07.05.2008 Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
No to jeśli oceniasz ekipe po ilości napisów na murach to jesteś "dobry"P.B pisze:pomysl z transparentem mial juz byc zrealizowany na meczu w Wodzislawiu , ale zostal zrealizowany dopiero teraz , Cidroki dobrze wiecie ze jednak Bytom - Polnoc nie jest do konca taki Cidrowski , bynajmniej moga swiadczyc o tym napisy obecne i te zamalowanePozdrawiam

a transparent "Radzionków to Polonia..." bardziej by się nadawał do działu humor

-
Przeglądam fotki na stronce Jagi i wychodzi na to, że Legia rozkminiła rywalom oprawę ze Stańczykiem. No bo trans "Białostocka Błazenada" w sektorze legionistów raczej nie przypadkowy? Czekam na potwierdzenie. Jeśli tak to duży plus dla Legii i zarazem spory policzek dla Jagi, wiedząc jak długo czekali na ten mecz i biorąc pod uwagę, że w Białymstoku Legię traktują jako największego wroga.
-
Pan Mloda Petra szczyci sie tym ze wybili szyby w aucie gdy ten stal na swiatlach....brawo,jesli sie myle to mnie popraw bo ja slyszalem taka wersje1925 pisze:Skoro pan Młoda Petra jest taki Kumaty to moze niech napisze cos wiecej ....Młoda_Petra pisze:Arka napinacze a takto spierdalacie!
pozdro od Młodej Petry!
-
-
Widzów na Polonii około 8 tysięcy + około 600 osobowa grupa Leszków,pewnie jak komuś sie od nich będzie chciało to napisze dokładną liczbę,prezentujemy w tym meczu kilka transparentów które kierowane są do władz Bytomia(każdy widział jak nam stadion remontowali,teraz z zadaszeniem jest problem bo nie umieją znaleźć wykonawcy).Zawisnął tez transparent odnośnie Radzionkowa

