(11-22 Listopada) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: (11-22 Listopada) Komentarze
Mnie troche dziwi liczba Elany Torun... jestem z drugiego konca Polski ale zawsze wydawalo mi sie ze Elana to dobra marka z duza iloscia kibicow.Tymczasem w relacji czytam ze na meczu z Rakowem Czestochowa w mlynie bylo od 250 do 300 osob. Nie jest to moje podworko i moze nie wiem czy cos ma wplyw na taka sytuacje, jak cos to prosze o info. Bez spinki ale tyle osob np. u nas na Stali Rzeszów bywa na o wiele mniej ciekawych meczach.Pozdrawiam!
-
Elana Torun nie jest juz dobra marka tylko dnem kibicowskim to nie napinka tylko fakty . Liczby wyjazdowe po 30 głow albo 0 na stadionie z Zielona Gora czy innymi po 150 osob . Lepiej prezentuje sie o wiele Bałtyk Miedzianka czy nawet juz Olimpia Grudziadz kilka wyjazdow zaliczyli na dobrych . Elana jedynie derby 400 ( Sobota )
-
bardzo ciekawy pomysł:)grajki na pewno musieli być zaskoczeni;)bardzo oryginalnie brawo dla Gksyzwierzak pisze:
Kibicowska niespodzianka, czyli powrót piłkarzy GieKSy z Pruszkowa
W środę po godzinie 23 autokar z drużyną GKS Katowice wracającą z meczu w Pruszkowie wjechał na stadionowy parking, gdzie czekała ich niespodzianka. Najwierniejsi fani GieKSy pomimo fatalnej pogody postanowili po ostatni meczu sezonu podziękować drużynie za świetną postawę w ciągu całego roku. Piłkarze byli mile zaskoczeni przywitaniem i po chwili dołączyli się do wspólnych śpiewów z kibicami. Na koniec zasłużony aplauz zebrał trener Adam Nawałka, który podziękował kibicom za wspaniały doping w ciągu całej rundy jesiennej.
[link]
-
Zlałbym z pyty wasze śmieszne liczby w Sosnowcu, nie chcecie to nie jeździcie krótka piłka. Ale jeśli ktoś przez kilka lat z uporem maniaka pierniczy o kibicach sukcesu, rodzinach z dziećmi, studentach i innych wynalazkach, którzy na Wisłę chodzą w sile kilkunastu tysięcy, a Cracovię stawia na przeciwnym biegunie, jako klub najwierniejszych z wiernych to wybacz , ale niezmiernie cieszy mnie taka sytuacja, która pokazała jaka jest w rzeczywistość.
-
5 osóbkaczek pisze:ile Rakowa w Toruniu?
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
8 Osobowa grupa Lgft "pozdrowiona" na dworcu pkp przez 5 osób z TPAG
MW'04
MW'04
-
Jeśli to jest 300 osób z Elany to ja jestem duch święty
[link]
[link]
W ch** już trenuje i podnosze słonia,
Ty używasz mięsni do walenia konia!
Ty używasz mięsni do walenia konia!
