+/- 300Tczew[AG] pisze:Ile Cracovii w Poznaniu ?
Komentarze 5-7 marca
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 5-7 marca
-
Zapomniałem dodać, że jak na freestyla to dobry wynik wg. mnie. Spodziewałem się połowy mniejostrykrokodylec pisze:+/- 300Tczew[AG] pisze:Ile Cracovii w Poznaniu ?
-
gasior pisze:Wczoraj Zawisza z Włocławia (90 osob) chciała umilić trasę Jeziorakowi (40), który jechał na mecz przyjaźni z Elaną. Liczba Jeziorowców okazała się nieco mniejsza niż przypuszczali przeciwnicy, dlatego konczy się tylko na starcie szalików i machajek.
Rowniez w Brodnicy bylo ciekawie
albo piszesz co było albo lecisz z forum. Pewne zasady były ustalane !
LEGIA & OLIMPIA & ZAGŁĘBIE
-
na pewno wcześniej była Polonia Bytom, a Korona pewnie dowiedziała się o pomyśle KSZO i zrobiła to by podkurwić przeciwnika, co tylko świadczy o ultrasach z Ostrowca:Pan P. pisze:Tego motywu użyły już 3-4ekipy do opraw a zapewniam że Korona nie zrobiła tego jako pierwsza na swoim wrzucie... ;)
1.powielają pomysły
2.nie potrafią ich upilnować
[link]
Widzew Łódź
-
w jakim celu ten post?Lisek_OE pisze:gasior pisze:Wczoraj Zawisza z Włocławia (90 osob) chciała umilić trasę Jeziorakowi (40), który jechał na mecz przyjaźni z Elaną. Liczba Jeziorowców okazała się nieco mniejsza niż przypuszczali przeciwnicy, dlatego konczy się tylko na starcie szalików i machajek.
Rowniez w Brodnicy [link] byly ciekawie
-
Lisek_OE - przewiniesz?
-
Niezła grupa Sandecji widziana pod Lublinem, 3 autokary i bus. To chyba ich najliczniejsza wycieczka do Lublina.
-
Najliczniejsza bo to ich pierwsza wyprawa na wschód w historii
To nie byli bodaj w 2003 w Lublinie ?? / 25
To nie byli bodaj w 2003 w Lublinie ?? / 25
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
zab pisze:Niezła grupa Sandecji widziana pod Lublinem, 3 autokary i bus. To chyba ich najliczniejsza wycieczka do Lublina.
weszli na sektor?
[link]
-
jedno trafione auto jezioraka reszta uciekła przez grudziądz
-
Mówiąc na wschód miałem na myśli konkretnie Lublin
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
[link]
Mała ciekawostka z Lech Poznań - Cracovia, z forum.legialive.pl.
Oczywiście "bez napinki", czysto humorystycznie.
Mała ciekawostka z Lech Poznań - Cracovia, z forum.legialive.pl.
Oczywiście "bez napinki", czysto humorystycznie.
A no.
-
nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ale ostatnio pod wzgledem chuliganskim do przodu poszedl GKS Belchatow , walki z CSKA , Siarka , ROWem akcje u siebie na meczach , byli tez na jakims meczu z Radomskiem ( chyba jakis dzielnicowy klub BElchatowa gral z RKS ) . Ladnie panowie .
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Zaskoczyla mnie ekipa Chrobrego Głogów Fajny pomysł zrealizowany na prezentacji druzyn:) Malo mniejszych Ekip robi cos tak efektownego Wielkie Brawa !!
-
ten mecz to Astoria Szczerców-Radomsko. idziemy do przodu;)19SWA23 pisze:nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ale ostatnio pod wzgledem chuliganskim do przodu poszedl GKS Belchatow , walki z CSKA , Siarka , ROWem akcje u siebie na meczach , byli tez na jakims meczu z Radomskiem ( chyba jakis dzielnicowy klub BElchatowa gral z RKS ) . Ladnie panowie .
Nigdy się nie poddamy i walczyć będziemy!
Za nasze grzechy przed Bogiem odpowiemy! GKS B-TÓW
Za nasze grzechy przed Bogiem odpowiemy! GKS B-TÓW
-
oglądam mecz Legii..słyszane "Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Odra gra.." i "Piłka nożna dla kibiców". czyżby Odra weszła incognito?
-
3. Jestes z Belchatowa ?
Napisalem co wynika z moich obserwacji spokojnie :) , nie napisalem ze rzadza w miescie , no ale nie powiesz ze nic u nich nie poszlo do przodu przynajmnej staraja sie .
Tak samo in plus zaskoczyla mnie Sandecja , Korona , KKS Kalisz czy Olimpia Grudziadz .
Napisalem co wynika z moich obserwacji spokojnie :) , nie napisalem ze rzadza w miescie , no ale nie powiesz ze nic u nich nie poszlo do przodu przynajmnej staraja sie .
Tak samo in plus zaskoczyla mnie Sandecja , Korona , KKS Kalisz czy Olimpia Grudziadz .
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Tak. Wejście incognito ma właśnie to do siebie, że pierwszą czynnością jest rozdarcie ryja.ozborn pisze:oglądam mecz Legii..słyszane "Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Odra gra.." i "Piłka nożna dla kibiców". czyżby Odra weszła incognito?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Z Włocłavią !!!gasior pisze:Wczoraj Zawisza z Włocławia (90 osob) chciała umilić trasę Jeziorakowi (40), który jechał na mecz przyjaźni z Elaną. Liczba Jeziorowców okazała się nieco mniejsza niż przypuszczali przeciwnicy, dlatego konczy się tylko na starcie szalików i machajek.
