Pokaz ta kamizelkę na zdjęciu z napisem ochrona i odpowiedz na pytanie co gorsze; przebierać się w kamizelkę czy przebierać i podawać za policję :-)ExtremeHKS pisze: ↑18.08.2023, 22:33jakie ku*** bez napisow? normalnie mial ku*** napisy ochronyObserwator1946 pisze: ↑18.08.2023, 20:19Co gorsze? Przebierać sie w kamizelkę podobnego koloru jaka nosi ochrona, bez napisów żadnych czy za policjanta? :)
Takie tylko pytanie luźne :-)
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 18-21.08.2023
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 18-21.08.2023
-
Jprdl, temat znowu rozyebany przez jakieś lamentujące pod swoim płotem baby co i tak nosa poza swoją chałupę nie wystawiają a najwięcej we wsi do powiedzenia mają w dniu targowym. Ehhh
To forum jest jakimś upustem pryszczatych frustratów przed mutacją co zwykle stoją obok Młyna, 3 razy albo wcale wyjazd bliski zaliczyli, coś tam pośpiewają, nic do powiedzenia na żywo nie mają i przez to tutaj zaczynają być wylewni, zakładając kominiarkę zasiadają przed monitorem i jazda. A idźcie w piździec.
To forum jest jakimś upustem pryszczatych frustratów przed mutacją co zwykle stoją obok Młyna, 3 razy albo wcale wyjazd bliski zaliczyli, coś tam pośpiewają, nic do powiedzenia na żywo nie mają i przez to tutaj zaczynają być wylewni, zakładając kominiarkę zasiadają przed monitorem i jazda. A idźcie w piździec.
-
Szlaufy gdyby Wam internet wyłączyć na kilka dni to by Wasze życie straciło sens. Dzisiaj walczy się na oświadczenia, internet, transparenty, donoszenie i propagandę. Jeden głupszy od drugiego, kilku normalnych reszta to jacyś wykolejone pokemony, chociażby nie miał racji będzie napierdalal bzdury aż padnie.
-
Ale z ciebie pajac ,czyli tych trzech w pomarańczowych koszulkach nie mieli napisu ochrona więc to były roboty drogowe brawo ty ciulupicooligans pisze: ↑19.08.2023, 00:14Bo jest spreparowany jak sprawa z wypadkiem, nie widać także żadnego napisu jak temu od flagi w Grodzisku.A tak już na serio to wizja lokalna po całym zdarzeniu pokazująca niekompetencję organów ścigania ;)
-
Rozdupiacie temat. Załóżcie sie temat "Sprzęt/antysprzęt" i tam rozkminiajcie między sobą.
Ostatnio relacje/komentarze przybrały charakter babskich przekupek.
Ostatnio relacje/komentarze przybrały charakter babskich przekupek.
-
Podbeskidzie juz weszlo na wyzszy level. Oni juz na transparencie przepowiedzieli ze Wisla nie wejdzie hahaha. Japierdole.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
WKS Zawisza? Słuchaj praca w ochronie to lipa, ochroniarz współpracuje z policją, łapie złodzieja i przekazuje psom postawa nie do przyjęcia w normalnym środowisku.Wiesz dlaczego to pisze?Dlatego że w Bdg takich zasad nie przestrzegaliscie/cie i dowodził Wami ochroniarz i jeszcze to lizanie rowa pyrkom. Teraz z iinej beczki.... Gdzie są te wszystkie rozkminiacze z crocovii szczególnie kumatyinnaczej co to wypisywali że Johnson to frajer? Jak teraz k**** wyglądacie wszyscy co go obrażali wypinać d*** bo jak wiadomo za pomówienia w takim temacie jest...Obserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 07:02Szlaufy gdyby Wam internet wyłączyć na kilka dni to by Wasze życie straciło sens. Dzisiaj walczy się na oświadczenia, internet, transparenty, donoszenie i propagandę. Jeden głupszy od drugiego, kilku normalnych reszta to jacyś wykolejone pokemony, chociażby nie miał racji będzie napierdalal bzdury aż padnie.
