Komentarze 18-21 Listopada
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 18-21 Listopada
może pan amigo się wypowie który wszystkie akcje Ruchu dementuje.
-
Śląsk wywiesił/spalił flage Górnego Śląska??
-
heh mam nadzieję że nie bo miałby przejebane z całym rejonem.Mavas12 pisze:Śląsk wywiesił/spalił flage Górnego Śląska??
Poza tym kto jak kto ale oni nie powinni palić flagi regionu który przecież jest częścią Śląska.
Inna sprawa byłaby gdyby nazywali się Dolny Śląsk Wrocław :)
I skończcie tą napine na temat Górnego Śląska, to że u was w miastach/regionie brak jakichkolwiek przeciwników(ewentualnie 1 solidna kosa) nie daje wam prawa do patrzenia na nas z góry i szydery.
Tak wygląda nasze "miasto": [link]
Policz sobie liczbę ekip i porównaj do Warszawy,Trójmiasta czy nawet Poznania...
W d**** żeście byli i gówno żeście widzieli!
Tutaj słowa kosa to synonim liczby mnogiej.
-
Nigdzie nie byłeś, nic nie widziałeś - więc po co się wypowiadasz.Ko1'45 pisze:heh mam nadzieję że nie bo miałby przejebane z całym rejonem.Mavas12 pisze:Śląsk wywiesił/spalił flage Górnego Śląska??
Poza tym kto jak kto ale oni nie powinni palić flagi regionu który przecież jest częścią Śląska.
Inna sprawa byłaby gdyby nazywali się Dolny Śląsk Wrocław :)
I skończcie tą napine na temat Górnego Śląska, to że u was w miastach/regionie brak jakichkolwiek przeciwników(ewentualnie 1 solidna kosa) nie daje wam prawa do patrzenia na nas z góry i szydery.
Tak wygląda nasze "miasto": [link]
Policz sobie liczbę ekip i porównaj do Warszawy,Trójmiasta czy nawet Poznania...
W d**** żeście byli i gówno żeście widzieli!
Tutaj słowa kosa to synonim liczby mnogiej.
Śląsk - Ruch - mecz bez wzajemnych pozdrowień
-
SzB pisze:z innej beczki, ciekawe czy w związku z powrotem na stałe Starucha i rac na trybuny Legii Roman "Andersen" Zieliński naskrobie cokolwiek na swym bajkopisarskim blogu.
Tak nas odżegnywał od czci i wiary za dogadanie sięz ITI kosztem opraw i gniazdowego, że nie wypada teraz nie zadać pytania - kiedy Śląsk planuje odpalić piro u siebie na lidze w trakcie meczu? :)
patrz na siebie, po 1 Roman żadnego blogu nie ma - widać jaki kumaty jesteś w sprawach internetu, ale chyba masz jakieś wy[link] skoro tak szarpiesz temat.
po 2 - nikt Ci nie każe tam wchodzić i czytać - wiec po co to robisz jak są to bajki wg. Ciebie
po 3 - załóż chociaż swój blog i miej tyle czytelników.
a po 4 Romek już stwierdził co sądzi o Legii ( no cóż każdy ma swoją opinie - przecież mamy demokracje) , ale widać że jesteś nie doinformowany
Pozdrawiam ludzi którzy mogą się popisać tylko na forum, bo tak naprawdę nigdzie by nie zasłynęli.
-
To był Vuk Sotirovic, piłkarz Śląska Wrocław, widoczny na powtórkach.
-
Nie wisiała ta flaga na płocie.
Ruch skanduje pod koniec "gorole",ale muszą wiedzieć,że nie robi to na nas żadnego wrażenia.
W porównaniu do ostatnich dwóch meczów z Ruchem we Wrocławiu,to dziś rzeczywiście niemal pełna kultura z obu stron.
Ruch skanduje pod koniec "gorole",ale muszą wiedzieć,że nie robi to na nas żadnego wrażenia.
W porównaniu do ostatnich dwóch meczów z Ruchem we Wrocławiu,to dziś rzeczywiście niemal pełna kultura z obu stron.
Nie odpalimy bo chcemy mieć drugi raz z rzędu nagrodę za "najbezpieczniejszy stadion"kiedy Śląsk planuje odpalić piro u siebie na lidze w trakcie meczu? :)
-
Górnik:Korona
Widzów: ok 10 000
Był to najprawdopodobniej ostatni mecz dla trybuny Torcidy (budowa nowej trybuny,stadionu).
