Komentarze 6-8.08
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 6-8.08
Dzięki uprzejmości kibiców Górnika, którzy po raz kolejny byli gościnni dla nas i dali możliwość obejrzenia meczu na żywo, do Zabrza zawitało 30 fanów Czarnych Koszul. Na meczu debiutuje nasza nowa flaga „POLONIŚCI”.
z forum.
z forum.
-
Czy Legia miała mieć w tym sezonie stary herb na koszulkach?
Tak gdzieś przeczytałem, a widzę że grają z czarną eLką.
Tak gdzieś przeczytałem, a widzę że grają z czarną eLką.
-
Z tego co widze Legia wrociła do starego herbu
-
Amicą Wronki jesteście od lat... Wszyscy śmieją się z was, prawdę zna cały świat, Amica Wronki jesteście od lat itd.staytRue pisze:co przed chwilą śpiewał Widzew ? na melodie " Lecha zna cały świat "
-
Legia spiewa ITI spier**** ?
czy cos z moimi uszami jest nie tak?
nie wszyscy kibice Zagłębie zostali wpuszczeni na sektor
co chwilę cały stadion
"wpuście kibiców" i "piłka nożna dla kibiców"
co chwilę cały stadion
"wpuście kibiców" i "piłka nożna dla kibiców"
-
Z tego co udało się usłyszeć leci nowy hymn Korony: "Wisła to ..."
-
Nie wszyscy zostaja wpuszczeni i ostatecznie laduja pod trybuna.
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
+ zostaja wywalani z sektora przez ochrone.Nieznany_nikomu pisze:Nie wszyscy zostaja wpuszczeni i ostatecznie laduja pod trybuna.
PILKA NOZNA DLA KIBICOW!
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
ewidzew.plNa meczu parę osób z Arki pod krytą.
-
http://www.youtube.com/watch?v=8XIpY5dIR7Aandreew_eop pisze:Amicą Wronki jesteście od lat... Wszyscy śmieją się z was, prawdę zna cały świat, Amica Wronki jesteście od lat itd.staytRue pisze:co przed chwilą śpiewał Widzew ? na melodie " Lecha zna cały świat "
-
Arka cieszyła się po golu dla Lecha czy dla Widzewa:))?
Czy w Gorzowie pojawił się ktoś z Radzionkowa?
Czy w Gorzowie pojawił się ktoś z Radzionkowa?

-
w Gorzowie ok 25 os z Radzionkowa moge siemylic co do liczby ale nie liczyłem z młyna tyle wygladało , dotarli na poczatku meczu
-
Jako postronny obserwator dzisiejszego meczu Widzew - Lech pozwolę sobie napisać kilka słów.
Na stadionie komplet widzów. Lech również w sporej liczbie na swoim sektorze.
Doping gospodarzy na dobrym poziomie, bardzo często z udziałem wszystkich trybun.
Poniżej zdjęcie z oprawy Widzewa:

Tekst transparentu nad sektorówką: "Na placki zostaniecie starci! Wy i Wasze koleżanki"
[link]
Podczas meczu sporo obustronnych bluzg.
Osobiście Lech rozczarował mnie nieco swoim dopingiem. Goście odzywali się tylko od czasu do czasu.
Z Lechem w klatce widoczna delegacja ŁKS, która uaktywnia się po któryś z kolei wrzutach na swój klub.
To tak na szybko, kilka moich prywatnych spostrzeżeń jako bezstronnego obserwatora meczu.
Na stadionie komplet widzów. Lech również w sporej liczbie na swoim sektorze.
Doping gospodarzy na dobrym poziomie, bardzo często z udziałem wszystkich trybun.
Poniżej zdjęcie z oprawy Widzewa:

Tekst transparentu nad sektorówką: "Na placki zostaniecie starci! Wy i Wasze koleżanki"
[link]
Podczas meczu sporo obustronnych bluzg.
Osobiście Lech rozczarował mnie nieco swoim dopingiem. Goście odzywali się tylko od czasu do czasu.
Z Lechem w klatce widoczna delegacja ŁKS, która uaktywnia się po któryś z kolei wrzutach na swój klub.
To tak na szybko, kilka moich prywatnych spostrzeżeń jako bezstronnego obserwatora meczu.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Nic takiego nie było.WSP1906 pisze:Legia spiewa ITI spier**** ?
A no.
-
Ile Jezioraka w Płocku?? Elany w Częstochowie i Stali Rzeszów w Brzesku??
-
0 - zamknięty sektor gości w Częstochowie, podobno jakiś remont.ks1946 pisze:Ile Jezioraka w Płocku?? Elany w Częstochowie i Stali Rzeszów w Brzesku??
Jeziorak wróci to się opiszę, ale wypadli dobrze.
Ten kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał.
-
Stal Rz. gra jutro, z powodu 300 zakazow stadionowych oficjalny wyjazd nie jest organizowany.
-
-
Kapitalna oprawa Korony! Świetny pomysł, hasło i równie dobre wykonanie.
-
dokladnie to samo mialem napisac...chociaz oprawa trochew podobnym styluco ta zaprezentowana na wyjezdzie ze Ślaskiem...troszke na "jedno kopyto"ale pewnie oprawa kolejki i z pewnoscia u TOP rundylinos pisze:Kapitalna oprawa Korony! Świetny pomysł, hasło i równie dobre wykonanie.
-
Wszystko fajnie, ale czy Korona zrobiła chociaż kilka opraw, które nie były ogromnymi sektorówkami spuszczanymi na pustą dolną trybunę?linos pisze:Kapitalna oprawa Korony! Świetny pomysł, hasło i równie dobre wykonanie.
nie ma że boli...
-
A zupa była zasłona....Olgierd Halski pisze:Wszystko fajnie, ale czy Korona zrobiła chociaż kilka opraw, które nie były ogromnymi sektorówkami spuszczanymi na pustą dolną trybunę?linos pisze:Kapitalna oprawa Korony! Świetny pomysł, hasło i równie dobre wykonanie.
[link]
[link]
Więcej na [link] w dziale 'galeria'.
-
Obiektywnie trzeba stwierdzic, ze Korona poraz kolejny pokazala klase, najlepsi ultrasi w Polsce bez dwóch zdan, ale to wszystko, bo doping na słabiutkim poziomie :)

