Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Nikt z Poznania ani Gdyni nie będzie na bieżąco pisał co drugi dzień jak wyglądają układy między nimi. Jakby doszło do tak oczekiwanego przez was zerwania zgody to na pewno nie omieszkają was poinformować :)

-
Ogółem żadne. Apator jest zbyt słabą ekipą by RTS ich traktował jakoś poważnie. Dużo osób ma na nich wyjebane, ale do lubianych klubów raczej nie należa. Jedynie WfcG traktuje ich jako kose.WŚL pisze:Apator-Widzew
-
Układ/Zgoda napewno jeszcze jest ale jak się spojrzy na liczby w jakich Lech wspierał Arke to troche daje do myśleniaJSC pisze:Nikt z Poznania ani Gdyni nie będzie na bieżąco pisał co drugi dzień jak wyglądają układy między nimi. Jakby doszło do tak oczekiwanego przez was zerwania zgody to na pewno nie omieszkają was poinformować :)

-
Jak już to TPAGSMSDonJuan pisze:Zwłaszcza, że TAG zabroniło, jakiś czas temu, chodzenia w barwach Lecha. Myślałem, że ochłodzenie stosunków.PDGcartel pisze:Może myślał, że nastąpiło jakieś ochłodzenie stosunków...
-
Dodać jeszcze można, że jeśli chodzi o Toruń, to Widzew ma dobre relacje z Elaną (a WFCG - bardzo dobre).ACM_1899 pisze:Ogółem żadne. Apator jest zbyt słabą ekipą by RTS ich traktował jakoś poważnie. Dużo osób ma na nich wyjebane, ale do lubianych klubów raczej nie należa. Jedynie WfcG traktuje ich jako kose.WŚL pisze:Apator-Widzew

-
Kosa, ale niech ktoś z wymienionych ekip sie wypowie.WŚL pisze:Może takie trochę głupie pytanie ale zapytam o stosunki ekip które mogą się spotykać u swojej wspólnej zgody,a więc:
Miedź-Motor
Apator-Widzew
ŁKS-Stalówka
Arka-Zawisza
Cracovia-KSZO
-
No jasne ze kosa niby czemu ma byc inaczej....
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "
-
jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
-
Sorki, za może głupie pytanie, ale mógłby ktoś rozszyfrować skrót? Widzewski FC Grudziądz, alibo co inksze?ACM_1899 pisze:Ogółem żadne. Apator jest zbyt słabą ekipą by RTS ich traktował jakoś poważnie. Dużo osób ma na nich wyjebane, ale do lubianych klubów raczej nie należa. Jedynie WfcG traktuje ich jako kose.WŚL pisze:Apator-Widzew
:3
-
Wzajemne sympatie i prywatne kontakty, nic więcej.z_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
Widzew Fan Club Grudziądz.ozyrys pisze:Sorki, za może głupie pytanie, ale mógłby ktoś rozszyfrować skrót? Widzewski FC Grudziądz, alibo co inksze?
-
zwaŻywszy na kose Rakowa z Widzewem nie darzą się sympatiąz_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew

-
A ja słyszałem coś innego,zupełnie innego.Ale może to plotka tylko...HzG pisze:zwarzywszy na kose Rakowa z Widzewem nie darzą się sympatiąz_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
-
Neutralne, to prawda. Ale dopisze cos od siebie. Wybrzeże to odrębna grupa kibiców, a Lechia to odrębna grupa. Lechia kibicowski sprawuje nad wszystkim pieczę, na swoich terenach i z pewnością Wybrzeże bez przyzwolenia Lechii nie jest w stanie nic zrobić, ale wg mnie jak na obecność w tym samym mieście takiej ekipy jak Lechia, dzialaja bardzo preznie i jest to zgrabna ekipka. Typowi ultrasi, nie brakuje chetnych do obrony barw, i z pewnoscia mozna uznac ta ekipe za to z kumatszych. Co mozna zauwazyc na kadrze :) i moze dla nich lepiej, ze Lechia trzyma w garsci cale miato i okolice :) I dobrze :) Prawda jest, ze kibice obu klubow odwiedzaja oba stadiony, sam osobiscie z Lechii znam kilka osob z ogarnietych kibicow Wybrzeza.ecostafic pisze:Jak wygladaja relacje miedzy Lechia a Wybrzeżem Gdańsk ?
Biało - zielony Janusz
-
Z niższych lig...
Jak na razie układ pomiędzy STARTEM Radziejów a STARTEM Warlubie. !!!
WKS & MKS !
WKS & MKS !
-
To fajne spostrzeżenia.Teraz tylko jeszcze napisz po polsku i będzie wszystko w porządku.OlavurGDA pisze:Neutralne, to prawda. Ale dopisze cos od siebie. Wybrzeże to odrębna grupa kibiców, a Lechia to odrębna grupa. Lechia kibicowski sprawuje nad wszystkim pieczę, na swoich terenach i z pewnością Wybrzeże bez przyzwolenia Lechii nie jest w stanie nic zrobić, ale wg mnie jak na obecność w tym samym mieście takiej ekipy jak Lechia, dzialaja bardzo preznie i jest to zgrabna ekipka. Typowi ultrasi, nie brakuje chetnych do obrony barw, i z pewnoscia mozna uznac ta ekipe za to z kumatszych. Co mozna zauwazyc na kadrze :) i moze dla nich lepiej, ze Lechia trzyma w garsci cale miato i okolice :) I dobrze :) Prawda jest, ze kibice obu klubow odwiedzaja oba stadiony, sam osobiscie z Lechii znam kilka osob z ogarnietych kibicow Wybrzeza.ecostafic pisze:Jak wygladaja relacje miedzy Lechia a Wybrzeżem Gdańsk ?
-
Jak jest obecnie na linii Korona - Cracovia?