Doping tego dnia w opinii wielu najlepszy w tej rundzie na meczach w Zabrzu.
Zabrakło niestety gości z powodu remontu.
Na pożegnalnym meczu nie zabrakło i dobrej oprawy.
Wpierw konfetti, po chwili oprawa.
Na to spotkanie grupa Ultras przygotowała oprawę składającą się z sektorówki długiej na 80 metrów, która przedstawiała wszystko co nas w krótkim zdaniu po prostu wk***, a mianowicie wszystkim dobrze znaną nam osobę, monitoring stadionowy czy inwigilację, a nawet używanie siły fizycznej przez policję - w połączeniu z transparentem tych samych rozmiarów o wymownej treści:
FUCK THE SYSTEM - TORCIDA WILL NEVER DIE
dało bardzo trafną prezentację. Wisienką na przysłowiowym torcie była spora ilość stroboskopów odpalona pod prezentowanym płótnem.
W drugiej połowie flagi na kij w dużej ilości, nie zabrakło także archiwalnych pieśni.
GALERIA: http://www.torcida.eu/foto.php
Wydarzeń poza stadionowych nie będziemy komentować bo skoro ktoś ma kłopoty to i nie powinno się o tym pisać na tym forum. KonkuRencja swoich kolegów nie uszanowała i prześcigała się w opisach - zostało wszystko pousuwane.
Modów prosi się o usuwanie wszystkiego na wiadomy temat.
Każdy post z naszej strony - BAN.
Widzów: ok 10 000
Był to najprawdopodobniej ostatni mecz dla trybuny Torcidy (budowa nowej trybuny,stadionu).
Doping tego dnia w opinii wielu najlepszy w tej rundzie na meczach w Zabrzu.
Zabrakło niestety gości z powodu remontu.
Na pożegnalnym meczu nie zabrakło i dobrej oprawy.
Wpierw konfetti, po chwili oprawa.
Na to spotkanie grupa Ultras przygotowała oprawę składającą się z sektorówki długiej na 80 metrów, która przedstawiała wszystko co nas w krótkim zdaniu po prostu wk***, a mianowicie wszystkim dobrze znaną nam osobę, monitoring stadionowy czy inwigilację, a nawet używanie siły fizycznej przez policję - w połączeniu z transparentem tych samych rozmiarów o wymownej treści:
FUCK THE SYSTEM - TORCIDA WILL NEVER DIE
dało bardzo trafną prezentację. Wisienką na przysłowiowym torcie była spora ilość stroboskopów odpalona pod prezentowanym płótnem.
W drugiej połowie flagi na kij w dużej ilości, nie zabrakło także archiwalnych pieśni.
GALERIA: http://www.torcida.eu/foto.php
Wydarzeń poza stadionowych nie będziemy komentować bo skoro ktoś ma kłopoty to i nie powinno się o tym pisać na tym forum. KonkuRencja swoich kolegów nie uszanowała i prześcigała się w opisach - zostało wszystko pousuwane.
Modów prosi się o usuwanie wszystkiego na wiadomy temat.
Każdy post z naszej strony - BAN.
-
Fajna oprawa KSG,co do oprawy Legii niby fajna ale nie robi wrażenia,chyba za bardzo podnieśli sobie poprzeczkę tą "Boże chroń fanatyków " ;)
Ładnie liczbowo pokazała się PB,ich doping średni. Pytanie do kogoś z Polonii czy jakieś bluzgi leciały z waszej strony? bo tak coś mi się zdawało a raczej wcześniej nie miało to miejsca :)
Ładnie liczbowo pokazała się PB,ich doping średni. Pytanie do kogoś z Polonii czy jakieś bluzgi leciały z waszej strony? bo tak coś mi się zdawało a raczej wcześniej nie miało to miejsca :)
-
Żadna swastyka, tylko banner antify do góry kołami ten skrojony przy okazji Marszu Niepodległości.Kolombo pisze:KibicwKapciach pisze:Swastyka w bialymstoku ?
podbijam pytanie
-
Flaga została oddana.Mavas12 pisze:Śląsk wywiesił/spalił flage Górnego Śląska??
-
-
Znaczy to, że Śląsk oddał flagę Ruchowi. Widocznie taka była decyzja Śląska i pewnie Tobie **** do tego.
