ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
radzionnu
dracoola pisze:radzionnu pisze:Ligowiec pisze:Postawa Legii naprawdę żałosna. Cała Polska wyciąga do nich rękę wpuszczając na swoje stadiony, a w zamian ma pobazgrane kasy

ot taka warszawska kuLtura

i to juz 2 raz w przeciagu bodajze miesiaca,
czasami nie dziwie sie walterowi ze nie toleruje bydla
analogicznie slaska kultura polega na przyjeciu gosci na swoj stadion i ciaglym bluzganiu na nich...
ludzie opamietajcie sie...
tekst z Wa.terem ponizej jakiegokolwiek poziomu, pada jeszcze z ust osoby, ktora nie kibicuje od wczoraj i powinna sie orientowac jakie moga byc implikacje przegranej z morda...
z tym walterem podtrzymuje to co napisalem, sorki ale sami jestescie (Legio) sobie winni, gdzie nie pojedziecie tam robicie bydlo i prosze nie porownujcie tutaj np jezdzenia po calym Slasku i malowania kas, czy np wydarzen wilenskich do bluzgania na Legie, Choc i akurat tutaj to wczoraj na Ruchu az tyle tego nie bylo, zreszta Wy nie byliscie swieci w tym aspekcie
cala Polska po czesci idzie wam na reke, dogadujecie sie z poszczegolnymi ekipami itd a potem robicie takie bydlo, nie pierwszy raz zreszta
co to ma na celu?czujecie sie bardziej dowartosciowani?rozumiem ze to zrobila pewnie kilkusosobowa grupa debili spod znaku "L" ale to min wam powinno zalezec na tym zeby takie zachowania tepic, bo nastepnym razem bedziecie mogli conajwyzej mecz L. zobaczyc sobie conajwyzej w C+ bo zadne ekipy nie pojda wam na reke.
to tyle. mam takie zdanie i nikt go nie zmieni
-
P1945G
to narazie mamy pobazgrane kasy Polonii B. Piasta i GieKSy. Ciekawe kto jeszcze ? jakis czas temu widzialem tez i Ruchu. Moze tym razem tez ich nie oszczedzili?
Swoja droga, nie szkoda tym chuliganom kasy na paliwo i spraye ?
[link]
-
manolo_pb
P1945G pisze:to narazie mamy pobazgrane kasy Polonii B. Piasta i GieKSy.
Ciekawe kto jeszcze ? jakis czas temu widzialem tez i Ruchu. Moze tym razem tez ich nie oszczedzili?
Swoja droga, nie szkoda tym chuliganom kasy na paliwo i spraye ?
[link]
Górnik też ma pomalowane.
Ostatnio zmieniony 04.05.2008, 14:46 przez
manolo_pb, łącznie zmieniany 4 razy.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
neRka
Kasy Ruchu też pobazgrane. Z tego co wiem to Górnika też.
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!
-
aktywowany2
radzionnu pisze:
toś do..bał

-
radzionnu
rossi pisze:radzionnu pisze:dracoola pisze:
analogicznie slaska kultura polega na przyjeciu gosci na swoj stadion i ciaglym bluzganiu na nich...
ludzie opamietajcie sie...
tekst z Wa.terem ponizej jakiegokolwiek poziomu, pada jeszcze z ust osoby, ktora nie kibicuje od wczoraj i powinna sie orientowac jakie moga byc implikacje przegranej z morda...
z tym walterem podtrzymuje to co napisalem, sorki ale sami jestescie (Legio) sobie winni, gdzie nie pojedziecie tam robicie bydlo i prosze nie porownujcie tutaj np jezdzenia po calym Slasku i malowania kas, czy np wydarzen wilenskich do bluzgania na Legie, Choc i akurat tutaj to wczoraj na Ruchu az tyle tego nie bylo, zreszta Wy nie byliscie swieci w tym aspekcie
cala Polska po czesci idzie wam na reke, dogadujecie sie z poszczegolnymi ekipami itd a potem robicie takie bydlo, nie pierwszy raz zreszta
co to ma na celu?czujecie sie bardziej dowartosciowani?rozumiem ze to zrobila pewnie kilkusosobowa grupa debili spod znaku "L" ale to min wam powinno zalezec na tym zeby takie zachowania tepic,
bo nastepnym razem bedziecie mogli conajwyzej mecz L. zobaczyc sobie conajwyzej w C+ bo zadne ekipy nie pojda wam na reke.
to tyle. mam takie zdanie i nikt go nie zmieni
rozumiem, ze to ty bedziesz decydowal gdzie kibice Legii beda mogli wejsc a gdzie nie
Bogowie kumatosci
i popracuj nad ortografia bo robi sie nieciekawie

