UltrasPolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
Re: Doping na Reprezentacji
nie ten temat panowie 

-
Skąd info, że gramy w Portugalii?
Byłem i nadal jestem przekonany, że w Cardif. Ktoś chyba już od nas zabukował bilety nawet
Byłem i nadal jestem przekonany, że w Cardif. Ktoś chyba już od nas zabukował bilety nawet

Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Mecz ma się odbyć w Vila Real de Santo António.Miejscowość znajduje się przy granicy portugalsko-hiszpańskiej.Najbliższe lotnisko jest w Faro i z UK jest tam sporo lotów.Przed Belfastem przyda nam się mały trening 

-
A jakie jest najblizsze lotnisko w hiszpanii bo niestety ale w portugalii niemoge wyladowac po ostatnim meczu w lizbonie
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
- Moderator
Sewillaszczena_uns pisze:A jakie jest najblizsze [link] w hiszpanii bo niestety ale w portugalii niemoge wyladowac po ostatnim meczu w lizbonie

-
Pytanie z innej beczki a dokładnie na jakim mezu debiutowała ta sektorówka i kto jest jej właścicielem , bo zbytnio niepamiętam jej z meczów kadry
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Pogoń Szczecin. Sektorówka miała swój debiut w Szczecinie na meczu kadry z gwiazdami OE.
-
JEST TO TEMAT ODNOŚCNIE DOPINGU
Można by spróbować "tylko ty" : Tylko ty w moim sercu ty jedna jedyna niepokonana POLSKA kochana!
Można by spróbować "tylko ty" : Tylko ty w moim sercu ty jedna jedyna niepokonana POLSKA kochana!
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Stary14 pisze:JEST TO TEMAT ODNOŚCNIE DOPINGU
Moim zdaniem jak najbardziej!! Nudzą mnie już te przyśpiewki ciągłe "Polska Biało-Czerwoni" Wprowadzać nowe przyśpiewki jak np. HSV i będzie git:)
-
Po to zalorzyłem ten temat aby każdy kto ma pomysł na poprawienie dopingu i wymyślił lub dobrze przerobił jakąś nową piosenke opublikował to tutaj , mam nadzieję że na meczu w Belfaście będzie dużo kumatych ludzi którzy szybko ogarnąnowe piosenki , napewno będę chciał wszystko urozmaicać aby ludzie się uczyli tych piosenek aby póżniej każdy wiedział co ma śpiewać . Napwno dobrym pomysłem będzie wprowadzenie " zagraj jak za dawnych lat " , " tylko ty " oraz kilka starych klubowych piosenek przerobionych na reprezentacyjne które szybko wchodzą w ucho i dają dobry efekt
-
Dziwię się, że wcześniej nikt o tym nie pomyślał.
Chyba, że ja jestem w błędzie.
Napewno przydałby się bęben na meczach, np. do "Tylko Ty", wprowadzić "Wodzireja",który to ogarnie np. gramy na Łazienkowskiej to ktoś z Legii, gramy w Kielcach to wodzirej Korony ( zależnie od "gospodarzy" stadionu gdzie gra Repra - chyba, że tak już jest
)
Dlaczego nie ma " tańczymy labada " ? Można dorzucić " Do boju POLACY " ( na melodię z Marsylianki ( każdy to zna ).
Ogólnie jest mecz to Polska czołówka ULTRAS powinna się "zjednoczyć" i przygotować wspólnie oprawy, czy to kartoniady, flagi, race, sektorówki czy chociażby sektor podzielić na koszulki białe i czerwone. Wtedy wyjdzie cała trybuna jak flaga a jaki byłby efekt przy tańczeniu
Pozdro
Chyba, że ja jestem w błędzie.
Napewno przydałby się bęben na meczach, np. do "Tylko Ty", wprowadzić "Wodzireja",który to ogarnie np. gramy na Łazienkowskiej to ktoś z Legii, gramy w Kielcach to wodzirej Korony ( zależnie od "gospodarzy" stadionu gdzie gra Repra - chyba, że tak już jest

Dlaczego nie ma " tańczymy labada " ? Można dorzucić " Do boju POLACY " ( na melodię z Marsylianki ( każdy to zna ).
Ogólnie jest mecz to Polska czołówka ULTRAS powinna się "zjednoczyć" i przygotować wspólnie oprawy, czy to kartoniady, flagi, race, sektorówki czy chociażby sektor podzielić na koszulki białe i czerwone. Wtedy wyjdzie cała trybuna jak flaga a jaki byłby efekt przy tańczeniu