-
zajebiscie dziwie sie Stilonowi..Ross Kemp wyrobil im opinie ekipy godnych wrazen...a co obserwuje..wyjazdy typu 3,7,..osob..nie zal Wam marnotrawienia pseudomedialnosci i pojscia za ciosem,albo inaczaje co Was blokuje by podazac za swoja ukochana druzyna?zakaz?smich...kazdy kumaty wie ze to maskarada...
-
W Białymstoku zostaje wywieszony do góry kołami baner cweltify, a komentatorzy srają pod siebie że sfastyka. Dziwi mnie to że w bardzo krótkim okresie czasu od wywieszania spiker oznajmia że za chwilę będzie walkower tak jakby naprawde zawisła sfasta : O. Jak widać są równi i równiejsi. Po zdjęciu szmaty cweltify, głośne "pozdrowienia" dla pzpn-u.
Chodziło o ten baner: [link]
Chodziło o ten baner: [link]
-
Oprawa Legii dobra, moze nie jakas wybitna, ale tez czepianie sie na chama jest bez sensu
A jesli to prawda z tym że Ślask oddał tą fane to wielkie brawa, mozna sie zgadzać lub nie z poglądami kibiców Ruchu ale dla nich to jakby ktoś zajebał flage Polski, w dodatku w takich okolicznosciach
A jesli to prawda z tym że Ślask oddał tą fane to wielkie brawa, mozna sie zgadzać lub nie z poglądami kibiców Ruchu ale dla nich to jakby ktoś zajebał flage Polski, w dodatku w takich okolicznosciach
-
"dziwisz sie? normalna k**** kolej rzeczy ze ktos lapie za sprzet bo nie daje rady i spi****** u siebie" - gdzie zaczela sie moda na wachlarz dodatków i dlaczego? odpowiedz brzmi - S.R.A.K.A. piesc sie k**** zaciska widzac jak swoje zyciowe madrosci cisna "konkordy" ktore tyle wiedza o stosunkach na linii Ruch-Górnik co ja o kurdyjskim sado-macho. znajac osobiscie "śląski klimat" z codziennosci czy jakkolwiek i k**** przez kogokolwiek rozumianej przynależności, nie zabieram glosu na temat "Krakowa". bo po co? siedze cicho bo gówno wiem, tylko tyle ze co jakis czas dziennikarska propaganda wspomina (z calym szacunkiem) o kolejnym trupie. klimat pt. "Kraków" znam jedynie z wakacyjnych relacji kolesia mieszkajacego w Nowej Hucie, ktory na pilke mial/ma wyjebane, tak jak ja na forumowy bastion honorowosci. wszystkim KONFIDENTOM/aferzystom/farmazoniarzom powinna chyba przeleciec rakietnica kolo glowy zeby nabral "szacunku" do tego co sie TUTAJ ku*** dzieje.
internetowa propaganda trwa - nienawisc rosnie. mozemy podziekowac globalizacji. teraz niech kazdy sie zastanowi kto na Śląsku dazy do starcia i swoja aktywnoscia pokazuje ze CHCE a kto hce ino nie dzisiej.
sytuacja:
- Kraków
- Górny Śląsk
to dwa inne swiaty a jeden pajac z drugim niech sobie dalej wrzuca wszystkich do jednego wora. "janusze sprzętu" - cała kumateria ktora nie wie ze jest w d****. piona dla was!
"co na to Widzew?" - w Łodzi pooprostu kumają ze u nich tego uniknieto.
NA ŚLĄSKU SPRZĘT JEST I NIKT NIE ZAMIERZA TEGO NEGOWAC. tylko pozostaje pytanie - ktora ekipa wojowała sprzetem poza GŚ? widocznie tam tez juz nie dawali rady.
jesli bylem uszczypliwy to przepraszam a jesli masz zamiar pisac ze jestem w d**** to argumentami obal moje argumenty.
internetowa propaganda trwa - nienawisc rosnie. mozemy podziekowac globalizacji. teraz niech kazdy sie zastanowi kto na Śląsku dazy do starcia i swoja aktywnoscia pokazuje ze CHCE a kto hce ino nie dzisiej.
sytuacja:
- Kraków
- Górny Śląsk
to dwa inne swiaty a jeden pajac z drugim niech sobie dalej wrzuca wszystkich do jednego wora. "janusze sprzętu" - cała kumateria ktora nie wie ze jest w d****. piona dla was!
