: Byłby wręcz wskazany :)
-
2 czerwca jest również manifestacja antypedały / antylewacy , więc można połączyć obydwa wydarzenia
-
Świetny pomysł.
Skoro będzie wiele osób to nie trzeba wchodzić na trybuny. Zawsze można spotkać się pod stadionem :) Przydałyby się okolicznościowe transy i dużo pirotechniki.
Skoro będzie wiele osób to nie trzeba wchodzić na trybuny. Zawsze można spotkać się pod stadionem :) Przydałyby się okolicznościowe transy i dużo pirotechniki.

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
tymczasem "N" uruchomiła nową [link] Za każdego gola Polaków płacą miesiącem abonamentu gratis.
podobno jest zakaz noszenia broni podczas euro. Jestem ciekaw czy nie zakażą też materiałów pirotechnicznychFedelta pisze:Świetny pomysł.
Ustawki na Euro to nie problem, PZPN tworzy rzeczywistość rodem z serialu Alternatywy 4, pomiędzy kibicowaniem siatkarskim a piłkarskim jest różnica jak między sitcomem a dobrą polską komedią i, a Real się sprzedał. Mówiąc krótko - polecam wywiad z dr Dominikiem Antonowiczem, ultrasem i specem od kibiców:
[link] ... -pzpn-owi/
[link] ... -pzpn-owi/
"tymczasem "N" uruchomiła nową promocję Za każdego gola Polaków płacą miesiącem abonamentu gratis."
Czy jest tak, ze nawet N nie wierzy w sukces naszych piłkarzy? Szkoda.
Ja nie spodziewam się jakiś rewelacji. Nawet jakby było tak, że będzie mecz otwarcie, mecz o wszystko i mecz o honor ;) to i tak będę kibicował Polsce
Czy jest tak, ze nawet N nie wierzy w sukces naszych piłkarzy? Szkoda.
Ja nie spodziewam się jakiś rewelacji. Nawet jakby było tak, że będzie mecz otwarcie, mecz o wszystko i mecz o honor ;) to i tak będę kibicował Polsce
-
kolejna wypowiedź Tomaszewskiego, która potwierdza przekonania większości Polaków:
http://www.youtube.com/watch?v=tQIJ1w6r ... ure=relmfu
-
lubię Janka i jego wypowiedzi, w większości się zgadzam, ale zauważyłem ze z Janka zrobiła się teraz taka męska Pani Barbara hehelinkinx pisze:kolejna wypowiedź Tomaszewskiego, która potwierdza przekonania większości Polaków:

-
Jak dla mnie Tomaszewski obok Laty to największy pajac w Polskiej piłce.
Co innego nie kibicowanie reprezentacji, a co innego mówienie, że na euro będzie się kibicowało Niemcom.
Nie obchodzi Cię Polska reprezentacja i Euro to nie oglądaj i nie mów, że kibicujesz Niemcom.
Ja mimo, że jakimś wielkim fanem nie jestem, to życzę Polskiej reprezentacji sukcesu, to szansa dla piłkarzy. Niech sobie Lewandowski, Piszczek czy tam inni zagrają na dobre kontrakty.
Co innego nie kibicowanie reprezentacji, a co innego mówienie, że na euro będzie się kibicowało Niemcom.
Nie obchodzi Cię Polska reprezentacja i Euro to nie oglądaj i nie mów, że kibicujesz Niemcom.
Ja mimo, że jakimś wielkim fanem nie jestem, to życzę Polskiej reprezentacji sukcesu, to szansa dla piłkarzy. Niech sobie Lewandowski, Piszczek czy tam inni zagrają na dobre kontrakty.
-
Prawda jest taka, że jak by dostał ciepłą posadkę to siedział by cicho.
-
prawda jest tez taka, ze inni nie majacy cieplej posadki, boja sie cokolwiek mowic, a Tomaszewski, napierdala na ta pseudo rewprezentacje az milo i za to ma od mnie duzy +!szczęściarz pisze:Prawda jest taka, że jak by dostał ciepłą posadkę to siedział by cicho.
-
[link] pierdoli. skoro czuje sie polakiem czemu teraz lub wczesniej tego nie zrobil.zagranie pod publiczke
Tesco Ist Einfach Gut
-
gdyby Polska miała rzeczywiście szanse na zwycięstwo to nigdy by czegoś takiego nie powiedział. 100 lat w Gdańsku dla Podolskiego... Koniec świata się zbliża.

-
francuz chce się przypodobać-tylko komu?
-
A najwieksza popierdolona akcja jest..spie gdzie chce..wymyslona przez tvn..i o dziwo ci pojebani ludzie klada sie wszedzie i zdjecia robia...to jest dopiero rozpierdalanie psychiczne debili...ciekawe czy wymysla zeby hotele byly darmowe dla ekip wyjazdowych klubow ligowych przeciez spac sie tez chce..wszystko za fryty imie dobra Kiboli..;D..oj te euro zrobilo z ludzi debili..:)
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
Cytat z Weszlo : ,,Dziwne rzeczy się dzieją w otoczeniu kadry. Ludovic Obraniak wydukał kilka zdań po polsku i dostał gromkie oklaski od dziennikarzy. Gdyby jeszcze powiedział na głos "ku***" to dopiero szanowni żurnaliści wpadliby w ekstazę i gotowi byliby z miejsca nadać mu państwowe odznaczenie.
Za dziesięć lat cieszyć się będziemy, jeśli reprezentant będzie potrafił zlokalizować nasz kraj na globusie.''
Za dziesięć lat cieszyć się będziemy, jeśli reprezentant będzie potrafił zlokalizować nasz kraj na globusie.''