Pakt antysprzętowy na Śląsku

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

BezimiennyCzłek

Re: Pakt antysprzętowy na Śląsku

Post autor: BezimiennyCzłek » 14.01.2011, 15:48

Bardzo dobrze , że pakt wszedł w życie . Chociaż mnie również ciężko uwierzyć , że chłopaki odstawią "zabawki " . Mam jednak nadzieję , że tak i wszystko będzie rozgrywane w miarę honorowych zasadach :)
c*** z podpisem

iparts.pl
wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 15.01.2011, 10:07

Barnet pisze:spytam z ciekawości, bo kiedyś był bardzo wyśmiewany, że to niby tylko jedna osoba, która sobie uszyła flagę, a tu zjawia się na takim spotkaniu, mam na myśli fc Pogoni z Jaworzna, w jakim składzie się stawili na spotkanie i w ilu działają na codzień

p.s. sory za pytanie, troche nie w temacie
z tego co kojarzę to FCJ to 4 osoby.
Idea słuszna. Ale podchodzę z umiarkowanym optymizmem. Kwestia kilku dymów i sprzęt znowu pójdzie w ruch. Bez żadnych konsekwencji bo i kto je wyciągnie?

Eryer

Post autor: Eryer » 15.01.2011, 15:05

BezimiennyCzłek pisze:Bardzo dobrze , że pakt wszedł w życie . Chociaż mnie również ciężko uwierzyć , że chłopaki odstawią "zabawki " . Mam jednak nadzieję , że tak i wszystko będzie rozgrywane w miarę honorowych zasadach :)
Gdyby NIE wierzyli, to by nie próbowali, trudno to zrozumieć?
Co za k... społeczeństwo. Było źle - sapali, ekipy działają by było lepiej - sapania jeszcze więcej.

Ciesze się na ten układ i życzę powodzenia panowie w utrzymaniu !
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?

Zablokowany