po 1.
nie, nie ja bede o tym decydowal, ale kiedys bedziesz mogl tutaj wejsc i wspomniec moje slowa
po 2.
jesli chcesz sie czepiac to zacznij od siebie, bo z tego co widze to nie popelnilem zadnego bledu ortograficznego a juz napewno nie w zdaniu ktore podkresliles
ja bym to nazwal
bledem stylistycznym , fakt - popelnilem taki blad
do czego to doszlo zeby hanys ktory ponoc nie zna polskiego uczyl gorola jego wlasnego jezyka a raczej zasad w nim obowiazujacych
nara
-
CywiL
Wychodzi na to, że dobra akcja bo pare osób zapiekło.
Tekstu z walterem nie skomentuje....
WARSZAWA da się lubić - ja Ją kocham to jest pewne!!!
I w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem!!!
-
radzionnu
o sorki, zwracam honor, natomiast mi chodzilo o inny blad, ktory rzeczywiscie w tym zdaniu popelnilem.
ale ku.. mniejsza o bledy, to nie forum ojczyzna - polszczyzna tylko kibice.net.
mam pytanie do CywiLa:
jaki cel miala miec ta niby "akcja"??????
widac Legia jest mocna w takich klockach. teraz kasy, pare lat temu akcja na stadionie Polonii (zarowno ta nocna jak i podczas derbow)
malo tam w stolicy macie atrakcji skoro musicie przyjezdzac na slask malowac kasy i w ten sposob odreagowywac stresy
-
CywiL
Promocja Legii Warszawa na terenie Ślaska i wkurwienie takich spiętych typów jak ty. Widac udało się w stu procentach.

WARSZAWA da się lubić - ja Ją kocham to jest pewne!!!
I w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem!!!
-
MBTCh
Co to za (nowa jak mniemam) radosna pioseneczka na Koronie? To "lalala..." Dawno wprowadzona? Od kogo skserowana?

Bo se tak C+ oglądam i bardzo miło przyspiewują mi z telewizora.
-
Ligowiec
CywiL pisze:Wychodzi na to, że dobra akcja bo pare osób zapiekło.
Ja p*******, Wy w tej Warszawie macie naprawdę dziwne kategorie myślenia.
radzionnu, gratuluje udanej akcji! Napisałeś o Walterze i gul im skoczył, szacun!
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!
-
milan club polonia
autor: milan club polonia » 04.05.2008, 17:25
MBTCh pisze:Co to za (nowa jak mniemam) radosna pioseneczka na Koronie? To "lalala..." Dawno wprowadzona? Od kogo skserowana?

Bo se tak C+ oglądam i bardzo miło przyspiewują mi z telewizora.
Cavese, 3 liga włoska;)
ja widziałem/słyszałem to tylko w ich wykonaniu, może jeszcze ktoś to śpiewa;)
http://pl.youtube.com/watch?v=S7Inv49Ghr8
zajebiste!
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
Michał z Łodzi
autor: Michał z Łodzi » 04.05.2008, 17:27
Wielka afera na kibice.net, bo Legioniści pomazali kasy niektórych stadionów na Górnym Śląsku. Wpisy "pomazali nam stadion", tylko po to, by cała Polska potępiła zachowanie Legionistów. Niedługo będziecie pisali "kibice klubu X nakleili vlepkę na znaku drogowym. Ekipa bez honoru"

[link]
-
Przemek
- ostatnie ostrzeżenie
Jak dla mnie akcja Legii na plus. Tak trochę w stylu lat 90. Do tego jak widać zagrali na nerwach niektórym. A gadanie, że Legię stać tylko na takie akcje jest maksymalnie jebnięte, bo każdy wie, że Legia w inne rzeczy też potrafi się dobrze bawić.
-
osfp
No sory ale niedojebanie na tym forum osiąga maksimum. Legia zrobiła taka akcje (bardzo fajna zresztą) , żeby zagrać na nosach i to im sie w 100% udało. Te napisy i tak pewnie już zniknęły ale angielski styl kibicowania udziela sie na tym forum