NA ŚLĄSKU SPRZĘT JEST I NIKT NIE ZAMIERZA TEGO NEGOWAC. tylko pozostaje pytanie - ktora ekipa wojowała sprzetem poza GŚ? widocznie tam tez juz nie dawali rady.
jesli bylem uszczypliwy to przepraszam a jesli masz zamiar pisac ze jestem w d**** to argumentami obal moje argumenty.
-
Stilon ma kiepskie wyjazdy to prawda, ale spowodowane jest to tym że nie chcą się wpisywać na listy które idą do policji. Z wiadomych przyczyn. Chyba nie trzeba więcej wyjaśnień!pattaya man pisze:zajebiscie dziwie sie Stilonowi..Ross Kemp wyrobil im opinie ekipy godnych wrazen...a co obserwuje..wyjazdy typu 3,7,..osob..nie zal Wam marnotrawienia pseudomedialnosci i pojscia za ciosem,albo inaczaje co Was blokuje by podazac za swoja ukochana druzyna?zakaz?smich...kazdy kumaty wie ze to maskarada...
-
rozpałka_do_grilla pisze:"dziwisz sie? normalna k**** kolej rzeczy ze ktos lapie za sprzet bo nie daje rady i spi****** u siebie" - gdzie zaczela sie moda na wachlarz dodatków i dlaczego? odpowiedz brzmi - S.R.A.K.A. piesc sie k**** zaciska widzac jak swoje zyciowe madrosci cisna "konkordy" ktore tyle wiedza o stosunkach na linii Ruch-Górnik co ja o kurdyjskim sado-macho. znajac osobiscie "śląski klimat" z codziennosci czy jakkolwiek i k**** przez kogokolwiek rozumianej przynależności, nie zabieram glosu na temat "Krakowa". bo po co? siedze cicho bo gówno wiem, tylko tyle ze co jakis czas dziennikarska propaganda wspomina (z calym szacunkiem) o kolejnym trupie. klimat pt. "Kraków" znam jedynie z wakacyjnych relacji kolesia mieszkajacego w Nowej Hucie, ktory na pilke mial/ma wyjebane, tak jak ja na forumowy bastion honorowosci. wszystkim KONFIDENTOM/aferzystom/farmazoniarzom powinna chyba przeleciec rakietnica kolo glowy zeby nabral "szacunku" do tego co sie TUTAJ ku*** dzieje.
sytuacja:
- Kraków
- Górny Śląsk
Nie wiem człowieku ile ty masz lat ale ja już troche wiosen przeżyłem.Powiedzmy sobie szczerze że jeżdże już dośc długo na mecze i rozkmina typu kto zaczął wojować ze sprzetem mija sie z celem.Krzywe akcje w moim mieście(bo tak jak napisałeś znam to akurat miasto) sięgają bardzo bardzo wstecz(Wjazdy na chaty,łazenie do roboty,niszczenie samochodów,bieganie z siekierami itp.to działo sie na tym terenie jeszcze przed milenium)Byla tylko jedna mała różnica kiedyś było to narzedzie żeby przechylić szale zwyciestwa,teraz po to żeby kogoś zabić lub skaleczyć).Jest to spowodowane tylko jednym,ambicją dojebania rywala,a to że na GŚ rywali nie brakuje to jest burdel.Specyfika tego rogienu jest wyjątkowa i czasem ma niestety takie skutki.Nie ma możliwościa dojścia do tego kto to zaczął.Szacun że na Rudzie ludzie mimo wszystko dali rade sie dogadać.Może kiedyś decyzyjni ludzie sie dogadają choć ja osobiście w to nie wierze.
Co do kolejki to Chyba najlepsza dotychczas sektorówka Górnika(wykonanie)
-
[quote="GhettoBoy82"][/quote]
wporzadku ale nie cisnij mii na usta czegos, czego nie powiedzialem OK? skoro sugerujesz mi ze jeszcze mam pod nosem mleko a sam nie umiesz czytac ze zrozumieniem to co Ty pod nim masz? napisalem tylko ze ktos (czyt. KTOŚ) zaczal posilkowac sie sprzetem bo nie dawal rady. to chyba oczywiste czyz nie? z racji tego ze jest to tylko internet nie bede nikomu mowic ze to Górnik czy Ruch. suche fakty, argumenty, wydarzenia. bitwa argumentow = FORUM i moze to niektorych zmartwi ale nie wystarczy ze sie powie "to nie jest bialy. to jest czarny". MASZ ARGUMENT ZABIERZ GLOS bo gowno kogo obchodzi czyjes zdanie.
