Ciekawe czy czarnucha zdyskwalifikują za uderzenia bez piłki czy sie mu upiecze za niedługo bić będą białych bo tak trzeba och żal na to wszystko patrzeć co sie dzieje na świecie!Vip Typer pisze:[link]

16 Września - Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 16 Września - Komentarze
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Wyspiorz pisze:Jakby nie było to Nasi piłkarze pograli troche w oranżadzie i nabrali tego doświadczenia. W pierwszych meczach zazwyczaj te doświadczenie ratowało im tyłki.No ok okNajgorsze w tym wszystkim jest to, że drużyna będąca liderem zaplecza ekstraklasy zostaje wygwizdana za hujowy styl gry, brak ambicji itp... To świadczy o tym jak niski poziom jest w tej lidze i ogólnie jakiego DNA sięga Polska piłka kopana
Teraz wszystko wychodzi. Jeśli te patafiany nie sie nie ogarną to boje sie co będzie jak trafimy na typowo ekstraklasową ekipe (czyt. Widzew, ŁKS)
My jako Kibice Górnika już nie mamy cierpliwości patrzeć na to co sie dzieje, bowiem tutaj żeby zarobić tyle co Oni zarabiają w miesiąc musi pracować na to rok, albo dwa, a Oni zagrają 4 mecze w miesiącu i nieważne z jakim skutkiem kase muszą dostać.
Obrażają sie jak wielkie gwiazdy, a grają gorzej niż wtedy kiedy w Klubie nie było ciepłej wody. Niedługo trza będzie jakiegoś psychologa zatrudnić![]()
Pożyjemy, zobaczymy.
Jedyne co można powiedzieć to KIBICE DUMA GÓRNIKA!
My nie zawodzimy od kilku sezonów w przeciwieństwie do Nich.
Dlatego jeszcze raz powtarzam Ci, że w pierwszych meczach góre brało doświadczenie. Teraz będziemy patrzeć jak sie staczają... Niestety
Oglądałem wasz mecz z Pogonią w TV i powiem tak, że jeżeli chodzi o frekwencję to rzeczywiście nie zawodzicie. Ale jeżeli chodzi o doping to jak na kilkanaście tysięcy fanatycznych kibiców od kilku sezonów to można było by się spodziewać czegoś o wiele bardziej lepszego...
Piszę to jako spostrzeżenie, a nie po to by szukać jakieś zaczepki .
Pozdrawiam
Bo są w zyciu takie chwile kiedy wraca się z meczu,a w duchu pozostaje się tam cały czas...
-
Tak, tez to zauważyłem. Jakbyś prześledził troche forum i skojarzył pewne fakty to domyślisz sie czemu.Oglądałem wasz mecz z Pogonią w TV i powiem tak, że jeżeli chodzi o frekwencję to rzeczywiście nie zawodzicie. Ale jeżeli chodzi o doping to jak na kilkanaście tysięcy fanatycznych kibiców od kilku sezonów to można było by się spodziewać czegoś o wiele bardziej lepszego...
Pozdrawiam
-
Nie oceniałbym dopingu z perspektywy TV .... Nie raz się przekonałem jaka to różnica. Będąc na meczu czasem jest się zachwyconym dopingiem, wraca się do domu, ogląda powtórke w tv i ledwo co doping słychać. Zresztą zdarzyło mi się obejrzeć jakiś czas temu mecz Widzewa i doping w tvp sport wyglądał cieniutko, a na ich forum dało się zauważyć zadowolenie z dopingu.lucatoni pisze:
Oglądałem wasz mecz z Pogonią w TV i powiem tak, że jeżeli chodzi o frekwencję to rzeczywiście nie zawodzicie. Ale jeżeli chodzi o doping to jak na kilkanaście tysięcy fanatycznych kibiców od kilku sezonów to można było by się spodziewać czegoś o wiele bardziej lepszego...
