chyba to było własnie na Slasku, luba na Lechi

wiec chłopaki tez sie wkurwiaja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
snieżką dla jasnosci i była to pani fotografjasiukatowice pisze:z tego co pamietam juz na jakims meczu fotograf dostał bryła lody czy czyms innym![]()
chyba to było własnie na Slasku, luba na Lechii
wiec chłopaki tez sie wkurwiaja.
Blaster pisze:odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
Dokładnie. Moderatorze Kiju, napisz czy będą w końcu bany za to leciały, czy masz na to wyjebane bo sam siedzisz w dupą na wyspach (nie mówiąc o innych modach z księżyca)Dlatego przed wrzuceniem zdjecia poswięcić pare minut na zamazanie twarzy . A tych co tego nie robia karać odrazu banem i nie pierdolić sie z takimi
smieszne pytanie... zgody pozdrawiane jak zwykleB.B. pisze:mam pytanie do kogos z Wisły Kraków na meczu z Jagą pozdrawialiscie Gdańskich przyjaciół ? i jak juz to jak czesto ?
Lecha 400 osób.Drajon pisze:Ile Lecha na Piascie bo widzialem w Tv ze stali za plotem ?
To tak juz bedzie to CHWM wisiało czy tylko przypadkowo na mecz z Jagą się pojawiło?japan pisze:
Na gnieżdzie CHWM - i pajace się pytają o pozdrowienia dla LG ??
a czy Pogon Szczecin nie siedziala kiedys na dawnym sektorze d?tylko prawda pisze: ... w koncu Wisla (pierwszy raz w historii? pytam serio) zaprosila na swoje sektory niezgodowiczów...
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
Smutne, że niektorzy biorą pod uwage że ten pijacki bełkot, ktory słychac bylo wczoraj to prawdziwy doping wznowiony przez kibicow Legii.Pytanie do Legii, z perspekty TV bylo slychac doping, byl oficialnie prowadzony czy pikniki spiewaly?
to slowo musi sie pojawic w kazdej kolejce...obowiazkowortshks pisze:propaganda
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Rozczaruję Cię kolego z Zabrza, nie mięliśmy pojęcia o waszej akcji. Kiedy jako FC Widzewa zdecydowaliśmy się na samą akcję transparentową (nie mylić z oprawą), to szukaliśmy czy wizualnie ktoś takową wykonał. Znalazłem oprawę Ruchu w Wodzisławiu i jeśli na kimś się wzorowaliśmy, to na Niebieskich.idraulico pisze:Tak samo mozna powiedziec ze oprawa Widzewa podobna do oprawy Gornika z przed kilku lat na GieKSie...Drajon pisze:Oprawa Slaska bardzo "podobna" do oprawy Widzewa z meczu z ZL
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
pojawiło się 35 transów i tyle fan clubów sponsorowało ta oprawę jak i flagę, która swój debiut zaliczyła już wcześniej.majcher pisze: Pytanie do Śląska, ile transów się pojawiło i czy oprawa była finansowana przez same FC, czy z konta ultrasów?
Jaka afera? afere to ty tu robisz ciśnienie ci bije na tą pusta głowe że szok i nieodpisałeś na moje pytanie ? CZEKAM!rtshks pisze:jesli Lech sie nie chcial z nami bic wymyslajac teorie ze bylo ich 5 osob do bicia tylko a wiemy ze bylo ich kilka aut to dlaczego my mamy byc na kazde ich zawolanie? Zadzwonili wczoraj jak byli na slasku czy cos na nich robimy i to bylo na tyle z calej tej afery jaka tu wyszla
ZADNYC USTALEN MIEDZY NAMI O WALCE NIE BYLO!!!
Przez takie wypowiedzi coraz mniej kumatych ludzi pisze na tym forum. Bo po co mają się wkurzać i odpisywać internetowym pajacom twojego pokroju? Akurat rtshks pisze krótko, zwięźle i na temat. I oby jak najwięcej takich ogarniętych użytkowników. Piszesz o temacie w pucharze Polski, przeczytaj go uważnie jeszcze raz. Chłopak ustawił zagubionego z realnym świecie kibica Wisłoki. Podejrzewam, że to właśnie Ty chyba sikałeś z zawiści po meczu w Lubinie :lol:ChzB pisze:czytajac komentarze z tematu pucharu polski pan rtshks o malo co nie sika z wrazania ze wielki Lech nie chce sie lac z Ruchem..
teraz gdy sytuacja sie odwraca to mowi ze Ruch sie leje tylko kiedy on chce..
tak ze rada dla innych ekip nie dzwoncie do nich :)
beka.. :roll:
Chciałbym doczekać chwili kiedy Lech ustawi sie na Widzew ;]cwaniak z PKSu pisze:Przez takie wypowiedzi coraz mniej kumatych ludzi pisze na tym forum. Bo po co mają się wkurzać i odpisywać internetowym pajacom twojego pokroju? Akurat rtshks pisze krótko, zwięźle i na temat. I oby jak najwięcej takich ogarniętych użytkowników. Piszesz o temacie w pucharze Polski, przeczytaj go uważnie jeszcze raz. Chłopak ustawił zagubionego z realnym świecie kibica Wisłoki. Podejrzewam, że to właśnie Ty chyba sikałeś z zawiści po meczu w LubinieChzB pisze:czytajac komentarze z tematu pucharu polski pan rtshks o malo co nie sika z wrazania ze wielki Lech nie chce sie lac z Ruchem..
teraz gdy sytuacja sie odwraca to mowi ze Ruch sie leje tylko kiedy on chce..
tak ze rada dla innych ekip nie dzwoncie do nich
beka..![]()
kibice.net - umniejszyć sukces rywala i oczernić go w oczach całej Polski.
Nie dziwi, że wczoraj Lech wyszedł z propozycją walki. Po wstydliwym Lubinie postąpili poprawnie. Spodziewałem się, że albo przyjadą z chęcią walki na G. Śląsk ew. ustawią się na Widzew jadący przez WLKP. Ruch też ma swoje racje. Odpocznijcie od stadionowych (internetowych) emocji i skupcie się na świętach.
Użytkownicy przeglądający to forum: czystawisnia, DrysAG, floydfloyd, MARIO7888, Master2000, ministerwojny, swiatkibicow, Timador i 102 gości