Kibic88 pisze:Przed meczem Wisła-Lech były jakieś spięcia? Niby Lech ściągał flagi.
Obustronna napinka slowna czyli standard:)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Kibic88 pisze:Przed meczem Wisła-Lech były jakieś spięcia? Niby Lech ściągał flagi.
Już gdzieś pojawiła się odpowiedz na to pytanie.obiektyw79 pisze:Z tym kreceniem kola to fakt czy tylko taki zargon? A jesli fakt to dlaczego wlasnie kolo a nie klasyczny sposob czyli hamulec awaryjny? Ciekawi mnie tylko czym sie kierowal hamulcowy wybierajac wlasnie taki sposob.Swoja droga to musi miec chlop sile niesamowita zeby rozpedzony pociag zatrzymac jednym recznym hamulcem.ŚR_1929 pisze:Dzisiaj rano czekamy w ustronnym miejscu na Korone wracającą z Gdyni w ok.50 osób.Korony ok.80-90 sami się określą zresztą.W wyznaczonym miejscu nasz człowiek zaczyna kręcić koło hamulcowe przez co pociąg zatrzymuje się ok.300-400m dalej niż staliśmy, widać na [link],ale Korona nas odrazu obcieła bo staliśmy na polance przy samych torach.Truchtem żeby nie tracić sił i dać im czas na wysypanie się biegniemy w strone pociągu.Z pociągu wysypuje się ale tylko kilku psów nikt poza tym,ci widząc że biegniemy w ich strone po chwili pakują się z powrotem.Gdy dobiegamy na ok100m pociąg odjeżdża.Nasz hamulcowy spokojne sobie wysiadł przeszedł koło psów i wagonów Korony,dołączył do nas i wrócił z nami.Następnym razem damy znać że czekamy,żeby nie było...
"Po co mi wyjazd jak mam telewizje i internet! pozdrowienia dla widzow"N@pinacz pisze:Co pisalo na transparencie Sandecji?
Nie mówie że nie można. Poprostu pytam :)spacerowicz pisze:bobic pisze:Sandecja spiewa Wisła to stara k... ??
a to już kurwiać nie można na stadionie??
ehhhh
Nic nie było, nie ma o czym mówicBeskid pisze:Czy Warszawska Polonia miała jakieś niespodzianki po drodze do Wodzisławia??
http://www.youtube.com/watch?v=ZeVOMa08wkUbobic pisze: aha a Wisła co w strone Lech spiewa?? mamy dzisiaj dzen wspanały... i co dalej??
nie jestem pewny ale taki jest własnie hamulec w pociągach pośpiesznych. Tj Korona miała długi wyjazd i możliwe że nie jechała osobówką tylko cugiem z przedziałami i wagonami czyli pośpiesznym a w nich nie ma tych popularnych ręcznych tylko właśnie te koła. Tyle ja zrozumiałem i tak mi sie zdajeobiektyw79 pisze:Z tym kreceniem kola to fakt czy tylko taki zargon? A jesli fakt to dlaczego wlasnie kolo a nie klasyczny sposob czyli hamulec awaryjny? Ciekawi mnie tylko czym sie kierowal hamulcowy wybierajac wlasnie taki sposob.Swoja droga to musi miec chlop sile niesamowita zeby rozpedzony pociag zatrzymac jednym recznym hamulcem.ŚR_1929 pisze:Dzisiaj rano czekamy w ustronnym miejscu na Korone wracającą z Gdyni w ok.50 osób.Korony ok.80-90 sami się określą zresztą.W wyznaczonym miejscu nasz człowiek zaczyna kręcić koło hamulcowe przez co pociąg zatrzymuje się ok.300-400m dalej niż staliśmy,ale Korona nas odrazu obcieła bo staliśmy na polance przy samych torach.Truchtem żeby nie tracić sił i dać im czas na wysypanie się biegniemy w strone pociągu.Z pociągu wysypuje się ale tylko kilku psów nikt poza tym,ci widząc że biegniemy w ich strone po chwili pakują się z powrotem.Gdy dobiegamy na ok100m pociąg odjeżdża.Nasz hamulcowy spokojne sobie wysiadł przeszedł koło psów i wagonów Korony,dołączył do nas i wrócił z nami.Następnym razem damy znać że czekamy,żeby nie było...
To ci się źle wydaje, każdy pociąg ma klasyczny i typowy ręczny.jms pisze:nie jestem pewny ale taki jest własnie hamulec w pociągach pośpiesznych. Tj Korona miała długi wyjazd i możliwe że nie jechała osobówką tylko cugiem z przedziałami i wagonami czyli pośpiesznym a w nich nie ma tych popularnych ręcznych tylko właśnie te koła. Tyle ja zrozumiałem i tak mi sie zdaje
"mamy dzisiaj dzień wspaniały, Cale Wronki przyjechały"oxford00 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ZeVOMa08wkUbobic pisze: aha a Wisła co w strone Lech spiewa?? mamy dzisiaj dzen wspanały... i co dalej??