wporzadku ale nie cisnij mii na usta czegos, czego nie powiedzialem OK? skoro sugerujesz mi ze jeszcze mam pod nosem mleko a sam nie umiesz czytac ze zrozumieniem to co Ty pod nim masz? napisalem tylko ze ktos (czyt. KTOŚ) zaczal posilkowac sie sprzetem bo nie dawal rady. to chyba oczywiste czyz nie? z racji tego ze jest to tylko internet nie bede nikomu mowic ze to Górnik czy Ruch. suche fakty, argumenty, wydarzenia. bitwa argumentow = FORUM i moze to niektorych zmartwi ale nie wystarczy ze sie powie "to nie jest bialy. to jest czarny". MASZ ARGUMENT ZABIERZ GLOS bo gowno kogo obchodzi czyjes zdanie.
-
GhettoBoy82 pisze:Nie wiem człowieku ile ty masz lat ale ja już troche wiosen przeżyłem.Powiedzmy sobie szczerze że jeżdże już dośc długo na mecze i rozkmina typu kto zaczął wojować ze sprzetem mija sie z celem.
halo halo? nie cisnij mi na usta slow ktorych nie wypowiedzialem OK? gdzie ja czlowieku pisze ze chce ustalac kto zaczal mode na sprzet na GŚ? wali mnie to. napisalem tylko tyle ze ten kto zaczal biegac ze sprzetem musial obrywac u siebie I DOPIERO WTEDY ZŁAPAŁ ZA ZABAWKI.
skoro sugerujesz mi ze mam jeszcze mleko pod nosem to co Ty pod nim masz jesli czytanie ze zrozumieniem nie trybi jak powinno?
-
Bez napinki i 100 wpisow ze tak nie jest:Ruch-Na GS jest najmocniejsza ekipa<moze sie to komus podobac lub nie ale taki jest fakt>.Gdy stajesz naprzeciwko ekipy gdzie widzisz w dloniach rakietnice to na nastepna akcje juz tez zabierasz taki sprzet bo przeciez dazysz do tego by szanse byly wyrownane<odnosi sie to do kazdego rodzaju sprzetu a rakietnica to juz extrem jak noze miecze maczety>.Sprzet odpowiada jednej z ekip<nie bede pisal ktorej>.Latwiej atakowac z sprzetem i odniesc zwyciestwo<podejscie psychologiczne nikt nie chce dac sie skrzywdzic>bo przewaznie ekipa atakowana ucieka<zostaja jednostki i konczy sie to tragicznie>.Gdy na GS zginie kolejny kibic i bedzie to z ekipy przeciwnej<znajomi odczuja strate bliskiej osoby>to wtedy pujda po rozum do glowy i sami beda dazyc do tego by wyeliminowac sprzet w swoich szeregach!Na Rudzie doszlo do porozumienia po smierci.Ruda Sl to chyba najlepszy FC KSG<pisze o TRS bo jak wiadomo Ruda jest podzielona> wiec maja w ekipie osoby decyzyjne wiec czemu nie daza do tego by wyeliminowac sprzet wogole na GS?odpowiedz jest na poczatku tego posta...:(GhettoBoy82 pisze:rozpałka_do_grilla pisze:"dziwisz sie? normalna k**** kolej rzeczy ze ktos lapie za sprzet bo nie daje rady i spi****** u siebie" - gdzie zaczela sie moda na wachlarz dodatków i dlaczego? odpowiedz brzmi - S.R.A.K.A. piesc sie k**** zaciska widzac jak swoje zyciowe madrosci cisna "konkordy" ktore tyle wiedza o stosunkach na linii Ruch-Górnik co ja o kurdyjskim sado-macho. znajac osobiscie "śląski klimat" z codziennosci czy jakkolwiek i k**** przez kogokolwiek rozumianej przynależności, nie zabieram glosu na temat "Krakowa". bo po co? siedze cicho bo gówno wiem, tylko tyle ze co jakis czas dziennikarska propaganda wspomina (z calym szacunkiem) o kolejnym trupie. klimat pt. "Kraków" znam jedynie z wakacyjnych relacji kolesia mieszkajacego w Nowej Hucie, ktory na pilke mial/ma wyjebane, tak jak ja na forumowy bastion honorowosci. wszystkim KONFIDENTOM/aferzystom/farmazoniarzom powinna chyba przeleciec rakietnica kolo glowy zeby nabral "szacunku" do tego co sie TUTAJ ku*** dzieje.
