Już c*** z tym autem. Wyprawa do SO nieudana, fakt. Ale tu Pique ma rację. Wleciał jakiś film z wyprawy wandalsów i lament: " jak tak można, pod osłoną nocy, ściana nie odda" itp. Ściek na 2 strony, każdy, kto jest antyWidzew musiał się wysrac na forum. Teraz Lechia też się wybrała na spraje, i wszystko git, normalna przedmeczowa akcja. Tylerobotopo pisze: ↑15.04.2023, 22:29auta do dzisiaj nie odebraliscie ; )Pique pisze: ↑15.04.2023, 20:42Nikt się tutaj nie podniecał zamazaniem czy przerobieniem grafa. Tylko wszyscy płakali jaki to Widzew zły bo w nocy przyjechał i grafy zniszczył, a teraz jak to robią już inne ekipy to jest to lekki pstryczek w nos :DProof pisze: ↑15.04.2023, 14:29
Mysle ze jest cisza , bo akcja nie warta wypisywania na 10 stron , zwykly pstryczek w nos dla rywala i tyle za 2 dni sciana zostanie odmalowana i tyle , a przyklad z widzewa jest troche inny bo po ich akcjach ludzie z widzewa tutaj walili konia do tych akcji i o tym jak upokorzyli rywali , podniecali sie jakby conajmniej wygrali walke banda na bande na 200 osób a to tylko sciana i pewnie dla tego wielu ludzi tutaj to gotowało
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 14-17.04.2023
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 14-17.04.2023
-
Akcja Lechii równie debilna jak Widzewa
-
-
"Piłka nożna dla kibiców" jest praktykowana w zaleznosci od widzi mi sie danej ekipy, wiec lepiej juz napiszcie że baaardzo sie szanujecie ;)
-
Diamentowy pisze: ↑15.04.2023, 18:17Ominęło cię to, ze nie ogarniasz podstaw w mazaniu po ścianach. Wyszukaj w YouTube co napisałem wyżej, obejrzyj jak i kiedy się to robi. Robiąc chujowizne trzeba mieć swiadomosc, ze jest to chujowe. Niestety ekipy ultras nie maja tej świadomości.Peoes pisze: ↑15.04.2023, 18:10Czyli wystawienie się na im większy przypał, tym większy pstryczek dla rywala? Od kiedy takie coś obowiązuje, bo może coś mnie ominęło.Diamentowy pisze: ↑15.04.2023, 18:06
To nawet nie pstryczek.
Pstryczek byłby gdyby zrobili to w dzień. To są takie miejscówki na linii, ze można machnąć to w dzień.
Wpisz w youtube „1UP graffiti” i bedxiesz wiedział co to pstryczek i kozackie akcje.
Mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz różnice między kozacka a c****** akcja. Popytaj malarzy ze swojej okolicy to ci wyjaśnia.
Ale te twoje "podstawy w mazaniu po ścianach" to każdy w świecie kibicowskim olewa ciepłym moczem i robi tak jak uważa, a czy to jest ch*jowe czy w porządku to twoja opinia i jeśli nawet jest ch*jowe to widocznie takie ma być, a ty bratku idź prawilnie mazać po ścianach według określonych zasad i nie zgrywaj ważniaka.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Doping Zagłębia Sosnowiec podczas meczu z Ruchem