Pozdro
STELLA Białośliwie [link]
-
B. bęben jest ( posiada go ekipa z Irlandii która jest na każdym meczu ) bęben debiutował na wyjezdzie w Lizbonie był równierz na wyjazdach w Helsinkach , Dublinie i na meczu u siebie z Kazahstanem , jedyny problem to potrzeba doświadczongo bębniarza który by nim operował , ogólnie na przyszłość jest już zakupony porządny megafon dzięki glapo de warm . Za niecałe dwa miechy mecz tak więc dużo czasu niezostało , zapodawać panowie propozycje
-
-
HSV juz wychodzi zajebiscie, Tylko Ty ma wielki potencjal i warto cos pokombinowac z ta piesnia. Do tego bym dodal "Tonke" Widzewa bo ma mega pierdolniecie i mozna dlugo ja ciagnac, rozkminilem na szybko cos w tym stylu:
W naszych zylach polska krew
Caly swiat nas boi sie
bo najlepszych fanow ma
nasza jedyna Polska
Caly swiat nas boi sie
bo najlepszych fanow ma
nasza jedyna Polska
-
Agro pisze:HSV juz wychodzi zajebiscie, Tylko Ty ma wielki potencjal i warto cos pokombinowac z ta piesnia. Do tego bym dodal "Tonke" Widzewa bo ma mega pierdolniecie i mozna dlugo ja ciagnac, rozkminilem na szybko cos w tym stylu:
Caly swiat nas boi sie
bo najlepszych fanow ma
nasza jedyna Polska
Zamień dwa ostatnie słowa ze sobą i zobacz chyba lepiej by było.
-
Chorwackie tyle że na końcu Hej Polska Gol !!! Co wy na to
-
dobrze kminicie panowie o to mi chodziło aby każdy coś od siebie dodał a wyjdą naprawde bardzo dobre pomysły ... ostatnio przegladałem filmiki z meczu w Bratyslawie i napewno trzeba zmienić końcówkę szkocji czyli po skonzeniu klaskania drzemy sie na caly glos " TO MY TO MY POLACY " i niezle bedzie sie to mprezentowało bo to POLSKA zbytnio niewychodziło , pytanie do doświadczonych bębniarzy , czy ktoś z was będzie na meczu w belfaście ?!!??
-
-
Jak dla mnie wersja Szczeny jest ok.true pisze:To my To my To my Polacy !!!
3 x To my a nie jak szczena napisał 2
-
Jak już to heja Polska gol bo twoja wersja ma jedną sylabe za mało i wybija z rytmu.pająk pisze:Chorwackie tyle że na końcu Hej Polska Gol !!! Co wy na to
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Jest wiele ciekawych pieśni, które swietnie pasuja na reprezentacje. Np.
- " Hej Polska jestesmy z Toba, nie opuscimy Cie, nigdy Cie nie zdradzimy, bo my kochamy Cie lalalala lalalala..."
a'la Lech Poznań (Koooleeeejorz goool) :
- " lalalalalalala Heeej Poolskaaa gooool"
- "Od Szczecina, do Opola płynie piosnka ta wesoła, czy staruszek, czy małolat każdy spiewa - Polska gola..."
Pozniej dopisze jeszcze kilka.
- " Hej Polska jestesmy z Toba, nie opuscimy Cie, nigdy Cie nie zdradzimy, bo my kochamy Cie lalalala lalalala..."
a'la Lech Poznań (Koooleeeejorz goool) :
- " lalalalalalala Heeej Poolskaaa gooool"
- "Od Szczecina, do Opola płynie piosnka ta wesoła, czy staruszek, czy małolat każdy spiewa - Polska gola..."
Pozniej dopisze jeszcze kilka.
Pogoń Szczecin - i wszystko jasne!
-
W naszych zylach polska krewAgro pisze:HSV juz wychodzi zajebiscie, Tylko Ty ma wielki potencjal i warto cos pokombinowac z ta piesnia. Do tego bym dodal "Tonke" Widzewa bo ma mega pierdolniecie i mozna dlugo ja ciagnac, rozkminilem na szybko cos w tym stylu:
Caly swiat nas boi sie
bo najlepszych fanow ma
nasza jedyna Polska
naszym godlem orzel jest
kazdy w swiecie o tym wie
z Polska trzeba liczyc sie.
RTS
-
naszym godlem orzel jest
z Polska trzeba liczyc sie.
to lepsze
-
mistrzostwo świata!! mozna ciagnac cały mecz!Macjek pisze:W naszych zylach polska krew
naszym godlem orzel jest
z Polska trzeba liczyc sie.to lepsze

-
Tylko znajdź takiego chojraka co będzie bębnić przez 90min w rytm Tonkitrue pisze:mistrzostwo świata!! mozna ciagnac cały mecz!Macjek pisze:W naszych zylach polska krew
naszym godlem orzel jest
z Polska trzeba liczyc sie.to lepsze

-
Masz dobre poczucie humoru lub nigdy nieprowadziłeś dopingu , może jeszcze w klubie by ci się udało ale na kadrze to 15 minut to pociągnąć to byłby rekord
co do bębniarza to poszukujemy doświadczonej osoby która pomogła by w prowadzeniu dopingu poniewarz osoba która do tej pory zajmowała się tym niema wyczucia rytmu oraz odpowidniego doświadczenia , tak więc jeżeli jest ktoś kto chce pomoc to zapraszam na pw

-
Zvezda Jagi http://www.youtube.com/watch?v=Yo47pm16a6s" target="_blank
w naszych sercach tylko toooo
najpiękniejsze słowo toooo
Hej Pooolskoooo
Hej Pooolskoooo