Pozdrawiam
-
a niby czemu jesli lider tabeli przegrywa to oznacza to ze pilka siegnela dna ? jako kibic Pogoni powiem , ze ja i wiekszosc moich znajomych jechala na mecz przekonana ze przegramy, choc oczywiscie wierzylismy. a czy w zagranicznych ligach liderzy nie przegrywaja u siebie ? ilu z was nie wszedl kupon u buka bo jakas barca albo juve dali d*** u siebie ?
-
i jeszcze jedna rzecz, w telewizji spece od transmisji nie potrafia ustawic naglosnienia tak, by ogladajac mecz w tv moznaby sie czuc jak na stadionie. ma to swoje plusy bo nastepnym razem kibic w kapciach ruszy dupsko na stadion (moze...). ale sa i minusy, bo kazdy ocenia doping przeciwnika na podstawie transmisji. moim zdaniem nie bylo zle na stadionie i doping KSG byl dobry.
-
Mam mala uwage do modow, podejrzewam ze do nowo powstalych bo wczesniej takich historii tu nie bylo. Otoz, jak juz kasujecie jakis post to wywalajcie tez pozostale posty nawiazujace do niego, bo jak sie czyta to forum to w przypadku gdy sie nie sledzi danego watku na biezaco to mozna czasami nie zalapac ocb gdy widac ze ktos wyraznie udziela komus odpowiedzi ale nie ma juz pytania.
-
Pogoni 132 osób + 8 które nie weszły.
-
Można prosić zdjęcia innych trybun? Bo pod obydwoma linkami widać foty tylko i wyłącznie samej galery. Wiem, że macie w składzie super filmowców to i jakiś fotograf powinien się znaleźć.
Aha, tylko taka mała uwaga. Jeśli ktoś odpowie na mojego posta i wklei jakieś foty to prosiłbym o te robione z naprzeciwka. Czyli przykładowo zdjęcie trybuny zrobione ze środka galery. No i łuk jeśli aktualnie na nim również zasiadacie.
Tylko bez jakichś tradycyjnych udziwnień w postaci zdjęć z ukosa czy od dołu.
Z góry wielkie dzięki

Czy te oczy mogą kłamać?
-
co do Górnika no to sa tym liderem ale kilka meczy wygrali bo mieli po prostu szczescie,mam nadzieje ze ekstraklasa zawita do Zabrza juz niedlugo ale jezeli grajki sie nie poprawia to plany bedzie trzeba odlozyc na pozniej.Pzdr
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
To teraz każda ekipa musi dać foto każdej trybuny na stadionie (oczywiście bez jakichś tradycyjnych udziwnień w postaci zdjęć z ukosa czy od dołu) ?mj. pisze:Można prosić zdjęcia innych trybun? Bo pod obydwoma linkami widać foty tylko i wyłącznie samej galery. Wiem, że macie w składzie super filmowców to i jakiś fotograf powinien się znaleźć.
Aha, tylko taka mała uwaga. Jeśli ktoś odpowie na mojego posta i wklei jakieś foty to prosiłbym o te robione z naprzeciwka. Czyli przykładowo zdjęcie trybuny zrobione ze środka galery. No i łuk jeśli aktualnie na nim również zasiadacie.
Z góry wielkie dzięki
[link] | [link]
-
Po 1. Tak jak już odpisał Szalikowiec_, czy teraz każdy po każdym meczu musi pokazywać każdą swoją trybunę, żeby reszta mogła się napiąć, że na piknikowej trybunie są puste miejsca?mj. pisze:Można prosić zdjęcia innych trybun? Bo pod obydwoma linkami widać foty tylko i wyłącznie samej galery. Wiem, że macie w składzie super filmowców to i jakiś fotograf powinien się znaleźć.
Z góry wielkie dzięki
Po 2. Akurat w fotorelacji z tego meczu nie znalazły się zdjęcia trybuny. Nic dziwnego, że dla fotoreporterów kibicowskiej strony ważniejsze są zdjęcia młyna.
Po 3. Nie wiem po co chcesz tak te zdjęcia trybuny. Frekwencję masz podaną, a na trybunie nic ciekawego do pokazywania nie ma poza tym ile osób jest. Młyny są z reguły ciekawsze.
Po 4. Łuk był otwarty w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu, od początku bieżącego jest zamknięty.
I przy okazji filmik pokazujący Galerę na meczu z Flotą. Dodam, że kręcony przez jakąś stronę o Łodzi. Filmik robiony przez ŁKSFANS.TV pojawi się na pewno niebawem.
http://www.youtube.com/watch?v=bNLCQ1aK ... r_embedded
-
widać, niemj. pisze: Można prosić zdjęcia innych trybun?
Od dłuższego czasu kręcimy doping z murawy. Np na wyjazdach nie da się wejść na trybune naprzeciwko i i kręcić Galery (Galera to bardziej nasz młyn a nie nazwa sektora).mj. pisze:Tylko bez jakichś tradycyjnych udziwnień w postaci zdjęć z ukosa czy od dołu.
Natomiast na ŁKSie nie możemy ustawić się naprzeciw Galery (choć wtedy doping byłby wyraźniejszy) bo musielibyśmy stać między ławkami rezerwowych a to nigdzie nie jest dozwolone
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
ad 1) Może nie chodzi o napinanie się ale o ewentualne potwierdzenie/zaprzeczenie frekwencji?19rodowity08 pisze: Po 1. Tak jak już odpisał Szalikowiec_, czy teraz każdy po każdym meczu musi pokazywać każdą swoją trybunę, żeby reszta mogła się napiąć, że na piknikowej trybunie są puste miejsca?
Po 2. Akurat w fotorelacji z tego meczu nie znalazły się zdjęcia trybuny. Nic dziwnego, że dla fotoreporterów kibicowskiej strony ważniejsze są zdjęcia młyna.
Po 3. Nie wiem po co chcesz tak te zdjęcia trybuny. Frekwencję masz podaną, a na trybunie nic ciekawego do pokazywania nie ma poza tym ile osób jest. Młyny są z reguły ciekawsze.
Po 4. Łuk był otwarty w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu, od początku bieżącego jest zamknięty.
I przy okazji filmik pokazujący Galerę na meczu z Flotą. Dodam, że kręcony przez jakąś stronę o Łodzi. Filmik robiony przez ŁKSFANS.TV pojawi się na pewno niebawem.
http://www.youtube.com/watch?v=bNLCQ1aK ... r_embedded
ad 2) Poza derbami i meczami gdzie na ŁKS faktycznie była duża frekwencja nie pamiętam aby były robione zdjęcia trybuny jak i szersze ujęcia prostej. Zdjęcia na meczach Widzewa robię chyba od 2004 roku. Zawsze, niezależnie od frekwencji, pokazywałem trzy trybuny (na czwartej stałem) a od czasu gdy jestem na murawie fotografuję 4.
ad 3) patrz ad 1. Choć myślę że to 5k5 jakie podajecie jest prawdopodobne ale pamiętam jakiś wasz mecz gdzie krzyczeliście o 9-10 tysiącach a oba łuki były puste jak i ponad połowa trybuny(ktoś wtedy wkleił fotkę robiona z za bramki od strony zegara) I stąd prośba o fotkę pozostałych.
Filmik który podajesz niestety tez wiele nie pokazuje, praktycznie cały czas pokazywane jest centrum młyna (tam gdzie bębny), podczas "skakania" jest minimalne panoramowanie. Całą trybunę widać podczas wjazdu lawety ale to jest w przerwie więc nadaje się na śmietnik podobnie jak fotka z transem na 17.IX.1939.
Mam nadzieję że ten filmik z łksfans.tv będzie pokazywał więcej i będzie ciekawszy niż słynne ""ŁKS ATAKUJE I WYGRYWA Z WIDZEWEM NA ICH STADIONIE"(choć podobno tego prawdziwego się nie doczekaliśmy)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
[link]
-
MKSu Kluczbork w Łęcznej 0
Motor nie pojechał do Pruszkowa - zamknięty sektor gości.
Motor nie pojechał do Pruszkowa - zamknięty sektor gości.