Wywieś flagę, nie bądź ch.. !!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

fcb

Post autor: fcb » 01.06.2008, 14:37

[quote="swiezaksp"]
Czepiłes sie szczegółu podkreslając kopaczy ale przeciez wiadomo ze chodzi o Rogera zrobil to dla hajsu i tyle nie urazajac tu nikomu ale bedzie z nim tak samo jak z Olisadebe,a potem wyjedzie za granice naszego krajuq [quote]

ale co ja na to poradze?
mozna protestowac przeciwko Rogerowi w reprezentacji, ale nie zeby bojkotowac ME, reprezentacje, czy przez tego zawodnika nie wywieszac flage.
zrobicie jak uwazacie
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

iparts.pl
fcb

Post autor: fcb » 01.06.2008, 14:37

[quote="swiezaksp"]
Czepiłes sie szczegółu podkreslając kopaczy ale przeciez wiadomo ze chodzi o Rogera zrobil to dla hajsu i tyle nie urazajac tu nikomu ale bedzie z nim tak samo jak z Olisadebe,a potem wyjedzie za granice naszego krajuq [quote]

ale co ja na to poradze?
mozna protestowac przeciwko Rogerowi w reprezentacji, ale nie zeby bojkotowac ME, reprezentacje, czy przez tego zawodnika nie wywieszac flage.
zrobicie jak uwazacie
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 01.06.2008, 15:05

fcb pisze: mozna protestowac przeciwko Rogerowi w reprezentacji, ale nie zeby bojkotowac ME, reprezentacje, czy przez tego zawodnika nie wywieszac flage.
zrobicie jak uwazacie
A ja się zapytam tak. Czy jak gra np Legia, Wisła czy Lech w jakiś pucharach europejskich to też wywieszasz dla nich flagę? Czy uważasz, że oni Ciebie reprezentują?
Ja obecną drużynę która nazywana jest reprezentacją traktuję jak każdy inny zespół ligowy który sobie ściąga i kupuje zawodników i nie uważam, że ta drużyna reprezentuje mnie jako Polaka.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 01.06.2008, 21:26

panowie szacuneczek dla tych co tak naprawde zbojkotuja kadre bo mi to sie na pewno nie uda - nie moge byc obojetny wobec mojej reprezentacji. nadzieja moja taka, ze ten patologiczny incydent sie juz nie powtorzy i takie manewry nie beda postepowac w naszej kadrze w przyszlosci. inaczej, po ewentualnym sukcesie kadry w najblizszych mistrzostwach europy dzieki oczywiscie rogerowi, bedziemy mogli naprawde sie obawiac o przyszlosc i polskosc naszej reprezentacji. bo takich patentow - jezeli okaza sie wypalem - juz nie odpuszcza.
j****

fcb

Post autor: fcb » 02.06.2008, 16:46

Torfiorz pisze:
fcb pisze: mozna protestowac przeciwko Rogerowi w reprezentacji, ale nie zeby bojkotowac ME, reprezentacje, czy przez tego zawodnika nie wywieszac flage.
zrobicie jak uwazacie
A ja się zapytam tak. Czy jak gra np Legia, Wisła czy Lech w jakiś pucharach europejskich to też wywieszasz dla nich flagę? Czy uważasz, że oni Ciebie reprezentują?
Ja obecną drużynę która nazywana jest reprezentacją traktuję jak każdy inny zespół ligowy który sobie ściąga i kupuje zawodników i nie uważam, że ta drużyna reprezentuje mnie jako Polaka.
dramat normalnie
flage wywieszam tylko jak gra reprezentacja MOJA, i tylko na najwazniejszych imprezach by nie zdewaluować jej znaczenia, ze byle mecz i wisi flaga.
przez jednego naturalizowanego nie bede się wyrzekał MOJEJ druzyny narodowej

Incognito.

Post autor: Incognito. » 02.06.2008, 23:27

...
Ostatnio zmieniony 02.06.2008, 23:29 przez Incognito., łącznie zmieniany 1 raz.