Wisełko jazda z k******!!!
-
Nie jestem z żadnego WKS i nie dopisuj mi klubu. Widziałeś aby typ który chciał zerwać flagę miał na plecach napis ochrona? Nie miał? To nie pisz mi co jest lipa a co nie jest lipa. Tak spytam; gps można podkładać czy policyjne?
To weźcie napiszcie co można i jak można a co nie. Dno jak c***. Prują się bo ktoś wpada komus na zbiórkę, ale mógł zadzwonić. Czy Wy czytacie co piszecie? Ile ekip na paletach od zewnątrz wiesza flagi PDW, albo kogos SP. A tak większość dla bezpieczeństwa od wewnątrz. Śmieją się z Rakowa jak się nie mylę, ze flagę ktoś im zerwał. Tylko z ta różnica, ze oni zawsze flagi wieszają od zewnątrz.
To weźcie napiszcie co można i jak można a co nie. Dno jak c***. Prują się bo ktoś wpada komus na zbiórkę, ale mógł zadzwonić. Czy Wy czytacie co piszecie? Ile ekip na paletach od zewnątrz wiesza flagi PDW, albo kogos SP. A tak większość dla bezpieczeństwa od wewnątrz. Śmieją się z Rakowa jak się nie mylę, ze flagę ktoś im zerwał. Tylko z ta różnica, ze oni zawsze flagi wieszają od zewnątrz.
-
To jest lipa czy miał napisane na plechach ochrona czy nie i nie zmienisz tego małolat pierd*leniem na forumObserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 09:04Nie jestem z żadnego WKS i nie dopisuj mi klubu. Widziałeś aby typ który chciał zerwać flagę miał na plecach napis ochrona? Nie miał? To nie pisz mi co jest lipa a co nie jest lipa. Tak spytam; gps można podkładać czy policyjne?
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Mertens pisze: ↑19.08.2023, 09:10To jest lipa czy miał napisane na plechach ochrona czy nie i nie zmienisz tego małolat pierd*leniem na forumObserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 09:04Nie jestem z żadnego WKS i nie dopisuj mi klubu. Widziałeś aby typ który chciał zerwać flagę miał na plecach napis ochrona? Nie miał? To nie pisz mi co jest lipa a co nie jest lipa. Tak spytam; gps można podkładać czy policyjne?
Jak mógłbym ubrany według Ciebie? Spodenki Hugo Bossa i pedalska saszetka byłaby ok?
Nakreślić musicie co można a czego nie. Zadałem pytanie- gps są kulawe? Wypierdalanie flagi z auta z bagażnika jest złodziejstwem? Czy jak ktoś wypierdoli flagę z magazynu to frajer?
Za kilka lat napisze tutaj duże grono chuliganów, ze ustawianie się na kogos to frajerstwo.
-
Zawisza Bydgoszcz???? Odpowiadam GPS lipa policyjne metody wg. Mnie oczywiście i nie powinno się tego używać. Odpowiadam dalej złodziejstwo nie jest kulawe, złodziej to dobry chlopak, powszechnie szanowany.przebieranie się za ochroniarza na stadionie i stanie rami w ramię z innymi kurwiszonami z ochrony lipa. PRACA W OCHRONIE LIPA W SW RÓWNIEŻ TAK SAMO JAKW SM I Kaś rozumiesz?
-
Odpowiadam drugi i ostatni raz nie jestem z Zawiszy.
Jeżeli np Twoi koledzy powiedzmy podkładali gps to rękę im zajedziesz? Czy to pod policję już podchodzi?
Jeżeli np Twoi koledzy powiedzmy podkładali gps to rękę im zajedziesz? Czy to pod policję już podchodzi?