i nie piszcie jakis tam bzdur fanatycy cidrów ze to hasla z waszego forum itp bo haslo te zostalo wymyslone zaraz po tamtym wekendzie,tak jak juz kolega wyzej napisal,mial on byc juz w Wodzislawiu lecz nasi ultrasi nie zrobili tego na czas i wczoraj zawisnal.Ogólnie nie bedziemy sie z wami tutaj kłócić kogo jest wiecej na Bytom Pólnoc bo kto byl na cidrach jako inny klub to wie jak to u was pod stadionem jest!!!Powracając do meczu-zdobywamy punkt i tylko kataklizm nas w ostatniej kolejce moze spuscic do 2 ligi(baraz)
i nie piszcie jakis tam bzdur fanatycy cidrów ze to hasla z waszego forum itp bo haslo te zostalo wymyslone zaraz po tamtym wekendzie,tak jak juz kolega wyzej napisal,mial on byc juz w Wodzislawiu lecz nasi ultrasi nie zrobili tego na czas i wczoraj zawisnal.Ogólnie nie bedziemy sie z wami tutaj kłócić kogo jest wiecej na Bytom Pólnoc bo kto byl na cidrach jako inny klub to wie jak to u was pod stadionem jest!!!Powracając do meczu-zdobywamy punkt i tylko kataklizm nas w ostatniej kolejce moze spuscic do 2 ligi(baraz)
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Roger w zasadzie swój cel zrealizował, ma paszport UE dzięki czemu łatwiej będzie mu znaleść klub za granicą. od początku cała sprawa miała na celu tylko jego wypromowanie i zwiększenie szans na dobry angaż za granicą, szkoda tylko że ręke do tego przyłożyły najważniejsze instytucje naszego kraju... w zasadzie jak Legia sprzeda Rogera to kaczor powinien się zgłosić po prowizje...Smokofilimidynek pisze:Gdyby nie te celtyki nie mieliby do czego się przyczepić, co nie zmienia faktu że Roger chyba sam się "wyeliminuje" z kadry na Euro.Po prostu nie jest akceptowany jako reprezentant Naszego kraju i sam to widzi.Więc po co ma na siłę uszczęśliwiać "rodaków"?Brawo Jaga
p.s. też uważam że niepotrzebny był ten celtyk na transie, bez tego nie byłoby się do czego przyczepić
-
na moje oko bylo was ok 50 -70 osob ale moge sie mylic a komentarze sa po to zeby sie własnie wypowiadac w tego typu kwestiach a nie kozaczycdoes.not.matter pisze:Pozwolisz, ze Widzew będzie podawał sam swoje liczby, a nie bedzie tego robiłą taka osoba jak ty, której wypowiedz w tym momencie ma niewiele wspólnego z prawdą.1922 pisze:Widzewa w Kielcach ok 50 osób mimo zakazu.
-
-
Legia owszem wywiesiła trans ale czy to oznacza,że rozkminiła oprawę?Przygotowali się,na jakąś ripostę i tyle.Tamak pisze:Przeglądam fotki na stronce Jagi i wychodzi na to, że Legia rozkminiła rywalom oprawę ze Stańczykiem. No bo trans "Białostocka Błazenada" w sektorze legionistów raczej nie przypadkowy? Czekam na potwierdzenie. Jeśli tak to duży plus dla Legii i zarazem spory policzek dla Jagi, wiedząc jak długo czekali na ten mecz i biorąc pod uwagę, że w Białymstoku Legię traktują jako największego wroga.
A czy Wisła rozkminiła oprawę Craxy na derbach? Po prosty na szybkiego zripostowali i taka sytuacja miała miejsce wczoraj w Białymstoku takie mi się wydaje.
-
Do baardzo Mlodej_Petry:
Pytanie z cyklu: z jakiego waszego meczu pochodzi ten fragment
"Przepraszamy,ale nie czujemy sie na silach bic z Arka"
Ale nie ma to jak pozbawic auta szyb.Brawo!
A prywatnie dodam ze zawsze bylem zwolennikiem wlasnie takim ekipom nie odpuszczania,chocby nie wiem jak plakali w klatca na stadionie....
A prywatnie dodam ze zawsze bylem zwolennikiem wlasnie takim ekipom nie odpuszczania,chocby nie wiem jak plakali w klatca na stadionie....
-
Kolege P.B. - proszę o niewypowiadanie się już więcej !
Drogie dziewczyny i sporzęciarze z R/R - wisiał transparent " Radzionków to Polonia. Kompromisu nie ma. "
Nie wymyślił go żaden zółto - czarny łeb tylko jeden z największych fanatyków Polonii Bytom, udzielający się równiez na tym forum ( bedzie chciał to się ujawni ) ! Tak więc drogie dziewczyny skończcie siać propagandę, ze Polonia wam cos "podkradła" Od 2 tygodni ludzie z PB posługują się treścią zamieszczoną na transparencie. Sam miałem taki opis na gg juz dzien po tragicznym wydarzeniu ( co moze potwierdzić kilka osób z róznych ekip , z którymi koresponduję poprzez tego komunikatora ).
Jeśli chodzi o Bytom Północ i Waszą władze w tych terenach...... wy wiecie jak to wygląda i my wiemy jak to wygląda. A ilośc napisów o niczym nie świadczy.
Nas na meczu około 7-8 tys. Lech neich się sam określi. Szerszą relacje zapoda ktoś w odpowiednim dziale.
Ave Wielka Polonio !
Drogie dziewczyny i sporzęciarze z R/R - wisiał transparent " Radzionków to Polonia. Kompromisu nie ma. "
Nie wymyślił go żaden zółto - czarny łeb tylko jeden z największych fanatyków Polonii Bytom, udzielający się równiez na tym forum ( bedzie chciał to się ujawni ) ! Tak więc drogie dziewczyny skończcie siać propagandę, ze Polonia wam cos "podkradła" Od 2 tygodni ludzie z PB posługują się treścią zamieszczoną na transparencie. Sam miałem taki opis na gg juz dzien po tragicznym wydarzeniu ( co moze potwierdzić kilka osób z róznych ekip , z którymi koresponduję poprzez tego komunikatora ).
Jeśli chodzi o Bytom Północ i Waszą władze w tych terenach...... wy wiecie jak to wygląda i my wiemy jak to wygląda. A ilośc napisów o niczym nie świadczy.
Nas na meczu około 7-8 tys. Lech neich się sam określi. Szerszą relacje zapoda ktoś w odpowiednim dziale.
Ave Wielka Polonio !
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Opanuj emocje i przestan pierdolic glupoty,widze ze kolejny kumaty na kibicach net.Bawi mnie ze my sie balismy z Arką bicnordic_1 pisze:Do baardzo Mlodej_Petry:

