SEKTOR GOśCI

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Hans Kloss

Post autor: Hans Kloss » 05.05.2007, 18:08

hmmm... to teraz ja ise wypowiem na temat klatek w ktorych byłem ....

Cracovia - widocznośc dobra klatka na 4/6
Wisła ( nowa trybuna) - lipa opancerzenie ,ale widocznośc Ok ,troche hujowy ksztalt i dojście 3/6
Zagłębie Lubin - slaba widocznośc , h***** dojscie 2/6
ŁKS Łódź - jakos nie polubilem tej klatki 2+/6
Korona(nowy stadion) - widoczn9śc jest super , ogolnie klatka robi wrażenie 5/6
Pogoń Szczecin - mala klatka ,ale widocznośc dobra 4/6
Izolator Boguchwala - pseudo klateczka :) , widocznośc fajna jak na IV lige :)
Sokoł Nisko - beznadziejna klatka,c****** widocznośc - 1/6
Siarka Tarnobrzeg - klatka przeciętna,może byc 3/6
Motor lublin - fajna klatka,widocznośc dobra - 4/6
Orleta Radzyń - krzeselka owinięte taśma ,widocznosc taka o 2/6
Avia Swidnik - chujnia wielka ,ale lepiej niz w Nisku 2/6
Hetman Zamośc - klatka Ok...mozna ise zabić w srodku,sliskie stopnie... 3-/6
Stal Rzeszow - wszysktie zuzlowe stadiony śa h*****,tka jak i tma klatka straszna lipa 2-/6
Wisla II (Zabierzów) - stroma trawiasta gorka i rząd ławek na smaej gorze :) 1+/6
Unia nowa Sarzyna- klatka wporzadku 4/6
Igloopol Debica - klatka fajna , w miare dobra widocznośc 4-/6
Polonia przemysl - klatka w miare , dobra dosyć widocznosc - 4/6
Kolbuszowianka Kolbuszowa - klatka przecietna i mala 3-/6
Piast Tuczempy - klatka podobna do tej w nisku ciut lepsza 1+/6
Kolejarz Stroże - podobnak latka od Wisly(rowniez gorka stroma) , lipna klatka 2-/6
Zurawianka Zurawica - rzad lawek na malutkiej gorce,mala klatka ,ale widocznosc ujdzie 2+/6
Gornik Wieliczka - fajna klatka z dobra widocznoscią 4+/6
AKS Busko - klatka pozytywna z dobra widocznoscia - 4-/6
Wiśnia Trzciana( A klasa Mielec) - dobra widocznosc :D 2/6
Strug Tyczyn - hujowa klatka z srednia widocznoscia - 3-/6
Czarni Jaslo - widocznosc strrednia ,klatka OK 3/6
Nafta Jedlicze - klatka hujowa 1/6
Rzemieslnik Pilzno 1+/6
Obrazek

iparts.pl
nosnaw

Post autor: nosnaw » 05.05.2007, 19:50

Wrocław-sektor wiesniacki, trawa a jak mokro to bloto, wejscie hmmm kto byl to widzial :lol: dla mnie najgorszy syf to własnie na tym sektorze

Od Twojej ostatniej bytności przy Oporowskiej ciut się zmieniło, teraz to estetyką, sterylnością etc. wali po oczach :lol:
fafarafa

Norbol

Post autor: Norbol » 05.05.2007, 21:28

W Bełchatowie gdyby nie to graffiti to samopoczucie można porównac z pobytem w muzem na Majdanku ... Jakieś druty kolczaste ... Widocznośc ... płasko jak cholera ... "[link]" też wporządku herbata jak coś innego sie dostanie można mówic o szczęściu ale + mają za pojemnośc

Legia też + za pojemnośc , widocznośc słaba wręcz beznadziejna ktoś tak genialnie reklamy poustawiał, że nie widac lini bramkowej jak piłka leci po ziemii to nie wiadomo gdzie ...

