AVE HWK pisze:Awantura Hetman-Resovia
Młodzieżówka Hetmana odpiera atak Resovi, poźniej atak na koronie stadionu.
http://pl.youtube.com/watch?v=PjGlfePcJUQ
Tak z ciekawosci.Dlaczego filmik jest zlozoyny.Powycinane sa fragmenty ?

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
AVE HWK pisze:Awantura Hetman-Resovia
Wjazd Resovii, Stalowki i Lks nie do konca nagrany. Widac tylko jak wybiegaja z parku, choc mozna zauwazyc, ze bylo ich sporo. Po prostu trzeba bylo sie zrywac. KoniecGST/06 pisze:AVE HWK pisze:Awantura Hetman-Resovia
Byli to studenci z Krakowa, co nie zmienia faktu ze szal w plecy.W trakcie meczu przynosi je nam jakis chłopina , nie przyjmujemy barw od niego.Przed meczem przegonione 6 os z Kszo jedna lekki oklep ale twierdzi że nie jest kibicem więc zostaje puszczona reszta ucieka w stronę policji. Psy pakują kilku os od nas kwity. Przed stadionem ekipa samochodowa Kszo traci szal i czapke. Mecz bez obustronnych pozdrowień.
M_22Sandecja pisze:Nie chcę się napinać,ale Brzesko chyba znowu zaczyna ,,sezon życia'' i będą pisać tak jak teraz jak to nie ,,obili'' KSZO itp..Chwilę tamu kozaczyli jak to Sandecja ich nie zaskoczyła w 100 os. u Nich na meczu (gdzie szarpnęli Nam flagę),a póżniej w tylko ok.30 os.jechali do Nas nie podejmująć walki i 2 auta od nich zawróciły rezygnując z meczu..Zastanówcie się jak będzie wyglądał Wasz sezon bo ,,5 min z Waszego życia'' w ,każym sezonie to nie wszystko..Pozdrawiam..
GST/06 pisze:AVE HWK pisze:Awantura Hetman-Resovia
Jogo1488 pisze:kosmalskiP pisze:Rasistowski skandal na meczu siatkówki
Dziennik Polski/TK /08:22
Magdalena Onyenandu wraz z mężem została wyproszona z sektora dla zorganizowanych kibiców siatkarzy Resovii. Powód? Mąż Magdy jest czarny - pisze dziennik "Nowiny".
- Nie będziemy tolerować rasizmu na trybunach - zapowiedział prezes klubu Asseco Resovia.
Popularna "Madziara", jest sekretarzem Stowarzyszenia Sympatyków Piłki Siatkowej przy klubie Resovia. Kto oglądał mecze rzeszowskich siatkarzy, choćby w telewizji, na pewno kojarzy blondynkę tłukącą w charakterystyczny ogromny bęben z logo klubu.
W ostatnią sobotę Magda razem z mężem stała na trybunie i kibicowała Resovii. - Podszedł do mnie wiceprezes Mirek Olszowy i mówi: Madziara, "Leśni” (szalikowcy Resovii, kibole piłki nożnej) dzwonią, weź go stąd! Mówię do niego, że gadałam z nimi i oni nie mają nic do mojego męża. Mirek na to, że kazali mu przekazać, to przekazuje.
- Nic podobnego się nie wydarzyło - oburzył się Mirosław Olszowy, wiceprezes stowarzyszenia.
Od sobotniego incydentu nikt ze stowarzyszenia nie skontaktował się z Magdą, nie przeprosił, nie wyjaśnił sprawy.
- Jesteśmy tym oburzeni, nie zamierzamy tego tolerować, władze stowarzyszenia zostały już poinformowane o naszym stanowisku - oświadczył Marek Borejko, dyrektor generalny Klubu Asseco Resovia. - Jeżeli jeszcze raz dojdzie do podobnego incydentu, zerwiemy współpracę ze stowarzyszeniem.
Brawo Resovia!!!! Skoro sie szmata buja z czarnuchem niech sie liczy z konsekwencjami!!! 14!
hehe a Ty co "skączyłeś" ?lukason...20 pisze:Ty Jogo1488 zamknij sie baranie z takimi tekstami kto jest szmata a kto nie ta ,dzieczyna moze zrobiła wiecj dla Sovi niz Ty dla swojego klubu a raczej nie moze tylko napewno netowynacjonalisto.Nie ma jak to skączyć ohp i szukac winy za swoje marne zycie nawet u murzynówPozdro dla normalnych
Ciekawi mnie jedno na jakiej podstawie oceniłeś moje życie jako marne?? OHP cos mi mówi ten skrót ale nie jestem pewien,ale jestem pewien ze masz tą nazwe na świadectwie ze szkoły więc dlatego go znasz! Ja u nikogo i za nic nie szukam winy! Poprostu nie chce w Polsce "czarnuchów" i tylko tyle! apropos jezeli ktos podziela moje poglady nie jest normalny??? bo z twojego pozdrowienia to wynika!? Pozdrawiam,Ciebie też (choć za to że nazwałes mnie baranem....)lukason...20 pisze:Ty Jogo1488 zamknij sie baranie z takimi tekstami kto jest szmata a kto nie ta ,dzieczyna moze zrobiła wiecj dla Sovi niz Ty dla swojego klubu a raczej nie moze tylko napewno netowynacjonalisto.Nie ma jak to skączyć ohp i szukac winy za swoje marne zycie nawet u murzynówPozdro dla normalnych
Użytkownicy przeglądający to forum: Blaszok64, kristoffer, luq88, MDT0000 i 125 gości