sytuacja:
- Kraków
- Górny Śląsk
Nie wiem człowieku ile ty masz lat ale ja już troche wiosen przeżyłem.Powiedzmy sobie szczerze że jeżdże już dośc długo na mecze i rozkmina typu kto zaczął wojować ze sprzetem mija sie z celem.Krzywe akcje w moim mieście(bo tak jak napisałeś znam to akurat miasto) sięgają bardzo bardzo wstecz(Wjazdy na chaty,łazenie do roboty,niszczenie samochodów,bieganie z siekierami itp.to działo sie na tym terenie jeszcze przed milenium)Byla tylko jedna mała różnica kiedyś było to narzedzie żeby przechylić szale zwyciestwa,teraz po to żeby kogoś zabić lub skaleczyć).Jest to spowodowane tylko jednym,ambicją dojebania rywala,a to że na GŚ rywali nie brakuje to jest burdel.Specyfika tego rogienu jest wyjątkowa i czasem ma niestety takie skutki.Nie ma możliwościa dojścia do tego kto to zaczął.Szacun że na Rudzie ludzie mimo wszystko dali rade sie dogadać.Może kiedyś decyzyjni ludzie sie dogadają choć ja osobiście w to nie wierze.
Co do kolejki to Chyba najlepsza dotychczas sektorówka Górnika(wykonanie)
-
Ruch oficjalnie z Gornikiem walczy na sprzety i kazdy to wie,wiec nie wiem po co ta cala rozkmninka.W rsl dogadali sie na walke na lapy i Ruch przed meczem atakuje zaboli w rsl bez sprzetu.Ale gdy ataki przenosza sie w inne miasta to nikt nie moze miec pretensji ze uzywa sie tam sprzetu.
-
rtshks pisze:Ruch oficjalnie z Gornikiem walczy na sprzety i kazdy to wie,wiec nie wiem po co ta cala rozkmninka.W rsl dogadali sie na walke na lapy i Ruch przed meczem atakuje zaboli w rsl bez sprzetu.Ale gdy ataki przenosza sie w inne miasta to nikt nie moze miec pretensji ze uzywa sie tam sprzetu.
Ten post powinien zakończyć rozkminkę na temat sprzętu na GŚ...Tutaj walka trwa non stop,to nie jest Poznań czy Wielkopolska.
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Konkretna oprawa Legii i Górnika.
Wbrew temu co podczas meczu pisali niebiescy - Ruchu wg ich relacji ( na stronie ) 300 osób na 470 biletów...
Wbrew temu co podczas meczu pisali niebiescy - Ruchu wg ich relacji ( na stronie ) 300 osób na 470 biletów...
My wam wszystkim kur... pokazemy
-
Ruch mial swoje powody by nie wykorzystac calej puli ale wam juz nic do tego!!!
-
Nie kumam,do Szczecina pojechali i im nie przeszkadzało.nieznam pisze:Stilon ma kiepskie wyjazdy to prawda, ale spowodowane jest to tym że nie chcą się wpisywać na listy które idą do policji. Z wiadomych przyczyn. Chyba nie trzeba więcej wyjaśnień!pattaya man pisze:zajebiscie dziwie sie Stilonowi..Ross Kemp wyrobil im opinie ekipy godnych wrazen...a co obserwuje..wyjazdy typu 3,7,..osob..nie zal Wam marnotrawienia pseudomedialnosci i pojscia za ciosem,albo inaczaje co Was blokuje by podazac za swoja ukochana druzyna?zakaz?smich...kazdy kumaty wie ze to maskarada...
-
Powod jest jeden odleglosc.
Oprawa Górtnika duży plus.
Oprawa Górtnika duży plus.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Koleś ze Stilonu pisze że niby mają zakazy i nie chcą się wpisywać na listę, to troszkę dziwne tłumaczenie bo niby pojechali do Szczecina w liczbie ponad 348 typa a tam już zakazy już nie obowiązują? w Poznaniu na meczu repry też zakazy nie przeszkadzały a nawet że to środek tygodnia.