Link: https://www.youtube.com/watch?v=TiEZauK1NQU
Link: https://www.youtube.com/watch?v=TiEZauK1NQU
-
751 Portowców w Gdańsku.
-
Raków Częstochowa - Widzew Łódź , 16.04.2023
https://www.youtube.com/watch?v=30_iqUhQH5o
https://www.youtube.com/watch?v=ETwBUZooiCY
https://www.youtube.com/watch?v=lCUmeX_s2pw

https://www.youtube.com/watch?v=30_iqUhQH5o
https://www.youtube.com/watch?v=ETwBUZooiCY
https://www.youtube.com/watch?v=lCUmeX_s2pw

-
Dobra to weź kolegów i idź kutasy na ścianach malować. Tylko nie zapomnij z tego relacji na kibicowskim fanpejdzu zrobić :) zesrala się Lechia jakby cokolwiek wartego uwagi zrobili :)Peoes pisze: ↑16.04.2023, 08:39Diamentowy pisze: ↑15.04.2023, 18:17Ominęło cię to, ze nie ogarniasz podstaw w mazaniu po ścianach. Wyszukaj w YouTube co napisałem wyżej, obejrzyj jak i kiedy się to robi. Robiąc chujowizne trzeba mieć swiadomosc, ze jest to chujowe. Niestety ekipy ultras nie maja tej świadomości.
Mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz różnice między kozacka a c****** akcja. Popytaj malarzy ze swojej okolicy to ci wyjaśnia.
Ale te twoje "podstawy w mazaniu po ścianach" to każdy w świecie kibicowskim olewa ciepłym moczem i robi tak jak uważa, a czy to jest ch*jowe czy w porządku to twoja opinia i jeśli nawet jest ch*jowe to widocznie takie ma być, a ty bratku idź prawilnie mazać po ścianach według określonych zasad i nie zgrywaj ważniaka.
-
Po meczu Legia vs Lech (jednak z kibicami gości ) ,jeśli ktoś interesuję się czeską sceną kibicowską to jest kolejny klasyk Banik Ostrawa - FC Viktoria Pilzno od 19:00 transmisja na Polsat Sport News i Polsatboxgo.pl i jak ktoś nie posiada to oczywiście też na strims.top a,ale chyba bez polskiego komentarza ..
WODA NIEGAZOWANA 

-
Kibice Zagłębia Sosnowiec wpuścili fanów Ruchu Chorzów na swoje sektory, zgodnie z hasłem ''piłka nożna dla kibiców". Super.
Zastanawia mnie jednak, dlaczego nie wpuścili kibiców GKS-u Katowice w myśl tej samej zasady? Przecież zarówno GieKSa, jak i Ruch to odwieczni rywale sosnowiczan.
Zastanawia mnie jednak, dlaczego nie wpuścili kibiców GKS-u Katowice w myśl tej samej zasady? Przecież zarówno GieKSa, jak i Ruch to odwieczni rywale sosnowiczan.
-
Ty jesteś chłopie normalny? Jedyną osobą ,która się zesrała to jesteś ty sam.Diamentowy pisze: ↑16.04.2023, 16:25Dobra to weź kolegów i idź kutasy na ścianach malować. Tylko nie zapomnij z tego relacji na kibicowskim fanpejdzu zrobić :) zesrala się Lechia jakby cokolwiek wartego uwagi zrobili :)Peoes pisze: ↑16.04.2023, 08:39Diamentowy pisze: ↑15.04.2023, 18:17
Ominęło cię to, ze nie ogarniasz podstaw w mazaniu po ścianach. Wyszukaj w YouTube co napisałem wyżej, obejrzyj jak i kiedy się to robi. Robiąc chujowizne trzeba mieć swiadomosc, ze jest to chujowe. Niestety ekipy ultras nie maja tej świadomości.
Nikt z Lechii,ani z Pogoni nie wypowiadał się tutaj na temat tego oczywistego pstryczka w nos.Wypowiedzieli się jedynie kibice ...Lecha i Arki,(plus ZS)do których musiałeś się doczepić.No bo gdyby malowali w dzień -wystawiając się na oczywisty przypał-to według ciebie byłby pstryczek ,a że zrobili to w nocy to to żenada.Wracaj lepiej sam na te kibicowskie fanpejdze oglądać berlińskich malarzy:)
Szczecin zresztą nie jest jedynym miastem odwiedzonym w ostatnim czasie przez ULG :)
Pogoń wczoraj w Gdańsku -zacna ekipa:)
Good Night Left Side
-
Niema czegoś takiego jak odwieczny rywal poprostu interesy, tam nawet bluzgów nie było na tym meczu to o czym my tu mówimy.Centurion pisze: ↑16.04.2023, 16:52Kibice Zagłębia Sosnowiec wpuścili fanów Ruchu Chorzów na swoje sektory, zgodnie z hasłem ''piłka nożna dla kibiców". Super.