-
W sektorze Lecha była Arka?

-
elo_zipero pisze:A zupa była zasłona....Olgierd Halski pisze:Wszystko fajnie, ale czy Korona zrobiła chociaż kilka opraw, które nie były ogromnymi sektorówkami spuszczanymi na pustą dolną trybunę?linos pisze:Kapitalna oprawa Korony! Świetny pomysł, hasło i równie dobre wykonanie.
[link]
[link]
Więcej na [link] w dziale 'galeria'.
Tylko wytlumacz mi skad nagle tak dobre oprawy...

-
Bałtyk Gdynia - Chojniczanka Chojniceoloo pisze:CHojniczanki ok 100 z 2 flagami bluzgają duzo na nas my ich ignorujemy na stadionie pond 2 tys kibiców bramke na 1-0 dla nas strzelamy w 93 min z nami Pogon Lebork 38 osob Carusia Kartuzy 25 osob oraz 2 osoby z Kotwy DZIEKI TBG
Nas ponad 100 ze zgodami ,bluzgi z dwóch stron...no ale my zaczeliśmy... naprawdę za nie bardzo przepraszamy... :-).Jesteśmy strasznie niewychowani i niekulturalni...:-)))
Relacja wkrótce.
www.chojniczanka.com
-
Krystian_FCP pisze:Obiektywnie trzeba stwierdzic, ze Korona poraz kolejny pokazala klase, najlepsi ultrasi w Polsce bez dwóch zdan, ale to wszystko, bo doping na słabiutkim poziomie :)
Oczywiście jesteś na każdy meczu Korony, bo chyba nie jesteś takim idiotą żeby oceniać doping z perspektywy TV :)
-
ile miejsc liczy młyn (góra+dół) ?WM pisze:Legia-Arsenal
doping
[link]
3:20 wygląda imponująco
-
Widzów dobrze ponad 1,5 tys,tdp pisze:Bałtyk Gdynia - Chojniczanka Chojnice 7 sierpnia, 19:00
coś wiecej o tym meczu ?
[link]
gości ponad 100 osób,
[link]
jedyna bramka meczu i radość kibiców:
[link]
Nie ważne, że na emigracji,
ważne, że wierny Klubowi i Ojczyźnie!
ważne, że wierny Klubowi i Ojczyźnie!
-
Od dłuższego czasu mamy podpisaną umowę z kieleckim Społem, za odnowienie muru przy jedenej z ulic firma ta, zgodziła się na przeznaczanie 1% z zysków sprzedaży Majonezu Kieleckiego. Majonez dość popularny to i zyski duże. Mamy sporo kasy więc wynajmujemy firmę zajmującą się muralami (niestety jezcze nie mają strony www). Firmę prowadzi mój kolega, kibic.ZETKA pisze: Tylko wytlumacz mi skad nagle tak dobre oprawy...
-
po postach widze żeś kibicem Korony - jeżeli to co napisałeś to nie ironia (bo na to nie wygląda) to dla mnie klasyczny strzał w kolano i ultrasowski koniec zachwytu ;]elo_zipero pisze:Od dłuższego czasu mamy podpisaną umowę z kieleckim Społem, za odnowienie muru przy jedenej z ulic firma ta, zgodziła się na przeznaczanie 1% z zysków sprzedaży Majonezu Kieleckiego. Majonez dość popularny to i zyski duże. Mamy sporo kasy więc wynajmujemy firmę zajmującą się muralami (niestety jezcze nie mają strony www). Firmę prowadzi mój kolega, kibic.ZETKA pisze: Tylko wytlumacz mi skad nagle tak dobre oprawy...
-
Ale dlaczego ?kellbell pisze:po postach widze żeś kibicem Korony - jeżeli to co napisałeś to nie ironia (bo na to nie wygląda) to dla mnie klasyczny strzał w kolano i ultrasowski koniec zachwytu ;]elo_zipero pisze:Od dłuższego czasu mamy podpisaną umowę z kieleckim Społem, za odnowienie muru przy jedenej z ulic firma ta, zgodziła się na przeznaczanie 1% z zysków sprzedaży Majonezu Kieleckiego. Majonez dość popularny to i zyski duże. Mamy sporo kasy więc wynajmujemy firmę zajmującą się muralami (niestety jezcze nie mają strony www). Firmę prowadzi mój kolega, kibic.ZETKA pisze: Tylko wytlumacz mi skad nagle tak dobre oprawy...
Przecież firma mojego kolegi kibica, robi to kibic dla kibiców. Społem też wspiera Koroneczkę !!
Takich przypadków w naszym polskim kibicowaniu było już wiele.
-