Tak najłatwiej się tłumaczyć że zakazy, że przypał ale pojechać gdzieś dalej w trasę ekipą pełną przygód jak Górnik Wałbrzych czy Chojnice już sił nie starcza dla nieprzypadkowej ekipy!
Tak najłatwiej się tłumaczyć że zakazy, że przypał ale pojechać gdzieś dalej w trasę ekipą pełną przygód jak Górnik Wałbrzych czy Chojnice już sił nie starcza dla nieprzypadkowej ekipy!
-
Paradoksalnie najdziwniejsze w tym wszystkim jest fakt że Ruch potrafił dogadać się z Górnikiem że walczą bez sprzętu na Rudzie, mieście najbardziej podzielonym w którym dochodzi do największej ilości spięć między tymi klubami. W obu ekipach to właśnie przedstawiciele z Rudy stanowią o sile bojówek. To właśnie w Rudzie dochodziło do największej ilości krzywych akcji ze sprzętem, niszczeniem aut itd. Rozlało się to na inne tereny. A teraz poniekąd konsekwencje ponosi reszta która nie wojowała tak "ostro" tymczasem w Rudzie jest pakt. Stawia to obie ekipy w dziwnym świetle.
-
z tego co się orientuje to KSG z Ruchem walczą również bez sprzętu w Powiecie Mikołowskim(Mikołów,Łaziska,Orzesze)
-
Dobrze się orientujesz, całkiem niedawno przybito tam pakt antysprzętowy.Totus tuus pisze:z tego co się orientuje to KSG z Ruchem walczą również bez sprzętu w Powiecie Mikołowskim(Mikołów,Łaziska,Orzesze)
-
384paradoks pisze:Koleś ze Stilonu pisze że niby mają zakazy i nie chcą się wpisywać na listę, to troszkę dziwne tłumaczenie bo niby pojechali do Szczecina w liczbie ponad 348 typa a tam już zakazy już nie obowiązują? w Poznaniu na meczu repry też zakazy nie przeszkadzały a nawet że to środek tygodnia.
nikt od nas tu się nie wypowiedział
i pewnie nie wypowie
ja też od tego nie jestem
...będziemy z Tobą (S) aż do końca dni...
-
Ciekawostka z tej kolejki: Widzem na wyjazd do Wolnego Miasta miał pod stadionem ŁKS.
-
Skończcie już rozkminiać jak to jest na Górnym Śląsku, ten kto tam był to wie jak jest ze sprzętem itp.
Co do wydarzeń z tej kolejki (i nie tylko) to bardzo cieszy to, że co tydzień są niezłe oprawy i co najważniejsze z dużą ilością piro. Ładne oprawy Górnika i Legii.
Co do wydarzeń z tej kolejki (i nie tylko) to bardzo cieszy to, że co tydzień są niezłe oprawy i co najważniejsze z dużą ilością piro. Ładne oprawy Górnika i Legii.
-
Faktycznie ciekawostka straszna zwłaszcza że Widzew wyjeżdżał do Wolnego Miasta o 6 rano z Dworca Łódź Kaliska oddalonego od stadionu ŁKSu aż o 100 metrów...Gargulec pisze:Ciekawostka z tej kolejki: Widzem na wyjazd do Wolnego Miasta miał pod stadionem ŁKS.
Ciemna Strona Miasta
Polonii dokładnie 1217 osób .pyropolis pisze:Prawie 1500 kibiców Polonii Bytom w Poznaniu. Wideo z dopingu kibiców Lecha i Polonii tutaj: [link]
-
Nie wiem jak u ciebie ze wzrokiem, ale pomijając te 100 metrów (heh) to Widzew zbierał się pod waszym młynem (galera) i dodatkowo co nieco dodał od siebie pozdrowień na murach waszego estadio.indyviduales1908 pisze:Faktycznie ciekawostka straszna zwłaszcza że Widzew wyjeżdżał do Wolnego Miasta o 6 rano z Dworca Łódź Kaliska oddalonego od stadionu ŁKSu aż o 100 metrów...Gargulec pisze:Ciekawostka z tej kolejki: Widzem na wyjazd do Wolnego Miasta miał pod stadionem ŁKS.
-
Podbijamniemcy w pigulce pisze:WFCG z Gdanska bez przygod?
i 2 pytanie czy te 91 osób były z Grudziądza czy to jest liczba razem z Kwidzynem i PBW??