Tyle odemnie...Niech admin usuwa niepotrzebne posty.
Petrochemia Płock.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 10:41 przez Head, łącznie zmieniany 1 raz.
Petrochemia Płock
-
Niemam pytań ...manolo_pb pisze:Kolege P.B. - proszę o niewypowiadanie się już więcej !
Ave Wielka Polonio !
https://bannersapp.com/referral?code=Blaze1986
-
To dobrze -bp-, bo hasło to wymysliłem ja na drugi dzień po tragicznym wypadku pod Karolinką i umieściłem na g.g., co podchwycili inni Poloniści. A skserwałem z kawałka "Kosovo je srpsko" autorstwa Direktna Akcija. Moja fascynacja b,Jugosławią jest nawet zauważalna na tym forum
, sprawdz sobie jak nie wierzysz. Jesteście zakłamani jak zawsze, ale zycie weryfikuje nieustannie waszą propagandę. A co do przesłania tego hasła sami zdajecie sobie sprawę najlepiej o co chodzi.
"Kosovo je srce Majki Srbije, natopieno krvlju sventych ratnikach (...) Kosovo je srpsko, nasa sventa zemlja, Kosovo je srpsko kompromisa ne ma! Ne ma milosti ne ma kajania, smrt dla kazdeho siptara!"
[link]
P.S.1 Sory za nieorginalną pisownię, ale nie znam serbskiego
P.S.2 To bardzo dobrze kreaturze zaglebiański.

"Kosovo je srce Majki Srbije, natopieno krvlju sventych ratnikach (...) Kosovo je srpsko, nasa sventa zemlja, Kosovo je srpsko kompromisa ne ma! Ne ma milosti ne ma kajania, smrt dla kazdeho siptara!"
[link]
P.S.1 Sory za nieorginalną pisownię, ale nie znam serbskiego

P.S.2 To bardzo dobrze kreaturze zaglebiański.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 14:35 przez Łupaszko, łącznie zmieniany 3 razy.
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
-
Powiem krótko - Jaga wielkie brawa ! Rozpierdala mnie że to rasizm itp itd
Teraz jest taka spedalona moda grać wielce "tolerancyjnego" nowoczesnego i tak dalej a jak ktoś ma inne zdanie to odrazu rasista, ksenofob i użalanie się nad czarnymi jacy to oni są tutaj szykanowani i biedni. Jaga wyraziła zdanie na ten temat większości normalnego społeczeństwa i za to im wielkie brawa 