Incognito.

Post autor: Incognito. » 02.06.2008, 23:27

z forum Widzewa:

[link]
[link]

Flaga zawieszona na Chojnach

Radog78

Post autor: Radog78 » 03.06.2008, 15:08

fcb pisze:
(......)

dramat normalnie
flage wywieszam tylko jak gra reprezentacja MOJA, i tylko na najwazniejszych imprezach by nie zdewaluować jej znaczenia, ze byle mecz i wisi flaga.
Dramat normalnie to jest wtedy kiedy ludzie traktują reklamę jednego z browarów jako flagę narodową i chcą ją wywieszać przy najważniejszych imprezach żeby nie "zdewaluować" jak to określiłeś jej znaczenia.
A już najlepsze jest Twoje ostatnie zdanie. O jakim wyrzekaniu piszesz? Właśnie przez neutralizowanego to już niema prawa nazywać się reprezentacją narodową.

A już najbardziej rozwla mnie porównywanie Podolskiego czy innych tego typu graczy w innych reprezentacjach do Rogera. Po pierwsze żadnemu z nich Prezydent kraju na szybko miesiąc przed imprezą obywatelstwa nie załatwiał. Po drugie chociażby Podolski wychował się w Niemczech, spędził tam praktycznie całe życie, na codzień posługuje się językiem niemieckim tylko z pochodzenia jest Polakiem. Po trzecie miał do wyboru gdzie grać wybrał Niemcy. A Roger jak by taki wybór miał po między Polską a Brazylią, jak myślisz co by wybrał. Na jego i nasze nieszczęście o grze w Brazylii może tylko pomarzyć bo jest za cienki w te klocki. Nie rozumiem jak można taki wynalazek uznawać za reprezentanta własnej Ojczyzny.

marius09

Post autor: marius09 » 03.06.2008, 15:12

Ja tam flagi nie wywieszam na znak protestu przeciwko barwieniu podrzędnych piłkarzy i robienia z nich na siłę Polaków. Ktoś kto jest Polakiem ma coś z tym krajem wspólnego a nie na szybko byle zdążyć na czas zgłoszeń.

KSUFANATIC

Post autor: KSUFANATIC » 03.06.2008, 15:43

a ja flage wywiesze mam to w d**** ze w reprze gra roger gral juz olisadebe i przezylismy wogole roger jest troche jasniejszy od olisadebe idac tym tokiem nastepny w kolejce bedzie indianin a potem jakis chinol, j**** to wazne zeby zagral na 100% i zebysmy wjebali niemcom, nie pierwszy i nie ostatni taki transfer w naszej kadrze bo trzeba tez na to patrzec realnie, taka jest tendencja w pilce swiatowej i zadne smecenie typu " NIE DLA ROGERA!!!" nic tu nie zmieni mam nadzieje ze bedzie konkretnym wzmocnieniem kadry a wszyscy beda zdzierac zelowki w niedziele, bez zbednej napinki panowie bo nie ma o co POZDRO

fcb

Post autor: fcb » 04.06.2008, 14:10

Radog78 pisze:
fcb pisze:
(......)

dramat normalnie
Dramat normalnie to jest wtedy kiedy ludzie traktują reklamę jednego z browarów jako flagę narodową i chcą ją wywieszać przy najważniejszych imprezach żeby nie "zdewaluować" jak to określiłeś jej znaczenia.
A już najlepsze jest Twoje ostatnie zdanie. O jakim wyrzekaniu piszesz? Właśnie przez neutralizowanego to już niema prawa nazywać się reprezentacją narodową.