Ino GieKSa
-
Ej ale ty chyba nie wiesz, ze to Lechia wrzuciła relacje z tego nocnego wydarzenia. Gdyby było jeszcze się czym chwalić. Zreszta czego ja wymagam od ekip (masa konfidentów, kalkulatorow to i jaj braknie na zorganizowanie konkretnej akcji).htsk4 pisze: ↑16.04.2023, 16:56Ty jesteś chłopie normalny? Jedyną osobą ,która się zesrała to jesteś ty sam.Diamentowy pisze: ↑16.04.2023, 16:25Dobra to weź kolegów i idź kutasy na ścianach malować. Tylko nie zapomnij z tego relacji na kibicowskim fanpejdzu zrobić :) zesrala się Lechia jakby cokolwiek wartego uwagi zrobili :)Peoes pisze: ↑16.04.2023, 08:39
Nikt z Lechii,ani z Pogoni nie wypowiadał się tutaj na temat tego oczywistego pstryczka w nos.Wypowiedzieli się jedynie kibice ...Lecha i Arki,(plus ZS)do których musiałeś się doczepić.No bo gdyby malowali w dzień -wystawiając się na oczywisty przypał-to według ciebie byłby pstryczek ,a że zrobili to w nocy to to żenada.Wracaj lepiej sam na te kibicowskie fanpejdze oglądać berlińskich malarzy:)
Szczecin zresztą nie jest jedynym miastem odwiedzonym w ostatnim czasie przez ULG :)
Pogoń wczoraj w Gdańsku -zacna ekipa:)
Taki mamy klimat.
I o jakim ty przypale piszesz, jak zamalowali prace na jakichś podmiejskich rejonach gdzie czasem jakiś dziad wyjdzie z psem na spacer. Ludzie tam w dzień chodzą malować z tego co widać na zdjęciach, a ten o przypale pisze hahahaha.
-
Czyli Legia dziś wpuszcza Lecha na swoje sektory i ty myślisz że będą bluzgi?Co za dureń!eragsm pisze: ↑16.04.2023, 17:24Niema czegoś takiego jak odwieczny rywal poprostu interesy, tam nawet bluzgów nie było na tym meczu to o czym my tu mówimy.Centurion pisze: ↑16.04.2023, 16:52Kibice Zagłębia Sosnowiec wpuścili fanów Ruchu Chorzów na swoje sektory, zgodnie z hasłem ''piłka nożna dla kibiców". Super.
-
Legia wpuściła kibiców Lecha też dzięki interesom ??Też nie ma bluzgów i dobrze w tych chujowych czasach chodzi o solidarność kibicowską i żeby "zagrać na nerwach" szmatom z komisji ligi i betonowi z pzpnu !!eragsm pisze: ↑16.04.2023, 17:24Niema czegoś takiego jak odwieczny rywal poprostu interesy, tam nawet bluzgów nie było na tym meczu to o czym my tu mówimy.Centurion pisze: ↑16.04.2023, 16:52Kibice Zagłębia Sosnowiec wpuścili fanów Ruchu Chorzów na swoje sektory, zgodnie z hasłem ''piłka nożna dla kibiców". Super.
-
Oprawy Rakowa
[link]
Widzew na Rakowie
[link]
[link]
Widzew na Rakowie
[link]
-
Gwoli ścisłości, nikt z Lecha o akcji Lechii i Pogoni się tutaj nie wypowiadał.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
Ty jesteś chyba upośledzony jak myślisz, że w pzpnie kogoś obchodzi, że ktoś wszedł na sektory, nawet powiem coś więcej - oni mają BEKĘ z takich numerów bo dzięki temu wiedzą, że będzie spokój, bo nikt nikogo nie obrazi, nie skasuje z flag, nie skasuje z barw ani po mordzie nie da - CZYSTY ZYSK dla takiego pzpnu.