-
tak więc. w chwili ujawnienia się jest nas ok. 60 osób. po tym dochodzą do nas kolejni, którzy siedzieli w innych czesciach stadionu, jak równiez kilkudziesięciu ludziom od nas udaje się jeszcze wejsć na stadion. przez wiekscość II połowy nas na sektorze troche ponad 100 osob, na ostatnie kilka minut meczu udaje się wejsc kilkunastu osobom co daje nasza koncową liczbe w okolicy 130 osób.1922 pisze:na moje oko bylo was ok 50 -70 osob ale moge sie mylic a komentarze sa po to zeby sie własnie wypowiadac w tego typu kwestiach a nie kozaczycdoes.not.matter pisze:Pozwolisz, ze Widzew będzie podawał sam swoje liczby, a nie bedzie tego robiłą taka osoba jak ty, której wypowiedz w tym momencie ma niewiele wspólnego z prawdą.1922 pisze:Widzewa w Kielcach ok 50 osób mimo zakazu.
niestety części nie udaje się wejść na stadion, np. prawie nikt nie wszedł z Konskich, Skrazyska czy Starachowic
-
Było 5 moze 6 aut i jedno zostalo reszta uciekla i zostawili ... te jedno auto.Zescie sie napinali na stadionie spiewaliscie glupoty a jak za wami pojechalismy to reszta uciekla obsrance, no i zostalo te jedno auto mieli pecha.Zuza pisze:wybicie szyb auta, to wlasnie jest pajacowanie, Nie ma co +10 pkt.Head pisze:Opanuj emocje i przestan pierdolic glupoty,widze ze kolejny kumaty na kibicach net.Bawi mnie ze my sie balismy z Arką bicnordic_1 pisze:Do baardzo Mlodej_Petry:
A prywatnie dodam ze zawsze bylem zwolennikiem wlasnie takim ekipom nie odpuszczania,chocby nie wiem jak plakali w klatca na stadionie.....Dostali kare za pajacowanie i spinanie sie na stadionie.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 15:07 przez Head, łącznie zmieniany 1 raz.
Petrochemia Płock
-
czyli tak jak myślałem-Polonia szczyci się zabiciem człowieka
c***, że miał 23 lata, całe życie przed sobą- ważne, że Radzionków to Polonia.
naprawdę ręce opadają, drugi Kraków sobie zróbcie...

c***, że miał 23 lata, całe życie przed sobą- ważne, że Radzionków to Polonia.
naprawdę ręce opadają, drugi Kraków sobie zróbcie...
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
To źle myślałeś i źle myślisz. Nikt nie robi Krakowa i nikt z kosami latał nie będzie !40i4 pisze:czyli tak jak myślałem-Polonia szczyci się zabiciem człowieka![]()
...
Nikt nie szczyci się zabiciem człowieka.
Jeśli nie skumałeś przesłania transparentu to wracaj na Onet.

Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Commando Mocher pisze:Rasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Czy nasza szara zapyziała polska musi być zawsze z tyłu? Nie chcę dawać za przykład innych krajów europejskich ale inni tak robią i ci "pozyskani" stanowią o sile danej reprezentacji!
Mam w d**** kolor skóry.
Oli był fioletowy prawda?jak strzelał bramy to gotowi byliśmy(myślę o kibicach) nosić go na rękach.
Jak nie jesteś rasistą to jesteś po prostu debil .. Nie wiem jak można uważać , że wszyscy są tacy sami tylko różnią się wyglądem . A szary , zapyziały jesteś Ty , nie znasz podstawowych form ( vide Polska z małej litery) i wykazuje to , że inteligencją nie grzeszysz . Idąc dalej kolejnym przykładem który potwierdza moje słowa jest Twoja natura która uległa ogólnemu wyścigowi szczurów. "Nie ważne jakim kosztem , ale żeby było jak najwięcej" Dla mnie tacy ludzie jak Ty są żartem nie wartym uwagi . Jesteś idiota i choćby nie wiem co nie dowiedziesz swoich racji , jeszcze bardziej się skompromitujesz ... Za kibica też się nie podawaj ,bo jesteś zwykły piknik ..
-
W takim razim poprosimy te przykłady w jakich krajach tak robiąCommando Mocher pisze:Rasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Czy nasza szara zapyziała polska musi być zawsze z tyłu? Nie chcę dawać za przykład innych krajów europejskich ale inni tak robią i ci "pozyskani" stanowią o sile danej reprezentacji!
Mam w d**** kolor skóry.
Oli był fioletowy prawda?jak strzelał bramy to gotowi byliśmy(myślę o kibicach) nosić go na rękach.
Na Pogoń często jeździłem i gdyby te odrzuty piłkarski sraPtaka potrafiły grać w piłkę to przeszkadzałaby mi tylko ich ilośćbo nie było miejsca dla wychowanków.
reprezentuję tu SIEBIE a w mym sercu Czarna eLka- Amen
Rogerowi mówię stanowcze TAK (jeżeli będzie dobry, bo inaczej oczywiści won!)

