Na Oporowskiej we Wrocławiu z tego co kojarzę gra ŚlęzaStadionowy pisze:Kibole mam pytanie.
Jest ktoś w stanie rozpisać co się dzieję na starych stadionach drużyn które mają nowe stadiony w innym miejscu ?
Czy te stadiony są zamknięte czy grają na nich drużyny z niższych lig? Chodzi mi o konkretne przykłady.
Z góry dzięki !

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Kęty to Ruch. Hejnał tworzą głównie chłopaki z Ruchu, jest ktoś tam za Wisła jak i osoby które kibicują tylko Hejnałowi.
-
Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale? Albo krótki opis kibicowski...Bo bedac jakis czas temu, bodajze poprzednie lato, w Gdyni, zauwazylem sporo jednak napisów Bałtyku, nawet na śródmieściu, co prawda niektore z zamazana litera "B" i wstawiona "K";}, ale jednak, jak na klub, ktorego kibice sa niby na wymarciu to troche, przynajmniej napisow, bylo...Dzieki z gory
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale? Albo krótki opis kibicowski...Bo bedac jakis czas temu, bodajze poprzednie lato, w Gdyni, zauwazylem sporo jednak napisów Bałtyku, nawet na śródmieściu, co prawda niektore z zamazana litera "B" i wstawiona "K";}, ale jednak, jak na klub, ktorego kibice sa niby na wymarciu to troche, przynajmniej napisow, bylo...Dzieki z gory
-
Nie._Henderson_ pisze:Witam
Mam takie pytanie- czy jest w Gdynii dzielnica, badz chociaz osiedle, gdzie kibicuje sie wylacznie Bałtykowi, i jedyne widoczne barwy to niebiesko-biale?
-
A scisle okolice starego stadionu? bo teraz graja na stadionie rugby? Jak to jest? I ogolnie ktos moglby napisac na jakiej dzielnicy Bałtyk mial stary i nowy stadion, to samo z Arka...I pytanie dotyczace stadionu Włokniarza Częstochowa, a raczej scislych okolic- tez calkowicie Rakow? Czy moze chociaz obok stadionu "rządzi" Włókniarz?
-
Skoro pojawiły się Kęty, to jak wygląda tamta okolica, ale nieco bliżej Bielska? Co z dość licznymi wioskami w stylu Pisarzowice, czy też Kozy?
-
Na miejscu starego stadionu Bałtyku obecnie stoi nowowybudowany obiekt na którym rozgrywa mecze Arka , stadion rugby to czesc całego kompleksu sportowego i oddalony jest ledwie o kilkaset metrów. Ogólnie ta część Redłowa gdzie zlokalizowane sa obiekty GOSIR jest raczej niezamieszkała ;) to rejon typowo usługowy, rekraacyjny, przemysłowy (firmy, biurowce, centrum handlowe i podobne pierdoly) do rejonów zamieszkalych jest dobre kilkanascie minut piechotką._Henderson_ pisze:A scisle okolice starego stadionu? bo teraz graja na stadionie rugby? Jak to jest? I ogolnie ktos moglby napisac na jakiej dzielnicy Bałtyk mial stary i nowy stadion, to samo z Arka...I pytanie dotyczace stadionu Włokniarza Częstochowa, a raczej scislych okolic- tez calkowicie Rakow? Czy moze chociaz obok stadionu "rządzi" Włókniarz?