A już najbardziej rozwla mnie porównywanie Podolskiego czy innych tego typu graczy w innych reprezentacjach do Rogera. Po pierwsze żadnemu z nich Prezydent kraju na szybko miesiąc przed imprezą obywatelstwa nie załatwiał. Po drugie chociażby Podolski wychował się w Niemczech, spędził tam praktycznie całe życie, na codzień posługuje się językiem niemieckim tylko z pochodzenia jest Polakiem. Po trzecie miał do wyboru gdzie grać wybrał Niemcy. A Roger jak by taki wybór miał po między Polską a Brazylią, jak myślisz co by wybrał. Na jego i nasze nieszczęście o grze w Brazylii może tylko pomarzyć bo jest za cienki w te klocki. Nie rozumiem jak można taki wynalazek uznawać za reprezentanta własnej Ojczyzny.
a gdzie ja napisalem ze flage z tyskiego traktuje jak swoja narodowa? wywiesze normalna flage narodową, i wywiesze także ten banerek tyskiego.

jesli ktos nie chce flagi wywiesic z tego powodu ze uwaza ze ta reprezentacja nie jest juz reprezentacją Polski, to idąc tym tokiem myslenia uwaza ze czyja jest to reprezentacja? czyja jak nie jego?
mi sie tez nie podoba forma w jakiej Roger otrzymał obywatelstwo, ale przez jednego piłkarza nie będę zakładnikiem bojkotu.

co do Klose czy Podolskiego to ja takiego porównania nie uzyłem, i raczej nie do mnie sie to odnosiło tylko do kogos innego (?)

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 04.06.2008, 16:52

Ja flagę wywieszę bardzo chętnie. Mam gdzieś Rogera, ale cóż poradzic. Jedna czarna owca się znalazła, ale kadra Polski to wciąż kadra Polski. A tu wielcy radykałowie próbują się wybic.

A po za tym popieram Kennego :wink:

POLSKA!

maślak

Post autor: maślak » 05.06.2008, 03:22

i ja jestem obywatelem o poglądach narodowo-radykalnych, ale to nie jest wina piłkarzy ze gra z nimi brazylijczyk...
Dla mnie repra zawsze jest wartością najwyższą, tym bardziej że wszyscy poza 1 odludkiem to Polacy i nie będę bojkotował mistrzostw przez 1 kolorowego karierowicza.
Kadra dla Polaków!
Finał jest nasz!
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat

piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... » 05.06.2008, 09:33

a ja jade zaraz do sklepu i kupuje 2 zgrzewki, 1 flaga na budowę, duga na balkon i trzymam kciuki za wszystkich, którzy reprezentuja mój kraj

Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi » 05.06.2008, 09:45

Pierdolić te flagi tyskiego, w sieci Polo Market/ABC można kupić normalną flage z godłem za pare złotych. I j**** to że gra Roger, niech gra, w innych reprezentacja gra po kilku obcokrajowców, a są i takie że prawdziwi reprezentanci są mniejszością.

Dość pierdolenia i jedziemy z tymi kurvami :!:
Obrazek

Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice » 05.06.2008, 09:58

tak czytam poniektore posty i odnosze wrazenie ze zachowujecie sie jak dzieci...troche nie hallo ze tyz przed mistrzostwami Roger dostał powołanie,ale jesli jest on faktycznym wzmocnieniem to co wolicie?Drewnialdo czy jego?Jestesmy w zjednoczonej europie a w Polsce jeszcze jakies stereotypy sie utrzymuja,idzmy do przodu a nie stojmy w miejscu i sie bedziemy kłucic jak baby na jarmarku...
W sumie polak jedynie co potrafi to sie kłucic i isc w zaparte i inaczej byle by na złosc zrobic,takim juz jestesmy narodem ze tylko wojny nas jednocza a jak jest spokoj to nam sie nudzi i sie wadzimy...
Co do flag to sa one roznie kolportowane ale napewno na zasadzie kup pan tyskie dostaniesz flage.U mnie akurat za 5 puszek jest flaga,znajoma expedientka dorzuciła mi druga;-)były w Dzienniku Zachodnim ale jest to gazeta regionalna.
Co do samego wyniku meczu z niemcami,wierze ze pod dowodctwem Leo,po raz pierwszy wygramy z niemcami 2:1 i mysle ze jedna z bramek własnie strzeli roger,a wtedy czesc tych z opozycji napewno przestanie sie go czepiac.pozdro dla normalnych.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.

Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi » 05.06.2008, 11:01

Żaba-Katowice pisze:tak czytam poniektore posty i odnosze wrazenie ze zachowujecie sie jak dzieci...troche nie hallo ze tyz przed mistrzostwami Roger dostał powołanie,ale jesli jest on faktycznym wzmocnieniem to co wolicie?Drewnialdo czy jego?Jestesmy w zjednoczonej europie a w Polsce jeszcze jakies stereotypy sie utrzymuja,idzmy do przodu a nie stojmy w miejscu i sie bedziemy kłucic jak baby na jarmarku...
W sumie polak jedynie co potrafi to sie kłucic i isc w zaparte i inaczej byle by na złosc zrobic,takim juz jestesmy narodem ze tylko wojny nas jednocza a jak jest spokoj to nam sie nudzi i sie wadzimy...
Co do flag to sa one roznie kolportowane ale napewno na zasadzie kup pan tyskie dostaniesz flage.U mnie akurat za 5 puszek jest flaga,znajoma expedientka dorzuciła mi druga;-)były w Dzienniku Zachodnim ale jest to gazeta regionalna.
Co do samego wyniku meczu z niemcami,wierze ze pod dowodctwem Leo,po raz pierwszy wygramy z niemcami 2:1 i mysle ze jedna z bramek własnie strzeli roger,a wtedy czesc tych z opozycji napewno przestanie sie go czepiac.pozdro dla normalnych.
Głos Rozsądku.
Obrazek

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 05.06.2008, 11:08

Ale co do flag Tyskiego, to trzeba przyznac że kampania reklamowa udała im się znakomicie. Co chwila na meczach można spotkac ich flagi, wiszą na balkonach. Za granicą też, na niemal każdym meczu kadry sie pojawiają.

Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice » 05.06.2008, 12:26

Hetman_KSV pisze:Ale co do flag Tyskiego, to trzeba przyznac że kampania reklamowa udała im się znakomicie. Co chwila na meczach można spotkac ich flagi, wiszą na balkonach. Za granicą też, na niemal każdym meczu kadry sie pojawiają.
cos za cos,ci z Tychow nie sa głucami,reklamuja sie wszedzie...czesc flag poszła za złotowke a za czesc trza było kupic pare bronkow ale jakby nie było falgi wisza gdzie sie da;-)

piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... » 05.06.2008, 12:49

kupiłem 2 opakowanie po 10 Tyskich i obie flagi już wiszą. Polecam też flagi samochodowe, ja kupiłem w Lidlu po 9,99 pln. Pamiętam z MŚ w Niemczech, że sporo ich jeździło na samochodach, zróbmy to samo w Polsce! Kto może flaga na auto!

dynek

Post autor: dynek » 05.06.2008, 13:36

piekne lata 90-te... pisze:kupiłem 2 opakowanie po 10 Tyskich i obie flagi już wiszą. Polecam też flagi samochodowe, ja kupiłem w Lidlu po 9,99 pln. Pamiętam z MŚ w Niemczech, że sporo ich jeździło na samochodach, zróbmy to samo w Polsce! Kto może flaga na auto!
Ja kupilem na allegro ale pewnie przez strajk poczty nie dojda. Chcialem takie cos bo kuzyn ma auto na sutriackich blachach wiec jakis polski akcent musi byc :) Niewiecie gdzie w Krk kupie takie flagi ? nawet niewiem czy tu mamy Lidla.