Widzew niezła widocznośc spora pojemnośc sektor wporządku

Korona nie wiem wszyscy się tak zachwycają jak dla mnie taki troche "surowy" pojemnośc wporządku ... jedne z lepszych kibili w kraju :lol:

Lubin widocznośc kiepska mimo iż stosunkowo wysoko

HPG

Post autor: HPG » 05.05.2007, 22:52

niestety nasza klatka to jakieś nieporozumienie,szacunek dla tych ktorzy ją pierwsi rozpierdolą...
A.C.A.B.

krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG » 05.05.2007, 23:27

1.Wisła
2.Poznań
3.Kielce- minus za wejście na sektor.
4.Widzew(choć nie ma co oceniać bo siedziałem na niciarce...)
5.Cracovia.
6.Radomsko.
7.Arka.
8.Płock.

Total

Post autor: Total » 05.05.2007, 23:32

Napisze gdzie bylem:

Mława na 3+
Radomiak 3
Arka 2
Kmita(grała na stadionie Wawelu) 5
Lechia 3
Polonia Warszawa 3

Barto

Post autor: Barto » 05.05.2007, 23:37

Zaglebiak1906 pisze:Według mnie najlepsza trybuna dla gości jest w Katowicach na GKSie (trybuna północna).Najbardziej liczna,widoczność zajebista.
Nic nie wniose do tematu...:D Notabene- leży ona w Chorzowie, więc zawsze jesteśmy u siebie, i zaiste jest jedną z najlepszych !!:) ( bez napinki panowie ) :D
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

zieLoNy1910

Post autor: zieLoNy1910 » 06.05.2007, 00:56

Na KSZO bardzo fajne wrażenie na tej wysokiej trybunie. Podoba mi się także w Białymstoku. Nigdy nie zapomne "klatki" w Gorzycach. Z tych najlepszych drużyn to sektor na Legii to jakaś porażka.

zych

Post autor: zych » 06.05.2007, 03:59

h pisze: Wrocław-sektor wiesniacki, trawa a jak mokro to bloto, wejscie hmmm kto byl to widzial :lol: dla mnie najgorszy syf to własnie na tym sektorze
Ostanio trochę się zmieniło na Oporowskiej.
Autonomia dla Śródmieścia

Ivan

Post autor: Ivan » 06.05.2007, 16:39

mortimax pisze:Najgorszy sektor na jakim byłem to zdecydowanie sektor w Kietrzu.
Ale ile na nim byłeś? 15 minut? :shock: Z tego co pamiętam to po jakichś 15 minutach przeprowadzili was do starego sektora dla gości który nawet wśród pierwszo-ligowych byłby w czołówce... (Jak znajdę fotki to wrzucę). Nowy sektor to faktycznie porażka... prawdziwa klatka jak w zoo :D

General J.

Post autor: General J. » 06.05.2007, 17:44

Na Radomiaku sektor dla gości jak dla mnie bardzo kiepski, widoczność praktycznie zerowa, do tego sąsiaduje z młynem ...

Radomsko jak dla mnie przyzwoicie, zarówno wejście jak i widoczność

Poznań - widoczność zajebista, pojemność również, za to dojscie do sektora to porażka.

Czermno - nie można narzekać, jak na taką miejscowość nie jest źle :wink:
Obrazek

" Raz, dwa Freddy już Cię ma ... "

Profesor

Post autor: Profesor » 06.05.2007, 19:26

na Wisle w Krakowie, nie ma zbyt dobrej mozliwosci do oflagowania sektora

Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan » 11.05.2007, 15:26

a czy w Kielcach juz zrobili cos takiego jak "catering" ?? Gdy bylismy tam w marcu to marzeniem bylo dostanie czegos cieplego badz czegos do picia. Na Legi mielie fajnie zrobione ( stoly i krzesla) - no full wypasik :D A jak sie przedstawia sytuacja na eŁKSie ??