Dlatego zawsze śmieszą mnie te "solidarnościowe gesty", które GÓWNO robią a wręcz skutek odwrotny.
pały się cieszą, władze miasta się cieszą, pzpn się cieszy, tylko głupie "kibole" myślą, że "wyszło na ich".
j**** homopropagande
-
Użytkownik Proof nie jest kibicem Lecha?"Mysle ze jest cisza , bo akcja nie warta wypisywania na 10 stron , zwykly pstryczek w nos dla rywala i tyle za 2 dni sciana zostanie odmalowana."
Jeżeli nie jest ,to ok, wycofuję co napisałem.
Diamentowy-doskonale wiem,co i kiedy zamieściło ULG.Powtórzę ,nikt z LG nie wypowiadał się tutaj o tym malowaniu.Są co jakiś czas wypuszczane filmy z odwiedzin z różnych miejsc i zamieszczane na naszych stronach.Naszych !Nie ogólnopolskich,nie traktujemy tego w kategoriach jakiś super akcji,ot zwykłe pstryczki w nos.Tylko tyle i aż tyle.Z mojej strony to ostatni komentarz na ten temat.
Good Night Left Side
-
Legia Warszawa - Lech Poznań , 16.04.2023
Klikając subskrypcję na naszym kanale jako pierwszy będziesz miał dostęp do najświeższych filmów!
https://www.youtube.com/watch?v=h-X9xt84m7I
https://www.youtube.com/watch?v=ZUDdGeom4Jw
https://www.youtube.com/watch?v=6X290EPQVek

https://www.youtube.com/watch?v=h-X9xt84m7I
https://www.youtube.com/watch?v=ZUDdGeom4Jw
https://www.youtube.com/watch?v=6X290EPQVek

-
Spoko rozumiem. Tylko, ze w Szczecinie nikt nie odebrał tego jako jakiś pstryczek. Ja zwróciłem tylko uwagę na chujowizne całej akcji. To raczej zażenowanie budzi i śmiech, a nie żaden pstryczek. Tylko tyle i aż tyle. Gdańsk ma potężne tradycje w robieniu pstryczkow na ścianach. Tutaj to raczej więcej śmiechu niż czegoś co miało zaboleć. Może chłopaki się naucza co i jak i następnym razem pójdzie im lepiej, bo tym to nawet na swoich stronach wstyd się pochwalić.htsk4 pisze: ↑16.04.2023, 18:28Użytkownik Proof nie jest kibicem Lecha?"Mysle ze jest cisza , bo akcja nie warta wypisywania na 10 stron , zwykly pstryczek w nos dla rywala i tyle za 2 dni sciana zostanie odmalowana."
Diamentowy-doskonale wiem,co i kiedy zamieściło ULG.Powtórzę ,nikt z LG nie wypowiadał się tutaj o tym malowaniu.Są co jakiś czas wypuszczane filmy z odwiedzin z różnych miejsc i zamieszczane na naszych stronach.Naszych !Nie ogólnopolskich,nie traktujemy tego w kategoriach jakiś super akcji,ot zwykłe pstryczki w nos.Tylko tyle i aż tyle.Z mojej strony to ostatni komentarz na ten temat.