Kondon

Post autor: Kondon » 05.06.2008, 14:06

dynek pisze:
piekne lata 90-te... pisze:kupiłem 2 opakowanie po 10 Tyskich i obie flagi już wiszą. Polecam też flagi samochodowe, ja kupiłem w Lidlu po 9,99 pln. Pamiętam z MŚ w Niemczech, że sporo ich jeździło na samochodach, zróbmy to samo w Polsce! Kto może flaga na auto!
Ja kupilem na allegro ale pewnie przez strajk poczty nie dojda. Chcialem takie cos bo kuzyn ma auto na sutriackich blachach wiec jakis polski akcent musi byc :) Niewiecie gdzie w Krk kupie takie flagi ? nawet niewiem czy tu mamy Lidla.
poczta ma jakis strajk?? bo jak dlugim czasie do mnie przesylka dojdzie !!?? moze byc pw ,a post do kasacji , sory :wink:

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 05.06.2008, 14:43

dynek pisze:
Wydaje mi się, że w każdym Krakowskim markecie taką dostaniesz. U nas przynajmniej tak jest, a przynajmniej było. W Lidlu wciąż są :wink:

maciej!

Post autor: maciej! » 06.06.2008, 23:20

Tak ogólnie to sporo aut ma 'zamontowane' flagi, szale etc. Super to wygląda.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

Kondon

Post autor: Kondon » 06.06.2008, 23:36

incognit0 pisze:Dziś wywiesiłem flagę Polski z Tyskiego i ktoś mi ją zwinął z balkonu :roll: Dodam, że mieszkam na parterze :roll:
Szkoda ludzi...
na Śląsku mieszkasz?

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 07.06.2008, 00:08

maciej! pisze:Tak ogólnie to sporo aut ma 'zamontowane' flagi, szale etc. Super to wygląda.
A i w Zawierciu (co dla mnie jest sporą niespodzianką) sporo osób auta przyozdobiło we flagi. Zobaczymy co będzie w niedziele :twisted:

JSC

Post autor: JSC » 07.06.2008, 00:30

Jutro wożę koleżankę do jej ślubu, ale zgoziłem się pod warunkiem ze na tylnej szybie będzie flaga Polski ... FUTBOLOWI PATRIOCI :D
Obrazek

pogoniarz73

Post autor: pogoniarz73 » 07.06.2008, 07:01

incognit0 pisze:Dziś wywiesiłem flagę Polski z Tyskiego i ktoś mi ją zwinął z balkonu :roll: Dodam, że mieszkam na parterze :roll:
Szkoda ludzi...
...jakbyś wywiesił flagę narodową a nie to tyskie gówno to może nikt by nie zawinął :roll:

Sztygar

Post autor: Sztygar » 07.06.2008, 07:15

pogoniarz73 pisze:
Szkoda ludzi...
...jakbyś wywiesił flagę narodową a nie to tyskie gówno to może nikt by nie zawinął :roll:
To już przechodzi ludzkie pojęcie ...
Co wy macie z tym tyskim ? jak komuś to przeszkadza to niech sobie zawinie i tyle :roll: - napisu nie widać ...
A tak samo mogą ci zawinąć Polską flage...

Abdon

Post autor: Abdon » 07.06.2008, 12:08

Żaba-Katowice pisze:tak czytam poniektore posty i odnosze wrazenie ze zachowujecie sie jak dzieci...troche nie hallo ze tyz przed mistrzostwami Roger dostał powołanie,ale jesli jest on faktycznym wzmocnieniem to co wolicie?Drewnialdo czy jego?

Ale nie jest nasz i nie ma nic z Polską wspólnego . A i odpierdol się od Rasiaka , bo to jest prawdziwy Polak z krwi i kości . Z resztą jak masz takie podejście do wszystkiego to tylko się zajebać . Nie uznaje powiedzenia osiągnąć sukces wszystkimi możliwymi środkami . Jest coś takiego jak moralność , a w przyznawaniu honoru reprezentowania naszego kraju obcej osobie mówi samo za siebie . A największym winnym tego wszystkiego jest Leo i nikt więcej .. j**** te mistrzostwa , skaza pozostanie ..

