Zgody z ekipami z zagranicy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Legioholic pisze:ten Miskolc to wogole nie wchodzi w gre jesli chodzi o kibicow... jesli chodzi o Zenit to sa dobre kontakty Zenit byl na turnieju w Doniecku i na paru jeszcze innych meczach ale o zgodzie niema mowy jak naraziekawa1984 pisze:Diosgor Miskolc ..z Węgier...byli kiedyś u Nas na Międzynarodowym turnieju kibiców..ale to takie luźniejsze kontakty...Legioholic pisze:
ps. a co to Miskolc
W Gdańsku zasiadało z nami również kilka osób z Zenitu St.Petersburg
alfonso a co do Chelsea czy Lazio to albo siejesz jakas propagande albo niewiem bo mi nic o tym niewiadomo
info sprawdzone...
BIELSCY FANI CHULIGANI
-
Co do kibiców w Anglii to mieszkając tam kilka lat zaobserwowałem, że np. Piją w pubie przy stadionie razem a w tym samym czasie w innej części miasta sie przepychają, albo piją razem przed meczem, a po meczu chcą sie zabić
Mnie sie to podoba, fajny klimat

Mnie sie to podoba, fajny klimat
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
http://forum.wiaralecha.pl/index.php?sh ... =2716&st=0 tu można trochę poczytać o stosunkach na lini Lech - Spartak
-
tez tak pomyślałemSilver pisze:Info pewnie z wiadomej strony ?Alfonso_O pisze:
info sprawdzone...![]()

ale jeśli chodzi o prywatne kontakty - trudno potwierdzic, trudno zaprzeczyć
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
haha podoba mi się to
ja od urodzenia będąc kibicem Łódzkiego Klubu Sportowego mieszkając 3 lata w Atenach poznałem gości z Panathinaikosu... Nie raz bywałem na meczach w Atenach jak i na wyjazdach "wszechateńskich koniczynek". Grecy wiedzieli jakiemu klubowi (ŁKS oczywiście
) kibicuje i znali łódzki klub ze względu choć na Igora S. ale czy to oznacza że ŁKS i Panathinaikos mają ze sobą zgodę albo układ?? Prywatne znajomości i tyle...
pzdr

-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
-
A jakie to ma znaczenie?ruch1920 pisze:przypominajac ze wczesniej Banik chcial miec zgode z Ruchem lecz Ruch odmówilYataPelikan pisze:Najstarsza zgoda w Polsce z zagranicznym klubem to GKS Katowice & Banik Ostrava
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.