Derby PIAST - GÓRNIK '13
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Derby PIAST - GÓRNIK '13
11 przegubowych autobusów wypełnionych na maxa, w każdym mieści sie około 200 co daje 11x200=2100!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Według mojej matematyki 2200? ;)S.G. pisze:11 przegubowych autobusów wypełnionych na maxa, w każdym mieści sie około 200 co daje 11x200=2100!
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
heh właśnie na to czekałem, tylko myślałem, że naciągniecie do 2 tyś. Nie było was więcej niż Ruchu, którego było 1,6. 2 tyś to jest cała zajebana trybuna. Nie odpisze więcej więc nie odpowiadaj.
-
-
Kogo to obchodzi ilu podałem liczbę przybliżoną.
I fakt 2200
I fakt 2200
-
Piastoholik pisze:heh właśnie na to czekałem, tylko myślałem, że naciągniecie do 2 tyś. Nie było was więcej niż Ruchu, którego było 1,6. 2 tyś to jest cała zajebana trybuna. Nie odpisze więcej więc nie odpowiadaj.
piastolik pisze: Może niektórzy się bali... nie wiem.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
do S.G czyli was na sektorach gości było 2 tyś weż idz sie pomodlić do kościoła po rozum ,panowie może niech ktoś z Piasta mi napisze pojemność sektorów na swoim stadionie
-
oficialnie dostaliście 1,4 biletów plus minus 100 kupiliście na sektory Piasta wątpie by wam sie więcej udało skoro kibice PIASTA obstawili kasa w tydzień poprzedzający mecz po drugie ktoś z Górnika napisał że system sprzedaży biletów wykrył kibiców Górnika chcących kupić bilety na sektory Piasta więc trudno by wam było kupić wiekszą pule biletów więc najbardziej prawdopodobna liczba kibiców Górnika to 1,5-1,6
-
Cała trybuna za bramką to 2000 miejsc.wildboy66 pisze:do S.G czyli was na sektorach gości było 2 tyś weż idz sie pomodlić do kościoła po rozum ,panowie może niech ktoś z Piasta mi napisze pojemność sektorów na swoim stadionie
-
Jaka liczba żaboli z Sośnicy w sektorze gości?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
FOTORELACJA Z MECZU
PIAST GLIWICE - GÓRNIK ZABRZE

http://www.torcida.eu/2013/jesien/piast ... /index.htm
PIAST GLIWICE - GÓRNIK ZABRZE

http://www.torcida.eu/2013/jesien/piast ... /index.htm
-
dzięki za odpowiedz tak myślałemTrzęsacz pisze:Cała trybuna za bramką to 2000 miejsc.wildboy66 pisze:do S.G czyli was na sektorach gości było 2 tyś weż idz sie pomodlić do kościoła po rozum ,panowie może niech ktoś z Piasta mi napisze pojemność sektorów na swoim stadionie
-
100? Conajmniej 300 kupilismy.. Bylo nas nie cale 2k.
-
Podałem liczbę przybliżoną według autobusów które były na maxa wypelnione.
Druga sprawa zobaczcie sobie sektor prawy od strony vipów tam był ścisk i ludzie stali na schodach dlatego na sektorze lewym były miejsca puste.Liczba około 2tyś jest bardzo bliska!
Druga sprawa zobaczcie sobie sektor prawy od strony vipów tam był ścisk i ludzie stali na schodach dlatego na sektorze lewym były miejsca puste.Liczba około 2tyś jest bardzo bliska!
-
skąd ten pomysł czarnego wdzianka? Pamiętam, że na Ruchu też byliście typowo chuligańsko ubrani, ale to z innego powodu, a tu czemu tak?
-
Fason trzeba mieć zawsze.nrs pisze:skąd ten pomysł czarnego wdzianka? Pamiętam, że na Ruchu też byliście typowo chuligańsko ubrani, ale to z innego powodu, a tu czemu tak?