-
A ty groźna chuliganko z Byczyny już zapomniałaś jak na derbach funfle zbijali piony z ochroną koło sektora gości? Jesteście największymi hipokrytkami w Polsce, razem z nożownikami z milicji.serce miasta pisze: ↑19.08.2023, 08:57WKS Zawisza? Słuchaj praca w ochronie to lipa, ochroniarz współpracuje z policją, łapie złodzieja i przekazuje psom postawa nie do przyjęcia w normalnym środowisku.Wiesz dlaczego to pisze?Dlatego że w Bdg takich zasad nie przestrzegaliscie/cie i dowodził Wami ochroniarz i jeszcze to lizanie rowa pyrkom. Teraz z iinej beczki.... Gdzie są te wszystkie rozkminiacze z crocovii szczególnie kumatyinnaczej co to wypisywali że Johnson to frajer? Jak teraz k**** wyglądacie wszyscy co go obrażali wypinać d*** bo jak wiadomo za pomówienia w takim temacie jest...Obserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 07:02Szlaufy gdyby Wam internet wyłączyć na kilka dni to by Wasze życie straciło sens. Dzisiaj walczy się na oświadczenia, internet, transparenty, donoszenie i propagandę. Jeden głupszy od drugiego, kilku normalnych reszta to jacyś wykolejone pokemony, chociażby nie miał racji będzie napierdalal bzdury aż padnie.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Nie sensu sie dalej szarpać odpiszę Ci znanym i lubianym kmwtw
pozdrawiam. MW chuligani Widzewa zbijają piątki z ochroną?
-
Ale ja mam w d**** twoje pytania o gps-y i inne rzeczy które spędzają ci sen z powiek. Odniosłem sie do tego twojego śmiesznego bronienia. Niech ci będzie, że on się przebrał za kierownika budowy tylko kasku zapomniał. Bez odbioruObserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 09:32Mertens pisze: ↑19.08.2023, 09:10To jest lipa czy miał napisane na plechach ochrona czy nie i nie zmienisz tego małolat pierd*leniem na forumObserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 09:04Nie jestem z żadnego WKS i nie dopisuj mi klubu. Widziałeś aby typ który chciał zerwać flagę miał na plecach napis ochrona? Nie miał? To nie pisz mi co jest lipa a co nie jest lipa. Tak spytam; gps można podkładać czy policyjne?
Jak mógłbym ubrany według Ciebie? Spodenki Hugo Bossa i pedalska saszetka byłaby ok?
Nakreślić musicie co można a czego nie. Zadałem pytanie- gps są kulawe? Wypierdalanie flagi z auta z bagażnika jest złodziejstwem? Czy jak ktoś wypierdoli flagę z magazynu to frajer?
Za kilka lat napisze tutaj duże grono chuliganów, ze ustawianie się na kogos to frajerstwo.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
-
To forum to jednak stan umysłu. Złodzieje powszechnie szanowani...Ja pierdolę.serce miasta pisze: ↑19.08.2023, 09:44Odpowiadam dalej złodziejstwo nie jest kulawe, złodziej to dobry chlopak, powszechnie szanowany.
-
Mertens pisze: ↑19.08.2023, 10:03Ale ja mam w d**** twoje pytania o gps-y i inne rzeczy które spędzają ci sen z powiek. Odniosłem sie do tego twojego śmiesznego bronienia. Niech ci będzie, że on się przebrał za kierownika budowy tylko kasku zapomniał. Bez odbioruObserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 09:32
Gadaj z d*** to ciebie obsra
-
Od mefedronu ciężko się myśli, więc może wyjaśnię:
Wisła Kraków to banda frajerów, a nie kibiców i na zabawę w kibicowanie nie zasłużyli. Nie zasłużyli żeby sobie jechać na wyjazd, albo żeby ktoś zaszczycił ich swoją obecnością w Krakowie. Są frajerami i tyle. Oby wykluczenie było długie i trwałe.