-
Godzina jest dobrze podana, Arka zaczyna mecze właśnie o 19:29 (niewiem czy wszystkie ale się zdarza). Żeby nie było następnego pytania, 1929 - rok założenia Arki.psychol1920 pisze:takie małe pytanko przeglądam teraz 90 minut a tam takie cudo:
Arka Gdynia - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 10 maja, 19:29
jak przypuszczam jest to błąd, czy może jednak taka godzina rozpoczęcia?
-
Może Ty miałeś ciągotki do noszenia Olisadebe, ale ja tego pieprzonego cwaniaka to więcej w moim kraju widzieć nie chcę, choćby dostał Złotą Piłke!Commando Mocher pisze:Rasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Mam w d**** kolor skóry.
Na Pogoń często jeździłem i gdyby te odrzuty piłkarski sraPtaka potrafiły grać w piłkę to przeszkadzałaby mi tylko ich ilośćbo nie było miejsca dla wychowanków.
reprezentuję tu SIEBIE a w mym sercu Czarna eLka- Amen
Rogerowi mówię stanowcze TAK (jeżeli będzie dobry, bo inaczej oczywiści won!)
Weźmy jeszcze Peskovica do bramki. Astiza na obronę, Ediego, Micanskiego do ataku i Napoleoniego na skrzydło.
Wtedy nasza Reprezentacja Polski będzie grać jeszcze lepiej.
Eee...reprezentacja czego ?

Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 13:23 przez R-, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Do psychol1920
W 1929 roku został założony klub KS Gdynia który po wielu fuzjach wewnątrz Gdyni zostaje ostatecznie wchłonięty (już jako Doker Gdynia )przez RKS Arkę Gdynia Która to powstała bodajże w 1952 roku jako Kolejarz Gdynia.
W związku z tym Arka rozpoczyna swe mecze właśnie o tej porze
Jeśli się mylę to bardzo proszę panów z Gdyni o sprostowanie.
W 1929 roku został założony klub KS Gdynia który po wielu fuzjach wewnątrz Gdyni zostaje ostatecznie wchłonięty (już jako Doker Gdynia )przez RKS Arkę Gdynia Która to powstała bodajże w 1952 roku jako Kolejarz Gdynia.
W związku z tym Arka rozpoczyna swe mecze właśnie o tej porze
Jeśli się mylę to bardzo proszę panów z Gdyni o sprostowanie.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 13:24 przez dolce, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Po pierwsze POLSKA z wielkiej litery a po drugie zapyziały to jesteś ty. Nie podoba ci sie? W********** na wyspyCommando Mocher pisze:Rasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Mam w d**** kolor skóry.
-
Inni nie znaczy lepsi, a pozatym skąd wiesz jak zapatrują się kibice w tych krajach wobec takich osóbCommando Mocher pisze:Rasistą nie jestem, nie byłem i nie będę!
Ja tez mam w d**** kolor skóry, ale nie jest on Polakie i tyle. Nawet jakby był biały i tak by nim niebył, a oliego to chyba Ty nosiłeśCommando Mocher pisze:Mam w d**** kolor skóry.
a dlaczego ich ilość. Przeciez jak dobrze grają to po jaki c*** wychowankowie Ci. Przecież inni tak robią. Inne kluby i są bardzo mocne.Commando Mocher pisze: Na Pogoń często jeździłem i gdyby te odrzuty piłkarski sraPtaka potrafiły grać w piłkę to przeszkadzałaby mi tylko ich ilośćbo nie było miejsca dla wychowanków.
I prośba do Ciebie. jak juz piszesz na tym forum to zanim klikniesz WYSLIJ przeczytaja co napisałeś i zastanów się czy tego nei anulować
Praktycznie każdy mój post jest żartem, więc nie bierz go na poważnie
-
Powiem tak: Wole dostawać po d**** od innych ale składem, który ma Polske w sercu, dla których gra w reprezentacji to największy zaszczyt i dlatego nawet jak nie mają super umiejętności to gryzą trawe aż im się zęby zazielenią(wiem wiem, niektórzy tego nie mają nawet jak sie tu rodzą ale co zrobić...). Niż wygrywać zespołem złożonym z zawodników, dla których "wkupienie się" w reprezentacje jest trampoliną do kariery i próbą tylko i wyłącznie wybicia się. Ot taki szary, zapyziały i zakompleksiony Polaczek ze mnie. Ale dobrze mi z tym.
Oczywiście transparent Jagi jak najbardziej na +.
Wszyscy mówia, że ten krzyż niepotrzebny. Jest w tym troche racji, ale czy jakby nie było tego krzyża to ktokolwiek w mediach dostrzegłby ten transparent? Raczej nie, a tak jest skandal, sensacja ale przedewszystkim jest głośno o tym. Jaga pewnie zostanie przedstawiona jako Ci najgorsi i w ogóle zło, ale sami podali dziennikarzom nabitą broń.
Oczywiście transparent Jagi jak najbardziej na +.
Wszyscy mówia, że ten krzyż niepotrzebny. Jest w tym troche racji, ale czy jakby nie było tego krzyża to ktokolwiek w mediach dostrzegłby ten transparent? Raczej nie, a tak jest skandal, sensacja ale przedewszystkim jest głośno o tym. Jaga pewnie zostanie przedstawiona jako Ci najgorsi i w ogóle zło, ale sami podali dziennikarzom nabitą broń.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 13:42 przez SzyderczaSzyszka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Władze Jagiellonii zostały wezwane w trybie pilnym na specjalne posiedzenie władz Ekstraklasy. Posiedzenia ma się odbyć dziś o godzinie 16.
Powodem jest wywieszony podczas wczorajszego meczu transparent obrażający piłkarza Legii - Rogera.
co do "rozkminki" Legii co do oprawy Jagiellonii
- trans Jagiellonii był na płocie długo przed meczem gdy na stadionie była garstka kibiców gości, możliwe ze został rozkminiony już na stadionie i odpowiedz została odrazu przygotowana (przez grupe nieobecna jeszcze na stadionie)
to taka moja rozkminka
Powodem jest wywieszony podczas wczorajszego meczu transparent obrażający piłkarza Legii - Rogera.
co do "rozkminki" Legii co do oprawy Jagiellonii
- trans Jagiellonii był na płocie długo przed meczem gdy na stadionie była garstka kibiców gości, możliwe ze został rozkminiony już na stadionie i odpowiedz została odrazu przygotowana (przez grupe nieobecna jeszcze na stadionie)
to taka moja rozkminka

Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 13:47 przez net12345, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pewnie Roger sie wkurzył i zagroził:"Bo nie pojadę na Euro"
więc i jest zebranie. A niech nie jedzie.Jak ma jaja to sobie sam odpuści-tak jest nietolerowany
.A że ku*** transmisje z meczy z tychże mistrzostw będą kodowane to już jakoś ciszej na stronie GW -w misji antyrasistowskiej będzie transmitowana ping-pongowa reprezentacja Polski z 5 Chinkami w składzie 

INTERNET Mediolan