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
poważnie pytamnatenczaswojski3 pisze:Fason trzeba mieć zawsze.nrs pisze:skąd ten pomysł czarnego wdzianka? Pamiętam, że na Ruchu też byliście typowo chuligańsko ubrani, ale to z innego powodu, a tu czemu tak?
-
Idac na mecz zostalismy zatrzymani przez psy, jechaliscie 3m od nas. Wiec bedac juz tak szczegolowym, to autobusy jadace z Kopernika nie byly wypchane na pewno na maksa, bylo sporo luzu a i jeden jechal z Wami calkiem pusty.S.G. pisze:Podałem liczbę przybliżoną według autobusów które były na maxa wypelnione.
-
1600 kibiców:
[link]
2200 kibiców:
[link]
[link]
2200 kibiców:
[link]
-
Bo różowy wyszedł z mody ;-)nrs pisze:skąd ten pomysł czarnego wdzianka? Pamiętam, że na Ruchu też byliście typowo chuligańsko ubrani, ale to z innego powodu, a tu czemu tak?
By nie było spamu:
https://www.facebook.com/photo.php?v=58 ... =2&theater
-
Ogółem było jakieś 450-500 żaboli z Gliwic. Łabędy ok 100 Sośnica możliwe że nawet powyżej 200 a reszta to pozostałe dzielnice.kierowca bombowca pisze:do jakichś tam szczekaczy wyżej co mnie cytowali. Czego Wy się spodziewaliście? Że obie ekipy wyskoczą na murawę i zrobią dym nie z tej ziemi? Nie te czasy i nie ten kaliber ciśnieniowy meczu. Ja chciałbym zapytać kibiców Górnika jaka liczba FC Gliwice (jeśli można z rozbiciem na osobne liczby Łabęd, Kopernika, Sośnicy itp) dzięki
Co do opinii kolegi z Piasta na temat naszego dopingu to po części masz racje pod względem dopingu stać nas na wiele więcej ale nie chcesz chyba powiedzieć że wy pod tym względym pokazaliście się lepiej? Jak na taką mobilizacje jaka miała miejsce w waszych szeregach to naprawdę słabizna. Faktycznie najlepiej wychodziła wam jedna piosenka, która pokazywała waszą miłość do Górnika ale tego można się było po was spodziewać. Od zajebania groźnych internetowych zapowiedzi, plakaty, kukły, transparenty, bilety za 5zł a efekt marny. Stadionu nie potrafiliście zapełnić na najważniejszym dla was meczu więc nie wiem czemu czepiacie się naszej frekwencji skoro wykorzystaliśmy wszystkie wejsciówki.
NASZE SERCA I PIĘŚCI BIJĄ DLA GÓRNIKA! NIE MA LITOŚCI DLA PRZECIWNIKA!
-
Wszystkie dostępne wejściówki zostały sprzedane, więc nie wiem o czym mówisz.\G/liwice48 pisze: Stadionu nie potrafiliście zapełnić na najważniejszym dla was meczu więc nie wiem czemu czepiacie się naszej frekwencji skoro wykorzystaliśmy wszystkie wejsciówki.
-
Ciężko o dobry doping skoro przez całą pierwszą połowę są spięcia z ochroną, a do tego gaz, w drugiej już to wyglądało całkiem nieźle. Biletów na ten mecz zabrakło już w czwartek, a te 200 osób które nie przyszło to musisz odliczyć osoby wyczajone pod kasami od Was, które oddawały bilety, zatrzymania chłopaków tuż przed meczem i zwyczajne sytuacje losowe
-
Wejściówki zostały sprzedane? To jak wyjaśnisz taką ilość wolnych miejsc szczególnie na obu prostych? O ile wasz młyn wyglądał jeszcze całkiem dobrze ilościowo to pozostałe trybuny juz niekoniecznie.
NASZE SERCA I PIĘŚCI BIJĄ DLA GÓRNIKA! NIE MA LITOŚCI DLA PRZECIWNIKA!