Jestesmy w zjednoczonej europie a w Polsce jeszcze jakies stereotypy sie utrzymuja,idzmy do przodu a nie stojmy w miejscu i sie bedziemy kłucic jak baby na jarmarku...
Zainwestuj w słownik i nie kalecz tej mowy . Jesteś tak nierozgarnięty by nie myśleć samodzielnie ? Tak jakbym czytał jakiś szmatławiec .

:shock: :shock: :shock: O kurde , myślisz że jest tu aż tyle kibiców sukcesu którzy zmienią zdanie po zwycięstwie ? Będą krzyczeć Leoooo i Roger ? To by oznaczało , że jesteśmy niecharakterni . Ja myślę , że Twoja wizja się jednak nie spełni . Oczywiście jest dużo takich jak Ty w Polsce , frajerów dla których liczy się jak najwięcej jaki i ewentualny prestiż w oczach innych . To tylko dowodzi co media robią ludziom z mózgu .

Radog78

Post autor: Radog78 » 07.06.2008, 12:51

fcb pisze: (.....)

jesli ktos nie chce flagi wywiesic z tego powodu ze uwaza ze ta reprezentacja nie jest juz reprezentacją Polski, to idąc tym tokiem myslenia uwaza ze czyja jest to reprezentacja? czyja jak nie jego?
mi sie tez nie podoba forma w jakiej Roger otrzymał obywatelstwo, ale przez jednego piłkarza nie będę zakładnikiem bojkotu.
A idąc Twoim tokiem myślenia, to jak do rosołu wpadnie kawałek gówna, to stwierdzisz że to nadal rosół i oczywiście go wszamiesz bo z powodu kawałka gówna nie będziesz głodny chodził.

fcb

Post autor: fcb » 07.06.2008, 14:55

Radog78 pisze:
fcb pisze: (.....)

A idąc Twoim tokiem myślenia, to jak do rosołu wpadnie kawałek gówna, to stwierdzisz że to nadal rosół i oczywiście go wszamiesz bo z powodu kawałka gówna nie będziesz głodny chodził.
co ty tak sie srasz?
napisalem nie chcesz nie wywieszaj
jesli przez jednego czlowieka dla ciebie nie jest to reprezentacja Polski to ok, mozesz sobie ja uwazac za reprezetnacje Brazyli czy Zimbabwe
rozumiem ze nie bedziesz oglądał meczu Polska - Niemcy bo wlasciwie to nie bedzie grała twoja reprezentacja? oczywiscie szanuje to :lol:
p.s. porównania masz iście homeryckie

bary.

Post autor: bary. » 07.06.2008, 15:33

Nasuwa mi się jeden wniosek.

2 grupy ludzi, jedni wywieszają barwy i kibicują Polakom (ci majęcy i nie mający w d**** to że będzie tam asfalt), oraz drudzy którzy z powodu szybkiego wzięcia asfalta na Euro olewają kadrę i narodowe emblematy.
Jak znam życie i jedni i drudzy zgodnie będą oglądali występy naszej kadry, a czarny i tak nie zagra chyba że w meczu o pietruszkę.
Osobiście go tam nie chcę ale kibicuje Polakom (nie tym przyszytym).

Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice » 08.06.2008, 09:00

Abdon pisze:
Żaba-Katowice pisze:tak czytam poniektore posty i odnosze wrazenie ze zachowujecie sie jak dzieci...troche nie hallo ze tyz przed mistrzostwami Roger dostał powołanie,ale jesli jest on faktycznym wzmocnieniem to co wolicie?Drewnialdo czy jego?

Ale nie jest nasz i nie ma nic z Polską wspólnego . A i odpierdol się od Rasiaka , bo to jest prawdziwy Polak z krwi i kości . Z resztą jak masz takie podejście do wszystkiego to tylko się zajebać . Nie uznaje powiedzenia osiągnąć sukces wszystkimi możliwymi środkami . Jest coś takiego jak moralność , a w przyznawaniu honoru reprezentowania naszego kraju obcej osobie mówi samo za siebie . A największym winnym tego wszystkiego jest Leo i nikt więcej .. j**** te mistrzostwa , skaza pozostanie ..