Trele Morele

Post autor: Trele Morele » 11.05.2007, 16:02

z ostatnio odwiedzonych to niemile wspomnienia mam z Cracovii.Chcieli mnie pokrecic za to ze wode pilem :shock: bo niby niewolno.hmm to w sumie ochroniarek wina.Fakt faktem ze jednak kateringu tam niema :? .
Pozatym Ślask-trawa itp.
Gorzyce-smar,syf i nic niewidac.
Kielce-na starym stadionie nieciekawa widocznosc choc bez tragedi
Legia-widocznosc
Piast G-mały i wogole jakos tam tak nieprzyjemnie.
The doom of a nation can be averted only by a storm of flowing passion,but only those who are passionate themselves can arouse passion in others

ret-1910-kinia

Post autor: ret-1910-kinia » 12.05.2007, 00:37

No to panowie, Ja podbijam GKS Katowice no i Lech, dużo dobrego słyszałem o Wiślackim, ale na nowym nie byłem, a stary to było przegięcie :-)

Ale nie był bym sobą jak bym nie wspomniał o KIEŁBASKACH !
Najlepsze są jednak u nas na Widzewie, świetne i wielkie były kiedyś na Lechu (teraz nie żarłem, bo i tak bym się nie dopchał)

Najgorsze jaki jadłem na KSZO z takiej budy o wyglądzie lokomotywy, bleeee
jeszcze więksi, jeszcze lepsi - Widzew Łódź
Gratki za awans: Ruch, Jaga, Sosnowiec

Tomi PB

Post autor: Tomi PB » 12.05.2007, 01:08

Ruch Chorzow - Duza pojemnosc srednia widocznosc
Ruch Radzionkow - podobnie jak wyzej
Piast Gliwice - mala klatka dla szympansow . totalna porazka
Grunwald Ruda Slaska - Pastwisko choc widocznosc jeszcze w miare
Zaglebie Sosnowiec - dosc duzy srednia widocznosc
Gornik Zabrze - Dosc pojemny niezla widocznosc
Polonia Warszawa - bardzo waski lecz dlugi widocznosc slaba
Podbeskidzie Bielsko Biala - Dosc suzy niezla widocznosc
GKS Katowice - duzy i b. dobra widocznosc

U nas w Bytomiu chyba nie bylo ekipy ktora by nazekala ze jest malo miejsca lub ze jest slaba widocznosc .

Tu macie i foto :
Obrazek
POLONIA 1920 BYTOM

trombel

Post autor: trombel » 12.05.2007, 07:59

a ja mam pytanie trochę z innej beczki do Polonistów z Bytomia...gdzie teraz rozgrywacie mecze?? czy jest to stary stadion Rozbarku Bytom? tam niedaleko tej kopalni..bo z tego co wiem to na starym obiekcie chyba już nie gracie..być może się mylę dlatego prosiłbym sprostować jak coś

LukasGKS

Post autor: LukasGKS » 12.05.2007, 09:12

Polonia gra na swoim stadionie,ktory jest po remoncie
Był Będzie Jest - Tyski GKS !

Tomi PB

Post autor: Tomi PB » 12.05.2007, 09:28

trombel pisze:a ja mam pytanie trochę z innej beczki do Polonistów z Bytomia...gdzie teraz rozgrywacie mecze?? czy jest to stary stadion Rozbarku Bytom? tam niedaleko tej kopalni..bo z tego co wiem to na starym obiekcie chyba już nie gracie..być może się mylę dlatego prosiłbym sprostować jak coś
Niewiem czy sobie teraz z nas zartujesz ale odpowiem na twoje pytanie normalnie . 1 druzyna gra na naszym stadionie na Olimpijskiej bo niby gdzie by miala grac ? Na stadionie na Rozbarku mecze rozgrywa nasza 2 druzyna grajaca w lidze okregowej .
POLONIA 1920 BYTOM

wyjebongo
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: wyjebongo » 12.05.2007, 14:54

dla mnie najlepszy sektor gości jest w Poznaniu i Szczecinie a najgorszy we Wronkach i na Polonii w Warszawie...

