STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Re: STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa.
[link]
Komunizm wiecznie żywy, podobnie jak hipokryzja!!
Komunizm wiecznie żywy, podobnie jak hipokryzja!!
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Ten kawałek jest właśnie bardzo dobry i trafia w samo sedno. Nie wiem co oni odpierdalają. Może ich kontem na YT operuje jakiś kretyn... Nie mam pojęcia. Ciężka sprawa.

-
Pozdrawiasz tymi słowami pół galery?Zupełnie Zielony. pisze:A ja ci powiem tak. Wielki czarny ch. w morde każdemu kto słucha lub identifikuje się z białymi ścierwami propagującymi murzyńskie rytmy czyli hip hop.idegracwpilke pisze:Niech każdy wejdzie sobie na http://www.youtube.com/user/diiltv i zobaczy czy Bilon pokazuje lornetkę... ŻE-NA-DA.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
on jest z Dębicy ;-)Stary14 pisze:Pozdrawiasz tymi słowami pół galery?Zupełnie Zielony. pisze:A ja ci powiem tak. Wielki czarny ch. w morde każdemu kto słucha lub identifikuje się z białymi ścierwami propagującymi murzyńskie rytmy czyli hip hop.idegracwpilke pisze:Niech każdy wejdzie sobie na http://www.youtube.com/user/diiltv i zobaczy czy Bilon pokazuje lornetkę... ŻE-NA-DA.
"Panowie, bez zbędnej polemiki"

-
Ja macham szalem za Lechem...
-
Haha to rozumiem, że chodzisz bez telefonu komórkowego, bo jeden z surowców, z których są stworzone wszystkie pochodzi z Kongo (afryka!), a jeśli nie to jesteś pierdolonym hipokrytą :)Zupełnie Zielony. pisze:A ja ci powiem tak. Wielki czarny ch. w morde każdemu kto słucha lub identifikuje się z białymi ścierwami propagującymi murzyńskie rytmy czyli hip hop.idegracwpilke pisze:Niech każdy wejdzie sobie na http://www.youtube.com/user/diiltv i zobaczy czy Bilon pokazuje lornetkę... ŻE-NA-DA.
Ja wole słuchać HG gdzie wspomina się o zapomnianych bohaterach,powstaniu warszawskim czy przestrzega przed iluminatami niż jakichś Lady Gagg (czy jak się to pisze).
Hutnik Nowa Huta
-
Przeczytaj jeszcze raz uważnie tekst do którego się odnosisz, za nim zaczniesz prawić swoje domorosłe morały...
Mowa w nim o "muzyce" (tfu!), a nie procesie produkcji (sic!)
Mowa w nim o "muzyce" (tfu!), a nie procesie produkcji (sic!)
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
No, ale twój telefon po częśći jest wyprodukowany przez CZARNEGO nie boli Cie to :)? A ten rap to nie wiem z jakiego powodu Cie boli, bo zmartwię Cie bardzo duża część kibicowskiej braci go słucha.Bo to jest Polski RAP, a nie amerykański.
Hutnik Nowa Huta
-
Temat brzmi "STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa". Jak dalej chcesz mamić i usprawiedliwiać młodzież iluzorycznymi odpowiedziami na genezę powstania rapu i hip hopu to poczytaj sobie temat "Czarny problem".
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
skinheadom też ch. w d. bo powstała poprzez wzorowanie się na murzynkach?
-
Jeśli za sytuacje w europie winisz muzyke to gratuluje mózgu który masz mniejszy niż murzyński szympans :)Zupełnie Zielony. pisze:Temat brzmi "STOP medialnym kłamstwom. Patriotyczna ofensywa". Jak dalej chcesz mamić i usprawiedliwiać młodzież iluzorycznymi odpowiedziami na genezę powstania rapu i hip hopu to poczytaj sobie temat "Czarny problem".
-
dobry dokument holenderskiej TV, myślę że treść podchodzi pod ten temat :]
[link]
2:30 minuty jakiegoś pierdolenia i potem się zaczyna, miłego oglądania
[link]
2:30 minuty jakiegoś pierdolenia i potem się zaczyna, miłego oglądania
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"