Meczu nie widziałem ale jeśli śpiewał to Lech to bardzo możliwe, że była to przyśpiewka Cracovii - " Waszym ojcem Joseph Fritzl..."Reżyser Kina Akcji pisze:Co było śpiewane na nutę Widzewa "Naszym klubem..." w meczu Wisły z Lechem?
Wysłuchajcie prawdę tą, ze jesteście Amicą, sprzedaliście klubik swój, teraz macie wielki h...Reżyser Kina Akcji pisze:Co było śpiewane na nutę Widzewa "Naszym klubem..." w meczu Wisły z Lechem?
skoro nie widziałeś to po co odpowiadasz?ostrykrokodylec pisze:Meczu nie widziałem ale jeśli śpiewał to Lech to bardzo możliwe, że była to przyśpiewka Cracovii - " Waszym ojcem Joseph Fritzl..."Reżyser Kina Akcji pisze:Co było śpiewane na nutę Widzewa "Naszym klubem..." w meczu Wisły z Lechem?
Miedź czy Górnik W. również wystawiali 1000 osob. młyny w ostatnim czasie.Kibic z kraju pisze:Jestem mocno zaskoczony postawą Chrobrego.Ekipa w sumie 70 tyś. miasta,od wielu lat gra w niskich klasach rozgrywkowych bez wyników, bez żadnych zgód,czy też silnych fan clubów ,gdzie ma pod nosem silne rozgrywkowo kluby jak Zagłębie czy Śląsk wystawia 1000 młyn. Jestem pod wrażeniem takiej postawy.Brawo!
PS.Macie takich zdolnych działaczy i speców od reklamy że prawie połowa Cafe Futbol była o Waszym klubie swego czasu?
Dokladnie...caly szkopol w tym ze ten klasyczny (raczka do ciagniecia) po zaciagnieciu powoduje ze nagle caly pociag rowno zaczyna hamowac a reczny (kolo) blokuje co najwyzej dwie osie (pol wagonu) w przypadku gdy wagon sam sie toczy albo urywa.Wydaje mi sie ze chlop krecac nie zatrzymal tylko maszynista zatrybil ze cos nie tak i dal po hamulcach.Swoja droga to chcialbm widziec ta akcje jak typek nagina z tym kolem hehe...co go podkusilo zeby chwycic sie za ten hampel?Detektyw pisze:To ci się źle wydaje, każdy pociąg ma klasyczny i typowy ręczny.jms pisze:nie jestem pewny ale taki jest własnie hamulec w pociągach pośpiesznych. Tj Korona miała długi wyjazd i możliwe że nie jechała osobówką tylko cugiem z przedziałami i wagonami czyli pośpiesznym a w nich nie ma tych popularnych ręcznych tylko właśnie te koła. Tyle ja zrozumiałem i tak mi sie zdaje
działaczy mamy na pewno zdolnych bo to w większości jeszcze niedawno aktywni kibice zresztą nawet podczas meczu z Górnikiem prezes przyszedł do młynu w 90 min. meczu podziękował za doping i zaintonował jedną z przyśpiewek.A relację w Cafe Futbol trzeba za wdzięczyć Radkowi Kałużnemu i jego znajomością obecnie zawodnikowi ChGKibic z kraju pisze:PS.Macie takich zdolnych działaczy i speców od reklamy że prawie połowa Cafe Futbol była o Waszym klubie swego czasu?
poljud pisze:Niezła łamigłówka: kibice ze świdnickiego FC Górnika Wałbrzych, którzy są z Wałbrzycha - o co chodziiii?ŚNIEŻNY WARAN pisze:Z Górnikiem w Głogowie:
80 fanów Polonii Świdnica
45 kibiców ze świdnickiego FC Górnika w tym pare osób z Wałbrzycha
Po prostu fan club Radzionków ogarnął strach przed swoimi meczami po jednej z naszej akcji w ostatnim czasie i teraz muszą mieć wsparcie bytomskich dzielnic i okolic by móc dojechać na swój mecz, czego przykładem była wczorajsza zbiórka na rynku w Radzionkowie, gdzie z całej grupy było ... 5 kibiców z fc Radzionków.Adi_91 pisze:Wczoraj przed meczem Polonii Bytom była jakaś "manifestacja pokojowa" :) na radzionkowskim rynku.
Mam pytanie czy zawsze tak jest przed każdym meczem czy tylko tak wczoraj było ?
co ma liczba mieszkańców do Liczby Która dzisiaj była na meczu?Dzeki pisze:wielu już skreśliło Bałtyk z kibicowskiej mapy a tu Ci psikus bo atakuja na stadionie w miescie wroga .....! i to nie w dupelowie podgornym tylko w miescie gdzie mieszka 200 tysiecy ludzi !
Użytkownicy przeglądający to forum: 2mastercard, alterego, astula, B. Ricci, berserk1908, Berto R, coupe, hME, jelonki, KibicMKS, Koper1910, Liori, maystero, misiu64, MłodaBanda, Myspace, NG_M, Pitfas, Pixie, rafalks1908, StanisławAnioł, w miare kumaty, ZawieRcie i 210 gości