Kibicowska Mapa Górnego Śląska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Mapa Górnego Śląska
kkr dobrze prawi
-
[link]

Skoro Warszawiak tak sądzi to niema co się spierać i tylko przyznać prawdę !
A my swoje...

A my swoje...

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
Jaworzno to nie Śląsk :) tylko Galicja Zachodnia :) bądź Zagłębie Krakowskie :) jak kto woli :)viceroy pisze:[link]
A my swoje...

-
Dopiero teraz zobaczyłem ten temat i widze jakie obiektywne mapki odnośnie Rudy Śl tu wrzucili niebiescy to ciśnienie mi skoczyło mianowicie chodzi mi o dzielnice Ruda 1.
Kibiców Ruchu znajdziesz na Otoku, Janasa, Bujoczka, Starowiejska, Bankowa oczywiście znajdziesz ich tez na innych ale to sa pojedyncze osoby tak samo jak Żabole mieszkający na ich ulicach.
Ruch w Rudzie 1 nie ma nic do powiedzenia bez PF i to tyle w temacie.
Dziękuje dobranoc
Widzę, że według was Ruda 1 jest podzielona na pół akurat to niebieskie to Ruda południowa gdzie spotkać kibica Ruchu jadącego na mecz jest dość trudno.RSL pisze:[link] obiektywna mapa RSL
Dobra jeżeli ta mapka nie jest obiektywna do końca to ok ale uważam to za mega babol bo to jednak połowa dzielnice. :]neRka pisze:ta mapka przedstawia miej więcej jak kształtują sie wpływy na dzielnicach. A nie dokładnie kto gdzie jest, bo takie coś jest prawie nie możliwe do zrobienia. Zresztą w tych okolicach o których mówisz nie tylko Szczęść Boże ( dla niewiedzących, ulica wjazdowa z Rudy do Zabrza ) jest za Ruchem ( zresztą na Szczęść Boże można także spotkać żaboli ).Łupaszko pisze: Wiem ze Ruda Sl to kosmos, ale czy nie wartałoby zaznaczyc że cześć Szcześc Boże (dzielnica Ruda) to kibice Ruchu?
Kibiców Ruchu znajdziesz na Otoku, Janasa, Bujoczka, Starowiejska, Bankowa oczywiście znajdziesz ich tez na innych ale to sa pojedyncze osoby tak samo jak Żabole mieszkający na ich ulicach.
Ruch w Rudzie 1 nie ma nic do powiedzenia bez PF i to tyle w temacie.
Dziękuje dobranoc