Natomiast stary stadion Arki (obecnie korty tenisowe) połozony był nieopodal Bulwaru Nadmorskiego (dzielnica Wzgórze )
Jesli chodzi o sam Bałtyk , to nie ma w Gdyni żadnego osiedla ,dzielnicy gdzie kibicuje sie wyłacznie Bałtykowi , co do widocznych barw podobnie , ba w ogóle ciezko spotkac barwy Bałtyku. Owszem są, istnieją, rozsiani po całym Trójmiescie ale poza pisaniem na murach to ciezko o jakas wieksza dzialalnosc z ich strony.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Zapytałem się bo Kozy chociaż są wioską to najliczniejszą w Polsce i mieszkańców mają więcej niż niejedno małe miasto (coś między 12 000 a 13 000 ludzi). Blisko położone Czechowice-Dziedzice mają bodajże 19 tysięcy mieszkańców i o ile rządzi tam Walcownia, to jednostki z Ruchu się trafiają z tego co kojarzę, a i tamtejsi kibice Wisły wydali chyba kiedyś swoje szale. Tak samo w Szczyrku z tego co kojarzę poza jednostkami BKS-u spotkać można było kibiców GKS-u, a miasto liczy ledwo 5 tysięcy mieszkańców. Więc myślałem, że jeżeli mające niecałe 20 000 mieszkańców Kęty, nie różniące się zbytnio zabudową od Kóz mają znany FC Ruchu, to być może coś specyficznego kręci się w Kozach.kierowca bombowca pisze:Z racji odległości to BKS/Podbeskidzie...Pisarzowice, Kozy to wioski. Jest jeszcze Czaniec. Słyszałem o jakichś tam jednostkach Ruchu w tychże wioskach ale najwięcej BKS-u plus pikole z TSPBrudnyHarry pisze:Skoro pojawiły się Kęty, to jak wygląda tamta okolica, ale nieco bliżej Bielska? Co z dość licznymi wioskami w stylu Pisarzowice, czy też Kozy?
-
@wurda1ak
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:} To mogloby w sumie tez troche tlumaczyc kibicowska slabosc Baltyku, skoro wokol jego stadionu nie bylo zadnego osiedla, a do najblizszych zamieszkalych terenow jest spory kawalek...A mieli kiedys jakas dzielnice/osiedle "na wlasnosc" w najlepszych czasach? Trzeba bylo kiedykolwiek gdzies uwazac w barwach AG?
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:} To mogloby w sumie tez troche tlumaczyc kibicowska slabosc Baltyku, skoro wokol jego stadionu nie bylo zadnego osiedla, a do najblizszych zamieszkalych terenow jest spory kawalek...A mieli kiedys jakas dzielnice/osiedle "na wlasnosc" w najlepszych czasach? Trzeba bylo kiedykolwiek gdzies uwazac w barwach AG?
-
No w latach 90 owszem mozna było i od Bałtyku wyłapać :D , ale jesli chodzi o "ich dzielnice " to nigdy czegos takiego nie było , na takich dzielnicach jak Witomino, Obłuże, Chwarzno , Orłowo, Karwiny, czy tez w Rumi troche ich było i jesli juz to wlasnie tam._Henderson_ pisze:@wurda1ak
Teraz to juz inna bajka i nie ma co porownywac do tamtych czasów.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
cobalt pisze:Setnowurda1ak pisze:No w latach 90 owszem mozna było i od Bałtyku wyłapać :D , ale jesli chodzi o "ich dzielnice " to nigdy czegos takiego nie było , na takich dzielnicach jak Witomino, Obłuże, Chwarzno , Orłowo, Karwiny, czy tez w Rumi troche ich było i jesli juz to wlasnie tam._Henderson_ pisze:@wurda1ak
Teraz to juz inna bajka i nie ma co porownywac do tamtych czasów.
Jednak w pewnym okresie "Orłowo i Witomino" to były bastiony Bałtyku.
Ciekawi mnie obecna sytuacja na "Karwinach" czy nadal tam (jest,są) ekipa Lechii?
Bastionami Baltyku jesli mozna to tak nazwac byly ul Hodowlana na Witominie i szafa na Krawieckiej (Obluze), mieli tez swoja knajpe na Obluzu, Fonograf. Obecnosc na murach zalezala od mieszkania w okolicy bardziej aktywnych Kadlubow, czasem potrafili sie rozreklamowac na scianach, co nie znaczylo ze bylo ich duzo (na przyklad na Dabrowie/Dabrowce, gdzie bylo ich w porywach 4 a na murach 40 ;-). Z Baltykiem bylo tak ze do pewnego stopnia wiadomo bylo gdzie mieszkali itp. Na przyklad 1 aktywny na Dzialkach Lesncyh, 1 na Wzgorzu/Srodmiesciu, 1 bardzo aktywny ze starej bandy na Chwarznie itp itd.
W latach 1992/94 na derbach drugoligowych u siebie SKS wystawial na derbach z nami rekordowy mlyn, ktory w oczach Lysego po latach urosl do 1000 osob, bardziej trzezwa ocena bedzie 600, przy 800-900 Arki na Olimpijskiej, na Ejsmonda z tego co pamietam to raz pojawilo ich sie na pewno cos kolo 350-400 osob, to byl maks jaki osiagneli. Byly to czasy kiedy w dniu derbow Kadluby tez jechali kolejkami na mecz lub na zbiorke, w eRce z Rumii i w 152 z Obluza normalnie powiewaly szaliki bialo-niebieskie i tak dalej.
pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Owszem mieszkają tam starzy Lechiści którzy w latach świetności tamtego FC byli czołowymi osobami na tamtym osiedlu, jednak są to panowie obecnie już dojrzali, a młodzi to tylko i wyłącznie Arkowcy. Obecnie Karwiny to 100% Arka, a jeżeli ktoś chce to podważyć to może śmiało się przejść w biało-zielnych lub biało-niebieskich barwach po dzielnicy - wrażenia gwarantowane :)cobalt pisze:Ciekawi mnie obecna sytuacja na "Karwinach" czy nadal tam (jest,są) ekipa Lechii?
-
nieogar_nieogar pisze:Owszem mieszkają tam starzy Lechiści którzy w latach świetności tamtego FC byli czołowymi osobami na tamtym osiedlu, jednak są to panowie obecnie już dojrzali, a młodzi to tylko i wyłącznie Arkowcy. Obecnie Karwiny to 100% Arka, a jeżeli ktoś chce to podważyć to może śmiało się przejść w biało-zielnych lub biało-niebieskich barwach po dzielnicy - wrażenia gwarantowane :)
ciekawe jest to co mówisz bo spędziłem ostataniej weekend na Biało - Zielonych Karwinach u pewnej osoby i chodząc od piątku po dzielnicy w koszulkach Lechii Czarnych Słupsk wraz z osobami z którymi spędzaliśmy jak że miły weekend nikt się nie przyjebał ba powiem więcej przy kilku wizytach w sklepie i śpiewach promujących Lechię jedyną reakcją anty okazał się patrol milicji więc raczej trochę kolorujesz kolego
-
a gdzie promowaliscie? fajnie ze starzy (jesli mysle o tych samych osobach jak S. i spolka) z Lechii jeszcze dzialaja, ale z tego co wiem, a mieszkalem na tym osiedlu latami i z ekipa bialo-zielonych mialo sie sporo starc w obie strony...w tamtym roku w trakcie 10-dniowej wizyty w domu nie zauwazylem kompletnie zadnej aktywnosci Lechii na Karwinach, czyli zadnej osoby w barwach itp, a bylem i na I i na II i na III praktycznie kazdego wieczora.Acodin88 pisze:nieogar_nieogar pisze:Owszem mieszkają tam starzy Lechiści którzy w latach świetności tamtego FC byli czołowymi osobami na tamtym osiedlu, jednak są to panowie obecnie już dojrzali, a młodzi to tylko i wyłącznie Arkowcy. Obecnie Karwiny to 100% Arka, a jeżeli ktoś chce to podważyć to może śmiało się przejść w biało-zielnych lub biało-niebieskich barwach po dzielnicy - wrażenia gwarantowane :)
ciekawe jest to co mówisz bo spędziłem ostataniej weekend na Biało - Zielonych Karwinach u pewnej osoby i chodząc od piątku po dzielnicy w koszulkach Lechii Czarnych Słupsk wraz z osobami z którymi spędzaliśmy jak że miły weekend nikt się nie przyjebał ba powiem więcej przy kilku wizytach w sklepie i śpiewach promujących Lechię jedyną reakcją anty okazał się patrol milicji więc raczej trochę kolorujesz kolego
Fakt, kiedys Arka na Karwinach to byl Ma. i nikt wiecej, dzisiejsi Arkowcy to nie wiem, tez specjalnie nie zauwazylem nikogo w barwach itp. Co do tamtejszych Kadlubow to byly tam 2-3 osoby znaczace w miare, problem w tym ze Karwiny to takie osieedle gdzie w 5-10 minut obejsc je mozna dwa razy wzdluz i wszerz, kazdy sie znal (zna) i nie bylo tam jakichs codziennych krwawych lazni, choc bywaly awantury wlacznie z uzyciem brech i cegiel...