Nie mozna
-robic vlepek anty
-gadżetów anty
-flag anty
-transparentów anty
-graffiti anty
-pisać po kasach przeciwnika
-robic wjazdy pod kasy
-kroić pikników z barw
Co jeszcze? Może bądźmy przeciwni wstawaniu na meczach z krzesełek? Nie jestem z Legii i tez byłbym wkurwiony gdyby cos takiego zrobili u mnie ale bym nie wylewał żali na forum i popierał Waltera

-
leniwiec
widać że kolegom z GŚ obce jest pojęcie turystki wyjazdowej i atrakcji z nią związanych coby nie mówić akcja L do takiej się zalicza.
gul skoczył i oto chodziło akcja w 100% udana.
Nie jestem z Legii.
-
mejdej
Widać tuttaj ślonski charakter.Dziewczyny z PB i Piasta sie rozpłakały

Klubem Łodzi Jest ŁKS
-
P1945G
mejdej pisze:Widać tuttaj ślonski charakter.Dziewczyny z PB i Piasta sie rozpłakały

zeby Tobie dziewczyno ponczocha nie pekla z tej spinki.
Jak dla mnie akcja c****** i tyle w temacie. Nikt tu nie placze.
-
maciek#
no tak bluzgac na przeciwnika juz tez nie mozna, ciekawe co jeszcze wymysla?
-
Sztygar
mejdej pisze:Widać tuttaj ślonski charakter.Dziewczyny z PB i Piasta sie rozpłakały

nikt tu ku*** nie płacze więc nie piernicz

tylko zostało to skomentowane ...
więc panie prawie rodowity twoj post był zbędny
-
Marv
Legia powinna była tez posprzątać papierki na sektorze, bo przecież na kibice.net miała by pociśniete, że się w gościnie zachować nie umie
radzionu - skompromitowałeś się tekstem o walterze. Skoro go tak dobrze rozumiesz, to rzuć CV do ITI. Ponoc cały czas trwa rekrutacja na stanowisko "piszący na kibicowskich forach internetowych". Powodzenia!
Do diabia Goldie, kim byłaś i kto chciał twojej śmierci?
-
torys
I już wielki szum na kibice.net, chłopaki szaleją przed kompami, pot spływa po czołach, klawiatura się w rękach pali, a palce u rąk powybijane od zbyt mocnego wstukiwania liter, biedne mamy nie nadążają donosić następnych porcji melisy dla swoich pociech, w domu totalny kocioł!!!:twisted:
Tak ,ku***!!!:twisted: jest wojna!!!!:twisted: Legia pomazała sprayem Górny Śląsk, nic innego już nikogo nie interesuje, nic się nie liczy, poza postami w których trzeba wyładować złość...
DO STECA NAPISZCIE JAK WAS TAK BARDZO TO BOLI!!
ALBO FOTKI SŁAĆ DO PZPN-u czy walterowi (może w tvn-ie pokażą), - oni na pewno was zrozumieją
Ehhhh...
-
Janek
- ostatnie ostrzeżenie
Poziom tego forum coraz bardziej zbliża się do onetu... dobrze ,ktoś napisał ,że są tu fani angielskiego stylu kibicowania. Płaczki ze Śląska są żałośni, każda ekipa wyjazdowa robi tego tupu akcja, Widzew nam zawsze pół miasta maluje i jakoś nie płaczemy z tego powodu.To jest właśnie ten styl lat 90' ,ale do kogo te słowa to kolesia który popiera wa tera??? popierasz człowieka ,który zabija ruch kibicowski i sprzedaje psom kibiców, gratuluje

pisz CV do iti,poszukują takich jak ty.
-
1908
- ostatnie ostrzeżenie
juz kiedys napisalem , ze powoli sami sobie anglie robimy. jak to "pokolenie internetowe" wyjdzie kiedys z domu na stadion ,to za bluzgi na druzyne przeciwna beda skarzyc na psy albo beda prostesty robic

"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"
-
Bogdan Adamiec
autor: Bogdan Adamiec » 04.05.2008, 18:53
radzionnu pisze:mam pytanie do CywiLa:
jaki cel miala miec ta niby "akcja"??????
widac Legia jest mocna w takich klockach. teraz kasy, pare lat temu akcja na stadionie Polonii (zarowno ta nocna jak i podczas derbow)
malo tam w stolicy macie atrakcji skoro musicie przyjezdzac na slask malowac kasy i w ten sposob odreagowywac stresy
no prosze prosze,ruszkowi kasy pomazali...biedaczku nie płacz tak i to twoje głupie pytanie skieruj do swoich ziomali którzy nocami malują z zamiłowaniem po kasach GieKSy.
A do Legii-nie robcie tak więcej bo sie niebiescy obrażą i wam pojadą na kibice.net.
-
osfp
Dobra proponuje powrócić do bardziej sensownej dyskusji bo mam już dość ciągłego rozpierdalania komentarzy. Komu zależy na jakims tam poziomie wypowiedzi niech nie komentuje już tych napisów
-
Łupaszko