1968

Post autor: 1968 » 12.05.2007, 15:50

Co do Wronek to nie wiem czemu tak sądzisz, jest on całkiem duży jak na taki stadion, do tego widoczność też nie jest tragiczna. Na - zaplecze, ale oprocz tego da sie ogladac mecz 8)
Toruńska Elana

fifik

Post autor: fifik » 12.05.2007, 16:45

No no to ja dla odmiany napiszę jak sektory wyglądają na halach gdzie gra się basket...

Bytom - stara hala Bobrów - Za koszem, sektor malutki na max 100 osób a myśmy sie tam czasem musieli zmieścić w 250 :], wtedy trzeba było trochę wypchnąć gospodarzy :) ogólnie 2+

Tarnów hala Unii - sektor gości bardzo duży, umieszczony na skraju hali jakieś 10 metrów już za boiskiem, widoczność z niego katastrofalna 1. Jedyny plus ze zawsze szło liczyć na atrakcje ze strony miejscowych.

Sosnowiec - Hala na Żeromskiego, Gdy byliśmy za koszem to słabo, natomiast gdy mieliśmy raz sektor wydzielony na trybunach to bardzo fajny widok. Ps oczywiście Zagłębie także nigdy nie pozwolilo nam sie nudzić. 3

Przemyśl - Za koszem, standard widok średni 3

Wrocław hala Ludowa - balkonik pojemny szło wywiesić barwy, widok jak na balkon też fajny 5

Ostrów - Z boku sali widok niezły, ale miejscowa patologia rządzi ( rok 2001)2+

Hala Legii w środku pola na Bemowie - Nas tylko 5, wiec dali nas na te trybunkę vipów, wiec widok rewelka. Dużo niestety żulerstwa. 5

Hala Polonii- na AWFie Malutka, jednak nas tylko 7 więc usadowiono nas za ławką, widok bardzo fajny ogólnie atmosfera też. 5+

Pruszków - Sektor z boku już za boiskiem, po drugiej strony młyna. Widoczność słaba, ale ciekawi miejscowi którzy chyba z 50 razy nam wykrzyczeli jak wpadnie Legia to sie dowiemy :D Na + że nas wpuszczono za free. ogólnie 2+

Częstochowa- Duża hala trochę z boku, ale widok fajny 4+

Rybnik Niezła hala, jak na 2 ligę widok bardzo fajny, pomimo że sektor z boku, kultura miejscowych również wysoka 5

Czeladź - Stara Hala, usiedliśmy za naszymi zawodnikami wiec ogólnie ok 4

Dąbrowa Górnicza - kompleks rewelka, lepszy niż większość e-klasowych, Z sektora bocznego gdzie siedzieliśmy widok także bez najmniejszego zarzutu. 6

Tychy - Hala przypominająca kurnik, ciasnota niemiłosierna, przynajmniej widok fajny 3

Zabrze - sala Mosiru - trudno oceniać tam zawsze byliśmy u siebie :) i siadaliśmy na środku wiec 6

Gliwice - hala AZS widok fajny, hala stan opłakany 3

no i na koniec Prudnik- hala obuwnika służy do strzelectwa. Sektor gości za ławka naszych koszykarzy widok ok, ale miejscowa Patologia bije wszystko. Facet wchodzący do obiektu z własnym psem czy czy komandosem w reku nikogo nie dziwi. Pijani stanowią ponad 50% wszystkich obecnych. Większość jakby właśnie z miejscowego pola zeszło. Praktycznie całość dopingu to wyzywanie nas, plucie, rzucanie czym popadnie. ps Bałem sie tylko, że jakiś najebany z balkonu sie zrzyga... albo przeleci przez barierkę... Prudnik rządzi :D

wyjebongo
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: wyjebongo » 12.05.2007, 16:46

a to dlatego jedynie że do Wronek jak jedzie większa ekipa przykładowo Poznań czy Szczecin to w ogóle nie ma miejsca ...i tylko pod tym wzgledem patrze... i to jak dla mnie tylko bo napewno sa mniejsze sektory dla gosci ale ten mi jakos nie przypadł..