Fakt jest taki ze po ilus tam latach napierda...sie po mordach ludzie w pewnym momencie odpuscili, jeden z najlepszych mlodych wariatow z Lechii wyprowadzil sie z Karwin i to troche zmienilo sytuacje, wyrosli mlodzi Arkowcy i tyle
TYBET JEST SERBSKI
-
Orientuje się ktoś czy obecnie na Paris - Saint - Germain działają jakieś zorganizowane grupy kibicowskie ?
-
Czy ma ktos foto flag skrojonych przez Bałtyk Arce badz Lechii? Byly takie w ogole? I w odwrotna strone rowniez bym prosil, jak da rade..To samo jesli chodzi o Wlokniarz, AZS i Rakow Czestochowa..bilans miedzy nimi najlepiej podparty fotkami..
Dzieki z gory
Dzieki z gory
-
flaga to chyba nie jest, ale w sumie się zalicza do zdobyczy Arki:_Henderson_ pisze:Czy ma ktos foto flag skrojonych przez Bałtyk Arce badz Lechii? Byly takie w ogole? I w odwrotna strone rowniez bym prosil, jak da rade..To samo jesli chodzi o Wlokniarz, AZS i Rakow Czestochowa..bilans miedzy nimi najlepiej podparty fotkami..
Dzieki z gory
[link]
-
Grupy założyły sobie klub coś a'la "Wiara Lecha", grający na szczeblu, odpowiedniku Naszej "A-klasy" i dopingują piłkarzy nawet w kilka setek.jestempolakiem pisze:Orientuje się ktoś czy obecnie na Paris - Saint - Germain działają jakieś zorganizowane grupy kibicowskie ?
Nie mogę teraz znaleźć, ale koło miesiąca temu był nawet raport z meczu na ultras tifo.
-
Dzięki , pozdro dla normalnych .Luki_1948 pisze:Grupy założyły sobie klub coś a'la "Wiara Lecha", grający na szczeblu, odpowiedniku Naszej "A-klasy" i dopingują piłkarzy nawet w kilka setek.jestempolakiem pisze:Orientuje się ktoś czy obecnie na Paris - Saint - Germain działają jakieś zorganizowane grupy kibicowskie ?
Nie mogę teraz znaleźć, ale koło miesiąca temu był nawet raport z meczu na ultras tifo.
-
Czy Tarnovia ma kosę z Sandecją? Pytam bo dawniej mieli. Potem Tarnovia nie miała ekipy więc kosa umarła śmiercią naturalną:). Jak to jest teraz?
Jak nie atakujemy my to akatują oni!
-
Mam pytanie, bez spiny. Zwykła ciekawość.