Wisła Kraków to banda frajerów, a nie kibiców i na zabawę w kibicowanie nie zasłużyli. Nie zasłużyli żeby sobie jechać na wyjazd, albo żeby ktoś zaszczycił ich swoją obecnością w Krakowie. Są frajerami i tyle. Oby wykluczenie było długie i trwałe.
-
Banda frajerów to Zagłębie, które samo atakowało kiedyś Wisłę ze sprzętem, a teraz udają honorowe cnotki. Zresztą i tym razem posiłkowali się sprzętem.
[link]
[link]
-
Pisałem ci tutaj kilka lat temu, ze jestes zwykłym farmazoniarzem, który nic nie wie co dzieje się na Wiśle. Wtedy twierdziłeś, ze jedyna ekipa która chciała ustawić się z wielka Wisła był ŁKS - uswiadomilem ci, ze nie, a ty dalej brnąles w ta ślepa uliczkę. Twój guru misiek w zeznaniach podał kolejna ekipę - GKS Katowice, a były inne. Dalej pajacu uważasz, ze nikt nie chciał się z wami bić ? :)
Bo czytam te posty wiślaków i widzę, ze nic nie zmienia się u was, a to ze takie Zagłębie nie czerpało wiedzy z kibice net jak twierdzi gnuj (wpis w temacie małopolski) tylko np ze skutecznych starć itp w np Olkuszu z wami to zupełnie inny temat, którego wy nie ogarnięcie kompletnie….
ŁKS Łódź Polska !
-
Hahah wiślacy piszą że mają wszystko gdzieś i ich to nie obchodzi co robią inni, a wczoraj na meczu więcej dopingu na Legię i inne kluby niż dla swojej drużyny, którą po meczu "motywowali" śpiewając w**********... mniej mefedronu a będzie lepiej.
-
Na Wiśle nie ma chuliganów. Są frajerzy, którzy nie potrafią się bić i do chuliganów z Polski nie mają podjazdu dlatego potrzebują maczet i noży.
Nie ma żadnej ekipy która Sosnowiec nazywałaby frajerami, za yo praktycznie cała Polska uważa Wisłę za frajerów.
To czy ktoś będzie chciał bawić się w kibicowanie z frajerami, to jego prywatna sprawą i tyle. Ja do frajerów nie pojadę i mam nadzieję, że frajerzy na mecz u mnie nie wejdą.
Nie ma żadnej ekipy która Sosnowiec nazywałaby frajerami, za yo praktycznie cała Polska uważa Wisłę za frajerów.
To czy ktoś będzie chciał bawić się w kibicowanie z frajerami, to jego prywatna sprawą i tyle. Ja do frajerów nie pojadę i mam nadzieję, że frajerzy na mecz u mnie nie wejdą.
-
A jaki klub reprezentujesz?Twins Special pisze: ↑19.08.2023, 12:51Na Wiśle nie ma chuliganów. Są frajerzy, którzy nie potrafią się bić i do chuliganów z Polski nie mają podjazdu dlatego potrzebują maczet i noży.
-
wislackie psy pisza ze maja wyjebane a najwiecej postów najebali w tematach po akcji :) sam gnuj juz ze 100 postów napierdolil ze swoimi wysrywami
-
wisła zawsze ma coś ważniejszego, tylko kobiety i dzieci jak się coś dzieje... nikt nigdy nie pogonił wisły, wasze "cała Polska dziś widziała" w Bełchatowie się nie liczy, bo widzieli gdzieś policję w oddali i to przed nimi uciekali, w Przemyślu jak zrobili w spodnie przed Wisłoką to też nikogo nie było, a przed meczem fotki wrzucali ze wspierają Polonię. Policja uratowała jadących do Chorzowa dzieci i kobiety przed Hutnikiem.