Zawrzyj zwieracze chamie małorolny.
-
Dugi1920
radzionnu pisze:Ligowiec pisze:Postawa Legii naprawdę żałosna. Cała Polska wyciąga do nich rękę wpuszczając na swoje stadiony, a w zamian ma pobazgrane kasy

ot taka warszawska kuLtura

i to juz 2 raz w przeciagu bodajze miesiaca,
Radzionnu wdech wydech . Pomysl najpierw zanim cos napiszesz ok ?? Pomalowali trudno i nie placz juz tu wiecej bo wstyd robisz .

-
puszczyk
Poziom debili rośnie wprost proporcjonalnie do sankcji którymi karani są prawdziwi kibice. Po naszym meczu z Jagiellonią na białostockim forum pojawił(y) się wpis(y) żądające tego aby odpowiednie organy zabrały się za naszą fane Białe Imperium. Bo co to jest że biała pięść może wisieć na stadionie. Jak ktoś jest zainteresowany to proponuję zerknąć na to forum bo zdeje się wpis jeszcze nie został skasowany
a jak ktoś jest leniwy to niech sobie poczyta to co jest pod tym linkiem
[link]
Powyższe wywody Panów ze wschodu podsumuję krótko. Jest takie powiedzenie znane przynajmniej w Wielkopolsce: "Nie życz drugiem co tobie nie miłe" Widać bliskie sąsiedztwo z kacapami odcisnęło swe piętno na chłopaków spod znaku (J)
Ostatnio zmieniony 04.05.2008, 19:42 przez
puszczyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Lech Poznań
-
Harry
Legioniści cel swój osiągneli, więc moje gratulacje

to jest po prostu żenada co tu czytam

a dla kolesia, który nie dziwi się walterowi proponuje zakończyć przygode stadionową

O ile w ogóle jest zaczęta. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zmienić nazwe na
[link] 
-
Morpheus05
DOSYYYYYĆ JUŻ QRVA O LEGII I CIŚNIENIU NA ŚLĄSKU !!!!!
Znowu będzie 5 stron pie**olenia o niczym !
-
aktywowany2
[przerywnik]
czlowiek_z_twierdzy pisze:odnosnie czego sa ta transparenty Arki na Lechie?

'podbijam'
[/przerywnik]
a odnośnie pomazania kas - no naprawdę, ale o co tu płakać?
jakby Piast, Polonia, Ruch, GKS, Górnik czy kto tam jeszcze nie mógł zrobić akcji odwetowej...
przecież przynajmniej raz w sezonie chyba każda z tych ekip ma /mówię o następnym, bo chyba nic się nie zmieni, a jeśli to niewiele/ wyjazd do Warszawy, a nawet jeśli nie mogę to tuż pod ręką mają znienawidzony Sosnowiec przecież... skoro (L) potrafiła, to 5 ekip nie potrafi? nie takie rzeczy się już przecież działy w świecie kibicowskim...
[przerywnik]
a odnośnie tej rozkminki nowej przyśpiewki na Koronie, to po swoich oględzinach dochodzę do wniosku że raczej to zapożywcznie wyglądało tak:
Boca -> Cavese -> Besiktas, Herenveen, Mainz... Korona - nie wiem, nie słyszałem
[/przerywnik]
-
(L)egion
4fan_player pisze:
bardzo dobry pomysł gdyby popracować troszke nad tłem to byłaby naprawde fajna choreografia;Postacie wykonane super
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
zarowka
bardzo słaba liczba KSP na swoim najblizszym wyjezdzie do Pruszkowa ... na ich forum mozna bylo przeczytac ilu to ich nie bedzie ...
oprawa Wisły kozacka

to była ta przznaczona na derby przygotowana na trybune D ?

-
Kiju
(L)egion pisze:4fan_player pisze:
bardzo dobry pomysł gdyby popracować troszke nad tłem to byłaby naprawde fajna choreografia;Postacie wykonane super
dokladnie,aby bylo troche inne tlo...moze zielone??Ale i tak oprawa NIESAMOWITA....zajebiscie mi sie podoba.