-
Elanowcy ostatnio co mecz w relacjach zawyżają swoją frekwencję w młynie, czasem nawet 2x ... śmiech na sali i tyle
-
Jako,że jestem neutralny(Legia) i w Gdańsku studiuję,a do Tczewa jeździć przez jakiś czas musiałem na praktyki,to uważam,że nie ma czym się chwalić nawet jak taka sytuacja miała miejsce,sam byłem świadkiem sytuacji jak wracałem jakiś czas temu SKM do Gdańska z Tczewa ,akcji gdy 1 Lechista(fakt konkretny) chwilę po tym gdy na przystanku w Pruszczu z 5 małolatów zaczęło machać szalami Arki na dworcu,wpadł do przedziału i tylko to ,że młodzi Arkowcy z Tczewa się zabarykadowali w przedziale uchronił ich od konkretnego wpierdolu,ale z drugiej strony przyznaję,że Arka w Tczewie ma dobrą ekipę (to co widziałem to jakieś małolaty śmigające na mecz Arka-Jagiellonia) bo byłem świadkiem jak sobie chłopak śmigał po dworcu w dresach Lecha przez nikogo niepokojony,ale nie o to w tym wchodzi,moim zdaniem nie ma o czym pisać jeśli takich sytuacji myślę,że jest setki w Trójmieście jak i jego okolicach,a od siebie dodam ,że Arka coraz większą ekipą chodzi na Prokom (chodzi mi o Euroligę ,jako,że wygrałem ostatnio 2 bilety na spotkania Prokomu z Armani i Pao to się wybrałem,i szczególnie na pierwszym meczu Arka dała znać o sobie ,można powiedzieć,że nawet miała własny młyn za koszem i kilka razy dawała o swojej obecności znać) i stąd pytanie czy macie jakiś kontakt z Krauze(jako kibice) ,bo w takiej sytuacji myślę,że jeśli łoży kasę na Arkę(przynajmniej łożył) to może i wam pójść na rękę i zespół nazwać Arka Gdynia(w kosza ),pewnie miałby lepszy z tego interes,bo narazie widać,że próbuje sobie kupić kibiców by tworzyli mu młynek...,a tak jak zauważyłem są u was spore chęci chodzenia na kosza po [link],przynajmniej sporo osób w barwach śmiga,tyle z mojej stronytcz pisze:8 Osobowa grupa Lgft "pozdrowiona" na dworcu pkp przez 5 osób z TPAG
MW'04
-
Kolego pisze o tym bo po głowach dostała ogarnięta i starsza ekipa zielonych również nie od przypadkowych osób. Koniectwarog pisze:"Jako,że jestem neutralny(Legia) i w Gdańsku studiuję,a do Tczewa jeździć przez jakiś czas musiałem na praktyki,to uważam,że nie ma czym się chwalić...."tcz pisze:8 Osobowa grupa Lgft "pozdrowiona" na dworcu pkp przez 5 osób z TPAG
MW'04
MW'04
-
nie bierzcie poważnie wypowiedzi nikosia na tym forum
ZAWISZA 4EVER
-
Jeszcze co do wpisu na temat akcji w Tczewie, ostatecznie z LGFT biły się 3 osoby (reszta uciekła).
-
Przeciez Elana nigdy nie zaskakiwała wielkimi liczbami na wyjazdach. Oni tam pewnie mają stałą ekipe co od lat jezdzi w te kilkadziesiat osob i wszystko,przynajmniej nie wożą ze sobą Janków.nikosiek pisze:Elana Torun nie jest juz dobra marka tylko dnem kibicowskim to nie napinka tylko fakty . Liczby wyjazdowe po 30 głow albo 0 na stadionie z Zielona Gora czy innymi po 150 osob . Lepiej prezentuje sie o wiele Bałtyk Miedzianka czy nawet juz Olimpia Grudziadz kilka wyjazdow zaliczyli na dobrych . Elana jedynie derby 400 ( Sobota )
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Dajcie spokój z tymi dysputami dot. Elany
W kuj. pom to druga ekipa za Zawiszą i to nie podlega dyskusji - inaczej mogą mówic tylko Ci którzy w tym województwie byli tylko palcem po mapie.
stare dobre powiedzenie LICZY SIE JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ
W kuj. pom to druga ekipa za Zawiszą i to nie podlega dyskusji - inaczej mogą mówic tylko Ci którzy w tym województwie byli tylko palcem po mapie.
stare dobre powiedzenie LICZY SIE JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ
-
zajmij sie chłopcze swoim podwórkiem i waszymi wyjazdami. Przy takich wynikach jakie prezentuje Elana to i tak nie ma tragedii na trybunach bo to jest stała i solidna ekipa nie raz sprawdzona._tomson_ pisze:Elanowcy ostatnio co mecz w relacjach zawyżają swoją frekwencję w młynie, czasem nawet 2x ... śmiech na sali i tyle
-
Nic nie było wartego odnotowania .PiterWSC pisze:
PS. Wie ktoś coś co było na Retkini po meczu ŁKSu z Dolcanem ?
Pozdro
-
mam pytanie ... ten chłopak co zginoł w Kraku to z Wisły czy z Cracovii ??
pyt. bez napinki
pyt. bez napinki
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
twarog pisze:Jako,że jestem neutralny(Legia) i w Gdańsku studiuję,a do Tczewa jeździć przez jakiś czas musiałem na praktyki,to uważam,że nie ma czym się chwalić nawet jak taka sytuacja miała miejsce,sam byłem świadkiem sytuacji jak wracałem jakiś czas temu SKM do Gdańska z Tczewa ,akcji gdy 1 Lechista(fakt konkretny) chwilę po tym gdy na przystanku w Pruszczu z 5 małolatów zaczęło machać szalami Arki na dworcu,wpadł do przedziału i tylko to ,że młodzi Arkowcy z Tczewa się zabarykadowali w przedziale uchronił ich od konkretnego wpierdolu,ale z drugiej strony przyznaję,że Arka w Tczewie ma dobrą ekipę (to co widziałem to jakieś małolaty śmigające na mecz Arka-Jagiellonia) bo byłem świadkiem jak sobie chłopak śmigał po dworcu w dresach Lecha przez nikogo niepokojony,ale nie o to w tym wchodzi,moim zdaniem nie ma o czym pisać jeśli takich sytuacji myślę,że jest setki w Trójmieście jak i jego okolicach,a od siebie dodam ,że Arka coraz większą ekipą chodzi na Prokom (chodzi mi o Euroligę ,jako,że wygrałem ostatnio 2 bilety na spotkania Prokomu z Armani i Pao to się wybrałem,i szczególnie na pierwszym meczu Arka dała znać o sobie ,można powiedzieć,że nawet miała własny młyn za koszem i kilka razy dawała o swojej obecności znać) i stąd pytanie czy macie jakiś kontakt z Krauze(jako kibice) ,bo w takiej sytuacji myślę,że jeśli łoży kasę na Arkę(przynajmniej łożył) to może i wam pójść na rękę i zespół nazwać Arka Gdynia(w kosza ),pewnie miałby lepszy z tego interes,bo narazie widać,że próbuje sobie kupić kibiców by tworzyli mu młynek...,a tak jak zauważyłem są u was spore chęci chodzenia na kosza,przynajmniej sporo osób w barwach śmiga,tyle z mojej stronytcz pisze:8 Osobowa grupa Lgft "pozdrowiona" na dworcu pkp przez 5 osób z TPAG
MW'04
Po nowym roku najprawdopodobniej zmienia nazwe.
-
iluminati pisze:mam pytanie ... ten chłopak co zginoł w Kraku to z Wisły czy z Cracovii ??
pyt. bez napinki
[link]W ten dzień zabrał nóż. Żałuje tego, co się stało - relacjonuje jego zeznania prok. Marcinkowska, podkreślając, że zaatakowany nożem chłopak nie był kibicem żadnego z krakowskich klubów.
-
Pokazuje to jak ostre zabawki weszly do codziennego zycia,ludzi nie zwiazanych ze swiatem kibicowskim.Mam nadzieje,ze nie skonczy sie jak w Londynie,gdzie 70% mlodych nosi ze soba sprzet...
-
Chłopak co zginął był kibicem Wisły. I to w ogole nie poszło o sprawy kibicowskie więc darujcie sobie komentarze. I nie wierzcie pierdołom z gazeta.pl i inyych zakłamanych portali.
-
Jeden człowiek zginął, drugi będzie siedział - jest to tragedia dla rodzin jednego jak i drugiego wiec od tego momentu koniec rozważań na temat wydarzeń w Krakowie.
Lech Poznań
-
to prawda ze Widzew klepie Stalówkę? 42x42?
-
Prawda Większa relacja jak wrócą !!Ofensywa pisze:to prawda ze Widzew klepie Stalówkę? 42x42?
-
Rzutem na taśmę Widzew zrobił chyba najlepszą oprawę na jesień :)
Zabierali Nam wolność , nie zabrali Nam polskościi , zabierając Nam trybuny nie zabiorą mentalności
Zabierali Nam wolność , nie zabrali Nam polskościi , zabierając Nam trybuny nie zabiorą mentalności
kibic swojego portfela
-
Oprawa Widzewa na szybko:
[link]
[link]
-
wie ktoś ile Stali Rzeszów w Iławie?