-
Przede wszystkim ustalmy sobie jedno, nie trudno jest chwycić po sprzęt i go użyć. Wisla czy Cracovia nie trenują specjalnych "sztuk walki" żeby dobrze operować sprzętem więc tak naprawdę każda inna ekipa mogła by im odpowiadać tym samym ale tego nie robią bo wola to załatwić na ręce bo po to wylewają codziennie litry potów na treningu żeby potem to wykorzystać w walce. Wracając do Krakowa, skoro są takimi wojownikami i są "bezwzględni" i tyczy się to obu Krakowskich ekip to czemu co jakiś czas nie umówią się na ustawkę po krakowsku i tam pokażą że są wojownikami? Nie zrobią tego bo się zwyczajnie boją. Wtedy mógłbym ich nazwać wojownikami. Co mamy w zamian w tym wojowniczym mieście? Zebranie się w kilkanaście czy kilkadziesiąt osób i dojechanie jednej czy dwóch osób ze sprzętem ciężko ta osobę okaleczając. Dla mnie to zwykly strach z ich strony. Co do zakazów dla Wisły i nie wspuszczanie ich na sektor gości to jednak tutaj uważam to za zwykle frajerstwo. Po jakimś czasie znudzily by wam się mecze bez kibiców gości z Krakowa bo jednak przyjazd tych kibiców zawsze wzbudza jakieś emocje i gorącej jest na trybunach po obu stronach.
-
dekazkonfior, Zacznijmy od tego,że gdyby Wisła tego dnia nie miała meczu to Sosnowiec w ogóle by tam nie przyjechał. Po prostu przyjechali na łatwy łup i się przeliczyli. Przecież ktoś im to musiał rozkminić jaka tam jest ekipa. Pewnie koledzy z miasta na literę A.
Ogólnie rzecz biorąc śmiać się chce z tych wszystkich co mają zgodę z Ksc a chcą Wisłę wykluczać. Pokazuje jakimi zjebami i hipokrytami jest to towarzystwo wzajemnej adoracji. Wszelkie granice absurdu i hipokryzji przekroczyły te pedały z Tychów. Arkę miałem za nieco poważniejszą ekipę ale jak widać też robią wszystko by przypodobać się reszcie Polski, bo przecież w modzie jest jechać po WRWE.
ku*** co trzeba mieć we łbie, żeby mając zgodę z żydami z Cracovii uczestniczyć w tej szopce. I tutaj dodam, że gdyby taka sytuacja przytrafiła się na turnieju Cracovii to idę o zakład, że kibicowska Polska w taki sposób by nie zareagowała. j**** was hipokryci.
Jeszcze jws tu szczeka jak tresowany kundel a chyba zapomniał jak narodową Polonię atakowali na MN.
Co do ''akcji'' w Grodzisku to jest to git bo chodziło o flagę Ruchu. Gdyby np. w sektorze gości tego dnia zasiadała np. Legia albo Śląsk to byłoby to frajerstwo. Tak można to podsumować na koniec.
Ogólnie rzecz biorąc śmiać się chce z tych wszystkich co mają zgodę z Ksc a chcą Wisłę wykluczać. Pokazuje jakimi zjebami i hipokrytami jest to towarzystwo wzajemnej adoracji. Wszelkie granice absurdu i hipokryzji przekroczyły te pedały z Tychów. Arkę miałem za nieco poważniejszą ekipę ale jak widać też robią wszystko by przypodobać się reszcie Polski, bo przecież w modzie jest jechać po WRWE.
ku*** co trzeba mieć we łbie, żeby mając zgodę z żydami z Cracovii uczestniczyć w tej szopce. I tutaj dodam, że gdyby taka sytuacja przytrafiła się na turnieju Cracovii to idę o zakład, że kibicowska Polska w taki sposób by nie zareagowała. j**** was hipokryci.
Jeszcze jws tu szczeka jak tresowany kundel a chyba zapomniał jak narodową Polonię atakowali na MN.