szczena_uns

Post autor: szczena_uns » 12.05.2007, 20:07

hehe kolega z legi mial szczescie bo na ich wyjazd dali tam ta prowizorke a normalnie to gola ziemia tam byla ale takich klatek jest troche zapomnialem rownierz o pilznie i nisku tam rownierz przejebane ale w lesku to jest doslowna klatka jak ma ktos zdjecie to niech wklei
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA

psychedryna

Post autor: psychedryna » 12.05.2007, 21:08

jak dla mnie najlepszy to chyba w kielcach ma nowym stadionie korony.

DIIL

Post autor: DIIL » 13.05.2007, 12:17

Mam narazie zaliczone 4 wyjazdy i ocenie te sektory na których bylem;

Bełchatów-Tragedia, najgorszy sektor na jakim bylem ,Widocznosc równa 0(słownie zerowa),Jedyny plus to ochrona , która nie robi problemów z wejsciem.Będac w klatce w Bełchatowie poczułem sie jak bym był w więzieniu.Grube kraty i kolczatka...
Cóz mysle ze w Bełchatowie powinni pomyslec o zmodernizowaniu klatki bo naprawde sprawa wygląda kiepsko....
Crakovia-Sektor mały , ale za to widocznosc dosc dobra i sektor usytuwany w dobrym miejscu.Minusem w Krakowie jest natmomiast ochrona i psy które strasznie prowokują i weszą.
Pod stadionem jest nawet sluzba celna , która chodzi z psami tropiącymi w poszukiwaniu wiadomo czego , wiec jesli cos macie przy sobie , radze wyrzucic przed przyjazdem pod stadion.Brak Cateringu....
Groclin-widocznosc z sektora całkiem dobra, sektor pojemny jak na Grodzisk Wielkopolski.Ochrona tez przychylnie nastawiona , ogolnie w Grodzisku jadąc na mecz nie ma sie do czego przyczepic... no moze hujowy parking dla gosci...
Lech-miałem okazje byc tam przy ogromnym scisku , ale sektor tez nienajgorszy , dobra widocznosc.Ochrona tez nie stwarzala zadnych problemów , jedynym minusem bylo dojscie do sektora gosci....

TYLKO WIDZEW RTS!!!!
ŁÓDZKI WIDZEW 1910
Dlaczego kłamią media ? czemu nie ma w nich rapu skoro żyją nim osiedla ?!

maślak

Post autor: maślak » 13.05.2007, 17:39

Wrocław - Hala Orbita, sektor juz za boiskiem, ale ciezko nazwac to sektorem za koszem, miejsc 50, ewentualnie mozna liczyc na kawalek glownej trybuny, widocznosc dobra, 4

Warszawa - Hala na Kole, sektor na jednej z trybun wzdluz boiska w rogu miejsc kolo 100, dostowuja sie do ilosci gosci, widocznosc bardzo dobra, 4

Hala Torwar - sektor za koszem na jakies 300? miejsc tak czy siak bardzo duzy , widocznosc niezla ale trybuny za daleko od boiska 3+

Sopot - Hala 100-lecia, sektor w roku glownej trybuny na jakies 120 miejsc ale wchodzilismy tam w ponad 200 spokojnie, widocznosc troche kiepska bo trybuna za koszem lekko zaslania tym co stoja nisko w rogu, keidys straszne problemy w ochrona ale juz sie zmienila, 3+

Słupsk - Hala Gryfia, sektor za koszem na jakies 100 osob, widok niezly i ten specyficzny zapach starej hali :D, 3

Ostrów - sektor w rogu trybuny, zazwyczaj nie wpuszczaja duzo gosci wiec mozna lcizyc na max 80miejsc, widocznosc dobra, 3+

