Krzesełka może i suche, ale ważne że ty masz mokro.kibic1 pisze:Stadion ma dach od sierpnia i ulewy już przechodziły, krzesełka suche jak maxelpe.
eot z mojej strony.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Krzesełka może i suche, ale ważne że ty masz mokro.kibic1 pisze:Stadion ma dach od sierpnia i ulewy już przechodziły, krzesełka suche jak maxelpe.
Mowa o Górnym Śląsku.Viclav pisze:Jak to jedyny nowy na Śląsku? Przecież wcześniej od niego powstały stadiony w Lubinie i Wrocławiu.Ave1947Silesia pisze:Myślę że dla Piasta to jest wystarczający stadion i póki co jedyny nowy na Śląsku.
To tak jakby ktoś napisał 'Mazowsze' mając na myśli zachodnią Polskę.xxMATxx pisze:Mowa o Górnym Śląsku.Viclav pisze:Jak to jedyny nowy na Śląsku? Przecież wcześniej od niego powstały stadiony w Lubinie i Wrocławiu.Ave1947Silesia pisze:Myślę że dla Piasta to jest wystarczający stadion i póki co jedyny nowy na Śląsku.
Nie zanosi się na to w najbliższym czasie. Niestety takich mamy gospodarzy w mieście. Wszystko na temat nowego stadionu Radomiaka cichnie zaraz po wyborach.Imo pisze:Pytanie do kogoś z Radomiaka.Czy jeśli uda wam się awansować do 2 ligi,jest jakaś nadzieja,remontu stadionu lub budowa nowego?
Jaką będzie miał pojemność??Planty pisze:Kolejne zdjęcia z budowy stadionu Broni:
[link]
Liczba miejsc: 15 500 +/-100 (w tym dla VIPów, mediów)ALAN82 pisze:Masz coś więcej? Pojemność, wstępny start budowy itp.
Czytając forum na skyscrapercity to wybrano 5 firm, które będą walczyć w przetargu. Wyłonienie zwycięscy nastąpi chyba w styczniu, a budowa ruszy luty/marzec.ALAN82 pisze:Co ze stadionem w Białymstoku? Buduje się czy nadal nieporozumienia z budowlańcami?
Brakuje 18milionów do budowy stadionu. Miasto w 2012 roku ma dołożyć jeszcze lekko ponad 10baniek, ale to i tak za mało...kibic1 pisze:Co ze stadionem ŁKSu? Bo doszły mnie słuchy że coś się dzieje.
Fan_Disco_Polo pisze: Tak wygląda nowa wizualizacja stadionu w Lublinie. W porównaniu do poprzednika stadion zgubił kanty. Prawdopodobnie jest to finalna wersja bo Urząd Miasta optuje za taką wersją.
Tam ma wogóle nie być trybuny za bramką, czy to wizualizacja I fazy [link]?Bonjo pisze:Stadion Miejski (ŁKS) w Łodzi
Wyłoniono już wykonawcę, rusza budowa. Całość, wraz z halą na 3 tysiące miejsc, ma powstać do marca 2014.
Jednocześnie powoli toczy się do przodu sprawa budowy stadionu Widzewa. Miasto wybuduje trybunę główną na 8 tysięcy miejsc + przebuduje układ komunikacyjno/drogowy dookoła obiektu (wyłoniono już projektanta), a klub zobowiązał się do wybudowania pozostałych 3 trybun.
Wg stadiony.net to 20150 miejscpakl pisze:Jaka jest planowana pojemność nowego stadionu Stali Rzeszów?
No właśnie w pierwszym etapie ma nie być. Na razie z tego co się doczytałem na Forum Polskich Wieżowców, to ma być tam wielofunkcyjny plac. Ostatnią trybunę zbudują "kiedyś".O.. pisze:Tam ma wogóle nie być trybuny za bramką, czy to wizualizacja I fazy budowy?Bonjo pisze:Stadion Miejski (ŁKS) w Łodzi
Wyłoniono już wykonawcę, rusza budowa. Całość, wraz z halą na 3 tysiące miejsc, ma powstać do marca 2014.
Jednocześnie powoli toczy się do przodu sprawa budowy stadionu Widzewa. Miasto wybuduje trybunę główną na 8 tysięcy miejsc + przebuduje układ komunikacyjno/drogowy dookoła obiektu (wyłoniono już projektanta), a klub zobowiązał się do wybudowania pozostałych 3 trybun.
A kto będzie przychodził na tą Atlas Arenę ? Frekwencja na koszu wynosi 200/300 osób nie opłaca im się to w ogóle. Co do miejskiego to jakoś chujowo to wygląda bez tej trybuny. Wszędzie może być normalnie tylko nie w Łodzi.WM pisze:No właśnie w pierwszym etapie ma nie być. Na razie z tego co się doczytałem na Forum Polskich Wieżowców, to ma być tam wielofunkcyjny plac. Ostatnią trybunę zbudują "kiedyś".O.. pisze:Tam ma wogóle nie być trybuny za bramką, czy to wizualizacja I fazy budowy?Bonjo pisze:Stadion Miejski (ŁKS) w Łodzi
Czy ktoś zna lepiej sprawę inwestycji przy Al. Unii? Zastanawia mnie budowa hali na 3tys. widzów. Klub nie mógłby korzystać z Atlas Areny, czy im się to nie opłaca?
Milosz pisze:Obym się mylił, ale zostawienie wolnego miejsca na IV trybunę na nowym stadionie ŁKS będzie mogło być idealnym pretekstem do zakazu wpuszczania zorganizowanych grup kibiców gości.
hehehe, to jest stadion ŁKSu czy ty tego chcesz czy nie. Tak jak stadion miejski w Poznaniu jest stadionem Lecha itd. Sa to NASZE historyczne tereny, na nich powstaje stadion i na nim grał będzie ŁKS. To ze budowany jest pod szyldem miasta i okreslany jako miejski to tylko jeden z kolejnych elementow jakimi mozecie uwazac ze bedziecie nas ,,podszczypywac,,. Jesli uwazacie ze to boli sami zastanowcie sie jak byscie to odbierali w analogicznej sytuacji, narazikpo pisze:Milosz pisze:Obym się mylił, ale zostawienie wolnego miejsca na IV trybunę na nowym stadionie ŁKS będzie mogło być idealnym pretekstem do zakazu wpuszczania zorganizowanych grup kibiców gości.
To nie jest stadion ŁKSu tylko stadion miejski.
Trybuna, która się buduje pomieści 4700 miejsc i będzie zadaszona.pakl pisze:Jaka jest planowana pojemność nowego stadionu Stali Rzeszów?
Użytkownicy przeglądający to forum: BiałostockaJaga, Bobson1312, Lachos i 47 gości