Kibice Śląska zrywają współpracę z neofaszystowskim NOP-em

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

coci

Re: Kibice Śląska zrywają współpracę z neofaszystowskim NOP-

Post autor: coci » 12.08.2013, 16:18

Witam
Temat o NOP-ie i WKS-ie,ale pewne przeinaczenia i ćwierćprawdy najlepiej prostować od razu.
Igloopol1978 pisze:
Przypomne tylko wypowiedz Korwina, ktory stwierdzil ze do kiboli by strzelal na stadionach
Moze jakis link albo cos ?
Bo jak wspomnial kolega z dolu JKM wypowiadal sie zwykle pozytywnie o kibicach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5Mx8-DxP0U[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oqc1aMiRLY8[/youtube]

...a tu po słynnej awanturze w finale PP w Bydgoszczy.Mówi o sektorach dla agresywnych i spokojnych.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1gyF9i6NwuY[/youtube]
Pozdrawiam
P.S.
Autorowi tematu za "neofaszystowski NOP"w tytule tematu,należy się "internetowy" liść wychowawczy.
...i ARKA GDYNIA!

iparts.pl
Igloopol1978

Post autor: Igloopol1978 » 12.08.2013, 17:19

LechiaTczew pisze:
Garnek pisze: Jeżeli z tego co powiedział w 13min 45s wywnioskowałeś, że chce strzelać do kiboli na stadionach to moje gratulacje.
Jeżeli nie zrozumiałeś mojego postu to gratuluje...

Tylko ze Ty to wlasnie post wczesniej napisales.Obejrzyj jeszcze raz ten material i zobacz o co chodzilo.Reszte to Ci juz chyba coci wyjasnil.
Z kogo jak z kogo ale z JKM na sile wroga kibicow nie ma co robic

Maraton uśmiechu

Post autor: Maraton uśmiechu » 13.08.2013, 15:40

Wy nadal nie rozumiecie, że JKM gromadzi WAS wokół siebie i marnuje ten potencjał? Co on zrobił do tej pory poza gadaniem na YT? Może i wiele jego pomysłów warto byłoby zrealizować, ale ten człowiek nie wie jeszcze czego chce. Przyciąga ludzi, zwiększa się jego poparcie, a potem pierdoli głupoty i leci w sondażach.
„Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.”

perykles

Post autor: perykles » 18.08.2013, 19:13

Igloopol1978 pisze:
Przypomne tylko wypowiedz Korwina, ktory stwierdzil ze do kiboli by strzelal na stadionach
Moze jakis link albo cos ?
Bo jak wspomnial kolega z dolu JKM wypowiadal sie zwykle pozytywnie o kibicach
Niestety nie mogę tego znaleźć. Widziałem to już parę lat temu na YT, dość długi filmik JKM siedział w coś a'la ogródku piwnym (pod takim daszkiem z białej płachty) i ogólnie zadawano mu tam pytania i wypalił coś takiego. Niestety nie mogę tego znaleźć na YT, a na słuchanie każdego filmu po 13 minut nie mam czasu.

ODPOWIEDZ