-
Po co te docinki ,mylisz się ,że psy się cieszą ,Legia zapowiedziała,że pod stadion i tak przyjdzie,kibice Rakowa ze zgodami/układami też przyjadą i myślisz ,że dla psów nie lepiej jest jak kibice są na stadionie i tak będą musieli pilnować fanów obydwu drużyn i to w dużo większych siłach ;)A betony z pzpnu nie zarobią na biletach do tego klęska marketingowa jak na stadionie będzie z 5 tyś pikników :)Polsat też nie będzie za szczęśliwy bo produkt jakim dla nich jest mecz starci na atrakcyjności .Zobaczymy co zrobi Kulesza i minister sportu którzy jasno mówili ,że takie coś jak rok temu się nie powtórzy ,o czym przypomnieli dzisiaj kibice Rakowa ;)rybak007 pisze: ↑16.04.2023, 18:14Ty jesteś chyba upośledzony jak myślisz, że w pzpnie kogoś obchodzi, że ktoś wszedł na sektory, nawet powiem coś więcej - oni mają BEKĘ z takich numerów bo dzięki temu wiedzą, że będzie spokój, bo nikt nikogo nie obrazi, nie skasuje z flag, nie skasuje z barw ani po mordzie nie da - CZYSTY ZYSK dla takiego pzpnu.
Dlatego zawsze śmieszą mnie te "solidarnościowe gesty", które GÓWNO robią a wręcz skutek odwrotny.
pały się cieszą, władze miasta się cieszą, pzpn się cieszy, tylko głupie "kibole" myślą, że "wyszło na ich".
-
Ty jesteś z Pogoni?Diamentowy pisze: ↑16.04.2023, 19:06Spoko rozumiem. Tylko, ze w Szczecinie nikt nie odebrał tego jako jakiś pstryczek. Ja zwróciłem tylko uwagę na chujowizne całej akcji. To raczej zażenowanie budzi i śmiech, a nie żaden pstryczek. Tylko tyle i aż tyle. Gdańsk ma potężne tradycje w robieniu pstryczkow na ścianach. Tutaj to raczej więcej śmiechu niż czegoś co miało zaboleć. Może chłopaki się naucza co i jak i następnym razem pójdzie im lepiej, bo tym to nawet na swoich stronach wstyd się pochwalić.htsk4 pisze: ↑16.04.2023, 18:28Użytkownik Proof nie jest kibicem Lecha?"Mysle ze jest cisza , bo akcja nie warta wypisywania na 10 stron , zwykly pstryczek w nos dla rywala i tyle za 2 dni sciana zostanie odmalowana."
-
Pojechali pobazgrać cudze miasto w środku nocy i jeszcze się tym pochwalili. Co za idiotyzm. Ściana nie odda, pamiętajcie o tym na przyszłość.
-
Dzięki uprzejmości kibiców Legii 406 kibiców zasiada na stadionie przy Łazienkowskiej. Piłka nożna dla kibiców.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
ZKS UNIA TARNÓW
-
Ogólnie Lechii nie ma co porównywać do akcji Widzewa,gdzie Widzew co tydzień gdzies jechał i bazgrolił normalne ładne grafy i uciekał.Rok czasu jeździłem do wojska pociągiem przez pół Polski i fajnie na kolejnych stacjach było poczytać na kogo tereny sie wjeżdża.Czuło się klimat.A takie niszczenie to lekko nie na miejscu.
-
Przecież pzpn sprzedaje bilety już wcześniej, to że ktoś nie wejdzie oni to mają w d****, jedynie mniej sprzedanego piwa/kiełbach za 50zł
Marketingowo? Wystarczy, że będą bramki akcje i taki polsat ma w d**** czy ktoś jest na trybunach czy nie, a kibice z prostych będą mieć w d**** protesty bo oni z dziećmi przyszli oglądać :)
j**** homopropagande
-
Możliwy scenariusz :rybak007 pisze: ↑16.04.2023, 23:19Przecież pzpn sprzedaje bilety już wcześniej, to że ktoś nie wejdzie oni to mają w d****, jedynie mniej sprzedanego piwa/kiełbach za 50zł
Marketingowo? Wystarczy, że będą bramki akcje i taki polsat ma w d**** czy ktoś jest na trybunach czy nie, a kibice z prostych będą mieć w d**** protesty bo oni z dziećmi przyszli oglądać :)
Legia odpuszcza finał, jak powiedzą tak zrobią, Raków no powiedzmy że też. zwykłymi piknikami i oglądaczami takich prestiżowych rozgrywek jak final pp Narodowego nie wypełnisz to nie kadra i Lewandowski, no i będzie wtopa. Bez obu ekip na stadionie maksymalnie z 10-12k.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
chłop napisał prawde a ten zgrywa kumatego haha
dobre jest to podpinanie na siłe podkarpackiej rodzinki pod WRWE
Jak ku*** nie ma co porównywać? Co za hipokryzja, akcja identyczna tylko przy RTS'ie mało sie nie posrali tu wszyscyOldfreak pisze: ↑16.04.2023, 22:08Ogólnie Lechii nie ma co porównywać do akcji Widzewa,gdzie Widzew co tydzień gdzies jechał i bazgrolił normalne ładne grafy i uciekał.Rok czasu jeździłem do wojska pociągiem przez pół Polski i fajnie na kolejnych stacjach było poczytać na kogo tereny sie wjeżdża.Czuło się klimat.A takie niszczenie to lekko nie na miejscu.