Jak to jest z tym CWKS'em? CWKS Warszawa powstał w podobnych okolicznościach co Krakowski GTS. W zasadzie, to geneza powstania jest taka sama. Różnica polega jednak na tym, że kibice Wisły nie obnoszą się i nie wychwalają GTS'u, tak jak kibice Legii CWKS. Jest to tym bardziej dziwne, że inicjator CWKS Warszawa zapisał się krwawymi zgłoskami w historii Polski. Podobnie jego następca. Więc o co chodzi? Niedopatrzenie, przyzwyczajenie, czy coś pomieszałem? Dlaczego kibice Legii mają na sztandarach CWKS a nie WKS? Szczególnie jest to zastanawiające, z perspektywy patriotycznego zacięcia kibiców Legii.
Jak to jest z tym CWKS'em? CWKS Warszawa powstał w podobnych okolicznościach co Krakowski GTS. W zasadzie, to geneza powstania jest taka sama. Różnica polega jednak na tym, że kibice Wisły nie obnoszą się i nie wychwalają GTS'u, tak jak kibice Legii CWKS. Jest to tym bardziej dziwne, że inicjator CWKS Warszawa zapisał się krwawymi zgłoskami w historii Polski. Podobnie jego następca. Więc o co chodzi? Niedopatrzenie, przyzwyczajenie, czy coś pomieszałem? Dlaczego kibice Legii mają na sztandarach CWKS a nie WKS? Szczególnie jest to zastanawiające, z perspektywy patriotycznego zacięcia kibiców Legii.
-
Nie wywołuj lisa z lasu.
-
zwykla ciekawosc k...prowokatorze...5500 pisze:Mam pytanie, bez spiny. Zwykła ciekawość.
tak jest z CWKS-em jak z Dynamo w Zagrzebiu, masz odpowiedz a teraz spierd.....bez spiny
TYBET JEST SERBSKI
-
Nie mam zdjęcia,bo to nie moja bajka,ale Bałtyk skroił kiedyś Arce flagę Arkoholicy_Henderson_ pisze:Czy ma ktos foto flag skrojonych przez Bałtyk Arce badz Lechii? Byly takie w ogole? I w odwrotna strone rowniez bym prosil, jak da rade..To samo jesli chodzi o Wlokniarz, AZS i Rakow Czestochowa..bilans miedzy nimi najlepiej podparty fotkami..
Dzieki z gory
Good Night Left Side
-
Chyba cie popierdoliło ...ju_are_ded pisze:Sączersi wspomagali Toviie w chwili Kryzysu i jechali razem unie i wisle na rejonach Tarnowa i wyżej.Bartekkibic pisze:Czy Tarnovia ma kosę z Sandecją? Pytam bo dawniej mieli. Potem Tarnovia nie miała ekipy więc kosa umarła śmiercią naturalną:). Jak to jest teraz?
Kosa od zawsze, na zawsze.
-
Może u ciebie.
My mamy swoje kosy i przyjaźnie od dawna i tego się trzymamy.
My mamy swoje kosy i przyjaźnie od dawna i tego się trzymamy.
-
Raczej tak nigdy nie było. Dawniej chyba Tovia to była kosa numer 1 dla Sandecji. Jesli Sie myle niech mnie ktoś poprawi.ju_are_ded pisze:Sączersi wspomagali Toviie w chwili Kryzysu i jechali razem unie i wisle na rejonach Tarnowa i wyżej.Bartekkibic pisze:Czy Tarnovia ma kosę z Sandecją? Pytam bo dawniej mieli. Potem Tarnovia nie miała ekipy więc kosa umarła śmiercią naturalną:). Jak to jest teraz?
-
Nie wiem, czy dla Sandecji, ale dla Tarnovii była to na pewno kosa z tych największych (przejęta od Unii po ich - Tovii - "buncie").
