USA - Polska , 9 październik Solider Field
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: USA - Polska , 9 październik Solider Field
A myślałem, że ta dziewczyna już odpuściła, a tu po długiej przerwie znowu jest...adas_88 pisze:![]()

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Jej flaga wisiala chwilowo za bramka lecz pozniej zapewne ochrona kazala ja sciagnac i Ally wywiesila ja obok Jagielonii i Sosnowca.
[link]
[link]
-
Chyba Ty masz dluga przerwe,bo ja ją akurat widze na kazdym meczu.Jack Sparrow_UT1922 pisze: A myślałem, że ta dziewczyna już odpuściła, a tu po długiej przerwie znowu jest...
Jest jaka jest ale przynajmniej stara sie byc pomocna,tam gdzie moze cos zalatwic,a i galerie z kadry ma niczego sobie na pamiatke :)

-
macie pare odpowiedzi w mojej galerii. Flaga Jagi jak i takze Tomasovi , ktora podrozowala z Detroit , zrobiona na wzor orginalnej. No i oczywiscie nasza Ally
[link]
[link]
-
tak , zgadza sie to Robert Warzycha bardziej doceniany w Stanach niz w Polsce
-
to jak juz mowa o znanych osobowosciach to tez dodam, chodz nie do konca na temat, ze myslalem ze to tylko TVN sieje propagande, ale jak bylo widac, a dokladnie slychac nie omija to takze pana Szpakowskiego, szkoda bo lubie jego komentarz, no ale zycie...

-
Kibice KSW fc Chicago z nową flagą
[link]
[link]
[link]
[link]
MÓWISZ DĘBICA - MYŚLISZ WISŁOKA
-
Ktoś kiedyś w ogóle pogadał z tą ally ? Może ktoś poruchał ? :D
-
Jest może i na każdym meczu, nie wiem, nie rozglądam się za nią, ale napisałem w sensie flagi. Bo flaga nie przypominam sobie, kiedy ostatnio wisiała.BeforeGod pisze:Chyba Ty masz dluga przerwe,bo ja ją akurat widze na kazdym meczu.Jack Sparrow_UT1922 pisze: A myślałem, że ta dziewczyna już odpuściła, a tu po długiej przerwie znowu jest...

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Jeździ na wyjazdy, mecze w Polsce sobie chyba odpuściła ostatnio. Tyle że nie wieszała flagi bo podobno zrozumiała że to nie wypada itp. Teraz widać że wywiesza ją tylko na innych kontynentach, gdzie mało kumatego bractwa i może sobie na to pozwolić :)BeforeGod pisze:Chyba Ty masz dluga przerwe,bo ja ją akurat widze na kazdym meczu.Jack Sparrow_UT1922 pisze: A myślałem, że ta dziewczyna już odpuściła, a tu po długiej przerwie znowu jest...
Jest jaka jest ale przynajmniej stara sie byc pomocna,tam gdzie moze cos zalatwic,a i galerie z kadry ma niczego sobie na pamiatke :)
-