-
A ty byś wpuścił cy9anow do domu ! ?Centurion pisze: ↑16.04.2023, 16:52Kibice Zagłębia Sosnowiec wpuścili fanów Ruchu Chorzów na swoje sektory, zgodnie z hasłem ''piłka nożna dla kibiców". Super.
-
Jak tam wyjazd Gksu Bełchatów na mecz do Wielunia?
-
Idiotyzm? Przed meczem z Pogonią pojechali do Nich i przestrzelili ich grafy. Psikus, zagranie na nosie, podostrzenie atmosfery meczu, ale jaki idiotyzm?Prawo i pięść pisze: ↑16.04.2023, 20:42Pojechali pobazgrać cudze miasto w środku nocy i jeszcze się tym pochwalili. Co za idiotyzm. Ściana nie odda, pamiętajcie o tym na przyszłość.
Z chęcią przeczytam za kim jesteście żeby wiedzieć kto jest taki honorowy i nie rusza ścian :)
-
Jakieś ciekawostki z meczu Cartusia - Bałtyk? Podobno był lepszy wyjazd niż w ostatnich latach...z góry przepraszam, że pytam bo wiem że to sztywna strona.
-
Ci co piszą ściana nie odda to są zwykłe leszcze internetowe którzy by oddali ale swoje barwy gdyby nie zdążyli spierdolić.Akcje partyzanckie to kwintesencja chuliganki.
Następnym razem niech pilnują miejscówek zamiast płakać jaka to c****** akcja.Zagłębie Sosnowiec potrafiło trafić malarzy z Widzewa.W miastach derbowych co chwilę ktoś kogoś łapie na malowaniu.
Grafy przestrzelone więc trzeba je odmalować a na to potrzebne są pieniądze czyli można powiedzieć że nie tylko pstryczek w nos ale także uszczuplenie budżetu ultrasów wroga.
Następnym razem niech pilnują miejscówek zamiast płakać jaka to c****** akcja.Zagłębie Sosnowiec potrafiło trafić malarzy z Widzewa.W miastach derbowych co chwilę ktoś kogoś łapie na malowaniu.
Grafy przestrzelone więc trzeba je odmalować a na to potrzebne są pieniądze czyli można powiedzieć że nie tylko pstryczek w nos ale także uszczuplenie budżetu ultrasów wroga.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Sektor gości w Wałbrzychu zamknięty, ale znając MJO i tak by się nie pojawili
j**** rosje i ruskich
-
Znowu masz świrek schizofrenie.
Ty jesteś kadłubem, czy może kolejny raz się przerzuciłeś i teraz na Feyenord jeździsz?
Który to twój raz w życiu, 3,4?
TYLKO 50 % MŁODZIEŻY WYJEDZIE W TYM ROKU NA WAKACJE, DRUGA POŁOWA SIEDZI NA KIBICE.NET
-
-
Na fesbukach tyle info o skrojeniu Miedzi a tu żaden kumacz nie wrzucił info?