Co do tego wspomagania, to na meczu Unii z Sandecją trochę lat temu było kilka osób z Tarnowa - i tu już pojawiają się rozbieżności jako kto. Sandecja twierdzi, że jako FC Cracovii. Potem były różne ploty o podbijaniu o układ na turniejach KSC, ale nikt tego nie potwierdził i nic z tego nie wyszło, ale na pewno pod koniec ubiegłej dekady stosunki nieco się ociepliły - Tovia walczyła o przetrwanie w mieście i jak to się mówi, łapała się brzytwy, zapominając o lokalnych animozjach. Dla Sącza cały Tarnów był "od zawsze" kosą - swego czasu przy wjeździe pociągiem od strony Trn był dość oczojebny napis o tym informujący. W przyszłym sezonie Tarnovia ma sporo wyjazdów na Sądecczyznę, więc "wszystko wyjdzie w praniu".
Co do tego wspomagania, to na meczu Unii z Sandecją trochę lat temu było kilka osób z Tarnowa - i tu już pojawiają się rozbieżności jako kto. Sandecja twierdzi, że jako FC Cracovii. Potem były różne ploty o podbijaniu o układ na turniejach KSC, ale nikt tego nie potwierdził i nic z tego nie wyszło, ale na pewno pod koniec ubiegłej dekady stosunki nieco się ociepliły - Tovia walczyła o przetrwanie w mieście i jak to się mówi, łapała się brzytwy, zapominając o lokalnych animozjach. Dla Sącza cały Tarnów był "od zawsze" kosą - swego czasu przy wjeździe pociągiem od strony Trn był dość oczojebny napis o tym informujący. W przyszłym sezonie Tarnovia ma sporo wyjazdów na Sądecczyznę, więc "wszystko wyjdzie w praniu".
-
PS bez emocji, naprawdę nie mam złych intencji.nisc pisze:zwykla ciekawosc k...prowokatorze...5500 pisze:Mam pytanie, bez spiny. Zwykła ciekawość.
tak jest z CWKS-em jak z Dynamo w Zagrzebiu, masz odpowiedz a teraz spierd.....bez spiny
Ostatnio zmieniony 04.07.2016, 22:14 przez 5500, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Z tego co się orientuję był tam jeden gość ze starszych, który chodził w szalu Arki, bo miał rodzinę w Gdyni. Został upomniany i przestał, po jednej z krzywych akcji w stosunku do młodych został kilka lat później całkiem pogoniony.albtraum pisze:i czy na wigrach suwalki i sandecji mozna zobaczyc dalej barwy arki? sandecja pewnie dzieki craxie, bardziej interesuja mnie suwalki, kiedys duzy sentyment pomiedzy tymi klubami
Bzdura.ju_are_ded pisze:Sączersi wspomagali Toviie w chwili Kryzysu i jechali razem unie i wisle na rejonach Tarnowa i wyżej.
Współczuję Ci. W każdym wątku gdzie się wypowiadasz, musisz o tym wspomnieć. Masz podobne przeżycia na koncie, że aż tak się tym jarasz ?Ehre pisze:Widzewiak w Madrycie byl gwalcony przez dwoch Ruskich czy trzech? Bo kraza w necie dwie rozne wersje (CSKA na swoim forum chyba troche przegina i sie przechwala).
-
Dobry temat sam jestem ciekaw czemu dalej jest CWKS.5500 pisze:PS bez emocji, naprawdę nie mam złych intencji.nisc pisze:zwykla ciekawosc k...prowokatorze...5500 pisze:Mam pytanie, bez spiny. Zwykła ciekawość.
-
Cały temat szczegółowo przewinięty we właściwym wątku - od trzeciego postu na stronie: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... &start=120
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
_Henderson_ pisze:Czy ma ktos foto flag skrojonych przez Bałtyk Arce badz Lechii? Byly takie w ogole? I w odwrotna strone rowniez bym prosil, jak da rade..To samo jesli chodzi o Wlokniarz, AZS i Rakow Czestochowa..bilans miedzy nimi najlepiej podparty fotkami..