-
Piesni tego typu bardzo trudno wprowadzic na stadion jakiegokolwiek polskiego klubu a co dopiero reprezentacje, niestety za duzo malyszowcow jezdzi na kadre. Gramy tylko kilka meczow w roku i ciezko to potrenowac.Żołnierz Południa pisze:Zvezda Jagi http://www.youtube.com/watch?v=Yo47pm16a6s" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Hej Pooolskoooo
Ja proponuje Polska gol ale ale na melodie piosenki Legii.
Prosta melodia, jeszcze prostsze slowa, wpada w ucho. Dla bebniarza tez chyba latwizna.
http://www.youtube.com/watch?v=98RUi9BH ... re=related" target="_blank" target="_blank
-
od 30 sek.
http://www.youtube.com/watch?v=yka_pi-jFYg" target="_blank
co prawda, to trochę nie po polsku i może co niektórym kojarzyć się trochę nieprzyjemnie, ale można by coś pod tą melodię
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=p ... ge%253C---" target="_blank
i tutaj, prosta i znana melodia, tylko trzeba słowa odpowiednie dobrać
http://www.youtube.com/watch?v=yka_pi-jFYg" target="_blank
co prawda, to trochę nie po polsku i może co niektórym kojarzyć się trochę nieprzyjemnie, ale można by coś pod tą melodię

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=p ... ge%253C---" target="_blank
i tutaj, prosta i znana melodia, tylko trzeba słowa odpowiednie dobrać

-
http://www.youtube.com/watch?v=RUz-KeJitME" target="_blank
wydaje mi się że fajnie by to mogło wyjść
biel i czerwień w naszych sercach aż po życia kres ...
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
wg mnie mogłoby to wyjsc ... proste, melodyjne i wpada w uchoKermiT143 pisze: http://www.youtube.com/watch?v=RUz-KeJitME" target="_blank" target="_blank

-
trzeba powiedziec ze niezle nam to wyszło ale trzeba tak opanowywac pisenki z większą ilością słów i bardziej melodyjne
http://www.youtube.com/watch?v=7iKXKg-X3aU" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=BYQVIGJ8Fvo" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=7iKXKg-X3aU" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=BYQVIGJ8Fvo" target="_blank
-
A co myślicie o tym:
"Ole Polska kocham cię,
tobie oddałem serce swe,
serce swoje jedyne,
całe ukochanej drużynie"

"Ole Polska kocham cię,
tobie oddałem serce swe,
serce swoje jedyne,
całe ukochanej drużynie"

-----> mi ten utwór przypadł do gustuMazzari pisze:Jest wiele ciekawych pieśni, które swietnie pasuja na reprezentacje. Np.

-
Mazzari pisze:Jest wiele ciekawych pieśni, które swietnie pasuja na reprezentacje. Np.
Bardziej do rytmu bedzie :
Polsko jestesmy z Toba, nie opuscimy Cie, nigdy Cie nie zdradzimy, bo my kochamy Cie lalalala lalalala...

-
wybiera się ktoś do Kielc 1 kwietnia na San Marino ?
niby piknikowo sie zapowiada, bo rywal mało atrakcyjny a mecz w srode to jednak ja sie chyba wybiore,
tylko kiedy bilety wkoncy beda rozprowadzane???
niby piknikowo sie zapowiada, bo rywal mało atrakcyjny a mecz w srode to jednak ja sie chyba wybiore,
tylko kiedy bilety wkoncy beda rozprowadzane???
-
o tym w wątku Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010, sprzedaż zaczyna się 7 marca na kupbilet.
-
a moze cos ze skladanki POLSKA GOL?
-
np.
POLSCY KIBICE JADA NA MISTRZOSTWA ŚWIATA
DRŻY CAŁA EUROPA, BĘDZIE KONIEC ŚWIATA
PIJANA ARMIA OPANOWUJE ŚWIAT
ZEMŚCIMY SIĘ ZA CAŁE 1000 LAT

POLSCY KIBICE JADA NA MISTRZOSTWA ŚWIATA
DRŻY CAŁA EUROPA, BĘDZIE KONIEC ŚWIATA
PIJANA ARMIA OPANOWUJE ŚWIAT
ZEMŚCIMY SIĘ ZA CAŁE 1000 LAT

[link]
-
Tak masz racje bardziej do rytmu będzie!!!acKSU pisze:Mazzari pisze:Jest wiele ciekawych pieśni, które swietnie pasuja na reprezentacje. Np.
Bardziej do rytmu bedzie :
Polsko jestesmy z Toba, nie opuscimy Cie, nigdy Cie nie zdradzimy, bo my kochamy Cie lalalala lalalala...
-
Temat dobry,zalozony przez odpowiednia osobe. Jednak mysle ze propozycji poki co starczy, teraz trzeba sie skupic na tym , aby po jednej z wybranych przez Szczene propozycji wcielac w zycie na kazdym meczu kadry, bo ostatnie mecze potwierdzily ze na dobre spotkania jezdza konkretne ekipy a nie same janusze.