Jestesmy w zjednoczonej europie a w Polsce jeszcze jakies stereotypy sie utrzymuja,idzmy do przodu a nie stojmy w miejscu i sie bedziemy kłucic jak baby na jarmarku...
Zainwestuj w słownik i nie kalecz tej mowy . Jesteś tak nierozgarnięty by nie myśleć samodzielnie ? Tak jakbym czytał jakiś szmatławiec .

:shock: :shock: :shock: O kurde , myślisz że jest tu aż tyle kibiców sukcesu którzy zmienią zdanie po zwycięstwie ? Będą krzyczeć Leoooo i Roger ? To by oznaczało , że jesteśmy niecharakterni . Ja myślę , że Twoja wizja się jednak nie spełni . Oczywiście jest dużo takich jak Ty w Polsce , frajerów dla których liczy się jak najwięcej jaki i ewentualny prestiż w oczach innych . To tylko dowodzi co media robią ludziom z mózgu .
frajer cie zrobił,zapomniał uspic...madry zza klawiatury...debil.Rasiak to dno,chodz ktos stwierdził inaczej i go zatargał na wyspy...nastepny "honorowy" idiota.
pewnie ze zmienia zdanie,a co myslisz ze beda myslec jak ty?cieniasie.

Daron1905

Post autor: Daron1905 » 08.06.2008, 09:43

Flaga już na balkonie powiewa , a tyskie było dobre ;)

Ciekawski

Post autor: Ciekawski » 08.06.2008, 09:58

Do osób którzy się tak pieklą na występy Rogera w reprze, mam rozumieć że bojkotujecie i zamiast meczu oglądacie na wspólnej, bo przecież to już nie jest Reprezentacja Polski (tak wywnioskowałem). Po ME 2008, o Rogerze wszyscy zapomną bo pewnie sam sobie da spokój z tym, skoro kibice go nie tolerują. Nie powiem, bo sam wolałbym aby nasi gracze byli w 100% polakami, ale jeden Roger nie spowoduje u mnie wzruszenia i będe oglądał i kibicował z całych sił. Takie jest moje zdanie.
P.S. - DO BOJU POLSKOOOOOOOOO !!!!!!
Obrazek

GhettoBoy82

Post autor: GhettoBoy82 » 08.06.2008, 10:01

A teraz coś odemnie.Wczoraj Mistrzostwa sie zaczeły i po pierwszysch obserwacjach widze że nie tylko u nas zawodnicy z Brazylii robia kariere :D Np w Turcji też sobie taki biega.Nie popieram tego,jakby to powiedzieć....że reprezentacja zmienia sie w klub.Ale jest niestety XXI wiek i takie rzeczy są normalne,że tak powiem na porzadku dziennym.A jeśli chodzi o naszych graczy to ja kibicuje Reprezenatacji Polski a nie zawodnikom którzy tam grają.Wiadomo piłkarze sie zmieniają my zostajemy :lol: Nasz prezas(czytaj prezydent) zaufundował nam transfer roku a tu wszyscy narzekają :lol: Falga juz wywieszona.......czekam do godziny zero :) aha no mieszkam na parterze ciekawe czy ktoś mi dmuchnie moje barwy :lol:

Abdon

Post autor: Abdon » 08.06.2008, 11:35

frajer cie zrobił,zapomniał uspic...madry zza klawiatury...debil.Rasiak to dno,chodz ktos stwierdził inaczej i go zatargał na wyspy...nastepny "honorowy" idiota.
pewnie ze zmienia zdanie,a co myslisz ze beda myslec jak ty?cieniasie.

Więcej niż 15 lat chyba nie masz ... Nie potrafisz normalnie dyskutować ? Rasiak grał w Totenhamie , Boltonie , Derby .. Czym się Ty możesz poszczycić ?