-
Z oficjalnej strony klubu\G/liwice48 pisze:Wejściówki zostały sprzedane? To jak wyjaśnisz taką ilość wolnych miejsc szczególnie na obu prostych? O ile wasz młyn wyglądał jeszcze całkiem dobrze ilościowo to pozostałe trybuny juz niekoniecznie.
Ktoś być może nie przyszedł, ktoś zawinięty na dołek, komuś może udało się przejść na młyn. Zresztą nie wiem, nie pytałem tych ludzi, więc nie wypowiadam się za nich. Fakt jest taki, że wejściówek zabrakło, a pewnie znalazłoby się trochę chętnych na te miejsca, które były puste, nie wiedzieć czemu.Informujemy, że dystrybucja biletów na derby z Górnikiem Zabrze została zakończona - wszystkie wejściówki zostały sprzedane. Osoby, które dokonały internetowej rezerwacji mogą odbierać bilety do godz. 19.00 w kasie nr 1. W celu uniknięcia kolejek przy bramofurtach prosimy wszystkich fanów o wcześniejsze przybycie na stadion. Bramy zostaną otwarte dwie godziny przed rozpoczęciem meczu. Jednocześnie przypominamy, że na terenie obiektu obowiązuje zakaz zasłaniania wizerunku, a co za tym idzie wnoszenia elementów odzieży uniemożliwiających identyfikację. Prosimy o pozostawienie w domu lub w punkcie depozytowym na stadionie przedmiotów, które mogą zostać uznane za niebezpieczne.
-
Ciekawe gdzie byliscie te 3 metry odnas bo raczej bysmy sie widzielismyP1945G pisze:Idac na mecz zostalismy zatrzymani przez psy, jechaliscie 3m od nas. Wiec bedac juz tak szczegolowym, to autobusy jadace z Kopernika nie byly wypchane na pewno na maksa, bylo sporo luzu a i jeden jechal z Wami calkiem pusty.S.G. pisze:Podałem liczbę przybliżoną według autobusów które były na maxa wypelnione.
-
Zakładanie tematu typu derby Piast - KSG jest bezcelowe, jak widać po wpisach, nic ciekawego i same dziecka!
29 lat z ukochanym klubem!
-
Przynajmniej zaklamanie kibicow Gornika wyszlo na swiatlo dzienne w sprawie liczby gosci.OldFan1964 pisze:Zakładanie tematu typu derby Piast - KSG jest bezcelowe, jak widać po wpisach, nic ciekawego i same dziecka!
1920
-
Sytuacja jest logiczna. Z takiej Sośnicy na stadion Górnika jest bliżej niż z innych dzielnic z Zabrza. W przeszłości wiele dzielnic Gliwic jak i innych miast było oddzielnymi miejscowościami. Za tym idzie tradycja i historia. Dzisiejsze dzielnice mogą wchodzić w skład innego miasta jednak wpływy i sympatie się nie zmieniają. Owszem sukcesy to inna sprawa jaka także ma wpływ na to. Patrząc na historię najbardziej Ruch i Górnik w regionie dominowali (patrząc na całą historię polskiej piłki nożnej).piastolik pisze:Na pewno połowa miasta nie kibicuje Górnikowi. Zabrzanie mieli spore sukcesy w latach 80-tych, w wielu zakładach pracy bilety na mecze zabrzan były rozdawane i zdobywali wielu kibiców. W latach 90-tych Piasta nie było na mapie piłkarskiej Polski więc ludzie gdzieś jeździli. Niektórzy na Legię, niektórzy na Górnik. Na wczorajszy mecz były wyprzedane wszystkie bilety, jednak faktycznie było parę miejsc wolnych z niewiadomych przyczyn. Może niektórzy się bali... nie wiem.enrico palazzo pisze:Zawsze chciałem zadać to pytanie:
Jak to jest, że połowa miasta kibicuje klubowi z miasta obok ??