-
raczej silna niechęć, na meczach bluzgi itp. dziwne po tylu latach zgody, ale nie moja sprawa
-
Na ostatnim meczu w Kielcach było spokojnie dopóki na boisko nie wszedł Paweł Sasin były gracz Korony, a obecnie Cracovii i pikniki zaczęły gwizdać po całości, więc w klatce gości obecna Craxa wspomagana Lechem (który lekko zachęcił tych pierwszych) odpowiada na gwizdy i się zaczęło. Wyglądało to jak mecz dwóch klubów które mają kose. Jednak to moje zdanie.Viclav pisze:Jak jest obecnie na linii Korona - Cracovia?
http://www.youtube.com/watch?v=IdFch9Xp ... re=related - wymiana "pozdrowień" przez KSC i MKS.
Wyszło jak wyszło, ja osobiście jak i spora rzesza osób ma dobrych albo bardzo dobrych znajomych z Cracovii i tak pozostanie myślę bez względu na to czy zgoda jest czy nie ma.
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
Tak? A gdzie go przybijaliście? Na forum, czy na gg?startowiec 1948 pisze:Z niższych lig...
WKS & MKS !
[link]
-
No ba, przez to ochłodzenie stosunków Arkowcy podczas powrotu z Wrocławia zrobili sobie kilkugodzinny postój w Poznaniu, by świętować z nami na Starym Rynku.SMSDonJuan pisze:Zwłaszcza, że TAG zabroniło, jakiś czas temu, chodzenia w barwach Lecha. Myślałem, że ochłodzenie stosunków.PDGcartel pisze:Może myślał, że nastąpiło jakieś ochłodzenie stosunków...
MMA, Boks i takie pierdoły
-
Właściwie to z jakich powodów zgoda padła?
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Jak przeważnie czyli przez brak "wizji" na współprace w przyszłości, oczywiście tez pewnie presja ze strony Lecha bo takoby ma zgodę z KSZO, nie będe pisał więcej bo nie znam realiów no i nie musicie komentować mojej wypowiedzi bo tak jest wg mnie...

-
Jest takie stare, prasłowiańskie przysłowie: jak czegoś nie wiesz, to nie pisz na forum. Bo później z takich domysłów powstają różne farmazony.czarno-biały pisze:Jak przeważnie czyli przez brak "wizji" na współprace w przyszłości, oczywiście tez pewnie presja ze strony Lecha bo takoby ma zgodę z KSZO, nie będe pisał więcej bo nie znam realiów no i nie musicie komentować mojej wypowiedzi bo tak jest wg mnie...

-
była presja nie tylko na zgodę z Koroną, podobnie było z Arką i Polonią. ale nikt tego oficjalnie nie potwierdzi. tak jak to, że zgoda Górnik-GKS była spowodowana siłą Ruchu Chorzów
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
analogiczna sytuacja z presją Lecha jest przy niedoszłej zgodzie Legii z Lechią i Stilonem Gorzów. tak jak to, że zgoda Pogoń Lębork-Bałtyk była spowodowana siłą Gryfa.
po niektórych wpisach widać, że niektórzy użytkownicy to największą kosę mają z logiką.
po niektórych wpisach widać, że niektórzy użytkownicy to największą kosę mają z logiką.
-
Jak jest między Falubazem a Pogonią ? Słyszałem że układ,Falubaz dzisiaj wspierał Pogoń a układy chyba się nie wspierają...