Druga sprawa to forum sięga dna skoro toleruje się tu takie wynalazki . Kiedyś takie teksty były nie do pomyślenia . Ba obecnie na wielu forach jest to nie do pomyślenia . To tylko obrazuje , że problem tkwi w społeczności "kibice" , a nie wpływem dzieci neo . Które na niektórych forach w ogóle nie istnieją ...

Edit :

Potwierdza moje słowa to :
Od: Żaba-Katowice

chciało ci sie penisie tak skrupulatnie cytowac wszystko?i to frajerskie pierdolenie o inwestycjach w słownik...pajac jestes i tyle.madrala zza klawiatury...idz sie przewietrz bo za długo siedzisz przed kompem i p********* smuty,jestes jak ten mocherowy j***** beret,Bog "honor ojczyzna,a reszte spalic albo połozyc na zolu,zamiast asfaltu...

Tamak

Post autor: Tamak » 08.06.2008, 12:28

Widzę, że dyskusja podzieliła się na dwa tematy.

1. Roger - nie da się ukryć, że naród szanujący sam siebie, swoją historię i przeszłe pokolenia, nie powinien się dopuszczać takich procederów. Przecież ten osobnik jest w naszym kraju od zaledwie 2 lat. Nie ma z nim najmniejszych związków. Zdania po polsku składnie nie wypowie. I przynajmniej w moim przypadku, jego kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Tak samo jak obecnie jestem przeciw Rogerowi, identyczną postawę prezentowałbym gdyby na jego miejscu był Ukrainiec, Duńczyk czy Słowak. Po prostu pewnych rzeczy się nie robi. Nie powinno się osiągać sukcesów za wszelką ceną - depcząc po drodze honor ojczyzny. Nie wszystko jest na sprzedaż. W codziennym życiu też możemy iść na łatwiznę i wysłać na ulicę laskę czy siostrę, dla pewnych i niezłych pieniędzy oraz własnej wygody i nie przemęczania się. Ale nie o to tutaj chodzi. Jeśli jesteśmy w danym okresie słabsi piłkarsko, to trudno. Widocznie tak ma być. Powinno się wtedy innymi metodami dochodzić do wyników, jak praca u podstaw czyli szkolenie młodego narybku. Być może efekty wtedy przyjdą za 5, może dopiero za 10 lat, nawet za 15. Ale przynajmniej mamy czyste sumienie, że się nie skurwiliśmy. Nie zawsze powinno się iść na skróty, bo od doraźnych sukcesów ważniejsze są pewne zasady. Żal, że na tym forum z każdym rokiem pojawia się coraz więcej osób z wypraną głową przez tvny, wyborcze, itd. Nie rokuje to dobrze na przyszłość.
Natomiast co do kibicowania kadrze, to ja dalej będę to robił. Przez chory pomysł 2-3 ludzi(Leo, Listek, Kaczor), nie skreślę całej reprezentacji. W tym momencie musiałbym się wypiąć na pozostałych 22 ludzi reprezentujących mój kraj. Tylko po prostu przez Rogera ewentualna radość z dobrego wyniku będzie o te kilka procent mniejsza.

2. Flaga - tylko narodowa. Nie wyobrażam sobie abym miał wywiesił płótno z reklamą jakiejś firmy. Są pewne świętości wśród których barwy narodowe zajmują najwyższe miejsce. Tyskie wyczaiło dobrą promocję swojej marki. To nie ma nic wspólnego z ich poczuciem patriotyzmu. Kasa i nic więcej. Dlatego kompletnie nie rozumiem osób, które jarają się tą flagą. Dla mnie dno i dwa metry mułu. Jedyne wytłumaczenie to zwyczajna nieświadomość. Ktoś rozkręcił machinę, zrobiła się moda na te banery i ludziom dosłownie odjebało. Owczy pęd i przy okazji darmowa reklama browaru. Tak ustawić sobie tysiące osób - czapki z głów przed Tyskim za speców od PR.

ODPOWIEDZ