Czy wzięło się to stąd, iż Górnik to klub sukcesów piłkarskich a Piast, przez właściwie całą swoją historie to sportowa mizerota (np. czasy A-klasy) ?
Jestem z trójmiasta i dla mnie taka sytuacja jest niezrozumiała.
-
Heh jasiu malinowy, na mecz sie jedzie dopingować, a nie siedzieć na krzesełkach! Od lewej strony masz scisk, wiec nie dziwne ze po prawej są wolne miejsca. Zamiast siedzieć w domu zacznij na wyjazdy jezdzić, to zrozumiesz, ze na rozciągnietej prostej ciezko ogarnąć doping tylu osób.wildboy66 pisze:alpha czy ty jesteś ślepy zobacz sobie sektory patrząc na kibiców to po prawej stronie gdzie wisi flaga torcida Piekary i Row Rybnik
Na moje oko około 1600 Żaboli, a porównanie fot z Ruchem bezsensowne :)
Macie problemy jak nie liczba to kolor ubrań...
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
alpha, bezsensowne? Bezsensowne bo co ? Bo wyszło, że ni c**** nie było was 600 więcej od nas? Dla porównania dodam, że nasi kibice w przeciwieństwie do waszych siedzieli jeszcze na prostej.
-
A kibice Górnika zajmowali sie cateringiem i siedzieli w kuchni. Chłopie wyluzuj....
-
Bezsensowne bo co za różnica czy było Ruchu 2000 czy Górnika 2000????puder1 pisze:alpha, bezsensowne? Bezsensowne bo co ? Bo wyszło, że ni c**** nie było was 600 więcej od nas? Dla porównania dodam, że nasi kibice w przeciwieństwie do waszych siedzieli jeszcze na prostej.
Czy to komuś doda pkt w rankingu hool's czy co?
Załóż sobie 2x fan page jeden Górnik w Gliwicach, drugi Ruch w Gliwicach i niech CI ludzie lajkują a za 3 miesiące podaj wyniki.
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
-
Taka roznica, ze Ruch nie zniza sie do waszego poziomu hipokryzji oraz zaklamania i podaje oficjalnie wiarygodne liczby wyjazdowe.alpha1982 pisze:Bezsensowne bo co za różnica czy było Ruchu 2000 czy Górnika 2000????puder1 pisze:alpha, bezsensowne? Bezsensowne bo co ? Bo wyszło, że ni c**** nie było was 600 więcej od nas? Dla porównania dodam, że nasi kibice w przeciwieństwie do waszych siedzieli jeszcze na prostej.
Nie ladnie tak klamac przed cala Polska, bo nos Pinokia szybko rosnie.
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Może mnie oczy mylą, ale jak do tej pory nie ukazała się żadna relacja z oficjalna liczbą, a jedynie jakieś przypuszczenia i wyliczenia kilku osób.Taka roznica, ze Ruch nie zniza sie do waszego poziomu hipokryzji oraz zaklamania i podaje oficjalnie wiarygodne liczby wyjazdowe.
-
-
dokładnie moze najpierw niech zabole napisza oficjalna relacje a potem kumateria ich bedzie sadzic haha3-kolory pisze:Może mnie oczy mylą, ale jak do tej pory nie ukazała się żadna relacja z oficjalna liczbą, a jedynie jakieś przypuszczenia i wyliczenia kilku osób.Taka roznica, ze Ruch nie zniza sie do waszego poziomu hipokryzji oraz zaklamania i podaje oficjalnie wiarygodne liczby wyjazdowe.
-
Pełny młyn - 2 kafle.RoyberpakaOdrodzenie pisze:ile Piasta w młynie?
-
czyli wasz młyn był większy od młyna Żaboli o 1/4?Trzęsacz pisze:Pełny młyn - 2 kafle.RoyberpakaOdrodzenie pisze:ile Piasta w młynie?
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw