KOMENTARZE 04-05.06.2012r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

otto.magico

Re: KOMENTARZE 04-05.06.2012r.

Post autor: otto.magico » 06.08.2012, 20:51

Zawisza nie przystąpi do meczu z Cracovią w PP, teraz Osuch mówi w Orange Sport.
Moim zdaniem szacunek dla Osucha, który stanął w obronie kibiców i pojechał niezle PZPN - z relacji Orange Sport Osuch, podaje ze na 100 % nie przystąpi do meczu.

iparts.pl
Gori

Post autor: Gori » 06.08.2012, 20:54

Wypowiedź Prezesa masz w wątku Puchar Polski.

Tylko jedno zdanie!

Kto ma jaja ten rządzi !!!

f64

Post autor: f64 » 06.08.2012, 21:48

motlok pisze:Korzystając z przerwy wakacyjnej postanowiłem odwiedzic dalekie Katowice z okazji meczu GKS-ŁKS
Bardzo mnie interesowało w jakim stanie będzie ich ekipa biorąc pod uwagę całe te niedawne zamieszanie z Polonią W-wa i fuzjami oraz protestami.
Dużo ludzi mimo że podają mniej na różnych stronach na moje ok +/- 4 tyś lekko.
W Młynie ogromna większośc na żółto - świetny efekt.
Dopingują na bardzo wysokim poziomie choc zdarzyły im się słabsze chwilki to jednak robi wrażenie, pewno pomaga im w tym zadaszona trybuna.
Z Trybuny głównej bardzo fajnie to wyglądało, przez mecz kilkukrotnie zmieniał im się młynowy.
Szkoda że Gks przegrał bo piłkarsko grali lepiej, dopiero później dowiedziałem się że był Łks na meczu ale z mojej trybuny ich nie było widac.
Dużo osób w barwach Banika czy Ksg
Często pozdrawiają jednych jak ich drugich!
Parking pod stadionem to masakra jakich mało tak strasznego parkingu to chyba nie ma nawet w Czarnobylu :(
co do Banika to byli obecni w +/- 60 osób.

Kosa

Post autor: Kosa » 06.08.2012, 23:38

Dużo ludzi mimo że podają mniej na różnych stronach na moje ok +/- 4 tyś lekko.
Prawdziwe są liczby podawane na wszystkich stronach internetowych. Nie pierwszy raz osoby nie będące z Katowic przeszacowują naszą domową frekwencję, ale wynika to głównie z tego że większość Polski zawyża liczby (głównie na wyjazdach, choć ostatnio zauważalny jest też taki trend jeśli chodzi o młyn i mecze u siebie). My podajemy jak jest naprawdę, a że od dłuższego czasu mamy wpływ na klub (mniejszy lub większy), to te liczby są w 100% prawdziwe. W dzisiejszych czasach nie jest żadnym problemem ustalić ile osób było na liście wyjazdowej, ile biletów sprzedano czy wreszcie kto się z czego rozliczył. Potem niektóre ekipy budzą tylko uśmiech politowania, gdy podają swoje liczby ;]

Trybuna dla gości będzie u nas na wiosnę i wszystko wskazuje na to, że tym razem nikt temu nie przeszkodzi. Choć dopóki żadna łopata nie została wbita w ziemię, to...
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

[link]

B.Mizeria

Post autor: B.Mizeria » 07.08.2012, 15:03

W Międzyrzeczu około 30 osób (jak jest tu ktoś z kibiców to poprawi), prawie wszyscy na niebiesko, na płocie flaga Orła. Kibiców z Zielonej Góry nie było, ale to nie dziwi.

Pewnie to nic nowego, ani specjalnego w tym mieście, ale to świetne uczucie przyjechać z futbolowej pustyni (Zielona Góra) do miasta, gdzie piłki nie ma, ale jest przynajmniej pasja kibicowania jej. Gdzie ja byłem przez te 6 lat? :/

lorek

Post autor: lorek » 08.08.2012, 21:11

tya05 pisze:Moglby ktos z Olimpi Elbląg napisac jaki jest powod nieobecnosci w Rzeszowie?
Spoko jeszcze parę wyjazdów zaliczą jak Legia lub Zagłębie będą miały wolną kolejkę.

ODPOWIEDZ