Co do ''akcji'' w Grodzisku to jest to git bo chodziło o flagę Ruchu. Gdyby np. w sektorze gości tego dnia zasiadała np. Legia albo Śląsk to byłoby to frajerstwo. Tak można to podsumować na koniec.
WŁ
-
Dwa ostatnie posty- odzyskałem wiarę w to, ze można tutaj jeszcze cos normalnego przeczytać.
-
A jakież to miałeś to starcie w Olkuszu ? Bo chyba nie piszesz o zwykłym wjeździe do baru gdzie obito parę osób.altgr pisze: ↑19.08.2023, 12:30[Dalej pajacu uważasz, ze nikt nie chciał się z wami bić ? :)
Bo czytam te posty wiślaków i widzę, ze nic nie zmienia się u was, a to ze takie Zagłębie nie czerpało wiedzy z kibice net jak twierdzi gnuj (wpis w temacie małopolski) tylko np ze skutecznych starć itp w np Olkuszu z wami to zupełnie inny temat, którego wy nie ogarnięcie kompletnie….
-
Arka i Tychy jeśli nie zerwą zgody z Cracovią to są totalnymi hipokrytami. Bojkot GTSu? Popieram w 100%! Ale nie bądźcie obłudnikami i spójrzcie prawdzie w oczy. Cracovia jeśli chodzi o nożownictwo to Wisła na sterydach. To oni wprowadzili sprzęt w Krakowie i nigdy nie byli gotów wyjść z nikim na gołe łapy (Wisła wychodziła).
Zgody Cracovii o nożownictwie Wisły: ,,Mordercy bez zasad"
Zgody Cracovii o nożownictwie Pasów: ,,Oni mają swoje zasady" ,,Kraków rządzi się swoimi prawami" itp
Jak w 2011 roku cała Polska solidarnie prowadziła bojkot przeciw PO, a tylko Cracovia jechała z dopingiem jak gdyby nigdy nic, to Lech, Arka, Tychy i reszta zgód też cichutko w tej sprawie siedziały.
Podwójne standardy
Zgody Cracovii o nożownictwie Pasów: ,,Oni mają swoje zasady" ,,Kraków rządzi się swoimi prawami" itp
Jak w 2011 roku cała Polska solidarnie prowadziła bojkot przeciw PO, a tylko Cracovia jechała z dopingiem jak gdyby nigdy nic, to Lech, Arka, Tychy i reszta zgód też cichutko w tej sprawie siedziały.
Podwójne standardy
-
Po twoim poście zrobiło Nam sie głupio i jutro oficjalnie zerwanie zgody, nie chcemy wyjsć na hipokrytów ;)Czapka pisze: ↑19.08.2023, 14:44Arka i Tychy jeśli nie zerwą zgody z Cracovią to są totalnymi hipokrytami. Bojkot GTSu? Popieram w 100%! Ale nie bądźcie obłudnikami i spójrzcie prawdzie w oczy. Cracovia jeśli chodzi o nożownictwo to Wisła na sterydach. To oni wprowadzili sprzęt w Krakowie i nigdy nie byli gotów wyjść z nikim na gołe łapy (Wisła wychodziła).
Podwójne standardy
Dziwi tylko, że „Ludzie Honoru” Nam cos wypominają…
-
Jako, że w 1 lidze nie ma już ani policyjnego ruchu, ani żadnej innej toruńskiej śmietany, to wątpię że ktoś się będzie bawił z wisełką w kibicowanie. Zresztą jeszcze jedna porażka ich kopaczy na murawie to pewnie i im się znudzi zabawa samemu na trybunach.Twins Special pisze: ↑19.08.2023, 12:51Na Wiśle nie ma chuliganów. Są frajerzy, którzy nie potrafią się bić i do chuliganów z Polski nie mają podjazdu dlatego potrzebują maczet i noży.