Inowrocław - sektor gosci byl chyba w rogu ale my siadalismy kolo mlyna, z rogu widok niezly a sektor ze 100 przyjmowal spokojnie, 3+
Bydgoszcz - Hala Łuczniczka, spory sektor na ponad 250 osob, widocznosc niezla tylko ten parkiet cos daleko, 4-

Grudziadz - sektor w rogu glownej trybuny widocznosc dobra, miejsc ok 150, 4-

Koszalin - sektor w rogu malej trybunki wzdluz boiska,hala mala i ciasna a widocznosc taka sobie, 2+

u nas we Włocławku sektor gosci znajduje sie tak jakby za koszem, moim zdaniem widocznosc dobra miejsc 100, ale da sie upchac w 140, gdy gosci jest duzo wiecej dostaja sektor na glownej trybunie w rogu
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat

www.YBB.prv.pl
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: www.YBB.prv.pl » 14.05.2007, 23:16

Sektor gości na stadionie RKS Radomsko ostatnio niestety nie odwiedzany przez nikogo z przejezdnych :cry: , a to dzięki Naszym działaczom i Urzędowi Miasta. :x

[link]
Obecnie wejście z innej strony zmienione ze względu na bliski kontakt z blokiem.

witek
ban

Post autor: witek » 17.05.2007, 14:35

Klatka w Lesku jest bardzo ciekawa 8)

1938
ban

Post autor: 1938 » 17.05.2007, 19:53

Sektor kibicow gosci w Stalowej Woli (na zdjeciu nizej sektor zapelniony w pomaranczowych koszulkach) :!: mieszcacy jakies 400 osob
[link]

Salwador_

Post autor: Salwador_ » 17.05.2007, 20:58

To moze i ja dorzuce swoje opinie :wink:

Stalowa Wola - sektor wg mnie b.dobry pojemny i z widocznoscia nie jak az tak zle :wink:

Tarnobrzeg - cos podobnego co wyzej takze sektor pojemny widocznosc nie najgorsza

Lezansk - klatka teraz kiszka wg mnie poniewaz nie ma stopni (trybuny) w gore tylko jest prosta powierzchnia i tu jest minus , pamietam jak z 2 lata temu bylismy i klatka byla po drugiej stronie taka mala ciasna na 150 osob i psy klatke zamykali ..kajdankami :lol:

Krakow (Hutnik) - takze klatka pojemna , duza , polozona za bramka i na widocznosc takze narzekac nie mozna

Nowa Sarzyna - lekko mala klatka w polozeniu roku boiska ale na prostej , jesienia wkurwiajace z drzew spadajace liscie i galezie :lol:

Rzeszow (Stal) - polozony sektor w rogu samym boiska , pojemny sektor lecz troche za daleko od boiska (ale to zapewne przez tor zuzlowy..) z widocznoscia nie najgorzej :wink:

Przemysl (Polonia) - takze sektor pojemny duzy , i widocznosc bardzo dobra , klatka naprzeciw sektora Polonii

Gorzyce - sektor za sama bramka , ogrodzenie wysmarowane smarem :roll:

Sanok - w klatce drzewo :lol: , ostatnio przed meczem z Legia zrobiono w niej mala "trybunke" (podest ? :lol: )

Krakow (Wawel) - sektor dla przyjezdnych dla mnie jeden z lepszych w jakich bywalem :wink: widocznosc elegancka , pojemny sektor , krzeselka w klate + dobra widocznosc z samego srodka trybuny :wink: , jedyny minus to strone schody prowadzace na sektor :wink:

Ostrowiec - klatka ogolnie na + zadaszenie ,krzeselka

Debica (Wisloka ) - klatka dobra , w dobrym miejscu bo na przeciwko sektora Wisloki , minusem to sa chyba tylko osy :lol: jak to dobrze ze juz nie ma tej starej klatki bo byla tragedia

Nowy Sacz - klatka umieszczona w rogu boiska , widocznosc dobra , choc mogla by byc lekko wieksza :wink:

Lublin - sektor wporzadku , za bramka , dosc stromy , widocznosc dobra lecz schody czasem meczace na sektor jak ktos jest na upojeniu alkoholowym :lol:

Zamosc - tez sektor przecietny , ostatnio jak tam bylem to lekko sie zmienilo , wysokie "stopnie" :wink:

Wieliczka - na ten sektor takze nie narzekam po obecnosci widocznosc dobra umiejscowienie takze raczej .

