Nie wypraszam ale przeszkadza mi to bardzozwykly_kibic pisze:rozumiem że wypraszasz takie osoby z młyna?Sylwester89 pisze:Nie powino byc dziewczyn w mlynach bo zdecydowana wiekszosc ich przychodzi tam tylko po to zeby sie polansowac i powyrywac i ogolnie rozpraszaja bo jest tez sporo osob ktore zamiast zajac sie tym co trzeba wola zagadywac z dupami.
Dziewczyny i "młyn"
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Dziewczyny i "młyn"
-
ciesze się że swoją dezaprobatę wyrażasz na internecie.
-
Ty za to wypraszasz z pewnoscia, wiec przestan sie niepotrzebnie unosic i pisac takie napinkowe komentarze.zwykly_kibic pisze:ciesze się że swoją dezaprobatę wyrażasz na internecie.
-
Ja mam takie troche inne pytanie. Czy slyszeliscie o jakimkolwiek klubie w Polsce czy za granica, w ktorym dziewczyna miala epizod w prowadzeniu dopingu? Mogl to byc moment, jeden mecz czy cos podobnego. Moze na dyscyplinach zenskich w mlynkach prym wioda kobiety wie ktos jak to jest ??? Pzdr
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Unia Oświęcim
-
Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jak czasem śmigam na hokej to jest jedna pieśń , która prowadzi kobieta .
A My Swoje ... Lechia Gdańsk !!
-
Jakubek_LG pisze:Jak czasem śmigam na hokej to jest jedna pieśń , która prowadzi kobieta .
z nimi śmigasz no hokej?:)
a tą pieśń prowadzi ta dziewczyna po prawo?:)
-
d*** na stadionach to w 80% porażka...
miałem dosyć bliskie kontakty z jedną 'fanką', niby na dobre i na złe z klubem (uwazala, sie za fanatyczke), zaczeli przegrywac to od roku nie pojawila sie na stadionie i twierdzi, ze tego nie zrobi dopoki nie beda w czołowce tabeli..
idz w pizde z taka kretynka a jak zaczynalem jej cos nawijac, ze jest kibicem sukcesu to mi zaczela jechac.. :) ahh co to byla za idiotka, dobrze ze nie mam juz z nia kontaktu :)
miałem dosyć bliskie kontakty z jedną 'fanką', niby na dobre i na złe z klubem (uwazala, sie za fanatyczke), zaczeli przegrywac to od roku nie pojawila sie na stadionie i twierdzi, ze tego nie zrobi dopoki nie beda w czołowce tabeli..
idz w pizde z taka kretynka a jak zaczynalem jej cos nawijac, ze jest kibicem sukcesu to mi zaczela jechac.. :) ahh co to byla za idiotka, dobrze ze nie mam juz z nia kontaktu :)
-
dziewczyny na stadionie to w 90 % kpina.przyjdzie ci jedna z drugą,staną i obczają jakiegoś nowego bolca którego sobie upatrzyły i potem ganiają za nim po stadionie,albo lansują się z aparatem udają wilekie cnotki.najbardziej wk*rwia mnie to że potem jedna z drugą pojedzie na jeden wyjazd i zachowują się jak tępe suki.zdarzają się też ogarnięte kobitki które dają z siebie więcej niż nie jeden chłop,ale rzadko taka sytuacja się zdarza.
-
To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.

[link]
-
Ta Pani to chyba z Włocławka ale reki nie daje.... ;)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
W Nowym Sączu tez dziewczyny sie udzielaja/udzielaly majac chyba nawet swoja flage.
Widzew Łódź 1910
-
Nie masz racji.To wlasnie dziewczyna z Koszalina.Szacunek dlacobytu pisze:Ta Pani to chyba z Włocławka ale reki nie daje.... ;)
Niej!
-
Szacunek dla dziewczyn oddanych swoim barwom, które naprawdę są fanatyczne, jednak plastikowe niunie wyrobiły taką a nie inną opinie, że dziewczyny nie są mile widziane w młynach.