-
On miał na myśli jak jeździło zagłębie w 6-8 osób i łapało pojedyncze osoby. To było honorowe :)factoryproject pisze: ↑19.08.2023, 14:37A jakież to miałeś to starcie w Olkuszu ? Bo chyba nie piszesz o zwykłym wjeździe do baru gdzie obito parę osób.
-
To wszystko tylko pokazuje, że w PL scena kibicowska to już czysty kabaret pozorantów. Wy jeszcze potraficie powiedzieć, że scena w jakimś kraju jest słaba. Większej błazenady nie znajdziecie nigdzie :) Legia jako wyrocznia kogo trzeba wykluczać, a kogo nie, sprzedając ludzi na transparentach, Lech przebierający się za ochronę, żeby zdobyć flagę Ruchu (dlaczego jie od razu za policję? :) )
A to tylko ta wielka „topka” tej najlepszej europejskiej sceny. Dalej? Banda kmiotów pokroju Tychów czy innej Odry, którzy dla zaistnienia zrobili by loda wyżej wymienionym. Pomijając fakt ich sztamy z Cracovią (którą ktoś wyżej dobrze opisał jako Wisłę na sterydach w kwestii przedłużaczy) to już zapomnieli jak typ z ich uzbieranej bandy patusów dźgnął chłopaka z Gieksy na akcji w parku? Panowie to nie jest hipokryzja, to jest po prostu kurestwo zmieniać zasady, kiedy wiatr na chwilę zmieni kierunek.
I wiecie co Wam powiem? ZS to jest jedyna poważna ekipa z całego „topowego” towarzystwa. Tam tego frajerstwa nie ma i dziwię się, że dalej chcą być przyklejeni do Legii.
A to tylko ta wielka „topka” tej najlepszej europejskiej sceny. Dalej? Banda kmiotów pokroju Tychów czy innej Odry, którzy dla zaistnienia zrobili by loda wyżej wymienionym. Pomijając fakt ich sztamy z Cracovią (którą ktoś wyżej dobrze opisał jako Wisłę na sterydach w kwestii przedłużaczy) to już zapomnieli jak typ z ich uzbieranej bandy patusów dźgnął chłopaka z Gieksy na akcji w parku? Panowie to nie jest hipokryzja, to jest po prostu kurestwo zmieniać zasady, kiedy wiatr na chwilę zmieni kierunek.
I wiecie co Wam powiem? ZS to jest jedyna poważna ekipa z całego „topowego” towarzystwa. Tam tego frajerstwa nie ma i dziwię się, że dalej chcą być przyklejeni do Legii.
-
Weź już skończ pier....ć hipokryto jeb..yMW10 pisze: ↑19.08.2023, 09:53A ty groźna chuliganko z Byczyny już zapomniałaś jak na derbach funfle zbijali piony z ochroną koło sektora gości? Jesteście największymi hipokrytkami w Polsce, razem z nożownikami z milicji.serce miasta pisze: ↑19.08.2023, 08:57WKS Zawisza? Słuchaj praca w ochronie to lipa, ochroniarz współpracuje z policją, łapie złodzieja i przekazuje psom postawa nie do przyjęcia w normalnym środowisku.Wiesz dlaczego to pisze?Dlatego że w Bdg takich zasad nie przestrzegaliscie/cie i dowodził Wami ochroniarz i jeszcze to lizanie rowa pyrkom. Teraz z iinej beczki.... Gdzie są te wszystkie rozkminiacze z crocovii szczególnie kumatyinnaczej co to wypisywali że Johnson to frajer? Jak teraz k**** wyglądacie wszyscy co go obrażali wypinać d*** bo jak wiadomo za pomówienia w takim temacie jest...Obserwator1946 pisze: ↑19.08.2023, 07:02Szlaufy gdyby Wam internet wyłączyć na kilka dni to by Wasze życie straciło sens. Dzisiaj walczy się na oświadczenia, internet, transparenty, donoszenie i propagandę. Jeden głupszy od drugiego, kilku normalnych reszta to jacyś wykolejone pokemony, chociażby nie miał racji będzie napierdalal bzdury aż padnie.
A przebieranie się za celną żeby wyje..ć ludzi z branży czego konsekwencją było wpier....e do puchu dobrego chłopaka to jest ok? Tym frajerom łape podasz?
-
To Was PZPN wypierdoli z ligi po 3 walkowerze i sie szkończy rumakowanie. Nie jestescie pępkiem świata żeby ktoś se dupe tym zawracał. Próbujcie, powodzenia życze.
Weźcie już skończcie te pierdoły co chwile powtarzać.
-
Weź odstaw ten mefedron kasztaniegnuj pisze: ↑19.08.2023, 19:39Mocne słowa jak na kibica klubu, na którym 1000 osób to już solidna liczba :)
Wy myślicie serio, że Wisła Kraków to Polonia Warszawa, która będzie rozgrywana przez legionistów i nikt nic nie zrobi.
Btw. kibicowsko wjazd ZS&BKS to manna z nieba dla Wisły. Najlepsza banda w Polsce ganiana przez garstkę Wisły i Unii, najsłabszych od lat i będących w największym kryzysie od początku ruchu kibicowskiego w obu miastach. Jak myślicie co te małolaty teraz o was sądzą?
-
To jest kur*a dramat. Ludzie, czy to forum składa się z samych imbecyli?? Może botów, może podstawionych ludzi, którzy piszą tutaj sami do siebie, żeby inni czytali?? Czy Was popierdoliło?!?! Top ekipa wpada na byle turniej, przewaga liczebna, gabaryty... Przecież ludzie którzy tam byli mieli w głowie tylko jedno!!! Przetrwać!! Jak ktokolwiek mógł przewidzieć inny scenariusz?!?!?! Wy kur*a dziękujcie Bogu że nie macie kilku pogrzebów na raz pajace jeba*ne!! Wpadliście w bandę h*** a sami staliście się tam bandą h***!!! Kiedy ktokolwiek to pojmie... ?? Chłop 40lat się swoją rakietnicą o******.. Gdzie klocki a gdzie kredki!?! Ile Wam trzeba powtarzać że nawet małe ekipy z tej skurwialej bandy nożowników posiadają arsenał!?!?! Jak można wogóle pomyśleć że ktoś pofatygował by się na taki wjazd bez "ewentualnego zabezpieczenia" Wszyscy jesteście bandom h***!!!! Teraz wielkie harakyerne pucowanie na transparenach!!! j**** Was hipokryci!!! Jeszcze raz powtórzę: Świec Panie nad duszą zmarłego!! j**** tego co ogarniał strategię!!!! Napisałbym że mieliście zbyt mało sprzętu, ale im więcej mielibyście sprzętu tym więcej pewnie było by trupów!!!!! Śmiech!!! Śmiech i jeszcze raz śmiech!!!!! "Wybaczcie" Ale jak to kur*a wygląda???!!! Wbijacie na turniej byle jakiej ekipy najlepszą bandą w PL, dostajecie bencki i jeszcze Wasz kolega wali samobójstwo bonde zabrał rakietnice....... Co by było gdyby źle wycelował i trafiłby 14letnia dziewczyne vo była z tatą na turnieju?!?! Jakie transparenty wisalyby na tych waszych trybunach p********e zje*y?!?! Pierdolnij*ie się każdy łbem o ścianę i sklejcie wreszcie puz*y w tym jakże żałosnym temacie!!!!!!!
-
Czyli pozostaje czekać na strzelaninę podczas awantury bo sprzętu już każdy używa
-
Sami sracie do własnego gniazda bo jak można mieć zgodę z ekipa która ma kilka głów na koncie i robić oprawy czy transparenty anty sprzętowe.
ABG