-
Ależ ja się wcale nie spinam, też po prostu pisze o moich obserwacjach, wiem, że coś się tam dzieje, ale nie zauważyłem żeby specjalnie poszli do przodu. Choć oczywiście jest to tylko moje zdanie19SWA23 pisze:3. Jestes z Belchatowa ?
Każdy ma swoje zdanie i na tym zakończmy/Moderacja
Widzew - Śródmieście
-
MKSu Kluczbork w Świnoujsciu na Flocie ok.30 osob. Nad morze docieramy 2 busami, 2 samochodami i pociagiem. Niestety mecz z powodu zlego stanu murawy nie odbyl sie. Pod stadionem kilka razy zaznaczamy swoja obecnosc glosnym "Jestesmy zawsze tam..." Nastepnie razem z pilkarzami jedziemy na stadion do Miedzyzdrojow gdzie dopingujemy ich glosno podczas treningu.
-
Zdanek i reszta! piszcie relacje w dziale relacje a nie w komentarzach
-
A Ty jak już jesteś taki drobiazgowy to Zawisza to ON a nie ona , powinno byc chciał albo chcieli umilić panie Miodek.Jackdaniels pisze:Z Włocłavią !!!gasior pisze:Wczoraj Zawisza z Włocławia (90 osob) chciała umilić trasę Jeziorakowi (40), który jechał na mecz przyjaźni z Elaną. Liczba Jeziorowców okazała się nieco mniejsza niż przypuszczali przeciwnicy, dlatego konczy się tylko na starcie szalików i machajek.
-
To źle wiesz... ;)R76-Grzyb pisze:Poważnie mówisz? Walka z CSKA miała miejsce tylko dlatego, że przypadkiem trafili ich flagę,z Siarką z tego co wiem dostali baty, poza tym niespecjalnie radzą sobie z panowaniem w swoim mieście więc nie powiedziałbym żeby przeżywali jakiś progres. Poza tym cały czas nie wyeliminowali osób zbyt chętnie rozmawiających z policją.19SWA23 pisze:nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ale ostatnio pod wzgledem chuliganskim do przodu poszedl GKS Belchatow , walki z CSKA , Siarka , ROWem akcje u siebie na meczach , byli tez na jakims meczu z Radomskiem ( chyba jakis dzielnicowy klub BElchatowa gral z RKS ) . Ladnie panowie .
PS
1. Tak wiem, jestem z Widzewa
2. Tak, nie ma mnie na derbach
Walka wyrównana. Szala zwycięstwa przeważyła się na strone Siarki i tyle!
:]
-
ozborn pisze:oglądam mecz Legii..słyszane "Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Odra gra.." i "Piłka nożna dla kibiców". czyżby Odra weszła incognito?
15 z jedną flagą + jakiś trans w drugiej połowie.
-
" Arek ZdrOWiej ". Parokrotnie krzyknęli i tyle.
-
ładna oprawa Gieksy na początek spotkania
mi juz sie "przejadły" te oprawy GieKSy. Wszystko prawie to samo tylko hasło głowne sie zmienia. Ewidentnie przydałby sie im nowy wiekszy stadion.
Z innego forum :zab pisze:Niezła grupa Sandecji widziana pod Lublinem, 3 autokary i bus. To chyba ich najliczniejsza wycieczka do Lublina.
"Sandecji w Lublinie 4 autokary, jeden bus i dwa samochody"
-
A jaka dokładna liczba Sandecji??
-
Sandecji w Lublinie około 180 os
[link]N@pinacz pisze:Z innego forum :zab pisze:Niezła grupa Sandecji widziana pod Lublinem, 3 autokary i bus. To chyba ich najliczniejsza wycieczka do Lublina.
"Sandecji w Lublinie 4 autokary, jeden bus i dwa samochody"
nie można edytować.
-
a moze poczekacie aż Sączersi wrócą i sami siebie określą ?
-
Sandecja jeszcze nie wróciła a tu już 30 osób napisało ilu ich było. Wrócą to napiszą swoją liczbę... albo i nie. Tyle!
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Ładnie na GKSie. Oglądam od drugiej połowy, na trybunach tak trochę po argentyńsku :)
Fobra frekwencja i doping.
Fobra frekwencja i doping.
-
każdy mecz powinien wyglądać jak ten w Katowicach-świetny doping i ultrasowanie prawie przez cały czas. szkoda tylko, że pzpn myśli inaczej i jebnie ogromną kare
-
wg. mnie nic specjalnego na meczu Gks-Górnik kibice nie pokazują
-
j/w bez przesady - bez rewelacji...
Najlepszy bukmacher, najlepsze promocje -> http://record.affiliatelounge.com/_4qQihSA-5jU79R6Xuh-yI2Nd7ZgqdRLk/1
-
Jak dla mnie GieKSa konkretnie dzisiaj dopingowala przez caly mecz , momentami az ciarki przechodzily :) pozdro
-
Może wyjde na marude ale dla mnie tez nic ciekawego, wciąz to samo, zero inwencji, owszem jak ktos widzi to po raz pierwszy to może to robić wrazenie ale po raz -nasty juz tak ciekawe nie jest. Mowili że 7 tysiecy na meczu, domyslam sie ze taka jest oficjalna pojemność stadionu GKSu?