-
To jest Kasia z Koszalina :) od dłuższego czasu już nie jeździ.hedans pisze:To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
-
-
Mnie osobiście rozpierdalają panny na młynie, które przychodzą tam tylko po to, żeby znaleźć potencjalnego rozjebanego typa z twardym fajfusem a i gadka o fanatyczkach mnie nie przekonuje, bo z doświadczenia wiem, że są to fanatyczki na 2,3 sezony... Wiadomo wyjątek potwierdza regułe i na pewno zdarzają się prawdziwe kibicki, jednak jest to ewenement ;)
-
Choć nie jestem kibicem ŁKS-u to Wam mogę potwierdzić , że jest to Kaśka z Koszalina. 100%.Nil_Desperandum pisze:hedans pisze:To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
Ps. dobrze że ta fotka jest tyłem ;-)
>>> WORKING CLASS <<<
-
Zdrowe kobietki ;-)Don_Padre pisze:Tak jest, były i udzielają się nadal. Jest ich kilka(naście), mają swoją nazwę (Power Girls Sandecja), oraz swoją flagę.Kierowca pisze:W Nowym Sączu tez dziewczyny sie udzielaja/udzielaly majac chyba nawet swoja flage.
[link]
Są na prawie wszystkich fotach od 17 do 36, tam też ich flaga
-
-
Wygląd myślę tutaj nie gra roli... liczy się pasja :)cwaniak z PKSu pisze:Radek_ZS pisze:
Aż taka brzydka? ;]
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Powiedzmy, że dość specyficzny typ urody :)cwaniak z PKSu pisze:Radek_ZS pisze:
Aż taka brzydka? ;]
-
A ja w raczej jestem wyznawca starych zasad,ze młyn to miejsce dla facetów.Na dzien dzisiejszy nie ma duzo pisków ,ale co moze byc jak reszcie sie spodoba i zaczna chodzic jakąś pokazniejszą grupą?Jak to bedzie wygladalo jak np.odpuscimy jakis wyjazd, ze pojedzie nas 5 a ultraski pojada w 30?Jak ten doping bedzie wygladal?30 piskliwych dziewczyn?Powiem tak pojedyncze osoby przełkne ale nie organizowane jakies grupy flagi a moze za jakis czas młynową wystawią.No i wogle caly tydzien siedzi sie z żona itp. ,ze w tą sobote chcial by człowiek odreagowac inaczej z dala od płci piekniejszej...
"...jak wszyscy, jak ci którzy byli szybcy
jak ci co ostro grali, patrz ich świat też się zawalił...."
-
Może się obawiasz że laski są bardziej fanatyczne od Ciebie hehe
Wisła Nowa Huta
-
Wolisz mieć 10 lanserów w młynie którzy przyjdą 2-3 razy w roku czy jedną fanatyczke która w doping włoży całe serce i będzie chodziła na każdy mecz u siebie? Młyn powinien być przeznaczony dla fanatyków nie zależnie od płci czy wieku. Reszta won z młyna!!!
Wisła Nowa Huta
-
-
p******* rewie mody i pokaz tipsów,tak jak ktos wyzej napisał sensownie,boje sie ze weyjazdy przestana byc meska odskocznia.
-
Używasz mózgu czasami? Temat brzmi młyn a nie wyjazdy do k****!!! A wy już robicie śmietnik bo wpierdalacie rzeczy nie na tematKRUPIER88 pisze:p******* rewie mody i pokaz tipsów,tak jak ktos wyzej napisał sensownie,boje sie ze weyjazdy przestana byc meska odskocznia.
Wisła Nowa Huta
-
Nie p****** takich głupot.KRUPIER88 pisze:p******* rewie mody i pokaz tipsów,tak jak ktos wyzej napisał sensownie,boje sie ze weyjazdy przestana byc meska odskocznia.