Busko Zdroj - kiszka mala ten sektor , strome stopnie , i wkurwiajaca ochrona :lol:

Stroze - z 5 lawek w klatce na "gorce" , sektor za bramka widocznosc taka ło , dobre komentarze hamow , i sprawdzanie zakazow na takiej wiosce przez ochorne z policja :lol:

Zabierzow - tam tragedia ogolnie , gorka bardzo stroma ze 3 lawki na samej gorze i nic wiecej , nie polecam tam przebywać w czasie ciezkiego deszczu jak ja bo latwo z tej gorki zleciec :lol:

jak bede mial czas to moze opisze reszte :D
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...

BiVB
ban

Post autor: BiVB » 18.05.2007, 15:00

To moze ja podam sktory na których byłem SIATKÓWKA

Jastrzębie - sektor mały na 40-50 osób . Ochorna czasami robi problemy gdy wchodzimy w 130 osob zostawiaja nas na korytarzu :/ Widok jak jest pełny sektor na 4

Sosnowiec - gdy ja byłem sektor był położony za boiskiem za siatką która zatrzymywała piłki aby nie wylatywały widok w pierwszych rzędach dobry dalej na 2

Bełchatów - Teraz Sektor fajny widok na 4 sezon wcześniej staliśmy na balkonie na macie do zapasów ochrona przydupiona widok na 2

Wrocław - Sektor na prostej trybunie pojemny spoko ochrona widok na 4+

b3b3

Post autor: b3b3 » 20.05.2007, 12:32

Sektor Gości GKSu Jastrzębie

Obrazek
Zagłębie Sosnowiec

Obrazek

Nigdy nie byłem w klatce to nie wiem jaka widoczność natomiast pojemność jak najbardziej na + ok.800-1000 szala

niech ocenią kibice którzy zawitali do Jastrzębia

norek

Post autor: norek » 20.05.2007, 17:06

ja mam pytanie do osob bedacych na Widzewie w tej rundzie, jak zachowuje sie ochrona, robi jakies problemy osobom po procentach ?
KSC

AVEGB

Post autor: AVEGB » 20.05.2007, 18:45

norek pisze:ja mam pytanie do osob bedacych na Widzewie w tej rundzie, jak zachowuje sie ochrona, robi jakies problemy osobom po procentach ?
Jak delikatnie to wpuszczają. Ja wniosłem 0,5 litra wodki. :D

Oscar

Post autor: Oscar » 21.05.2007, 13:50

Sektor dla gości na stadionie Śląska we Wrocławiu obecnie wygląda tak:
[link] krzesełek jest 476
[link]
[link]
[link] wejście na sektor

GLIWICE_KSG

Post autor: GLIWICE_KSG » 21.05.2007, 15:11

Oscar pisze:Sektor dla gości na stadionie Śląska we Wrocławiu obecnie wygląda tak:
[link]
[link]
[link] wejście na sektor
A ta żaba to wasz gośc?? :lol:
Używaj [link]
19::::\G/LIWICKA TRADYCJA::::48

Tomi PB

Post autor: Tomi PB » 21.05.2007, 21:39

Oscar pisze:Sektor dla gości na stadionie Śląska we Wrocławiu obecnie wygląda tak:
[link]
[link]
[link] wejście na sektor
Sektor maly . Widocznosc na jakies 3+ . Niezly katering . Wejscie na sektoe porazka .
POLONIA 1920 BYTOM

ODPOWIEDZ