-
że co?? to co niby mają robić układy??Cijoe 1906 pisze:Jak jest między Falubazem a Pogonią ? Słyszałem że układ,Falubaz dzisiaj wspierał Pogoń a układy chyba się nie wspierają...
-
Nie? Od kiedy? Normalnie się układowicze wspierają zarówno na meczach, jak i innych wspólnych wypadach ;).Cijoe 1906 pisze:Słyszałem że układ,Falubaz dzisiaj wspierał Pogoń a układy chyba się nie wspierają...
Lechia Gdańsk!
-
Ahaa <zdezorientowany> ,dzięki że napisałeś to w przyjaznym tonie bo hieny od razu by się doje*bały że piszę farmazony.DFLG pisze:Nie? Od kiedy? Normalnie się układowicze wspierają zarówno na meczach, jak i innych wspólnych wypadach ;).Cijoe 1906 pisze:Słyszałem że układ,Falubaz dzisiaj wspierał Pogoń a układy chyba się nie wspierają...

-
jak jest na linii KSG - ŁKS ?? czy na ostatni meczu w Łodzi były jakieś bluzgi??
oraz jak jest na linii GieKSa - ŁKS ??
-
Na meczu z KSG nie było wyzwisk.against modern pisze:jak jest na linii KSG - ŁKS ?? czy na ostatni meczu w Łodzi były jakieś bluzgi??
Natomiast na ostanim meczu GKSu z ŁKSem było ich pełno zarówno na GKS jak i na KSG.
-
Jak jest na lini KKS Kalisz-Lech Poznan?
I czy moze sie wypowiedziec ktos z Kalisza lub Kedzierzyna na temat waszej znajomosci?
I czy moze sie wypowiedziec ktos z Kalisza lub Kedzierzyna na temat waszej znajomosci?
-
-
Takowe zgody / układy istniały ale 20 lat temu :)Pablo_LG pisze:W tym przypadku już ciężko było shift wcisnąć ?afcagregory pisze:Gornik Walbrzych
Zgody : Gks Tychy , Slavia . Zawisza , Arka Gdynia , Gwardia Koszalin .
Uklady : Cracovia , LKS , Polonia Warszawa
Kosy: Chrobry Głogów , Slask Wisla lechia , Legia Warszawa , Widzew .
Z ekipami Cracovii, ŁKSu czy Polonii Warszawa nic nas nie łączy.
Co do kos które wymienia jakiś gość co dopiero co się zalogował za dużo nie będę się wypowiadał. :)
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
sml1908 pisze:Na meczu z KSG nie było wyzwisk.against modern pisze:jak jest na linii KSG - ŁKS ?? czy na ostatni meczu w Łodzi były jakieś bluzgi??
Natomiast na ostanim meczu GKSu z ŁKSem było ich pełno zarówno na GKS jak i na KSG.
no to bardzo dziwna sytaucja :)
na meczu z GieKSą bluzgacie Górnik, ale na meczu z Górnikiem jest już "kulturka" ?? :))
-
against modern pisze:sml1908 pisze:Na meczu z KSG nie było wyzwisk.against modern pisze:jak jest na linii KSG - ŁKS ?? czy na ostatni meczu w Łodzi były jakieś bluzgi??
no to bardzo dziwna sytaucja :)
na meczu z GieKSą bluzgacie Górnik, ale na meczu z Górnikiem jest już "kulturka" ?? :))
Górnik-ŁKS raczej nigdy nic nie było,ale jak się zaczeły blzugi z strony ŁKS i GKS to pojechali po zgodach i tyle
-
Jaki stosunek mają kibice ze Słupska (Gryf, Czarni) do Wisły Kraków?
-
Gryf ma stosunek neutralny, poza meczami Lechii nie mieliśmy ze sobą styczności.

-
z_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
podbijam nadal bo nikt w sumie oprócz Pary Arka-Widzew się nie wypowiedział więc czekam dalej na jakieś opinie odnoście nastawieniach do tych par
-
bo ile można pisać to samo?
Raków - Chrobry Głogów- kiedyś kosa dziś ocieplenie stosunków (nic oficialnego)
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin- neutralne,wiadomo Górnik kosa z Legia.
Raków - Chrobry Głogów- kiedyś kosa dziś ocieplenie stosunków (nic oficialnego)
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin- neutralne,wiadomo Górnik kosa z Legia.