-
Do wszystkich krzykaczy,przeciwników dziewczyn w młynach,czy Wy z czystym sumieniem możecie powiedzieć,że dopingujecie na całe ryje przez 90 minut?Pewnie nie.A jeśli laska w miare przywoicie dopinguje cały mecz a znam takie to chyba oczywste,że w młynie miejsce mieć powinna,natomiast wszelkiej maści blacharom,dyskojebom i chłoptasiom,którzy je przyprowadzają powinno się dawać delikatnie do zrozumienia gdzie ich miejsce:).
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Dzis przyjdą do młyna ,jutro pojadą na wyjazd a niedługo beda juz sie organizowac.Zreszta juz flagi szyja.Po co ktos mi wciska jakies gnioty?Kibicowanie to męska rzecz tak jak bylo w latach 90 ,ja jestem zwolennikem tego okresu i tyle.
-
KRUPIER88 pisze:Dzis przyjdą do młyna ,jutro pojadą na wyjazd a niedługo beda juz sie organizowac.Zreszta juz flagi szyja.Po co ktos mi wciska jakies gnioty?Kibicowanie to męska rzecz tak jak bylo w latach 90 ,ja jestem zwolennikem tego okresu i tyle.
Stary! Na jakim ty swiecie zyjesz? U nas na Widzewie sa kobiety ktore sercem,zapalem,wiernoscia i rozumem przebijaja nie jednego kibica obecnego chocby tu na tym forum!:-) Ktos kto twierdzi ze kobieta nie moze byc fanatykiem jest poprostu ograniczony umyslowo! ja bron Boze nie pije do ciebie czy do naszych przedmowcow ale zastanowmy sie nad jedna podstawowa rzecza...skoro kobieta jest w stanie poswiecic sobotni seks z mezem czy narzeczonym,piwo z kumpelami,kino czy nawet spacer dla swojego klubu ktory akurat gra na drugim koncu Polski to jak moge powiedziec o takiej pani ze nie nadaje sie czy ze nie powinna ze wzgledu na plec stac w sektorze w ktorym ja stoje??? dla mnie mnie totalna glupota.
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!
-
Wszystko jest ok, dopóki w młynie są laski, którym na klubie NAPRAWDĘ zależy, a takich jest tak naprawdę nie wiele.Problemem są laski, które nie kumają klimatu w światku kibicowskim i np bujają się w barwach po wrogich terenach czy robią sobie fotki na stadionie, a potem lansują się na NK.I nie oszukujmy się, takich jest coraz więcej i trzeba z tym walczyć.
Hutnik Nowa Huta
-
"Facetów" też...Nowohucianie1950 pisze:Wszystko jest ok, dopóki w młynie są laski, którym na klubie NAPRAWDĘ zależy, a takich jest tak naprawdę nie wiele.Problemem są laski, które nie kumają klimatu w światku kibicowskim i np bujają się w barwach po wrogich terenach czy robią sobie fotki na stadionie, a potem lansują się na NK.I nie oszukujmy się, takich jest coraz więcej i trzeba z tym walczyć.
-
Jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim polskie fanki będą w takich liczbach przychodzić do młyna jak na zachodzie.W Polsce są to symboliczne ilości.
-
W Spartaku lub CSKA istnieje grupa Hool's w której są same babki. Podobno..
Komuna - nie wyszło, teraz pseudo demokracja
Średnio co 20 lat nowa restrukturyzacja
Skoro demos niby rządzi, to dlaczego ja nie rządzę
-
W CSKA podobno ale w CSKA Sofia jest jedna fanatyczka:)

-
Ja się pytam gdzie jest Koko w tym temacie?
zesłany by siać napinke i farmazon
-
Mam jej fote, na której widac jej tatuażyk z celtykiem. :)Nee pisze:W CSKA podobno ale w CSKA Sofia jest jedna fanatyczka:)
Komuna - nie wyszło, teraz pseudo demokracja