Dzieki z gory
Lechia Gdańsk - Bałtyk Gdynia (2003.11.15). Kadłuby na stadionie w Gdańsku spaliły jakieś barwy Arki przy ogólnej aprobacie całej publiczności, jednak nie pamiętam już, jaka to była flaga (i czy w ogóle byłą to flaga). Być może to przywołana wcześniej fana "Arkoholicy"?

-
Tak, to byli Arkoholicy.
Mnie trapi czy Ł i G, celebryci z Bałtyku zostali wyjebani z trybun czy to farmazon ?
Mnie trapi czy Ł i G, celebryci z Bałtyku zostali wyjebani z trybun czy to farmazon ?
-
:}} Wiedzialem:} Na tym forum moze sie dziac wszystko, gosc moze napisac sto postow na temat rzekomego, wymyslonego, gwaltu w Madrycie pluz piecdziesiat na temat brodatego Wislaka, jego poz i masy miesniowej, najchetniej by mu zajrzal do d*** czy prawilnie trawi...Moga byc obrazane matki, zony, corki i kochanki, moze tu wlasciwie zamieszkac {w internecie} niejaki valo, co to wszystko wie o Wisle, chociaz jest z Cracovii, ale wie, co sadza wszyscy Wislacy o nowym ukladzie, moga byc tony postow utajnionych gejow na temat fryzur i miesni innych chlopakow, moga byc linki do zjebanych gier, moga sie ludzie cale dnie obrazac przez neta i wyzywac sobie matki...i nic. Ale wystarczy, ze pojawi sie magiczny skrot C... i nagle okazuje sie, ze forum ma moderatora :} Foxx...nie jest Ci glupio uaktywniac sie jedynie w przypadku najmniejszej chocby wzmianki o komunistycznym rodowodzie Legii, w sytuacji, gdy to forum przypomina sciek, nad ktorym nikt nie panuje?Foxx pisze:Cały temat szczegółowo przewinięty we właściwym wątku - od trzeciego postu na stronie: http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... &start=120
-
Coś z Twoją "wiedzą" jest jednak "nie halo" :) Mając tu konto od 2011 dobrze wiesz, że od dobrych kilku lat nie jestem moderatorem, tylko mam uprawnienia admina z zupełnie innego powodu. Nie "uaktywniam się", tylko niczego nie tnąc i nikogo nie banując podrzucam linka do dyskusji z własnym udziałem na temat, który najzwyczajniej znam - w odpowiednim wątku. Dyskusji merytorycznej... Przy kwestiach niemerytorycznych, niezależnie czy dotyczących Legii, czy nie - niczego nie podrzucam. W ogóle czasami się dziwię niektórym ziomkom, że reagują na to, co tu jest pisane.
Jeżeli chodzi o aktualny poziom forum - było już kilka wycieczek pod moim adresem, bym coś z tym zrobił. Mam w życiu co robić i jeżeli aktualnie z 50% aktywnych użytkowników (czy może raczej profili/kont) realizuje się w ubliżkach i sztuce pływania w nurcie analno-fekalnym, to naprawdę nie moja sprawa. Faktycznie niezłe podejście - walić się po łbach przez pół nocy błotem, by rano stwierdzić, że to jakoś "nieestetycznie", więc niech ktoś za nas posprząta :) No to walcie do kogoś, kto ma chociaż kontakt z administracją forum, bo ja nie mam :) W wolnym czasie staram się ciąć i banować kolejne wcielenia stręczycieli linków do pieprzniętych stron, ale technologia proxy najwyraźniej mnie, jako "old-schoolowca" przerasta, więc to raczej kopanie się z koniem.
PS Czasami jednak warto zająć się raczej własnym poczuciem "czy jest głupio", zanim wirtualnie "uderzy" się w cudze :) Jeżeli chodzi o mnie, równie dobrze mógłbyś zadać pytanie ---> patrz mój podpis:
Jeżeli chodzi o aktualny poziom forum - było już kilka wycieczek pod moim adresem, bym coś z tym zrobił. Mam w życiu co robić i jeżeli aktualnie z 50% aktywnych użytkowników (czy może raczej profili/kont) realizuje się w ubliżkach i sztuce pływania w nurcie analno-fekalnym, to naprawdę nie moja sprawa. Faktycznie niezłe podejście - walić się po łbach przez pół nocy błotem, by rano stwierdzić, że to jakoś "nieestetycznie", więc niech ktoś za nas posprząta :) No to walcie do kogoś, kto ma chociaż kontakt z administracją forum, bo ja nie mam :) W wolnym czasie staram się ciąć i banować kolejne wcielenia stręczycieli linków do pieprzniętych stron, ale technologia proxy najwyraźniej mnie, jako "old-schoolowca" przerasta, więc to raczej kopanie się z koniem.
PS Czasami jednak warto zająć się raczej własnym poczuciem "czy jest głupio", zanim wirtualnie "uderzy" się w cudze :) Jeżeli chodzi o mnie, równie dobrze mógłbyś zadać pytanie ---> patrz mój podpis:
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Czyli rzeczywista administracja tego forum to taka "ekipa" bez dostępu do siebie jak w "Złym" Tyrmanda (KMWTW)...
-
Nikt Ci tutaj nie każe siedzieć 24h/dobę, wystarczy zamknąć rejestracje, wyjebać jednego, może dwóch pajaców, którzy mają pińcet kont i "piszą ze sobą" w każdym temacie i poziom forum byłby zdecydowanie wyższy, ale widocznie jest Ci to na rękę. Czasem Twoje głupie szydercze posty są na poziomie tego idioty z 742-oma kontami...
-
Twój post sugerujący, że Foxx czy ktokolwiek inny z tej "puli" moderatorów decyduje o zamykaniu czy otwieraniu rejestracji, również do zbyt wybitnych nie należy. Ale skąd wy możecie wiedzieć, że kiedyś przedstawiciele wielu klubów podostawali większe uprawnienia tu na forum, ale nie są jego właścicielami, ani decydentami jak to forum wygląda.PaymanW pisze:Nikt Ci tutaj nie każe siedzieć 24h/dobę, wystarczy zamknąć rejestracje, wyjebać jednego, może dwóch pajaców, którzy mają pińcet kont i "piszą ze sobą" w każdym temacie i poziom forum byłby zdecydowanie wyższy, ale widocznie jest Ci to na rękę. Czasem Twoje głupie szydercze posty są na poziomie tego idioty z 742-oma kontami...
-
Nie mam co robic, tylko sledzic Twoja "kariere" na forum i dowiadywac sie, kim teraz jestes, kim byles itp...Dla mnie jestes czerwony {sic! ;}}, masz mozliwosc ciecia i banowania, co sam przyznales w dalszej czesci posta, ktory cytuje, i tyle wiedzy mi wystarcza, do tego, by stwierdzic, ze masz mozliwosci, z ktorych malo korzystasz, a aktywny jestes, jak ktos napisze cos o CWKSie, ewentualnie teraz, gdy zgodnie z prawda napisalem, ze jestes czerwony:} i pewno nie popuscisz..Foxx pisze:Coś z Twoją "wiedzą" jest jednak "nie halo" :) Mając tu konto od 2011 dobrze wiesz, że od dobrych kilku lat nie jestem moderatorem, tylko mam uprawnienia admina z zupełnie innego powodu
W wolnym czasie staram się ciąć i banować
Dalszej polemiki z mojej strony nie bedzie, tez mam inne rzeczy do roboty, a jakbys zamierzal odpisac, to pamietaj, ze piszesz do dzieciecia-pacholecia, i zanim znow uzyjesz potrojnej ironii z podwojnym dnem, to chce usiadomic Cie, ze na razie nie ma przy komputerz nikogo doroslego i najzwyczajniej w swiecie nie zrozumiem...Takze tylko prosty przekaz! Strzala