-
Dnem kibicowskim?Chlopaczku troche pokory...Moze i ten sezon nie jest zwyzką formy,ale czy Elana to dno?Jarasz sie Olimpia,ze co ?Ze jada na wyjazd?W jakiejss liczbie?I co z tego jak i tak wiadomo kto w Grudziadzu panuje.Swoje miejsce w szyku Elana ma i tyle a kryzys przechodzila nie jedna ekipa.Takze sie nie obawiaj ponizej jakiegos poziomu nie spadna nigdy,wiec troche sie kontroluj.nikosiek pisze:Elana Torun nie jest juz dobra marka tylko dnem kibicowskim to nie napinka tylko fakty . Liczby wyjazdowe po 30 głow albo 0 na stadionie z Zielona Gora czy innymi po 150 osob . Lepiej prezentuje sie o wiele Bałtyk Miedzianka czy nawet juz Olimpia Grudziadz kilka wyjazdow zaliczyli na dobrych . Elana jedynie derby 400 ( Sobota )
I Nawet kiedy będe sam nie zmienie sie....
Dziś pewnie 0, a jutro to się okaże ;)KlipeR pisze:wie ktoś ile Stali Rzeszów w Iławie?
-
No właśnie, hasło fajne i wykonanie względnie, ale kojarzy mi się ta sektorówka już z którąś kiedyś zaprezentowaną przez Widzew. Na pewno gdyby nie hasło to oprawa nie byłaby niczym specjalnym.

-
To nie była sektorówka tylko pasy materiału.JSC pisze:No właśnie, hasło fajne i wykonanie względnie, ale kojarzy mi się ta sektorówka już z którąś kiedyś zaprezentowaną przez Widzew. Na pewno gdyby nie hasło to oprawa nie byłaby niczym specjalnym.
-
Mam pytanie do oprawy Widzewa
Czemu przed meczem ?
I dosyć specyficznie wygląda oprawa na temat polskości i obok fana Ruchu...
Czemu przed meczem ?
-
oprawa Widzewa była w przerwie meczu.ProxX pisze:Mam pytanie do oprawy Widzewa
Czemu przed meczem ?
Jak liczny jest FC Częstochowa. ?
-
tzn. z którą wcześniejszą sektorówką to Ci się kojarzy ? Bo ja sobie nie przypominam takiej na Widzewie, może z wyjątkiem tej która kiedyś była na mecz z Realem podajrzeJSC pisze:No właśnie, hasło fajne i wykonanie względnie, ale kojarzy mi się ta sektorówka już z którąś kiedyś zaprezentowaną przez Widzew. Na pewno gdyby nie hasło to oprawa nie byłaby niczym specjalnym.
Widzew Łódź
-
Zobaczymy kto wygra konkurs na oprawę jesieni :)
kibic swojego portfela
-
prosze nie kasaować tego posta bo chce zauważyć że to juz jest przegięcie pały!!!Piękna czytelna oprawa i faktycznie cieżko sie do czegoś przyczepić -no to ktoś wytęża mózg i widzi fanę Ruchu .A może jakiś szacunek za włożona prace ,trud żeby ozdobić te szare trybuny????a nie tylko szukać "wypalonych pixeli"
-
Nie ma nic do oprawy. Wykonana jest ładnie tak samo jak transy. Jedynie taki miałem spostrzeżenie po zobaczeniu obok fany Ruchu i tyle w temacie eot.
-
Zna ktoś liczbę Stali Rzeszów w Iławie?
-
Też myśle, że rzutem na taśme w ostatniej kolejce Widzew wygrywa konkurs na oprawe rundy. Łks zrobił ładną oprawe, estetycznie wykonaną ale hasła nie ma co porównywać z wczorajszą. No i tam była sektorówka a tu pasy więc myśle, że 1 miejsce należy do Widzewa. Wczorajsza oprawa nie ma chyba minusów. Bardzo ładne transy i to z przesłaniem no i pasy wykonane zajebiście.
Wielkie brawa dla Widzewa.
Pozdrawiam.
Wielkie brawa dla Widzewa.
Pozdrawiam.