z LECHEM 80 RODOWITYCH ŁODZIAN. chwdp. za 4 autobusy dla 800 osob.
-
elo_zipero pisze:Ale dlaczego ?kellbell pisze:po postach widze żeś kibicem Korony - jeżeli to co napisałeś to nie ironia (bo na to nie wygląda) to dla mnie klasyczny strzał w kolano i ultrasowski koniec zachwytu ;]elo_zipero pisze:
Od dłuższego czasu mamy podpisaną umowę z kieleckim Społem, za odnowienie muru przy jedenej z ulic firma ta, zgodziła się na przeznaczanie 1% z zysków sprzedaży Majonezu Kieleckiego. Majonez dość popularny to i zyski duże. Mamy sporo kasy więc wynajmujemy firmę zajmującą się muralami (niestety jezcze nie mają strony www). Firmę prowadzi mój kolega, kibic.
Przecież firma mojego kolegi kibica, robi to kibic dla kibiców. Społem też wspiera Koroneczkę !!
Takich przypadków w naszym polskim kibicowaniu było już wiele.
napisałem "dla mnie" więc opinia subiektywna - za reszte się nie wypowiadam bo każdy ma swoje zdanie i już wyjaśniam dlaczego ja sądze tak jak napisałem "koniec zachwytu"
może faktycznie nie wiem jak to wygląda u innych ale wiem jak wygląda u nas - znam ultrasów Ruchu Chorzów to są zwykłe chłopaki nie firmy malujące i na to co prezentują poświęcają dłuuuugie godziny swojego wolnego czasu malując i przygotowywując wszystko ręcznie !
do tego dochodzi wieczny brak finansów, zbiórki kasy na meczach, kombinowanie by sie godnie zaprezentować nie mając na to środków (wydają gażety, vlepki, koszulki przeznaczając zyski na oprawy) itp
z tego co przeczytałem bycie ultrasem Korony polega na tym żeby siedzieć wygodnie w fotelu, poczekać aż majonez przeleje kase, zlecić malunek profesjonalnej firmie i wszystko co zostało to rozwieśić sektorówke na głowami kibiców
widzisz różnice ?
-
kellbell pisze: do tego dochodzi wieczny brak finansów, zbiórki kasy na meczach, kombinowanie by sie godnie zaprezentować nie mając na to środków (wydają gażety, vlepki, koszulki przeznaczając zyski na oprawy) itp
i wywieszają transaparento-reklame... ;)
To była ironia, tak samo śmieszna jak pytanie 'skąd nagle tak dobre oprawy?'. Ludziom nie w smak, że ta mała Korona, która nigdy nie była potęgą kibicowską dzisiaj prezentuje najwyższy, krajowy poziom ultras. Dlatego też czepiają się, że schematycznie, że ludzie na dole brak i jak to wygląda itp. Wystarczy przejrzeć zdjęcia naszych opraw i samemu dojdzie się do wniosku, że kombinujemy, wprowadzamy inne układy. Mamy małe sektory (trybuna podzielona na 6 u góry i 6 na dole), do tego luki na wjeściach więc żadne kartoniady, baloniady nie wyjdą efektowanie (sprawdź galeria).
Dla mnie osobiście ten płacz niektórych to tylko uśmiech na twarzy, bo widzę, że kogoś to boli :) I o to w całej tej zabawie chodzi.
-
Jak dla mnie teraz wszystkie wyróżnienia dla waszej ekipy "ultras" powinny byc cofniete. Jak do k**** nedzy mozna nie widziec nic zlego w tym, ze prywatna firma robi wam oprawy?? c*** z tym, ze wlascicielem jest kibic. Dam sobie reke uciac, ze ten gosciu nawet pedzla w rece nie mial i robote odwalaja zwykli pracownicy. Nie osmieszaj juz tu siebie i swojej smiesznej bo inaczej juz tego ujac nie mozna ekipy "ultras".

-
Nie ma opcji edytuj, a chciałem napisac jeszcze jedno. Ciezko pomyslec ze nie widzisz roznicy miedzy zapierdalaniem kibiców od rana do wieczora za własne pieniadze, czesto kosztem rodzin, szkol, prac. Wy dostajecie kase od sponsora i zlecacie wykonanie roboty. Zero pasji.

-
fanatyczny. pisze:Ciezko pomyslec
elo_zipero pisze: To była ironia
No ciężko, ciężko :lol: